Találatok a következő kifejezésre: Pár hónapja párom mindig bennem (10 db)

Pár hónapja a párom mindig bennem élvez el, hiába figyelmeztetem. Babát akar vagy csak felelőtlen?

Sziasztok! A pàrommal 1 ève vagyunk,èlunk egyutt.. Pàr honapja mindig bennem èlvez el,hiaba figyelmeztetem,hogy mikor nem szabad. Viszont akarhanyszor rakerdeztem ezelott ,mindig az volt a valasza h nem akar meg babàt.. Viszont mikor kerdore vonom,h mar megint miert ment el bennem ha nem akar,akkor meg azt mondja,hogy ugy sem tortenik soha semmi,vagy hogy ha jon baba,akkor lesz babànk.. Most a gyerekszoba konditeremnek van berendezve,es par hettel ezelott kitalalta hogy be akarja rendezni vendeg szobanak, de erdekes modon gyerek butorokat, gyerekes emeletes agyak kozott valogatott. Szoltam hogy ez inkabb gyerekeknek valo mint hogy vendeg szoba legyen: erre o de hogy ha jonnek a gyerekek... a valaszom az volt h nem,nem jonnek a gyerekek... azota el lett felejtve az a bizonyos vedegszoba.. Mire gondoljak gyereket akar? De akkor miert nem mondja,miert csinalja igy sutyiban? èn is szeretnek nemsokara,csak azert mondtam azt hogy nem,mert eldonthetne h akkor akar e vagy se es szolhatna rola.nemtom eldonteni h mire gondoljak,beszeltem mar vele errol h megertsem de nem lehet vele beszelni komolyan.. èn 22 èves vagyok o meg 37 . A vàlaszokat elore is koszonom

Legjobb válasz: Lehet hogy arról van szó, hogy egyfelõl akarna, hiszen a korban benne van.és ha jól megvagytok ,miért ne, tudja õ is eljött az ideje,másfelõl meg meg-megijed a felelõsségtõl,fõleg ha még nincs gyereke,és sokat élt egyedül.Mert ugye akkor nehezebb megszokni a család gondolatát.Sztem próbáld mindig felhozni a témát,nem tudom Te mennyire vagy biztos benne, hogy õ az igazi, és tõle szeretnél babót, ill. hogy eljött e a Te idõd,mert ez is fontos, nemcsak az õ véleménye.

Lehet hogy arról van szó, hogy egyfelõl akarna, hiszen a korban benne van.és ha jól megvagytok , miért ne, tudja õ is eljött az ideje, másfelõl meg meg-megijed a felelõsségtõl, fõleg ha még nincs gyereke, és sokat élt egyedül.Mert ugye akkor nehezebb megszokni a család gondolatát.Sztem próbáld mindig felhozni a témát, nem tudom Te mennyire vagy biztos benne, hogy õ az igazi, és tõle szeretnél babót, ill. hogy eljött e a Te idõd, mert ez is fontos, nemcsak az õ véleménye.
"""....nem lehet vele beszelni komolyan...""" én ezt a dolgot "súlyos" kommunikációs problémának látom, igy már a kapcsolat elején!!?? vagy még a gyermekvállalás elõtt...ezek apró jelek..mirõl lehet amúgy beszélgetni vele, ha errõl nem? én részben meggondolatlannak tartom, a részérõl, bár részben az õ dolga is lenne a védekezés, de igy magadat hibáztasd csak, ha te még nem akarnál még gyermeket..neki úgylátszik mindegy, korban már ideális hozzá, ellenben te még fiatal vagy sztem...de lehet errõl más a véleményed...
Ebben te is ugyanugy hibás vagy.
Szerintem akar õ gyereket, csak attól fél, hogy te még nem. Vagy nem tudom, neki van e már gyereke. Mert ha nincs, akkor az is elgondolkodtató mikor azt válaszolta: úgy se történik semmi. Lehet, lelke mélyén attól fél, hogy nem tud majd teherbeejteni téged. És inkább így akarja, hogy hopp, "véletlenül" terhes maradtál :D Az is árulkodó ám, hogy gyerekszobát tervez, mert majd jönnek a gyerekek. :) Vagy az is lehet, hogy úgy érzi, ez lesz majd köztetek az életre szóló kapocs. Mert én sem tudnám a páromat elhagyni soha! És nem csak amiatt mert szeretem, hanem amiatt, hogy a gyerekeimtõl képtelen lennék elvenni az apjukat!
Babát akar.De az elég gáz hogy nem tudtok ilyen fontos dologról beszélni.
Szerintem is komoly kommunikációs probléma van köztetek. "Csak azért mondtam hogy nem, mert..." - ha valamit mondasz, azért mondd mert úgy is gondolod, vagy ne várj tõle olyat amit te se teszel. Ha nem akarod hogy belédélvezzen, ne engedd és kész. Ez a te tested nem? Ráadásul neked is akarni kell a gyereket, hiszen te leszel az anyuka. Nagyon kényelmes lehet csak úgy elélvezni hiszen "úgyse történik soha semmi", ha meg "jön akkor jön". Ne hagyd már hogy felelõtlenül "szórakozzon" hogy lesz ami lesz úgy hogy még csak 1 éve vagytok együtt! Mondd meg neki ha gyereket akar vegyen el feleségül:)
Tudod azt nem értem, hogy egy komolyabb kapcsolatban nem szedsz fogamzßasgátlót? Vagy miért gond ha elélvez benned? Ezt 16 éves fiúk szokták mert már nem bírják szex nélkül és rábeszélik a kislányokat, de egy felnött nö...De lehet félreértettem, bocsáss meg.
Ha nem lehet vele beszélni errõl, szerintem cselezd ki. Ragaszkodj te a gumihoz (vagy ahogy védekezni szoktatok). Kösd az ebet a karóhoz. Ha gyereket akar, úgyis kiböki végre. :) Amúgy lehet, hogy még õ sem biztos abban, mit is akar, nem?
Szerintem meg lehetne érteni, hogy 37 évesen már babát akar! Ha te rövid idõn belül nem szeretnél (1-2év), akkor szerintem nincs miért együtt lennetek!
A kérdező hozzászólása: koszi a vàlaszokat! Egyèbkènt amikor beirtam ezt a kèrdèst , màsnap szerènyen kozolte hogy szeretne babàt, Orulok! :)
Mert a fogamzásgátló lerövidíti a menstruáció idejét, és kevesebb vér is távozik.
igen, egyébként tényleg. nekem az utóbbi idõben van, hogy vér szinte nincs is, csak barnásfolyás (4 éve szedem)
Túl mélyre dugja beléd, és a méhszájad érinti és az fáj...Kérd meg, hogy csinálja gyengébben.

A barátnőm pár hónapja egy buliban smárolt egy fiúval és egy lánnyal is. Elmondta. Nehezen de megbocsátottam neki, de engem még mindig nagyon zavar maga a tény hogy ilyet tett. Nem tudok benne úgy megbízni mint régen. Mi tévő legyek?

Én 18éves vagyok,a barátnőm pedig 16. elmondása szerint nem biszex, és a fiú is csak haver.és természetesen arra fogta hogy ittas állapotban voltak.

Legjobb válasz: Egy ilyen csaj csak arra jó,hogy ingyen lökdösheted...

Egy ilyen csaj csak arra jó, hogy ingyen lökdösheted...
Díjazom a türelmedet. Én egy ilyet sosem tudnék megbocsátani.
És soha többet nem fog bulizni? Soha többet nem fog inni? Én már rég otthagytam volna!
még csak 16 még egy pár ilyen dolog lesz majd meglátod
érdekes. én, ha iszom, nem tennék ilyet senkivel. persze, barátkozós, ölelkezõs vagyok, de ilyet nem tennék...
utolsó, ez elég sz*r megoldás. tehát, ha mondjuk egy pedofillal meg akarja k*ratni magát, vagy épp egy másik ember életét tönkre akarja tenni, akkor elnézhetõ, mert 16 éves? na ne...
ez a legbénább kifogás, hogy azért mert részeg volt..Akkor ne igyon!!-.- én sose bocsátanék meg ilyet. de ha te már megtetted nem kellett volna rögtön kicsit hagynod kellett volna, hogy teperjen, hogy megijedjen, hogy elhagyod..mondjuk az jó, hogy elmondta
Hülye qurva, én már úgy kibaßtam volna, mint macskát [email protected]
Ha úgy döntöttél hogy megbocsájtasz neki akkor tartsd is magad hozzá...
ha egyszer megtette, nem biztos, hogy többször meg fogja tenni, fõleg, ha érzi veszélyét, hogy minden összeomlik.
Ittas állapodban oldodnak a gátlások DE!!! Az ember ittas állapotban is tud még józanul gondolkodni. Szal szar kifogás. Tudta hogy nem szabad de megtette ráadásul többször. Ha egyszer megtette többször is megfogja. Ha hülye vagy elviseled ha nem vagy hülye akkor kidobod. 20/f
Vigyázz a szerelemmel, mert az vak. Hosszú idõre össze is köthet olyas valakivel, aki mellett nem lehetsz boldog. Ott van erre orvosságul a józan ész, ami megmutatja a helyes utat, ha a szív meghülyül. Bizalom nélkül mit ér ez az egész?
Nem a dolgok BTK-részére gondoltam:-) Mindössze annyi, hogy nem fog tudni "leláncolni" egy 16 éves lányt.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! De attól sajnos még szeretem. :S
"Nem tudok benne úgy megbízni mint régen" Ember, Õ egy 16 éves gyermek még..milyen "régenrõl"beszélsz?? Tudomásul kell venned, hogy kísérletezõ korban van, minden érdekli, és mindent ki is akar próbálni. Ezt nem lehet a szemére vetni. Vagy elfogadod ilyennek, amíg fel nem nõ...vagy nem.
Háát...Én is voltam már a párom nélkül buliban, nagy átlagban ittasan, de még gondolni se gondoltam arra, hogy megcsalom, fõleg nem egy azonos nemûvel, plusz még egy fiúval...Ha gondoltam volna rá, vagy akartam volna, akkor meg ott van egy [email protected] érdekes képesség: önuralom.Igen, részegen is mûködik...

Van egy régi Akkord sr 1510 típusú hifi-m. Pár hónapja még tökéletesen működött, majd kiégette a benne lévő biztosítékot (ami a primer tekercsen van), és azóta minden újonan belehelyezett biztosíték is kiég. Mit tehetnék?

Kidobni nem akarom több okból sem. A biztosíték helye alatt a 250-es szám látható, ebből gondoltam, hogy az biztosan 250mAmper...

Legjobb válasz: Trafócsere... Esetleg ha nem segít, szervíz. A 250 pedig 250 Voltot jelent általában.

Trafócsere... Esetleg ha nem segít, szervíz. A 250 pedig 250 Voltot jelent általában.
A kérdező hozzászólása: Köszi, utólag én is a trafóra tippeltem volna, de akk honnan tudom, hogy hány amperes biztosíték kell bele?
Lehet valami rövidzár van a gépben, ezért túl nagy lesz az áram, kiég a biztosíték. Keress égésnyomokat, leszakadt vezetékeket!
A kérdező hozzászólása: Elég ritkán vannak rakva az alkatrészek, így jól átlátható, de nem láttam égésnyomokat. Minden esetre a trafót majd átnézem... Azt viszont még mindig nem tudom, hány Amperes biztosíték fog kelleni hozzá.

A párom szexcentrikus volt mindig is.1 hónapja mióta terhes vagyok nem kívánja a szexet és azt sem erölteti, hogy kielégítsem. Hogy hozzam elő benne újra a tüzet?

Beszélgettem vele sokat, kezdeményeztem, beöltöztem, de semmi. Kétségbe vagyok esve. Ígéri hogy menni fog, aztán nem történik semmi.

Legjobb válasz: Ti normálisak vagytok? érzéketlen primitív barom állatok. Bezzeg ha nektek nem állna fel, már összedõlne a világ. Mi a pics.éárt nem mentek el otthonról jó messzire, vagy a géptõl? vagy minek irtok ide, ha ilyen normálatlanok vagytok? tudnék nektek mit javasolni.

Ja márt értem, hát õszi szünet van :D Nemtudtam napokban miért van ennyi vadbarom válaszoló. Frankón érezni itt is az iskola szüneteket.
Ti normálisak vagytok? érzéketlen primitív barom állatok. Bezzeg ha nektek nem állna fel, már összedõlne a világ. Mi a pics.éárt nem mentek el otthonról jó messzire, vagy a géptõl? vagy minek irtok ide, ha ilyen normálatlanok vagytok? tudnék nektek mit javasolni.
Szerintem is az lehet, hogy félti a babát.
jaj borzasztó, 9 hónapig nem leszel szétkúrva:(
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó: kívánom, hogy száradjon le! TÕBÕL!!!
A kérdező hozzászólása: Mindketten akartuk a babát, sõt õ hozakodott vele elõ. Mondta, hogy nehezen megy, hogy elvonatkoztasson, de attól még azt sem engedi, hogy én elégítsem ki. Beszélek én vele, többször is, nem letámadva, tapintatosan. Attól tartok hogy máshova fog menni, még ha "üríteni" is. Vagy hogy szülés után meg már megszokja a silány szexuális életet. Sok nõ átéli, tudom, de nem vígasztal sajnos. :(
Elsõnek üzenem király vagy tesó! A vemhes szukának meg, üljön bele egy kád forró vízbe, vagy emelgesse a mosógépet...
a terhesség miatt van. majdha megszületik a baba, reméljük visszaváltozik, bár ezsem mindig van így.
Nem lehet, hogy azért nem akarja a szexet, mert félti a babát? Én nem egy ilyen esetrõl hallottam már, hogy emiatt nem ment a dolog. Szerintem is beszélj vele, hogy mi a baj, csak így fogod megtudni, hogy igazából mi a gond.
Kedves kérdezõ! Ezen semmi nem segít, semmilyen beöltözés, praktika, csak ha beszélsz vele. Gondolom azelõtt kosztüm nélkül is kívánt. Valószínû a terhesség miatt lehet a dolog. Mindketten akartátok a babát? Beszéltetek róla, hogy legyen, vagy csak becsúszott?

Néhány napja fáj a jobb herém. Napi 4-5óra. Nem nagy fájdalom. Néha a hasam is, és néha szur az oldalamban. Lehet ez felfázás? Pár honapja a barátnöm picit erösebben masszirozta, és 1-2-szer szurást éreztem benne, mint amikor erösebben megnyomják.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is...ha meg akarsz nyugodni menj orvoshoz! És a másik ha valami nem kellemes érzés együttlétkor akkor nyugodtan szólj rá a barátnõdre nem fogja leharapni a fejed :) (egy 17 éves pasi)

Szia! Elõször is...ha meg akarsz nyugodni menj orvoshoz! És a másik ha valami nem kellemes érzés együttlétkor akkor nyugodtan szólj rá a barátnõdre nem fogja leharapni a fejed :) (egy 17 éves pasi)

4 hónapja nem szoptatok és mindig van még egy kis tejem de csak pár csepp! (jó sűrű) lehet csomó vagy valami baj belőle? Az orvosom azt mondta, hogy nincs benne csomó!

Legjobb válasz: Évekig volt tejem a szoptatás után is. Nem sok, szintén csak pár csepp, de nem is foglalkoztam vele. Szerintem ez a legvalószinûtlenebb (mekkora szó!) oka a késõbbi daganat képzõdésnek. Lehet, hogy én vagyok a felszines, de eszembe nem jutott volna, hogy a kettõt összefüggésbe hozzam.

Évekig volt tejem a szoptatás után is. Nem sok, szintén csak pár csepp, de nem is foglalkoztam vele. Szerintem ez a legvalószinûtlenebb (mekkora szó!) oka a késõbbi daganat képzõdésnek. Lehet, hogy én vagyok a felszines, de eszembe nem jutott volna, hogy a kettõt összefüggésbe hozzam.

7 hónapja vagyok együtt a párommal és kisebb hülyeségeken néha veszekedtünk, ami benne van minden kapcsolatba, de mostanába szinte mindennap veszekszünk valami kis hülyeségen. Kezd kihűlni a kapcsolat? Pedig ő is mondja hogy nem akar veszekedni

Legjobb válasz: Mi most leszünk egy éve együtt, az elsõ pillanattól kezdve tökéletes minden egyszer sem vesztünk össze. De most úgy érzem nem lesz 1 éves évforduló... az a baj, hogy õ nem mondja ki ami a szívét nyomja. Fogalmam sincs mi a helyzet, nem tudom mit akar. Azt mondja én vagyok élete szerelme, nekem pedig õ a lelki-társam, ez biztos. De valahogy mégis tönkrement az egész. :( Vissza se tudom hódítani, mert nem ad rá lehetõséget, mindig van valami baja. Amikor meg nincs akkor nekem van rossz napom.

Mi most leszünk egy éve együtt, az elsõ pillanattól kezdve tökéletes minden egyszer sem vesztünk össze. De most úgy érzem nem lesz 1 éves évforduló... az a baj, hogy õ nem mondja ki ami a szívét nyomja. Fogalmam sincs mi a helyzet, nem tudom mit akar. Azt mondja én vagyok élete szerelme, nekem pedig õ a lelki-társam, ez biztos. De valahogy mégis tönkrement az egész. :( Vissza se tudom hódítani, mert nem ad rá lehetõséget, mindig van valami baja. Amikor meg nincs akkor nekem van rossz napom.
Szerintem beszélgessetek errõl sokat. Mik az elvárásaitok egymás felé és hasonlók, mitõl lehet ez. Maga a veszekedés szerintem nem gond, sõt...teljesen normális velejárója egy kapcsolatnak. Inkább veszekedjetek, minthogy mindig csak nagyot nyeltek. Nálunk is volt válság és akkor mindenre érzékenyebben reagáltunk, majdnem ráment a kapcsolatunk. De szerencsére tulétük és most boldogabbak vagyunk mint valaha, persze ugyanugy veszekszünk, de megbeszéljük a gondot és a végén csak lerendezük, hogy HüPi én is meg "õ" is és mosolyogva egymáshoz bújunk
7 honap nagyon kevés idö, /reltiv/ az együtt éléshez, ha már most veszekedtek , nem sok jora vezet, ezek a veszekedéseket el lehet kerülni, ugy ha toleránsak vagytok egymással, nem mindeig neked kell, a másik félnek, is igy müködik egy kapcsolat, toleranciát kell megtanulnototok, nekem ezt mamám 15 éve mondta nem értettem, majd 7 évi házássag után elváltam, majd ujra van egy párom, akivel már ezt probálom gyakorolni, a toleranciát, 8 éve vagyunk együtt, és ö is ad nekem néha igazat, meg én is neki, ez igy jo. !!
Mi pont tegnap voltunk 2 évesek és mi is állandóan veszekedtünk és veszekszünk is, de imádjuk egymást. Régebben azért több volt a vita, sõt akkor volt hogy egyikünk, másikunk fel akarta adni a kapcsolatot, de akkor ezekszerint haladunk, egyre inkább elviseljük a másik hülyeségeit, de ehhez a nagy szerelem kellett. Nem feltétlenül kihülésrõl van szó, mert mint mondottam mi 2 éve csináljuk ezt és mostis nagyon szeretem, sõt egyre jobban szeretem. Beszélgessetek sokat, használjátok az empátia képességét és néha adjátok fel a dacosságot, és néha engedjetek a másiknak. Szerintem meg lehet ismerni a másikat, és akkor tudjátok, hogy hogyan kell kezelni. Ha szeretitek egymást akkor harcoljatok egymásért!
Nem biztos, hogy kezd kihulni a dolog, hanem inkább változik. A kapcsolatok kezdetén szerintem mindenki próbálja a leheto legjobbat kihozni magából, és ahogy telik az ido, az ember kezdi természetesnek venni, hogy valaki van mellette, még ha ezt nem is veszi észre, és talán már nem figyel annyira magára, mer ellentmondani. Ez egyáltalán nem baj, unalmas lenne, ha mindenki mindenben egyetértene. A kérdés az, hogy milyen hangnemben zajlanak a veszekedések, mennyire gyakoriak, szeretik-e egymást még. Beszélgessetek sokat, valami oka van a feszultségnek.Ha biztosan tudjátok, hogy szeretitek egymást, tegyetek magatokért, ne induljatok el a lejton.
sya. mi is így jártunk. tavaly októberben jöttünk össze és egy tökéletes kapcsolat volt. minden olyan volt mint egy álom. elsõ csók egy film alatt, vacsora az elsó együtt töltött estén, virág, éjszaka folyópart... és a nyáron sokat veszekedtünk, vagyis inkább ilyen kis viták voltak. és két-három pillanat múlva minden rendben volt. a fõ gond az volt, hogy az õ szellemisége fejlettebb volt és én nem akartam ezt elfogadni, vagyis az egó tombolt bennem. Majd mindezt követõen elolvastam azt a könyvet, ami után olyan sokat fejlõdött. És tudod mi történt? A kapcsolatunk annyit fejlõdött. Soha nem szerettem valakit ennyire, mint õt. Remélem nektek is így lesz, s segíthettem egy kicsit.Szia
Nálunk is ugyanez van, csak mi 3hónapja sem vagyunk házasok. Mindennap összeveszünk valamin és minden héten a másikunk akar elválni. Mi hiába beszéljük meg a problémákat, õ szerint csak nekem kéne változni mert én veszekszem nem õ. De õ meg okot ad a vitára. Én sem tudom velünk mi lesz.:-(
az elsõ szemtõl véd..
Tabletta se véd 100% osan :)
ha rendesen szedi, akkor 100..
"A teherbe esési arány kisebb, mint 0, 2% évente" forrás: vital.hu Szóval nem 100% os, amúgy a gyógyszer tájékoztatójára is rá van írva :)
A kérdező hozzászólása: Akkor elmehet bennem nem lesz gond biztos?
A kérdező hozzászólása: értem ksszi
A gyógyszer tájékoztatóját olvasd el, ott benne van, hogy mennyi idõ kell a gyógyszernek, hogy mikortól fog hatni. Ilyen egyszerû, amit én szedtem a Mercilon az már egy hét után teljes védelmet biztosított. 24/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!