Találatok a következő kifejezésre: Pár hónapja párom mindig (286 db)

Pár hónap után mindig rámjön, hogy nem szeretek csókolózni a párommal, úgy mint a kapcsolat elején. Ez eddig szinte minden párkapcsolatomban előjött ez. Mi lehet a bajom?

20 éves vagyok, és nem bírom megcsókolni hosszan az aktuális páromat, pedig nem büdös a szája, meg az enyém sem, hogy emiatt feszélyezzem magam:) A kapcsolatok elején pedig még nagyon élvezem, aztán nem igénylem, pedig szerelmes vagyok..

Legjobb válasz: Hát, ez elég érdekes probléma. Biztos, hogy szerelmes vagy? És a szex mûködik, vagy egyelõre még csak csókolózásról van szó?

Hát, ez elég érdekes probléma. Biztos, hogy szerelmes vagy? És a szex mûködik, vagy egyelõre még csak csókolózásról van szó?
A kérdező hozzászólása: A szex mûködik..:) Csak ezzel van problémám...
1. válaszoló vagyok: Lehet, hogy idõközben megunod, vagy "odalesz" a varázsa? Kicsit próbáljátok másképp, más lendülettel, más nyelvmozgással, stb. Elég rossz lehet, hiszen ha a szerelem/szex is megvan, akkor a csók elengedhetetlen része kellene legyen.
A kérdező hozzászólása: Igen, talán ez lehet a probléma, hogy elvész a varázs, és olyan megszokottá válik, hogy mindig ugyanúgy csináljuk, egymáshoz szokunk. Volt olyan párom is, akivel kb 2 év után már nem is csókolóztunk.:S Szex közben vannak azért csókok, csak nem olyan, mint az elején, hogy 30percig le nem szállunk egymás szájáról. Ez az érzés hiányzik nekem, de nem tudom magam rávenni sajnos, pedig tényleg szerelmes vagyok.
Nem vagy egyedül, szerintem általában a párok az idõ elteltével egyre kevesebbet csókolóznak... Sajnos... De ez ellen lehet tenni. Pl. egy kis távolság jót tehet, ahogy a kapcsolatnak is... Itt csak néhány nap/hét fizikai távolságot értek (pl ha az 1ik fél nyaral vagy suli vagy bármi), aztán utána az 1. "nagy találkozás" ne otthon legyen, ahol rögtön egymásnak eshettek, hanem pl. egy parkban nappal vagy ilyesmi. Ha igazán szeretett és hiányzott biztos az lesz az 1. dolgod, hogy megöleled és hosszan megcsókolod. Szerintem...:)

Barátommal lefeküdtem már pár hónapba de minden hónapba félek hogy nem jön meg! Mi a legmegbiztatobb védekezés? Amitöl tuti nem esek teherbe?

Legjobb válasz: Számodra a megfelelõ védekezési módot a nõgyógyászoddal kellene megbeszélned nem itt.Itt max ki-ki leírja neked neki mi vált be,de jobb nem szedni semmit amit nem neked személyesen írt fel az orvos.Õ megcsinálja a megfelelõ vizsgálatokat,és megbeszélitek ma fogamzás gátlást.A legjobb tanács,irány az orvos.Nem tudom mennyi idõs vagy,de az jó,hogy legalább nem vagy felelõtlen és gondolsz a hatékony védekezésre.

Számodra a megfelelõ védekezési módot a nõgyógyászoddal kellene megbeszélned nem itt.Itt max ki-ki leírja neked neki mi vált be, de jobb nem szedni semmit amit nem neked személyesen írt fel az orvos.Õ megcsinálja a megfelelõ vizsgálatokat, és megbeszélitek ma fogamzás gátlást.A legjobb tanács, irány az orvos.Nem tudom mennyi idõs vagy, de az jó, hogy legalább nem vagy felelõtlen és gondolsz a hatékony védekezésre.
fogamzásgátló tabletta vagy óvszer, és legyen otthon esemény utáni , , baleset" esetére
Szia! Mindenképpen az óvszer. Azt hiszem ez a legmegbízhatóbb. Bár a tabletták is kiválóak, de a hormonrendszerünk érzékeny és én nem is ajánlom épp ezért senkinek, sosem tudni mit okoz. Óvszer mellett nem kell aggódnod, ha kiszakad észreveszitek, és adnak esemény utáni tablettát, szóval nem kell aggódnod, nem lehet nem észrevenni. Ha nagyon nagyon félsz és a partnerednek nem kellemetlen, akkor használhattok akár két óvszert is egyszerre, ez megnyugtatna, de hidd el nekem, egy is bõven kiváló a nem kívánt terhesség megakadályozására.
Örülök, hogy segíthettem :)
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos vagy köszi a biztatást!
Jajj ugyan, nem szabad, az élet akkor szép, ha boldog vagy. Felelõsségteljes vagy és rendesen védekezel, baj nem lehet. Semmi okod félelemre :)
A kérdező hozzászólása: hát én már olyan ideges vagyok minden hónapba!!
Nem kell félned, aki védekezik nem esik teherbe, hidd el nekem :) :) Legyen az óvszer, pharmatex bármi. Nem kell aggódnod, az aggódás és idegesség megkeseríti az életet :)
A kérdező hozzászólása: mostantól jobban oda figyelek ezekre a dolgokra, nem akarok magamnak meglepetést!!
Szia megint én (második). Ha kellemetlen az óvszer, akkor viszont én a Pharmatexet javaslom. Persze szedhetsz fogamzásgátló tablettát is, szóval én csak a tanulmányaim miatt tartok tõle, de nem okoz ám mindenkinek gondot. Azonban ha hormonmentes védekezésre vágysz és az óvszer nem megfelelõ, akkor én tudom ajánlani a Pharmatex termékeit. Kiváló a védelme, de emelett ha valaki megszakítással védekezik, akkor teljesen nyugodt lehet. Igen jól tudod a férfiak elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, bár ennek a valószínûsége nem nagy, de jobb félni, mint megijedni.
A kérdező hozzászólása: hát igen most mi ovszerral védekeztünk de félek meg azzal nem olyan jó nekünk!! meg volt olyan hogy nem használtunk semmit, de a fiuk elöfolyásaitól is teherbe lehet esni?
A kérdező hozzászólása: :) :)

Rosszul léteim vannak, pánik betegségre gyanakszom. Egyszer csak azt érzem, hogy elgyengülök, szédülök, és el fogok ájulni! Régebben ritkán történt meg velem, de jó pár hónapja szinte minden nap! Csak beképzelhetem ezeket a rosszulléteket magamnak?

Rendesen eszem, nem drogozok, nem iszok alkoholt, nem cigizek, és még vitaminokat is szedek.

Legjobb válasz: én is így érzem magam párszor szinte minden nap. én régen pánikbeteg voltam,de ez valahogy más. Alacsony a vérnyomásom.Neked?

én is így érzem magam párszor szinte minden nap. én régen pánikbeteg voltam, de ez valahogy más. Alacsony a vérnyomásom.Neked?
Probald meg a Kyani termekeket , lehet hogy tobbet idegeskedsz , nem eszel vitaminokban gazdag eteleket, nem fogyasztasz eleg folyadekot...http://424327.kyani.net
A kérdező hozzászólása: tudjam meg*
Kérdezd meg a szomszédokat, hogy õk is hallják-e! Lehet, hogy valaki bajban van...

Hogy lehetne lepattintani egy srácot, aki már pár hónapja szinte minden bulin ott van ahol én és állandóan felkér táncolni?

Egyszer táncoltam vele, de nagyon kellemetlen a modora. és nagyon csúnyán beszél, és nagyon bűzös a lehelete. Nem kívánja egyetlen porcikám sem. Már többször megmondtam neki, hogy nem akarok vele táncolni, de mindig próbálkozik. Már nagyon terhes a közeledése.

Legjobb válasz: terhes?? terhes vagy!

terhes?? terhes vagy!
Hányd le!
ha nem akarsz akkor ne táncolj vele -_-
A kérdező hozzászólása: Hát ezt meg hogyan , mibõl olvastad ki a kérdésembõl?
Vannak ilyenek, szerintem direkt csinálja.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, ezt az egyestõl kérdezem.
Ha legközelebb buliba mész, vigyél magaddal egy srácot, akit elõtte megkérsz arra, hogy játssza el a fiúdat. Garantáltan le fog rólad kopni, fõleg, ha nem csak egy -két alkalommal lát vele együtt. Az már csak hab a tortán, ha olyan fiút sikerül erre megkérned, aki esetleg tényleg tetszik neked, mert a srácok szívesen játsszák el a megmentõ lovagot és ha te is tetszel neki, simán összejöhettek ezidõ alatt. Hidd el, beválik... Nekem bejött 100%-osan, az ellenszenves pasi lekopott, én pedig pár éven belül férjhez mentem a hõs lovagomhoz. 17 éve vagyunk együtt és két gyermekünk született:)
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok partnert, nem akarok senkivel állandóra összejönni. Barátaim vannak, és az nekem elég. De verekedést sem akarok. Valahogy ezzel a sráccal kellene megértetni, hogy nem akarom õt és mást sem.
Ha nem akarsz, nem jössz össze vele, mert nem kötelezõ. Ha meg verekedés lenne mert agresszív, jobb, ha keményebb srácot választasz. Ennyi. Bocs, de maguktól nem fognak megoldódni a problémák és siránkozással nem mész semmire. Még valami, ha ennyi jó barátod van, akkor miért nem állítják le õk, ha látják, hogy gond van vele? Az én baráti körömben természetes volt, hogy ilyen problémával is fordulhattam hozzájuk. Kérd meg õket, hogy vigyázzanak rád és ha a srác nem fér hozzád elõbb- utóbb leáll. Vagy leállítják.

A Battlefield 3-mal indításánál lene problémám. Amikor megvettem jól ment de pár hónap utána mindig azt írta ki hogy battlefield 3 működése leállt (a windows írta! ). Mit kellene csinálnom?

Videókártya felvan frissítve, játékot újra is telepítettem, a tm jellel akármit csinálok ugyan azt írja ki, eredetiben van meg.

Legjobb válasz: Milyen komolyabb változásokat csináltál a gépeden amióta megvetted a játékot?Lemeztöredezettségmentesítés lehet segítene

Milyen komolyabb változásokat csináltál a gépeden amióta megvetted a játékot?Lemeztöredezettségmentesítés lehet segítene
Ha meg nem segít a töredezettség mentesítés akkor reinstall windows :/ Nekem a legtöbb ilyen gondto az oldotta meg csak :/

Szerintetek mikor volt peteérésem? Az normális hogy az utóbbi pár hónapban szinte mindig tojásfehérjeszerű nyákom van?

Legjobb válasz: Ez kimaradt bocsi.Itt a görbém.p://www.ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9b e4e33a543c5fce_091206_091224_1261612800_.png

A kérdező hozzászólása: Ez kimaradt bocsi.Itt a görbém.p://www.ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e33a543c5fce_091206_091224_1261612800_.png
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e3..
Jó helyre húzta be a cilus.hu a pé-det. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: 28-30naposak
Szeritnem 17cn-en volt tüszõrepedés. Ha fent marad a hõd, akkor legalábbis.
szerintem is a 16. 17 cn.en volt az ovud!
A kérdező hozzászólása: Azóta ilyen lett a görbém.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e3..
Most úgy néz ki, 20-21cn-en volt pé/tr. A méhnyák is ezt mutatja. Most már csak fent kell maradni a hõnek és akkor tuti megvolt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nagyon aranyosak vagytok.

Egy jól működő párkapcsolatnak mennyire tesz jót, vagy rosszat a különköltözés? Párommal anyagi okok miatt külön költözünk, ha minden igaz pár hónapra. Nagyon félek, hogy megromlik minden közöttünk.

Ami még elkeserít?bbé teszi az egészet, hogy 20km lesz közöttünk, és a melóm miatt még magamra sem jut túl sok id?.

Legjobb válasz: Szia, ha csak pár hónapra költöztök külön, akkor nem kell nagyon aggódni! Nem sok idõ, bár nekem is nehéz lenne, ha a helyedben lennék. 20 km pedig nem nagy távolság (lehet, hogy 200 km-t akartál gépelni? Na az tényleg sok, de folytatom...)- egy héten 1x legalább tudtok találkozni (ha 200 km akkor is, ha törik ha szakad én megpróbálnám). És van telefon, net is a világon! :) Ha lelkileg kötõdtök egymáshoz, akkor minden rendben lesz! Drukkolok nektek! Mimi 25 L

Szia, ha csak pár hónapra költöztök külön, akkor nem kell nagyon aggódni! Nem sok idõ, bár nekem is nehéz lenne, ha a helyedben lennék. 20 km pedig nem nagy távolság (lehet, hogy 200 km-t akartál gépelni? Na az tényleg sok, de folytatom...)- egy héten 1x legalább tudtok találkozni (ha 200 km akkor is, ha törik ha szakad én megpróbálnám). És van telefon, net is a világon! :) Ha lelkileg kötõdtök egymáshoz, akkor minden rendben lesz! Drukkolok nektek! Mimi 25 L
A kérdező hozzászólása: Nem írtam el, 20 km lesz közöttünk. Nagyon félek, amióta együtt vagyunk nem voltunk külön ilyen sok idõre, és nagyon félek, hogy nem fog ez az egész jót tenni nekünk. Nagy megpróbáltatás lesz, úgy érzem:( Nagyon el vagyok keseredve, nem érzem jól magam nélküle, nem vagyok önmagam, ha nem vagyok mellette.Csak vele vagyok teljes.
:( Az elsõ vagyok. Teljesen megértem az érzéseidet! Erõsnek kell lenned, és ki fogod bírni! Az igaz szerelemnek nem számít 20 km és pár hónap. Puszi Mimi
A kérdező hozzászólása: Ma már külön leszünk, feszültség van bennem, nem akarok nélküle egyetlen estét sem külön tölteni. És ha csak arra gondolok, hogy még hónapok vannak ebbõl hátra, a sírás kerülget. Köszönöm a kedves szavaidat, de most annyira úgy érzem, hogy kevés minden. Nincs bennem semmi tartás, és egyre mélyebben vagyok.Hogy tudnék így erõs lenni?
Szia:) Ne aggódj!:) Ha szeretitek egymást, és minden jól mûködik, akkor nem lesz semmi baj!!!:) Az én párom tavaly elég sokat volt külföldön dolgozni...Németben:(...de telón, és msnen tartottuk egymáûsban a lelket!!:) Nekem az a tapasztalatom, hogy nekünk SOKKAL erõsebb lett a kapcsolatunk!!:DTehát ne félj...rossz lesz, de kibirjátok!!! Drukkolok nektek!!:D 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sokat jelent nekem, h segít valaki. Amióta együtt vagyunk most leszünk külön elõször huzamosabb ideig, és nagyon félelmetes. Remélem kibírjuk, és minél hamarabb újra együtt élhetünk.

Miért döglik meg mindig a törpe tarisznyarák pár hónapon belül? Mi lehet az oka annak, ha nem tud levedleni?

Nem els? vedlésnél, de végül mindig ez a végük... :(

Legjobb válasz: Hiába veszünk újat (mindig 2-en vannak), az egyik mindig meghal pár hónap után. :/

A kérdező hozzászólása: Hiába veszünk újat (mindig 2-en vannak), az egyik mindig meghal pár hónap után. :/
Nálam is ez volt, pedig rendesen volt tartva.Õk ilyenek úgy látszik:)
Hát egy kicsit sózni kell a vizét, és kell neki kimászó, talajnak homok, meg valahogy egy kis adag jávai moha, abban szeret üldögélni és bogarászni. Meg van ilyen rákkaja, amivel etetheted, de dögevõ, az fagyasztott kajákat is megeszi, és egy kis szelet uborkát is lehet adni neki néha.
Kimászót úgy értem, hogy tudod õ feljön levegõért, és sokszor kint van, pl valami nagy követ. De az is lehet ha ketten tartod õket akkor a párja öli meg vedlés után, mert akkor sebezhetõbb. Pl nálam egyszer összevesztek, és az egyik majdnem meghalt, fejjellefele lógott a vízben, kivette barátom és olyan alacsony vízbe tettük, hogy 5mm víz volt csak, hogy ne tudjon a víz alá menni megfullasztani magát. Aztán 1 hétig ott etettem ilyen kör alakú rákkajával, és helyrejött. Aztán már külön akváriuma volt a kettõnek egymás mellett, úgy már nem tudtak verekedni. Pár hónappal késõbb pedig eladtuk õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Igazából minden megvan nekik, helyesen tartjuk õket. Jó hely, kaja, minden. :) Mondjuk a víz az nem volt sózva, mert régebben próbálkoztunk és hát a csigák nem nagyon tolerálták e helyzetet... Rákocskák meg boldogan éldegélnek, de pár hónap után az egyik mindig feladja... :/ Mondjuk lehet benne valami, nem-e vedlés közben bántják egymást vagy akármi.

Párommal kisbabát szeretnénk már próbálkozunk pár hónapja és semmi milyen módszer a jó és kb mennyi idő? Mi minden nap szeretkezünk!

Legjobb válasz: http://www.babapraktika.hu/terhesseg-elso-tunetei-kismama-me.. Mi két-három naponta voltunk együtt, lányunk elsõ hónapban megfogant. Állítólag - bár gondolom ezt is tudják cáfolni - ha naponta szeretkeztek, akkor a spermiumok száma nem olyan sok és nem annyira életképes, mint ha "feltöltõdnének" 2-3 nap alatt. Mi nagyjából belõttük a peteérés idejét, és elõtt voltunk együtt 2-3 naponta.

http://www.babapraktika.hu/terhesseg-elso-tunetei-kismama-me.. Mi két-három naponta voltunk együtt, lányunk elsõ hónapban megfogant. Állítólag - bár gondolom ezt is tudják cáfolni - ha naponta szeretkeztek, akkor a spermiumok száma nem olyan sok és nem annyira életképes, mint ha "feltöltõdnének" 2-3 nap alatt. Mi nagyjából belõttük a peteérés idejét, és elõtt voltunk együtt 2-3 naponta.
ez igaz elsõ.
Az igaz, csökkenti a spermiumok minõségét a gyakori szeretkezés. A naponta már gyakorinak számít, mert ilyen gyorsan nem tudnak újratermelõdni. Ezért szokták ajánlani a 2 naponkénti együttlétet, mert van idõ arra, hogy kellõ mennyiségû, és minõségü spermiumok termelõdjenek, és így elkerülni sem lehet a peteérést, mivel a kis fickók 2-3 napig életképesek maradnak a nõi szervezetben. Esetleg lehet figyelni, hogy mikor van peteérés. Ezt van aki érzi is, pl. nekem akkor mindig szúr az oldalam. Vagy hõmérõzéssel, ovuteszttel lehet nyomon követni. És ha így sem sikerül, akkor mindenképp javasolnék orvosi kivizsgálást mindkettõtöknek. Na de elõször csak próbáljátok meg azt, hogy csak 2 naponta vagytok együtt.
A férjemmel már mi is 14 hónapja babát szeretnénk. Átlagosan 2-3 naponta vagyunk együtt fõleg középidõben. Nekem orvos is azt mondta nem a mennyisége számít hanem a minõségi együttlét.
Vegyél ovulációs tesztet! Nekem az aktus utáni "gyertyázás" kellett hozzá (meg persze az ovu teszt, hogy tudjuk mikor), a hátrahajló méhem miatt :) A mindennapos együttlétrõl én sem hallottam sok pozitívumot (teherbeesés szempontjából :) ) Sok sikert és kellemes idõtöltést ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!