Találatok a következő kifejezésre: Pár hónapja párom (2015 db)

Férfiak és Nõk! Volt, hogy elhagytátok a párotokat/feleségeteket/férjeteket a szeretõ miatt? Ha igen, mennyi idõ kellett, hogy megmerjétek lépni? (pár hónap, pár év? )

Legjobb válasz: Attól is függ mit értesz a szeretõ alatt, mert nem mindegy, hogy már volt is valami köztetek, vagy csak kedvesedsz vele stb. vagyis ki mutatod neki, hogy be jön nagyon neked. De amúgy ha már valakinek szeretõje van az elõbb utóbb el hagyja a párját. Ilyen esetben nem jó hónapokon át agyalni, hogy ki mellett akarsz dönteni, mert a végén 2 szék közé fogsz esni és akkor meg szívod de rendesen.

Attól is függ mit értesz a szeretõ alatt, mert nem mindegy, hogy már volt is valami köztetek, vagy csak kedvesedsz vele stb. vagyis ki mutatod neki, hogy be jön nagyon neked. De amúgy ha már valakinek szeretõje van az elõbb utóbb el hagyja a párját. Ilyen esetben nem jó hónapokon át agyalni, hogy ki mellett akarsz dönteni, mert a végén 2 szék közé fogsz esni és akkor meg szívod de rendesen.
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen a férfi családi háttere, gyerekek vannak, és ha igen mennyi idõsek?Úgy érzed csak szexre kellesz neki, otthon mindent megkap amire egébként szüksége van, csak a szexuális élet nincsen rendben? Ezen kérdések megválaszolásával szerintem hamar kiderül, hogy egyáltalán szándékában áll-e elhagyni a feleségét , vagy csak lebukás esetén...
Huhh ez már hosszú idõ, és ha eddig nem vállt el, akkor valószínû nem is fog. Próbáld meg elnyomni az érzéseidet iránta mert ha ennyi idõ után nem tudod még dönteni valószínû, hogy nem téged fog választani sajnos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: 4-es: Már nem szeretetted a feleséged? Ha a szex nem mûködik a házasságban, akkor válás lehet a vége?
A kérdező hozzászólása: Fél éve tart a viszonyunk. Én vagyok a 3. a kapcsolatban.(Nõ) Szeretem Õt, de úgy érzem, hogy sosem fogja elhagyni a párját értem. De akkor ezek szerint van aki elhagyta már érte...
Jó a kérdés. Ugyanis én valóban nem a szeretõmért hagytam el a feleségemet, hanem a szeretõm miatt. Már rég vége volt a liaisonunknak, de ez ébresztett rá, hogy semmi keresnivalóm a feleségem mellett.
Na errõl beszélek amit a 2 válaszoló írt :/ 1 voltam
anyám hagyta el apámat, és kb egy, másfél éves lehetett a viszony, mire léptek, de az is csak azért, mert lebukott...
Csaknem 20 éve voltunk házasok, és nagyon lapos kapcsolat volt a miénk. A feleségemnek elég volt, hogy én megmondom a tutit, aztán kéész, úgy történt minden. Egy idõ után ez is kiábrándító tud lenni. De a lényeg nem ez volt, hanem a szex. Õ nem volt hajlandó az orálra, és nekem rá kellett ébrednem, hogy anélkül nem vagyok boldog. Szóval a szerelem is elmúlt, az életünk se ért egy fabatkát se együtt. És akkor jött az életembe Õ, az igazi nagy szerelem. Ez aztán végképp ráébresztett, hogy csõd felé halad az életem és ha sürgõsen nem változtatok, boldogtalanul kell leélnem, ami még hátravan. S bár Õ idõközben kiszeretett belõlem, a felismerés megmaradt.

Parom penisze par honapja meggorbult, azota szex kozben faj neki, kis gumo van benne, ami faj erintesre, mi lehet az oka, valakinek tapasztalata?

El fog menni orvoshoz, de tobb honap mig kap idopontot, kulfoldon elunk es itt ahhoz, hogy elmehessen az urulogushoz eloszor altalanos orvoshoz kell mennie, aki majd elkuldi a specialis orvoshoz, ez kb. fel ev. Nem tudja pontosan, hogy mikor tortent es hogy, de talan akkor amikor alvas kozben merevedese volt es rafekudt es reggelre fajt neki. Honapok ota nem tudunk normalisan egyutt lenni szexualisan, mert faj neki. Fel, hogy ez mar igy marad.

Legjobb válasz: Hali! Bár a pénisz nem csont, azonban az is el tud törni. De azért az furcsa, hogy úgy törne el, hogy csak ráfekszik mereven, és még csak észre sem veszi, és miért nem azonnal fordult orvoshoz, amiután észlelte, hogy ez a helyzet!? Sokszor sokkal rosszabb, ha ahelyett, hogy azonnal orvoshoz fordulna sürgõsséggel, ahelyett csak vár vele! Amíg akut a helyzet, a szitu, azonnal fogadják az embert. De ha már kialakult a baj, és vár, megszokja a szervezet és képes elviselni ezt a helyzetet, a fájdalom sem állandóan jelentkezik, ekkor már inkább krónikusabb a helyzet, emiatt sem azonnal foglalkoznak a problémával. _ A párod am. hány éves? _ Külföldön hol éltek, ha szabad a kérdés? Üdv: EE

Hali! Bár a pénisz nem csont, azonban az is el tud törni. De azért az furcsa, hogy úgy törne el, hogy csak ráfekszik mereven, és még csak észre sem veszi, és miért nem azonnal fordult orvoshoz, amiután észlelte, hogy ez a helyzet!? Sokszor sokkal rosszabb, ha ahelyett, hogy azonnal orvoshoz fordulna sürgõsséggel, ahelyett csak vár vele! Amíg akut a helyzet, a szitu, azonnal fogadják az embert. De ha már kialakult a baj, és vár, megszokja a szervezet és képes elviselni ezt a helyzetet, a fájdalom sem állandóan jelentkezik, ekkor már inkább krónikusabb a helyzet, emiatt sem azonnal foglalkoznak a problémával. _ A párod am. hány éves? _ Külföldön hol éltek, ha szabad a kérdés? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: koszi. 35 eves es a tengerentulon elunk.
Tengerentúlon... "kicsit" konkrétabban? :-D
Ez bizony egy nagyon heves sex eredménye lehet.Bár csont nincs bent, mégis olyan sérülés érte, mint egy törés . Most hegesednek a barlangos testek.Még mûtéti megoldással sem lesz olyan, mint volt .Nem gondolom hogy ilyen alvás közben forduljon elõ .
Úgy tud eltörni, ha õ hanyatt fekszik, de nincs teljes merevedése, ennek ellenére a nõ vadul lovagol. (ráül a kint lévõ ernyedt péniszre) és így egy nagy csattanással eltörik a pénisz, ez baromira fáj és görbén gyógyul meg.

Páromat elhagytam pár hónapja súlyos dolgokat tett! Nagyon sokáig könyörgött, kértem, h hagyjon békén! Aztán elkezdett utálni, elmondott mindennek, miután nem fogadtam vissza! Pár napja találkoztam vele, nézett, de elkerült! Miért?

Legjobb válasz: Mert egy sértõdõs de ugyanakkor nagyképû segg-fej! "Nagyon sokáig könyörgött, kértem, h hagyjon békén! Aztán elkezdett utálni, elmondott mindennek" ----> tudta h hibázott rájött, hogy õ cseszte el õ volt hülye, de nem fogadtad vissza (hála istennek) és nála ez ennyi volt, nem is próbálkozott többször gondolta egy próbát megér.....aztán odalett a férfis becsülete és erre mérges lett dühös felkapta a vizet h nem sikerült visszakapnia.....és ilyenkor sokan ezt csinálják. Egy segg-fej! ennyi 27/f

Mert egy sértõdõs de ugyanakkor nagyképû segg-fej! "Nagyon sokáig könyörgött, kértem, h hagyjon békén! Aztán elkezdett utálni, elmondott mindennek" ----> tudta h hibázott rájött, hogy õ cseszte el õ volt hülye, de nem fogadtad vissza (hála istennek) és nála ez ennyi volt, nem is próbálkozott többször gondolta egy próbát megér.....aztán odalett a férfis becsülete és erre mérges lett dühös felkapta a vizet h nem sikerült visszakapnia.....és ilyenkor sokan ezt csinálják. Egy segg-fej! ennyi 27/f
mert köcsög! ezekután a helyedben nem foglalkoznék vele
Inkább örülj neki, hogy lezajlott a roham. Ne agyalj olyanon ami elvileg már nem kéne érdekeljen.
mert utál te írtad... szép nem vagy hülye ne legyél!
mert egy f*sz!!!!
Örülj neki, hogy már békén hagy. Nem gondolhattad komolyan, hogy ezek után a legjobb barátok lesztek.

2 éve csókolóztam egy sráccal, de volt párom. Akkor pár hónapja voltunk együtt. Viszont most megtudta egy ismerős. Elmondjam a páromnak?

Legjobb válasz: Szerintem függetlenül attól, hogy tudja-e ismerõs vagy sem, úgy fair, ha elmondod. Mint mondtad érettebbek vagytok 20-30 évesek, nyilván semmiség volt az egész, de én nagyon kiakadnék ha késõbb tudnám meg. Úgyhogy számíts rá, hogy nem lesz "zökkenõ mentes. Persze attól még inkább, ha mástól tudnám meg.... Szerintem a legfontosabb az õszinteség! Tiszteld meg azzal, hogy õszinte vagy vele... Ha megfelelõen "adod elõ" érezni fogja, hogy igazán megbántad és nem fog haragudni (annyira). Sok sikert!

Szerintem függetlenül attól, hogy tudja-e ismerõs vagy sem, úgy fair, ha elmondod. Mint mondtad érettebbek vagytok 20-30 évesek, nyilván semmiség volt az egész, de én nagyon kiakadnék ha késõbb tudnám meg. Úgyhogy számíts rá, hogy nem lesz "zökkenõ mentes. Persze attól még inkább, ha mástól tudnám meg.... Szerintem a legfontosabb az õszinteség! Tiszteld meg azzal, hogy õszinte vagy vele... Ha megfelelõen "adod elõ" érezni fogja, hogy igazán megbántad és nem fog haragudni (annyira). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 20 év felett vagyok, a párom pedig 30 felett, ezért tettem ebbe a kategóriába, pedig tudom, hogy szex és szerelembe kellett volna, de oda kis 14évesek járnak...Érettebb emberek tanácsa érdekelne.
Attól függ, ki az az ismerõs. Beszélni fog szerinted?

Meddig tart a szerelem? Pár hónap? Pár év? Nektek?

Legjobb válasz: Már 7 éve vagyok a párommal. Úgy érzem még mindig szerelmes vagyok, és õ is. Igaz ez lehet azért is, mert ritkán találkozunk, kb. 2-3-4szer egy héten, mikor hogy. Tehát nem élünk együtt. De szerintem ha együtt laknánk, már rég egymás idegeire mentünk volna. Néha így is...:)

Már 7 éve vagyok a párommal. Úgy érzem még mindig szerelmes vagyok, és õ is. Igaz ez lehet azért is, mert ritkán találkozunk, kb. 2-3-4szer egy héten, mikor hogy. Tehát nem élünk együtt. De szerintem ha együtt laknánk, már rég egymás idegeire mentünk volna. Néha így is...:)
Nekem az igazi négy éve kezdõdött, és máig tart. Mai napig szerelemes vagyok a páromba és õ is szerelmes belém. Mintha tegnap kezdõdött volna. Két éve élünk együtt. Persze ne úgy képzelje senki hogy nálunk csupa rózsaszín minden, mert itt is vannak hullámhegyek völgyek, de nem telik el hét úgy hogy ne lángolnánk újra és újra. Viszont sokat is kell dolgozni érte hogy mûködjön, mert egy igazi kapcsolat szerintem nem mûködik ráfordított energia nélkül. 36/n
fél/egy év, már nem emlékszem.
Emlékszem, mikor a párommal összejöttem ( ennek már több mint 5 éve ) , azt mondták a közös ismerõsök egy szilveszteri buli után, hogy semmi nem tart örökké, és 5 év után is így ölelgessük egymást, és akkor igazi a szerelem. Azt tudom mondnai, hogy 5 év után is ugyanugy egymáson lógunk, ha elmegyünk bulizni, nem engedjük e egymás kezét. Amikor reggel felkelek, akkor ugyanolyan szerelmes szemekkel mondja nekem, h "jóreggelt", mint 5 éve. Érdekes... Ugyanolyan féltékeny vagyok minden nõnemûre, mint 5 éve :) Szinte semmi sem változott, csak az idõ haladt :) Én azt mondom, hogy van szerelem 5 év után is.
Tudósok szerint a szerelem érzetet termelõ hormont az agyad kb 2 évig termeli, de ez változó. Lehet örökké is.
ÖRÖKKÉ!
Jó mondjuk a kézenfogásból ne vonj le következtetéseket. Én nem szeretem pl. mert kényelmetlen, nehézkesebb közlekedni úgy. Inkább arra figylej te mennyire viszonzod a szeretetét a négy fal között és nem mások elõtt!
Míg el nem kezditek unni egymást egy picit.
az én barátom meg csak pillanatokig szerelmes belém, csak akkor, amikor attól fél, hogy elhagyom. akkor ölelget, puszilgat, stb amúgy utcán is szinte én fogom a kezét és ez megy lassan 1 éve!
Az elsõ szerelmem az oviban volt...:D 4 évig tartott:D A másik általános suliban...ott 7 évig voltam szerelmes egy srácba:P Aztán lett az elsõ komolyabb kapcsolatom, ott 2, 5 évig voltam szerelmes...aztán közel 4 éve voltunk együtt, amikor szakítottunk... Most 8 hónapja szerelmes vagyok egy srácba, de ez csak plátói:/ Mint láthatod, elég kitartó vagyok:D Szóval ez emberfüggõ...valaki csak 1-2 hónapig szerelmes, valaki évekig, és vannak olyan is akik meg egyszerûen nem is tudnak szerelembe esni...! Egyébként azt mondják, hogy elvileg a szerelem biológiailag 3 évig tart... 19L
Látod hogy mennyire változó mindenkinél? :-) Mindenki nmást ír...Én is a barátommal két és fél éve vagyunk eggyütt s már nem érzem azt amit az elején...Meghaltam volna ha el hagy és most szinte várom...mert én nem akarom meg tenni...
Nem, engem is zavarna, egy kicsit.
Én világba menekülnék, a helyedben, egy ilyen szövegtõl, ha ezt egy nõ nyomja neked.
Ha csak pár hónapja vagytok együtt elég érdekes a helyzet, akkor engem is zavarna...Beszélj vele, hogy ez neked még gyors
Engem is zavarna. Te a nõ vagy vagy a férfi?
Ja igy h pasi vagy más a felállás. El kell hallgatni a dolgokat. Én már a 2. randira kész voltam az esküvõi menüvel is, de mélyen hallgattam mert nem akartam a frászt hozni szegényre :D
Miért zavar, hogy családcentrikus, szereti a gyerekeket és veled képzeli el a jövõjét? Úristen... a nõknek tényleg semmi nem jó! Ha meg nem tervezne veled, meg nem akarna gyereket akkor az lenne a gond. Más összetenné a két kezét egy ilyen pasiért, nem még ezen siránkozik. Dobd ki szegényt, megérdemel valaki olyat aki vele együtt tervezget és örül.
Mi nõk alapvetõen érzelmi oldalról közelítünk meg mindent. Ha pedig szerelmesek vagyunk, elárulom neked, hogy már 1 hét után arról ábrándozunk titokban, hogyan is fognak kinézni a közös gyerekeink és milyen lesz az eskövõi ruhánk. Csak az okosabbik nem zúdítja rá ezt rögtön a pasira.
Akkor is töketlenség elhallgatni ezeket az érzéseket, aggodalmakat.
A kérdező hozzászólása: Nem a, hogy nem tervezek vele, de ennek azért még nem hiszem, hogy eljött az ideje. :D
Ha te nem ilyet tervezel, akkor minek vagy vele? Ha ezt nem mondod meg, és nem fogadja el, akkor igen nagy gerinctelenség és férfiatlanság vele lenni!
a pasim két hét után a Volt-ot tervezte, de engem csöppet sem zavar.
Kicsit azért ijesztõ lehet ilyet hallani egy pasinak pár hónap után. Mondjuk mi is a kezdetektõl érezzük, hogy le tudnánk élni az életünket együtt. Gyerekrõl még nem esett szó, szépen lépésekben kell haladni a tervekkel is. 25/N
10 Ez gáz, mert akkor számodra lényegtelen volt az adott ember személye, egy lényeg volt, hogy férjhez mehess.
engem nem zavarna.
Engem nem zavarna, de ezek szerint õ hosszabb távra tervez mint te. Gondold végig, hogy el tudnád-e képzelni vele azt a jövõt amit tervez, vagy engedd el, had találjon egy családszeretõ nõt, akivel lehet jövõje.
Egyáltalán nem furcsa ennyi idõ után tervezgetni. Ha valakivel összeillesz, az az elsõ pillanatban kiderül. Ha az igazival találkozol már akkor érzed. Én is tudtam az elsõ randin, hogy Õ lesz a férjem.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a pasi :P
ha szeret, akkor azért természetes hogy gondol ilyenekre. megint más hogy nem kellene még szóba hozni. mi annak idején a férjemmel már az elsõ randin tudtuk hogy akkor ott összefonódott az életünk és együtt maradunk. én magamban álmodoztam és éreztem hogy szerelmes lettem de nem szóltam semmit. 1 hete voltunk együtt amikor a férjem vallott szerelmet nekem elsõként. aztán én is neki. a gyerek dolgot is õ hozta fel elõször. erre én mondtam hogy szerintem elõbb esküvõ , akkor kicsit kettesben, és utána jöhet gyerek. nos az esküvõnk megvolt, és így kettesben vagyunk másfél éve. baba nem akar jönni egyenlõre. végül is nagyjából 35 éves koromig még szülhetek, ha teherbe tudok esni. én akinél nem éreztem szerelmet és az elõzõ kapcsolataimban ez volt, mindig hamar a szakítást választottam. szerintem ha nem gondolod komolyan, nem érdemes húzni egymás idejét! 27/N

Miért nem kívánom annyira a páromat, mint pár hónappal ezelőtt?

8-9 hónapja próbáljuk összehozni a babát. Eleinte nagyon izgatott, hogy "most majd biztos összejön" és jókat szeretkeztünk. Aztán minden hónapban jött a csalódás és már a pét sem várom igazán és nem is vágyom azzal a lendülettel a páromra sem. Normális ez így?

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy eleinte pontosan megéreztem, hogy mikor van pé, mert nagyon kívántam a szexet.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy eleinte pontosan megéreztem, hogy mikor van pé, mert nagyon kívántam a szexet.
Ha 8-9 hónapig nem sikerült, akkor már érdemes segítséget kérni az orvostól. Lehet, hogy valamelyikõtöknek valamije nincs rendben, de attól még úgy általában egészségesek vagytok. A szexet meg lehet, hogy a sok kudarc miatti fásultság miatt nem kívánod. Ha csak a gyerek miatt szexeltek, akkor ez nem is csoda.
A kérdező hozzászólása: Kedves 1. válaszoló! Nem csak a baba miatt szexeltünk középidõben, hanem azért , mert kívántuk egymást. Ahogy a kérdés utáni kommentben kiírtam, pé körül mindig jobban kívántam a szexet, de ez így normális (hormonális háttér). Már vizsgálódunk termékenység ügyben mindkét oldalon.
Nekünk másfél év után sikerült, nem görcsöltünk rajta. Pedig 5-10 évet jósoltak mire babánk lehetett volna.(Betegség miatt)26 hetesek vagyunk

Párommal pár hónapja élünk együtt, előző kapcsolatomból van egy két éves lányom aki köztünk alszik. Párom szó nélkül engedi neki. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Az lehet az oka, hogy még csak pár hónapja éltek együtt, és még tûri, és nem akar veled cirkuszt.. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezt hosszú távon szó nélkül hagyja? De azért te is érdekes vagy. Furcsállod, hogy nem szól érte a párod. Ezek szerint te sem érzed ezt a gyerekekkelalvós dolgot normálisnak. Akkor miért nem rakod a gyereket a saját ágyába?

Jezusom, ha meg szólna akkor az lenne a baj. Tedd külön a gyereket éjszakára es örülj h toleráns a párod.
Az lehet az oka, hogy még csak pár hónapja éltek együtt, és még tûri, és nem akar veled cirkuszt.. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezt hosszú távon szó nélkül hagyja? De azért te is érdekes vagy. Furcsállod, hogy nem szól érte a párod. Ezek szerint te sem érzed ezt a gyerekekkelalvós dolgot normálisnak. Akkor miért nem rakod a gyereket a saját ágyába?
Talán mert szereti? Talán mert nem azt tartja szem elõtt, hogy csak a tiéd, hanem azt, hogy mostantól közösen nevelitek, és ha tartós lesz a kapcsolatotok , akkor õ lesz a nevelõ/pótapukája? Miért, te mire gondoltál...?
Azért nem szól mert nem akar még beleszólni a gyereknevelésedbe.
#2 vagyok, Úristen, de naívak vagytok! Egy ágyban alszanak a gyerekekkel, és emiatt még szex sincs, de biztos azért nem szól, mert annnnnnyira szereti a gyereket. Anyukám, vegyél már egy ezresél egy matracot annak a gyereknek, mert -attól függõen, hogy kié a lakás- vagy a pasi csomagol össze, vagy titeket rak ki.
Akármekkora is a szerelem...a gyereknek sem jó ez így...kellene neki egy saját hely. Eddig hol aludt?
A pasik sokszor sokkal toleránsabbak a számukra idegen gyerekekkel mint a nõk.
Igazuk van a többieknek! Ne sajnálj egy ágyat venni a gyereknek, hogy külön aludjon! Mindenkinek kényelmesebb lesz. Miért nem jutott eddig eszedbe, hogy vesztek, ha nincs?
Én m-ár születésemtõl kezdve külön szobában, külön ágyba aludtam... Nekem ez igy jó volt :) meg igy az egészséges
Pasi kb annyira okos mint te! Szegény kislányt sajnálom. Az "eredeti" apja ezt engedi?
Gondolom nem mer szolni. Mondjuk nekem kicsit durva, hogy a lanyodat egy "idegen" ferfi mellett altatod. Nem hiszem hogy ez egeszseges.
Szerintem nem meri neked mondani, hogy jobb lenne, ha lenne végre külön ágya, külön szobája a gyereknek......
Most tényleg szivatsz bennünket, vagy már ne is haragudj, de nem lopnának el az eszedért. Szóval, örülj, hogy van párod, de meg kellene becsülnöd. A legfontosabb: van egy kislányod, akit nevelsz, akkor ugyan tiszteld meg már azzal, hogy ne a te pasiddal aludjon együtt és fordítva is a pasidat is megtisztelhetnéd, hogy te alszol vele csakis. Ha lesz netán másik pasid majd azzal is együtt alszik akislány?
Ja, de neked nem kéne szólni, ha kiváncsi vagy hogy miért hagyja vagy ha azt hiszed, hogy problémái vannak, mi? Nagyon okos logika.
A kérdező hozzászólása: Egy éves kora óta.
A kérdező hozzászólása: Ha baja, hogy köztünk alszik a kicsi akkor szóljon.
a 2 éves gyerek születése óta melletted alszik?
Azért nem szól mert a TE GYEREKED. Neked kellen ezt elintézni, nem gondolod?? De h*lye emkberek vannak, jézusom...
A kérdező hozzászólása: De szex senagyon van a kicsi miatt.
A kérdező hozzászólása: Azért mert nincs saját ágya.
A kérdező hozzászólása: Eddig melettem aludt.
Ennyire nem lehet valaki vak. Nem szól a párod, mert egyelõre nem akar ebbõl vitát, de így még a gyereked saját apja sem szeretne élni, nemhogy a barátod. Ezt a kérdést egyébként provokációnak szántad ?
a 2 éves gyerek születése óta melletted alszik?
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok hogy szexuális problémája van.
Miért még soha nem voltatok együtt?
A fejével van probléma hogy melletted van :D 32/F
Na változott valami, Amúgy a Veterán INGYEN ELVIHETÕ gyerekcuccok is vannak.

Mar egy par honapja folyton a szex jar a fejemben es napi 3x is ki kell elegitenem magam. Ez a hormonvaltozastol/fejlodestol van? 18L (szuz)

Legjobb válasz: Azon csodálkozom, hogy ez mindössze pár hónapja jelentkezik és nem pár év óta. És igen, normális.

Azon csodálkozom, hogy ez mindössze pár hónapja jelentkezik és nem pár év óta. És igen, normális.
Szerintem ez teljesen normális, gondolom szeretnéd már kipróbálni.
én 12 éves korom óta így vagyok XD 18f
Teljesen normális. És a 3x alkalom is ;)
Természetes. Keress egy srácot, az jobban levezet! :P

Nő válás előtt teherbe esik, egy másik férfitól. Pár hónap múlva válás, arra néhány hónapra megszületik a gyerek. Kérdés: a nő és a párja (nem házasok, de együtt élnek) adhatják-e a férfi vezetéknevét a gyereknek?

Legjobb válasz: hiába ír.Pont ebben vagyunk benne a párommal.Kimondták a válást,másnap született meg a baba.Így automatikusan a volt férjem jogilag az apja.Jan 3-ra van idõpontunk a bíróságon,akkor lesz vége az ügynek.

hiába ír.Pont ebben vagyunk benne a párommal.Kimondták a válást, másnap született meg a baba.Így automatikusan a volt férjem jogilag az apja.Jan 3-ra van idõpontunk a bíróságon, akkor lesz vége az ügynek.
Ezért kell minél elõbb elindítani a pert.Kb 1 évig tart.
Nem igaz, nem kérheti.Ha a válás után születik és még nem telt le a 300 nap azt hiszem, akkor automatikusan a volt férj nevét kapja.
Akkor kapja a volt férj nevét, ha a házasfelek a házasságkor úgy egyeztek meg. Ha úgy beszélték meg, hogy az anyáét kapja, akkor azt. Viszont itt a névviselés a legkisebb probléma. Ha házasság ideje alatt fogant a gyerek, akkor a férj lesz az anyakönyvi kivonatában apaként, ami azt jelenti, hogy neki van joga hozzá, nem az igazi apának. Ez sokkal nagyobb gondot tud jelenteni, mint hogy mi a neve.
Automatikusan a volt férj nevét kapja.El kell majd indítani az apaság vélelmének megdöntése iránti pert
Nem.Házasság ideje alatt fogant babát mindíg a férj nevére anyakönyvezik.
A többiek jól irják, de olyan nincs, mintha rémlene, hogy a te nevedre iratod a gyereket, addig amig el nem váltok?
Mi lenne ha megnéznéd a családjogi törvényt??!!
Ha a gyerek a válás kimondása után születik, akkor a vérszerinti apa kérheti, hogy a nevére anyakönyvezzék a gyereket.
Apasági nyilatkozatot kell írni még a baba születése elõtt amit a hely önkormányzatnál lehet megtenni. Így autómatikusan az õ nevére kerül a gyerek.
Nem nem igaz, mert nem telt el a 300 nap. Akkor kerülne az apa nevére ha a baba születése elõtt elvenné az anyát, így a volt férj nevére kerül.
Fennáll az apasági vélelem, tehát az anya házastársa a vélelmezett apa a törvény szerint, teljesen mindegy, hogy írnak-e elismerõ nyilatkozatot, az anykönyvi kivonatba a férj kerül feltüntetésre apaként. Apasági vélelem megdöntése iránt pert kell indítani, ekkor kell már a pár ember által emlegetett apasági nyilatkozatot megtenni. Tehát a vér szerinti apa nevét semmiképp nem kaphatja meg, amíg nem dõlt meg a vélelem.
akkor a mi rokonaink valamit nagyon jól csináltak.A nõ összejött unokatesómmal, persze mindeközben még férjes asszony volt. 6 hónapos terhesen elvált a férjétõl, majd a baba születése elõtt egy héttel hozzáment unokatesómhoz. Ja, de itt van házasság is, szóval akkor az õ esetük azért más, bocsi az offért.
Utolsó! Teljesen mindegy, hogy a rokonod hat hónapos terhesen elvált és újból férjhez ment, mivel így is a volt férj a törvény szerinti vélelmezett apa, mivel nem telt el a válás és a gyerek születése között 300 nap!!
ismerõsöméknél is ugyanez volt a helyzet, nagyon sokáig nem váltak el egyéb okok miatt, már mindkettõnek évek óta van másik élettársa. a nõ és az élettársa gyermeket vállaltak. ilyen esetben a férjnek egy lemondónyilatkozatot kellett írni, hogy tanusítja, nem az õ gyereke, a nõnek is meg kellett ezt tennie, és az új élettársnak pedig a nevére kellett vennie, hogy õ a gyermek apja. nem tudom, apasági vizsgálatot kértek-e, nem közeli ismerõseim, de a azt tudom, hogy házasok, és a nõ élettársának a nevén van a pici.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!