Találatok a következő kifejezésre: Pár hónapja egymás után (10 db)

Együtt voltunk 5 hónapig, majd pár hónap szünet után újra egymásra találunk.Nagyon hiányolom a kapcsolatból a közös programokat. Csak a szexet jelentem neki?

Elképeszt?en szeretem,bármit megtennék érte. Úgy érzem ? ennek a közelében sincs.Olyan mintha csak a szex miatt találkoznánk. Próbáltam vele err?l beszélni. Üres ígéretek...kifogások...stb. Mit tegyek?

Legjobb válasz: neked kellene elvinned õt valahova üdülni. Nem kell szállodába elég egy sátrazós kemping vízpart mellé.(ezt azért írtam mert barátnõm hasonló helyzetben van csak õk már 6 éve ezt csinálják.idõnként elmennek és jól érzik magukat ha van szex ha nincs. jó kikapcsolódás.)

neked kellene elvinned õt valahova üdülni. Nem kell szállodába elég egy sátrazós kemping vízpart mellé.(ezt azért írtam mert barátnõm hasonló helyzetben van csak õk már 6 éve ezt csinálják.idõnként elmennek és jól érzik magukat ha van szex ha nincs. jó kikapcsolódás.)
Próbálj közös programokat szervezni, aminek nem tud ellen állni.(ezt neked kell tudni mi az amit nagyon szeret). Ha ennek mégis nemet mond akkor ne foglalkozz vele. Ha szeret akkor ugyis próbálkozik majd hogy ne haragudj rá...ha nem akkor meg felesleges vele együtt lenned..

Gáz ha lefekszem vele? Pár hónapja ismerjük egymást úgy volt hogy lesz köztünk valami, de aztán maradtunk barátok, igazából kikosarazott, viszont sexben benne lenne. Szerintetek? Ciki lenne, ha lefeküdnék vele ezek után? Hozzáteszem, én szeretem.

vagy csak kínoznám magam ha megtenném és mégse lehet úgy az enyém ahogyan azt én szeretném? esetleg előfordulhat hogy a sex után majd többet is akar?

Legjobb válasz: Jó barátok vagytok, ez már valami. Ismeritek egymást, Te még szereted is. Ha belemész egy "csak szex" kapcsolatba, még az is lehet, hogy jobb páros lesztek a jelenlegi felállásban, mint sokan mások "igazi" kapcsolatban. :) Én a helyedben belemennék! Legalább kiélvezed az életet, többet vagy vele, közelebb vagy hozzá stb. És megsúgom: jó néhány "csak szex" kapcsolatból szerelem alakul ki és "igazi" kapcsolat.

Jó barátok vagytok, ez már valami. Ismeritek egymást, Te még szereted is. Ha belemész egy "csak szex" kapcsolatba, még az is lehet, hogy jobb páros lesztek a jelenlegi felállásban, mint sokan mások "igazi" kapcsolatban. :) Én a helyedben belemennék! Legalább kiélvezed az életet, többet vagy vele, közelebb vagy hozzá stb. És megsúgom: jó néhány "csak szex" kapcsolatból szerelem alakul ki és "igazi" kapcsolat.
Ha egy férfi nyiltan kimondja hogy csak szexet akar, akkor abból nem lesz soha semmi komoly. Ennek tudatában döntsd el, hogy mit akarsz. (tudom, tudom, vannak kivételek, de ritka...mint a fehér holló)
Szerintem ezt döntsd el te. Nem igaz, hogy nekünk kell megmondani hogy igen, csak kínoznád magad, vagy hogy áh bevállalom hátha majd többet akar.... De aztán ne gyere ide rinyálni, hogy nem akart többet... 21.szd., gondolkodni, önálló döntést alkotni luxus....
ezt neked kell tudni, meg mi nem is tudjuk h te mit is érzel.
Szexet akar, ha megkapja sem lesz jobban oda érted. Max ha jó vagy akkor többször is akarja. De ettõl ne mfog beléd szeretni ha már egyszer kikosarazott
Attól függ, miért kosarazott ki...

KÉRLEK SEGÍTSETEK. Pár hónapja járok abarátnömmel és egyik este arra jutottunk h végre lefeküdjünk egymással. Elsönek kinyaltam, megujaztam utána ö Leszopott és elvotlunk ez után elkezdtük az aktust de 2-3 perc után elélveztem miért?

Miért? Mit tegyek? Hogyan lehet javitani rajta? Minek az oka? segitesetek kérlek!

Legjobb válasz: Amikor már érzed, hogy elmennél, akkor állj meg egy kicsit. Aztán elõlrõl. Idõvel menni fog :)

Amikor már érzed, hogy elmennél, akkor állj meg egy kicsit. Aztán elõlrõl. Idõvel menni fog :)
Örülünk hogy ha ránk gondolsz ha segítség kell , csak ha lehet gyakorlás közben ne gondolj ránk. :D Csak a végeredményt oszd meg.
A kérdező hozzászólása: indenféleképeen ide fogok irni és fojtato ezt a topikot:) és kiváncsi lezsek:)
majd írd meg a tapasztalataidat:)
Éppenséggel csajjal is "gyakorolhatsz", de lehet úgy picit nehezebb lesz húzni az idõt majd, mivel gondolom jobban felizgat, mint a kezed + pornó, jó esetben :) Meg lehet picit be is kell akkor avatnod, hogy ez a cél, mivel szerintem õ magától úgy csinálná, hogy minél jobb legyen neked és minél elõbb elmenj, gondolom ez evidens mért.
A kérdező hozzászólása: Rendben Köszönöm szépen:)
A kérdező hozzászólása: rendben köszööm szépen nektek!! élkületek még minidig szarba lennbék:) (Y) és ez lezs:)
Na igen, akkor az volt a gond, hogy mindig hirtelen csináltad és ezt szoktad meg, nálam is hasonló volt a probléma, szóval most fokozatosan vissza kell magad szoktatni a hosszabb menetekhez, bárhogy is történjék, de a rendszeresség és, hogy progresszívan (nézve az idõt mindig), szépen fel lehet majd tornázni azt, amikor meg barátnõddel vagy majd eleinte többet kényezteted orálisan, szerintem ha szeret simán megérti, és ez nem sokáig fog tartani úgyse, szóval aggodalomra nincsen okod véleményem szerint :)
szerintem próbáld meg a szexet úgy hogy elõtte nem oráloztok. ha úgy is hamar elmész akkor kezd el gyakorolni az idõ hosszabbítását pl. maszturbáláskor.
A kérdező hozzászólása: Ohh köszönöm .. egész nap zazon stresszeltem hogy most ez komoj h miodig igy lesz de akkor a napi 1-2 maszturbációt csinálni fogom.. és zet lehet csajjal is? h ö veri ki nekem??
A kérdező hozzászólása: Hehe:D köszi szépen:D Faják vagytok:) És megfogok iri midnen lépést, számitok rátok:)
Csak aztán türelmes legyél, stressz se a legjobb barát ebben a témába. Aztán majd jöhet késõbb a helyzetjelentés. :D
na hogy álltok?
A kérdező hozzászólása: na ez mergnyugtatottt köszi:) Köszi a váalszod:)
az elsõ dugás egy nõvel akit nagyon kíván az ember az még 30 éves korban is okozhat ilyet...nyugi :D a 20-25 alkalommal már reszelni fogod elég sokáig és közben még más csajra is gondolsz, hogy még izgatóbb legyen:)
Nos, az én barátom ilyenkor elkezd másodfokú egyenleteket megoldani fejben. Így másra koncentrál és hagy nekem idõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi de az elöttem lévök tanácsai biztosabbak:)
1. Kamuzd azt neki hogy azért mentél el hamar mert túl ügyesen sz*pott 2. ne verd ki annyit, legalábbis semmiképp sem úgy hogy 2 perc alatt végzel..
A kérdező hozzászólása: rendben:)
Gondolj közben egy 80 éves nõre tangában egy kanális szélén napozva és nem mész el egyhamar.Vagy írj KÖZBEN nekünk akkor is másra figyelsz.Vagy csak nem aggódj azon hogy az elsõ ennyi volt, mindenkinél ez van.
A kérdező hozzászólása: irni fogok ezerrel és ti is figyeljetek majd:) ( Y ) lehet hogy egy Csödör lesz belölem:) adná az isten:)
A kérdező hozzászólása: és iagzábol elsö lesz nekem de nagyon magabiztosan feküdtme be a csja mellé és ugye elvoltunk rendsenes csak ez az elsüléses baj..
12:22 voltam 5 percbõl 30-40 perc (most ez ugyan maszturbálásnál de azért adhat egy támpontot) lett hónapon belül, szerintem ez alapján mondhatom, hogy igen, mindenképp fejleszthetõ a dolog :)
12:20-as voltam. szerintem igen, próbáljátok meg úgy. ha ennyire zavar téged ez a helyzet egy próbát megér, nem?:)
A kérdező hozzászólása: igen eszembe is volt de hibáa nem tudtam magam fékezni a gondoloataim is zaon jártak és nem birtam viszatartani h ne jöjjön ki..
Az elsõ válaszolónak igaza van! Ha érzed, hogy közel vagy a csúcshoz akkor pihenj addig kényeztesd a lányt vagy bármi ami eszedbe jut. És aztán ha kicsit csillapodott lehet megint elölrõl kezdeni szüneteket tartva, hogy ne menjél el túl gyorsan.Idõvel jobb lesz az tuti.
A kérdező hozzászólása: Értem.. kb fél oráig nyaltam élvezte nagyon után ujjaztam rendesen és után leszopott akkro már éreztem valami kcsiny meleg érzést és ahogy ebragtam éreztemh rögtön jön..
"Leszopás" alatt azt érted, hogy csak afféle bemelegítésnek csinálta, vagy el is mentél és másodszorra mentél el 2-3 perc alatt, vagy netán sokáig csinálta neked õ is azért nem bírtad utána sokáig aktus közben? De amúgy az igaz, hogy gyakorlással meg rendszerességgel ez egyre tovább fog tartani. Szerintem javítani lehet akár, ha maszturbálásnál próbálod minél tovább húzni, én pl volt egy idõszak, hogy hozzászoktam az 5 perc körüliekhez, és egy hónap alatt kb fel lehetett tornázni 30-40 percre, mellette még intim tornát javaslom mondjuk.
Nem olyan nagy dolog. javíthatsz rajta például ha otthon egy magad gyakorolsz. Próbáld elhúzni a maszturbálást. Ne arra törekedj hogy minél hamarabb elmenj hanem csak próbáld minél tovább tartani. Ha minden nap egy perccel tovább bírod az már egy fél óra egy hónapban. Vagy ha tudod hogy lefogtok feküdni mielõtt találkoztok verd ki és akkor nem leszel annyira izgatott. Meg ha már többször is lefeküdtetek nemleszel annyira izgatott és nem mész el olyan hamar. Illetve ha el is mentél még nem kell abbahagyni a szexet. Ha folytatjátok mondjuk orálisan pár perc múlva úgyis feláll és a második alkalommal szerintem tovább is tartana. A szexnek nem kell azért végetérni mert a fiú elment.
A kérdező hozzászólása: szal.. aztmondod ha ottvunk és levetköztetem kise nyalom lese szop semmi és elkezdem dugni akkor menni fog?
szerintem a túlzott izgalmi állapot volt az oka. talán rövidebbre kellett volna fogni az elõjátékot ilyen esetben, nem elnyújtani az orállal. szerintem így kevesebb lenne az esély arra h ilyen hamar elélvezz.
A kérdező hozzászólása: lehetséges az hogy ez nem ofg változni? mindig ien leszek?
míg ki nem próbálod a javaslatainkat addig nemkéne ilyeneken törd az fejed. de szerintem ez nem lehetséges.
A kérdező hozzászólása: rendben Köszönöm a javaslatokat és ezen leszek.. 1 nap kb áhnyszor verjem ki?
A kérdező hozzászólása: igazábol mikro néztem a pornot nem is csináltam semit és mikro vée votl azután vertem ki 2 3 perc alat.. lehet h gyorsan vertem ki mindig és ez abaj ..
Kiverni akár naponta 1-2x ha épp van idõd és kedved, de ha valóban van idõd javaslom a napi 1-et, és mint írtam, szinte tuti, hogy javítható a helyzet, én is eleinte paráztam. Annyit kérdeznék még, hogy nem szoktad régebben önkielégítésnél minél gyorsabban kiverni? Mármint nem próbáltad az idõt minél rövidebbre venni csak, hogy "kész" legyél?
ha nem lenne jó szerintem nem tanácsolták volna.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok:D
A kérdező hozzászólása: rendben mindent megfogok tenni.. és az a jo ha többszrö kiverem huzamosabb ideig?
hány éves vagy?
Persze hogy változhat. Senki sem született szeretõnek. Tanulni kell ezt is. MInt ahogy többen mondtuk lehet gyakorolni. hogy tovább bírd.
Csak még ezzel kapcsolatban vigyázz, hogy ne túl késõn csináld a pihenõket, mivel van egy pont ami után nekem speciel mindegy, hogy pihentetem 1-2 percet, úgy is közel maradok túlzottan az elélvezéshez, viszont ha idõben csinálsz pihenõket pár percenként tegyük fel, akkor szerintem hatásosabb. Két másik dolog van amit még ajánlanék, elsõ a makk alatt ha jól megszorítod pár ujjal pár másodpercre, akkor az is adhat plusz idõt, valamint amikor kihúzod a csajból pihenõ céljából és mondjuk addig másképp kényezteted, próbáld befeszíteni picit huzamosabb ideig a gátizmod (mint amikor a vizeletet tartod vissza kb, csak nagyon erõsen), na most ez lehet csak nálam jön be, és vigyázni is kell, nehogy túl sokáig csináld, de ez is plusz idõt adhat, kísérletezd ki elõbb magadon azt javaslom.
A kérdező hozzászólása: de az a baj hogy ahogy beraktam elkezdtem csinálni rögtön éreztem és hiába fogtam visza magam vagy leáltam akkor is jött..

Ha a kiskutyákat elválasztják az anyukájuktól és külön családokhoz kerülnek, aztán pedig pár hónap után megint találkoznak, akkor megismerik egymást?

Legjobb válasz: Nem ismerik meg. Nálunk messzebb rokoni kapcsolatban születettek nem tervezett shih-tzu alom,aztán egyik anyósomé lett. Késõbb kb fél év múlva találkozott az anyjával meg az apjával a kölyök és nem ismerte fel egyik sem a másikat.

Nem ismerik meg. Nálunk messzebb rokoni kapcsolatban születettek nem tervezett shih-tzu alom, aztán egyik anyósomé lett. Késõbb kb fél év múlva találkozott az anyjával meg az apjával a kölyök és nem ismerte fel egyik sem a másikat.
Nem ismerik meg egymást, tapasztalat.
Nekem is úgy tûnik, hogy nem ismerik fel egymást. Ellenben a felnõttkori ismeretségek láthatóan hosszabb távon is megmaradnak. Olyan kutyákat is lazán felismernek, akikkel csak nagyon ritkán találkoznak.
Szerintem megismerik egymást. Ha nem is tudják, hogy rokoni kapcsolatban vannak, de a szag azért ismerõs lesz nekik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Az én kutyám a tenyésztõjét egyértelmûen felismerte, mikor pár hónap múlva találkoztak. Abban is biztos vagyok, hogy az anyját és a tenyésztõ másik szukáját is felismerte.
Ha abból indulunk ki, hogy mi se nagyon emlékszünk a csecsemõkorunkra, akkor lehet, hogy a kutyáknál is ez a helyzet. Én a felnõttkori felismerést olyan esetben is megfigyeltem, amikor semleges számára a másik kutya. Kanom van és vannak olyan idegen kanok, akikkel már többször találkozott de nem volt egymással semmi dolguk. Az idegen kutyákat mindig alaposan megvizsgálja, ezekkel meg ha félévente egyszer találkozunk, akkor is úgy mennek el egymás mellett, hogy még csak rá se néznek egymásra. Ráadásul már messzirõl megismeri õket.
Igen, enyém se egy kutyabarátkozós típus, sajnos sok neveletlen kutya a környéken, de van 2 pincsi akiket imád, órákig el tudnak játszani. Ha hónapokig nem találkoznak akkor is örömmel fogadják egymást, és nem fajtafüggõ van olyan pekingi akit le se toj. Érdekes dolog..:) Talán kölyökkori memóriájuk nem olyan jó?
Azt hozzáteszem nem ott találkoztak ahol született. Tehát ha ugyanaz a lakás, környezet talán, de így nem ismerték meg egymást.
Elõfordul ilyen. Pl. a magyar agaram és az alomtestvére 6 hónap után megismerték egymást. Elõször gyanakodva közeledtek egymáshoz, aztán látszott rajtuk, hogy leesett, hogy õ a tesó és egymás nyakába ugrottak valami hihetetlen örömmel. Nagyon jó volt látni. Aztán a 2 szuka találkozott a kantestvérükkel és ugyanez a szitu volt. Más fajtatársukra nem reagáltak így.
A kérdező hozzászólása: tudjam meg*
Kérdezd meg a szomszédokat, hogy õk is hallják-e! Lehet, hogy valaki bajban van...

Pár hónapja hirtelen egymás után tűnnek el a macskáim szőrén szálán. Milyen állat viszi el a felnőtt macskáimat?

Valamilyen vadra gondolok. Nagyon szeretném tudni.Egy vasúti rendez? mellett lakom és a feln?tt macskáim odajártak eddig vadászni, de már egy sem mer kimenni. Félnek valamit?l. Egyébként a környék összes macskája is eltünt.Nagyon köszönném, ha valaki tudna valamilyen választ adni.

Legjobb válasz: Nemlehet, hogy valami nagymadár, esetleg róka? szólj az ottani állatorvosnak, vagy akinek kell, hogy mi a hejzet.

Nemlehet, hogy valami nagymadár, esetleg róka? szólj az ottani állatorvosnak, vagy akinek kell, hogy mi a hejzet.
ember állat. abban biztos lehetsz. valaki cspdát rakott ki, vagy ilyesmi. nézzétek át a környéket akár éjszaka is.
felnött macskát nem hiszem hogy állat viszi el szerintem ember rakja el öket láb alol, pl:méreg, csapda
A kérdező hozzászólása: Az igazsághoz tartozik, hogy sikerült egyik éjszaka hallani, amint valami morgó hang a síró macskámat bántja. Engem nagyon bánt, mert rengeteg energiát fektettem bele az állataimba és még annyi lehetõségem sincs, hogy megfelelõen gondoskodjak róluk az elmúlásuk után. Csak éjszaka tünnek el éjfél és hajnal között. A mérgezés és a csapda nyomot hagy, legalább a tetetmet, de itt nyom sem marad.
Gondolom megoldódott azóta, de akár egy sima kutya is lehet. Nálunk a szomszéd kutyája ilyen, ha kiszabadul, vagy valami hozzájuk beszabadul nincs az, amit el nem kapna. Tépett már szét csirkét, sõt a múltkor nyulat fogott és el is fogyasztotta, csak a két hátsó lába meg a farka maradt ott a ház elõtti rózsakertemben, gondolom sietett és nem érkezett megenni azt is...
Ha egyik éjjel meghallod akkor menj ki és nézd meg hogy mi az egy Baseball ütõ társaságában, zseblámpával, és talán egy serpenyõvel hogyha nagyon megijedsz akkor el tudd ijeszteni XD Ha bármit látsz írd le.

Régóta szedek Lyndinette-t, múlt hónapban kimaradt egymás után két tabletta, de utána egy hétig nem voltam a párommal, a szünetben viszont csak minimális mennyiségben jött meg. Más tünete nincs, hogy terhes lennék. Kezdjek aggódni?

Legjobb válasz: Ha csak minimális mennyiségben is, de megjött, ez a fontos!De ha meg akarsz bizonyosodni róla, hogy nem vagy terhes, csinálj egy tesztet!Addig fölösleges aggódni! Azért nem ártana, ha rendesen szednéd a gyógyszert!!!

Ha csak minimális mennyiségben is, de megjött, ez a fontos!De ha meg akarsz bizonyosodni róla, hogy nem vagy terhes, csinálj egy tesztet!Addig fölösleges aggódni! Azért nem ártana, ha rendesen szednéd a gyógyszert!!!
addig tart ameddig tart, a szerelem kiismerhetetlen. (de van egy olyan érzésem, hogy te 22 éves vagy a pasi, de javíts ki ha tévedek) Az egyetlen gáz és ezt mindenki meg tudja neked mondani aki nagy korkülönbséggel volt a párjával és nem akart gyereket (mert gyerek elég macerásan, de sokszor kilõve), hogy a párodat nem biztos, de sokan elveszítették így 40-50 éves korukban. Akkor egy nagyon nagy leejtõn mennél végig, fõleg azért, hogy az utolsó években látod, hogy a szerelmed mennyire kezd leépülni, lelassulni, nyugdíjba menni és unatkozni otthon amíg te lehet karriered csúcsán vagy, stb. Nekem mindig is megvolt ez az együtt megöregszünk, együtt átélünk dolgokat, együtt nyugdíjba megyünk és hasonló álmodozásom, ezért nekem nagyon ki van lõve egy idõsebb partner. Jelenleg egykorúval vagyok, és eddig ez a legjobb. Együtt szerezzük azokat az élményeket amik a korral jönnek. Az idegesítene, hogy a párom már átélt mindent amit egy felnõtt ember átélni tud és én csak most kezdem átélni õket. De hát pap és papné...
A névbõl arra gondolok, hogy a kérdezõ a pali. Hogy meddig tart, az rajtatok múlik, mi azt nem tudhatjuk, sem téged, sem partneredet nem ismerünk.
szerintem itt most kivételesen fiú a kérdezõ, csak a nevébõl sejtem Ricsi23 szerintem addig amíg a nõ elég öreg lesz ahhoz hogy már ne jöjjön be neked, , MERT most azért nem hiszem hogy túl sok más tarhat egy ilyen kapcsolatban, én is örülnék ha lenne egy MILF-em akivel szexelünk, de azért nem tervezném az életem valakivel aki 25 évvel idõsebb nálam, és mire 50 leszek õ már félig halott.
ha te vagy a lány, akkor szánalmas. márkönyvelem is a 0% omat, a sok idps "érett" pasira vágyó nõtõl. csak elfeljtik, hogy utánna ha szakítanak, vagy tönkremegy a kapcsolat, és emgcsalják õket, akkor ide jönnek sírni, és én (mi azok páran) öntünk beléjük lelket. ha tevagy a srác, ugy más a szitu. ha tetszik, egészségedre.
Gondolom legalább gazdag a pali
Ízlések és pofonok, én is szeretem a milfeket, de nálam ez a jóféle 30-asokban kimerül, egy 47 éves nõ már nem igazán kellene. Tart ameddig tart, élvezd ki. 26F
Bármeddig
asszem megint elírtad, 13/17esnek köszönöd nem? :D :D :D
A kérdező hozzászólása: A 11/15-nek üzenjük, hogy igen fogjuk egymás kezét az utcán és meg is csókoljuk egymást.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb elírtam A 13/14es-nek üzenem hogy köszönjük és úgy legyen.
A kérdező hozzászólása: A 13/13 as nak üzenjük hogy köszönjük és reméljük úgy lesz ! !
Ha minden jól alakul, sokáig tarthat :) A lényeg, hogy szeressétek egymást.
Ne számolgass, - de amúgy se tart semmi örökké. (hogy leálltak a kis p.cs.k a cikizéssel, mert kiderült, hogy te vagy a srác :) )
és az utcán mászkáltok kézenfogva?
lol utolsó hát akkor ebben már semmi extra nincs, egy felnõtt van egy felnõttel, , azért ha 30-on túl vagy ott már eléggé elmosódik ez a korhatár. Szóval kb a saját korosztályommal vagyok együt!!...juhuu bravó hurrá -_-(ásít) De igen, a különbség persze számít, de nem úgy hogy wow idõsebb nõvel van
A kérdező hozzászólása: Mind a ketten elég extrémek vagyunk és élvezzük a helyzetet.
Komolyan egy 47 éves nõvel vagy? Respect man. Én egy 49évessel vagyok, bár csak alkalmanként, de csak azért mert én nem akarok többet, mert engem eléggé zavar a korkülönbség. Pedig én már elmúltam 30 is.
A kérdező hozzászólása: A 2/3 as-nak üzenem én vagyok a pasi és szerelmes. (és ez kölcsönös)
A kérdező hozzászólása: Ricsi vagyok és 22 éves. A párom sem gazdag, de én sem
A kérdező hozzászólása: :) )

A párommal 3 hónapja járunk. Mikor egymáshoz érünk én teljesen felizgulok viszont ahogy beteszem lelankad. Az első 2 kudarc után vettem be Viagrát, minden szuper volt. Viszont most újra gond volt. Ahogy elkezdjük "elalszik" Mit tehetnék?

Testileg egészséges vagyok, tudom, hogy agyban van a baj. Kérlek, ne pszichológust ajánljatok. Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Ha viagrával éred el az erekciót(csak úgy adta az orvos? Hm..), akkor csak rontod a helyzeted, hiszen egy idõ után már tényleg csak azzal érsz el erekciót. Szóval ne vegyél be többet. Az a gondod, hogy elstresszeled az egészet, már a legelején a behatolásra és a kudarcra gondolsz. Egyszerûen spontaneitás kérdése az egész, akkor hatolj be, ha minden tekintetben készen állsz rá. Ha még nem, akkor ne kezdd el, mert csak egy kudarcélménnyel leszel gazdagabb. Egyébként hány éves vagy?

Ha viagrával éred el az erekciót(csak úgy adta az orvos? Hm..), akkor csak rontod a helyzeted, hiszen egy idõ után már tényleg csak azzal érsz el erekciót. Szóval ne vegyél be többet. Az a gondod, hogy elstresszeled az egészet, már a legelején a behatolásra és a kudarcra gondolsz. Egyszerûen spontaneitás kérdése az egész, akkor hatolj be, ha minden tekintetben készen állsz rá. Ha még nem, akkor ne kezdd el, mert csak egy kudarcélménnyel leszel gazdagabb. Egyébként hány éves vagy?
Okos vagy, hogy viagrázol... gratulálok hozzá, de komolyan. Izgultál, mert félsz attól, hogy fogsz teljesíteni, msot, hogy viagrával meg ment még jobban fogsz félni, hogy amúgy nem. Tisztázd le a fejedben a dolgot, ha a farkad tud állni ruhában akkor ruha nélkül a punciban is fog tudni, és a csajnak nagyon jó lesz, mert neki is nagyon jól fog esni, hogy a párja meg tudja dugni viagra nélkül is.
Vegyél be Placebót, és szerintem ez meg fog nyugtatni. C vitamin is megteszi, csak hidd, hogy megoldja a problémádat és elõbb utóbb az sem fog kelleni.
nem egyedi probléma, én párom ugyan így volt vele, és õ is "csak" a kudarctól félt, hogy nem lesz elég jó, és még szégyenlõs is volt. idõvel leküzdötte, miután együtt fürödtünk le, minden kötelezettség nélkül, nem volt rajta teher és sikerült ellazulni.
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok... ok, gondolom hogy a teljesítménykényszer a probléma, de nem tudok lazítani, lehet azért mert túlságosan oda vagyok érte? áhh... ki vagyok.
lényeg elöxör az agyban kell elintézni hogy TE jó vagy és ki is tudod elégíteni a vágyait + (mi) férfiak szeretjük ha látjuk hogy a nõ élvezi a dolgokat és ha élvezi akkor minden okés. Amugy legjobban úgy jártok hogy amikor a top-on van a szerszámod akkor rögtön berakod aztán már látni is fogod a barátnõd kielégült arcát ami csak arra fog késztetni hogy tovább csináld ugyanilyen erõbedobással.:)
"de nem tudok lazítani" Ezzel a hozzáállással van a baj.

Szerintetek egy kapcsolatban mennyi idő után nem túl korai lefeküdni a pároddal? Mennyi idő a "minimum"? (Én 15 (szűz) vagyok és a barátom is 15 (de nem szűz). Szeretjük egymást kicsivel több, mint 2 hónapja.

tisztességes lány vagyok... nem akarom, hogy azt higgyék könnyen kapható vagyok meg ilyenek... szerintem ha megvan a szerelem akkor kb. mind1 :D el?re is köszi :)

Legjobb válasz: Akkor nem túl korai, ha nem gondolkodtok rajta...

Akkor nem túl korai, ha nem gondolkodtok rajta...
Lényegtelen mit írunk, úgyis lefeküdtök egymással... Innentõl kezdve felesleges volt megkérdezned.
Én is "konzervatív" vagyok, szerelem ide vagy oda, egy 15 éves még gyerek. Lehet, hogy most azt hiszed érett vagy rá, de 2 év múlva az esetek 99%-ában rájön az ember, hogy az, amit akkor gondolt a szerelemrõl és a szexrõl, közel sem az, amit 17éves fejjel gondol róla, és megbánja a dolgot. Nem arról van szó, hogy egy 15éves nem szerethet, és nem lehet szerelmes, mert a maga szintjén lehet, de szerintem a szex, fõleg 2hónap után, nem tartozik bele.
Az ideális éppen három év. :D
Lehet hogy "konzervatív" vagyok, de szerintem 2 hónap ebben a korban kevés, de van akinek 2 nap is sok. :S 16/l
Nincs minimum idõ. Ha akarsz lefekszel vele, ha nem akkor meg nem. A szexet az emberek vagy élvezetbõl vagy szerelembõl+élvezetbõl csinálják. Nem értem ezt a hülyeséget, hogy könnyen kapható meg ilyenek. Ha a pasik kefélhetnek orrba-szájba és még királyok is tõle, akkor a csajok nehogy már ne. Nyugodtan szexelj ha kedved van hozzá, csak ésszel!
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat :)
Mi 7 hónap után feküdtünk le a barátommal, szerintem 15 évesen szûzként 2 hónap még korai, de ti tudjátok. Fél évet én minimum váratnék.
hat en nem ertek egyet az elobbiekkel. Szerintem fekudj le vele ha jolesik. Szerintem.. Bar elobbiekkel annyiban ertek egyet h a 2honap talan tenyleg keves.. En is 15 voltam mikor elvesztettem aztan szakitottam a lannyal :// hat igy utolag jo nagy paraszt voltam... Nade nemakaromletorniakedved csak annyit h elobb ismerd meg igazan es csak akkor ha mar tenyleg megbizol benne :) ) 17/f
A kérdező hozzászólása: ööö hát bízok benne . meg már régebb óta ismertem.. mert elõtte barátok voltunk.. csak aztán több lett :$ :D de köszi a válaszokat :D
Én a párommal úgy jöttünk össze. Több, mint 30hónapja vagyunk együtt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!