Találatok a következő kifejezésre: Pár hónapja egymás (35 db)

Párommal pár hónapja ismerjük egymást és babát szeretnénk de többet lebeszélnek róla, hogy korai. Szerintetek tényleg várni kellene? Nagyon szeretnénk babát

Legjobb válasz: 3 hónap még arra sem elég, hogy egymást megismerjétek. Felelõtlenség lenne babát vállalni. Ha majd egy-két év múlva is együtt vagytok, akkor gondolkozhattok a baba kérdésen.

Szerintem mindenképpen várni kellene.Barátnõm is 3 hónap után lett terhes, nem véletlen, tervezték.Szándékosan nem védekeztek.Viszont most a lányka 3 éves és van egy alkoholista apja és egy ideg összeroppant anyja.... :( Mindenképp várjatok legalább 1 évet annyi idõ talán elég, hogy megismerjétek egymást.Még ha idõsebek vagytok is 1-2 év ide vagy oda, az már nem sok.
3 hónap még arra sem elég, hogy egymást megismerjétek. Felelõtlenség lenne babát vállalni. Ha majd egy-két év múlva is együtt vagytok, akkor gondolkozhattok a baba kérdésen.
30 évesen még nem késtél le semmirõl, 1 év még bõven belefér! De ha annyira vágysz a gyerekre, akkor gondold át, hogy egyedül is feltudnád e nevelni azt a gyereket, ha bármi is történne. Ne történjen semmi, mindenhez pozitívan kell állni, de közben ésszel is át kell gondolni!
Mi egy hónap utan babàt akartunk es lett is!Ime 10 ève ennek ès mèg minden rendben velünk! :-)
Egy 3 hónapos kapcsolat igazi próbatételt vagy konfliktust még valószínûleg nem élt át. Ez még javában a rózsaszín köd idõszaka kell legyen. Ha úgy is akarod a babát, hogy el tudod képzelni, -vagy nem okoz óriási nehézséget-, hogy a párod nélkül neveld fel ha úgy adódik, akkor viszont miért ne.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Igen akkor várunk vele már nem annyira lényeg az 1 év a lényeg , hogy jó legyen minden:)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja ismerjük kb egymást
Én is megvárnám legalább az 1 évet.
Nekünk volt egy randevúnk aztán 10 napig csak telefonon beszéltünk(másik városban dolgozott)aztán összeköltöztünk és a megismerkedés utáni 7. hónapban terhes lettem.Elötte volt olyan kapcsolatom ahol a 4. év után se éreztem volna úgy hogy jöhet a baba.Szerintem nem a kapcsolat hosszától függ.Egyébként akkor 29 és 32 évesek voltunk.
Már együttéléssel kezdtük a kapcsolatot fél évre rá babás lettem és most 15 hetes vagyok. :) nem fogom megbánni mert nagyon egymásra találtunk!:)
Biztos, hogy van akinek végül bejött a gyors babavállalás, de sajnos ez a ritkább eset. Mivel a te és a gyerek életérõl van szó, szerinte adj egy picit több esélyt arra, hogy boldog családban nõhessen fel. Én a férjemmel 1, 5 év után házasodtam össze, rá fél évre megbeszéltük, hogy jöhet a baba. Most lesz a második házassági évfordulónk, és rá 2 hónapra kb megérkezik a baba is :) Sokak szerinte nagyon szerencsések vagyunk, hogy így megtaláltuk egymást, ilyen gyorsan megállapodhattunk. Amikor összejöttünk, én 27, férjem 32 éves volt, tehát most annyi idõsek vagyunk, mint ti. Úgy gondolom, hogy ennyi idõsen már van az embernek annyi tapasztalata, hogy tudja mire vágyik, és mire nem. De 1 év együttélés véletlenül sem árthat. 1 év az nem olyan mega sok. Már az 1/4-én túl vagytok :) Megismered jobban õt is, magadat is mellette. Az elsõ év(ek)ben olyan sok újdonság van, valami érdekességet hagyjatok késõbbre is :) :) Addig is szerintem beszélgessetek mindenféle babás szituációkról (meg egyéb együttéléses, családi, utazásos, anyagi, munkahelyi, stb szituációkról), hogy jó eséllyel kiderüljön tényleg nem lesz olyan jellegû különbség, ami miatt mégsem õ a mi emberünk.
Nem véletlenül beszél le róla mindenki, 3 hónap az semmi, legalább 1 év, és lehetõleg együtt lakással, akkor bele lehet már vágni, de szerintem még az is korai, bár a kor miatt gondolom siettek, de az a pár hónap, egy év tényleg nem számít már ebbõl a szempontból.
A kérdező hozzászólása: De jó:) )
A kérdező hozzászólása: Ok köszi
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnénk kifutni az idõbõl sem fõleg ha tesót is szeretnénk nagy korkülönbséggel talán ezért is szeretnénk mielõbb
A kérdező hozzászólása: 30 és 35 évesek
Hány évesek vagytok? Ha még fiatalok és nem sürget az idõ titeket, akkor a helyetekben várnék még legalább egy évet. Gondolom nem ez az elsõ kapcsolatod, tudom, hogy az elején minden tökéletes és biztosra érezheted hogy más, mint a többi, de tudod, hogy az idõ igazol mindent...
A kérdező hozzászólása: Örülök a jó híreknek:) )

Gáz ha lefekszem vele? Pár hónapja ismerjük egymást úgy volt hogy lesz köztünk valami, de aztán maradtunk barátok, igazából kikosarazott, viszont sexben benne lenne. Szerintetek? Ciki lenne, ha lefeküdnék vele ezek után? Hozzáteszem, én szeretem.

vagy csak kínoznám magam ha megtenném és mégse lehet úgy az enyém ahogyan azt én szeretném? esetleg előfordulhat hogy a sex után majd többet is akar?

Legjobb válasz: Jó barátok vagytok, ez már valami. Ismeritek egymást, Te még szereted is. Ha belemész egy "csak szex" kapcsolatba, még az is lehet, hogy jobb páros lesztek a jelenlegi felállásban, mint sokan mások "igazi" kapcsolatban. :) Én a helyedben belemennék! Legalább kiélvezed az életet, többet vagy vele, közelebb vagy hozzá stb. És megsúgom: jó néhány "csak szex" kapcsolatból szerelem alakul ki és "igazi" kapcsolat.

Jó barátok vagytok, ez már valami. Ismeritek egymást, Te még szereted is. Ha belemész egy "csak szex" kapcsolatba, még az is lehet, hogy jobb páros lesztek a jelenlegi felállásban, mint sokan mások "igazi" kapcsolatban. :) Én a helyedben belemennék! Legalább kiélvezed az életet, többet vagy vele, közelebb vagy hozzá stb. És megsúgom: jó néhány "csak szex" kapcsolatból szerelem alakul ki és "igazi" kapcsolat.
Ha egy férfi nyiltan kimondja hogy csak szexet akar, akkor abból nem lesz soha semmi komoly. Ennek tudatában döntsd el, hogy mit akarsz. (tudom, tudom, vannak kivételek, de ritka...mint a fehér holló)
Szerintem ezt döntsd el te. Nem igaz, hogy nekünk kell megmondani hogy igen, csak kínoznád magad, vagy hogy áh bevállalom hátha majd többet akar.... De aztán ne gyere ide rinyálni, hogy nem akart többet... 21.szd., gondolkodni, önálló döntést alkotni luxus....
ezt neked kell tudni, meg mi nem is tudjuk h te mit is érzel.
Szexet akar, ha megkapja sem lesz jobban oda érted. Max ha jó vagy akkor többször is akarja. De ettõl ne mfog beléd szeretni ha már egyszer kikosarazott
Attól függ, miért kosarazott ki...
detto
Hogy úgy meg ..nám
szex játszódik le, sok szex! még ha nem is teszek szexuális jellegû megjegyzést, de azért megdícsérem hogy jól néz ki.


Együtt voltunk 5 hónapig, majd pár hónap szünet után újra egymásra találunk.Nagyon hiányolom a kapcsolatból a közös programokat. Csak a szexet jelentem neki?

Elképeszt?en szeretem,bármit megtennék érte. Úgy érzem ? ennek a közelében sincs.Olyan mintha csak a szex miatt találkoznánk. Próbáltam vele err?l beszélni. Üres ígéretek...kifogások...stb. Mit tegyek?

Legjobb válasz: neked kellene elvinned õt valahova üdülni. Nem kell szállodába elég egy sátrazós kemping vízpart mellé.(ezt azért írtam mert barátnõm hasonló helyzetben van csak õk már 6 éve ezt csinálják.idõnként elmennek és jól érzik magukat ha van szex ha nincs. jó kikapcsolódás.)

neked kellene elvinned õt valahova üdülni. Nem kell szállodába elég egy sátrazós kemping vízpart mellé.(ezt azért írtam mert barátnõm hasonló helyzetben van csak õk már 6 éve ezt csinálják.idõnként elmennek és jól érzik magukat ha van szex ha nincs. jó kikapcsolódás.)
Próbálj közös programokat szervezni, aminek nem tud ellen állni.(ezt neked kell tudni mi az amit nagyon szeret). Ha ennek mégis nemet mond akkor ne foglalkozz vele. Ha szeret akkor ugyis próbálkozik majd hogy ne haragudj rá...ha nem akkor meg felesleges vele együtt lenned..

Mit tegyek, hogy észrevegyen a srác? Ismerjük egymást. Sõt, régebben még próbált közelíteni is. Azóta eltelt pár hónap és már felém se néz.

Közelítésen azt értem, hogy odajött dumálni, köszöntünk egymásnak, bókolt nekem, stb. Nekem már akkor is tetszett, csak nagyon zavarban voltam, így feszengtem a társaságában. Õ pedig valószínûleg úgy érezte, hogy nem bírom annyira. És továbblépett. Mármint mostmár nem foglalkozik velem. Tényleg, rám se néz. Úgy tûnik, mintha elfelejtett volna. Pedig biztos nem. Nem szokás embereket csakúgy elfelejteni. Ha újra lenne alkalmam én esküszöm, hogy kihasználnám. Mosolyognék, és õszintén beszélgetnék vele. De néha úgy érzem, hogy nem is akar látni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: kezdeményezz te! Ha meg nem jösz be neki (aminek szerintem kicsi az esélye) úgyis megmondja..

kezdeményezz te! Ha meg nem jösz be neki (aminek szerintem kicsi az esélye) úgyis megmondja..
Ez a vonat elmenni látszik, hát hadd menjen...
Ha már 1x úgy érzi hogy nem akartál tõle semmit akkor már persze h kissé kerül, mert rosszul érzi magát h nem jött össze. Mostmár neked kell lépned.
Az is benne van a pakliban, hogy esetleg õ csak barátilag közelített, vagy csak flörtölt, és annyira nem vette komolyan a dolgot.Lehet, hogy annyira azért nem jössz be neki, csak játszott kicsit, vannak ilyenek.Szerintem azért próbálj meg most te kezdeményezni nála, és meglátod, mit reagál.
.

Másfél éve vagyok együtt a barátommal. Szeretjük egymást, nekem mégis a kapcsolat elsõ idõszaka hiányzik, az elsõ pár hónap, amikor még minden olyan izgalmas, amikor még szinte rajongott értem. Hiányzik, sosem lehet már olyan? 24/N

szeret nagyon én is õt, azt mondja semmi nem változott csak biztos lett a kapcsolatunk, õ ezt szereti jobban, és most szeret már jobban . én mégis ugy érzem akkor többet foglalkozott velem.

Legjobb válasz: Eltûnt az úgynevezett: "rózsaszín köd" szindróma.

Eltûnt az úgynevezett: "rózsaszín köd" szindróma.
A kérdező hozzászólása: vissza lehet hozni? szeretnék új lenni neki és azt szeretném ha minden úgy lenne mint régen. nem mintha most rossz lenne, és senki más sem kell. vele szeretném ugyanazt mint régen volt
Nem lehet visszahozni. Egy idõ után átalakul az érzés. Ne sóvárogj olyanért, ami már nem lehet a tied, inkább örülj annak, amid van. :) A saját boldogságod útjában állsz...
Hátha ez egy nagy szerelem akkor persze vissza lehet hozni, de igazából ez magától is fellángol majd. Részedrõl és részérõl is jó esetben. Csak ehhez idõnek kell eltelnie, ami majd eldönti hogy mi lesz a sorsotok. Lehetséges, hogy annyira elpunnyad a kapcsolatotok hogy szépen lassan kialszik és szétmentek, de az is lehet, hogy ez egy örökké tartó nagy szerelem lesz.
Saját magadon (kívülrõl) bármikor tudsz változtatni, ha úgy érzed, kicsit ellapultál. Új frizu, másik hajszín, smink, ékszerek, néhány izgalmasabb ruci, esetleg egy kis alakformálás, ha kell.. Én is épp ebben a stádiumban vagyok, csak majdnem 8 év után. :) Illetve a közös/izgalmas programok is segíthetnek, ha mostanában nincs annyi. De. AZT az érzést, ami az elején volt, ne akard visszakapni, mert lehetetlent kívánsz. Egy kapcsolat újdonságát nem lehet megismételni, max. felidézni. Az eleje mindig ilyen lilaködös, ultraszerelmes, de ahogy megismeritek, megszokjátok egymást, már más dolgok lesznek fontosak. Persze újra és újra fel lehet melegíteni a régi izgalmakat, ha kell, de most már talán nem is erre a felhõkön járásra van szükség. Kezded te is megízlelni, milyen nehéz is fenntartani egy hosszabb távú kapcsolatban magát a kapcsolatot, hm? ;)
A kérdező hozzászólása: igen :) és szerencsére nem punnyadtunk el, vagy hasonló. szerintetek mikor szereti jobban a párját az ember? az elején a kezdeti szerelemmel vagy ahogy telik az idõ a "biztos" szerelemmel? mi a biztosabb?
Meg is válaszoltad majdnem: az elején húdenagy szerelem van, késõbb biztosabb szeretet. Szerintem legalábbis. Az eleje érzelmileg mindent visz, felkavar, a továbbiakban megnyugszol, biztos leszel magadban és a párodban. Én nem tudom õket összehasonlítani, mert más jellegû érzés, állapot a kettõ.
Sz.pás ribekém!
hát ha csak ebben a szakaszban vagytok akkor mehet a közös program mint 3 jóbarát .nem tudni melyik van rád begerjedbe jobban, lehet egyik se csak haverkodni akarnak
A kérdező hozzászólása: utolsó : elég jól ismerjük egymást mind a kettõvel, volt szó az elõzõ kapcsolatokról, munkáról, lakhelyrõl, hobbi stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális választ! igen, erre én is gondoltam, csak olyan sz*rul jött ki ez az egész, és rosszul érzem magam miatta, pedig esküszöm nem tudtam, hogy ismerik egymást, sõt legjobb barátok :S
önérzetesen felhívod a figyelmet mennyire normális válaszokat szeretnél de arra nem veszed a fáradságot hogy normálisan leírd mi a szitu.mennyire ismerkedtél velük össze?tudod mi a neve hány éves hova jár suliba vagy dolgozni? flörtöltél már velük szóba került e már a szex pettingeltetek dugtatok?melyikkel melyiket? ez a szimpla kifejezés hogy "ismerkedtél" ezzel is azzal is semmit nem árul el. az én szótáramban az ismerkedésnek semmi köze a kavaráshoz és 0 százalék szaftja van.azt mondanám hát menjünk 3-an együtt mint JÓISMERÕSÖK. gondolom a te helyzeted ennél felnõtteseb sztori szóval lökni kéne mi a pálya konkrétan nem pont itt sunnyogni meg szemérmeskedni
Szerintem amelyik jobban tetszik, annak mondd el, hogy komoly kapcsolatot szeretnél vele, de a félreértések elkerülése végett elmondod még most neki, hogy amúgy a legjobb barátjával is ismerkedtél, amikor még nem voltál biztos benne, mit érzel.
A kérdező hozzászólása: aki ismerkedik miért ribi ? :D gondolkozz már mielõtt elkezdesz dumálni :D
Aki a testét árulja, az a k..va. A ribi viszont te vagy.
A kérdező hozzászólása: idióta válaszokat nem kérek, köszi!!! ribi az, aki a testét árulja! én nem árulom, egy szingli miért ne ismerkedhetne ?? nem fekszem le egybõl minden jött-menttel -.- nem azért ismerkedek, komoly kapcsolatot szeretnék
Vállald a felelõséget, és ha már igy inditasz remélem elbukod mind a kettöt.
Sokat akar a szarka, de nem bírja a...... Legközelebb egyszerre csak egy sráccal ismerkedj, te tulok.

Ha a kiskutyákat elválasztják az anyukájuktól és külön családokhoz kerülnek, aztán pedig pár hónap után megint találkoznak, akkor megismerik egymást?

Legjobb válasz: Nem ismerik meg. Nálunk messzebb rokoni kapcsolatban születettek nem tervezett shih-tzu alom,aztán egyik anyósomé lett. Késõbb kb fél év múlva találkozott az anyjával meg az apjával a kölyök és nem ismerte fel egyik sem a másikat.

Nem ismerik meg. Nálunk messzebb rokoni kapcsolatban születettek nem tervezett shih-tzu alom, aztán egyik anyósomé lett. Késõbb kb fél év múlva találkozott az anyjával meg az apjával a kölyök és nem ismerte fel egyik sem a másikat.
Nem ismerik meg egymást, tapasztalat.
Nekem is úgy tûnik, hogy nem ismerik fel egymást. Ellenben a felnõttkori ismeretségek láthatóan hosszabb távon is megmaradnak. Olyan kutyákat is lazán felismernek, akikkel csak nagyon ritkán találkoznak.
Szerintem megismerik egymást. Ha nem is tudják, hogy rokoni kapcsolatban vannak, de a szag azért ismerõs lesz nekik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Az én kutyám a tenyésztõjét egyértelmûen felismerte, mikor pár hónap múlva találkoztak. Abban is biztos vagyok, hogy az anyját és a tenyésztõ másik szukáját is felismerte.
Ha abból indulunk ki, hogy mi se nagyon emlékszünk a csecsemõkorunkra, akkor lehet, hogy a kutyáknál is ez a helyzet. Én a felnõttkori felismerést olyan esetben is megfigyeltem, amikor semleges számára a másik kutya. Kanom van és vannak olyan idegen kanok, akikkel már többször találkozott de nem volt egymással semmi dolguk. Az idegen kutyákat mindig alaposan megvizsgálja, ezekkel meg ha félévente egyszer találkozunk, akkor is úgy mennek el egymás mellett, hogy még csak rá se néznek egymásra. Ráadásul már messzirõl megismeri õket.
Igen, enyém se egy kutyabarátkozós típus, sajnos sok neveletlen kutya a környéken, de van 2 pincsi akiket imád, órákig el tudnak játszani. Ha hónapokig nem találkoznak akkor is örömmel fogadják egymást, és nem fajtafüggõ van olyan pekingi akit le se toj. Érdekes dolog..:) Talán kölyökkori memóriájuk nem olyan jó?
Azt hozzáteszem nem ott találkoztak ahol született. Tehát ha ugyanaz a lakás, környezet talán, de így nem ismerték meg egymást.
Elõfordul ilyen. Pl. a magyar agaram és az alomtestvére 6 hónap után megismerték egymást. Elõször gyanakodva közeledtek egymáshoz, aztán látszott rajtuk, hogy leesett, hogy õ a tesó és egymás nyakába ugrottak valami hihetetlen örömmel. Nagyon jó volt látni. Aztán a 2 szuka találkozott a kantestvérükkel és ugyanez a szitu volt. Más fajtatársukra nem reagáltak így.
A kérdező hozzászólása: tudjam meg*
Kérdezd meg a szomszédokat, hogy õk is hallják-e! Lehet, hogy valaki bajban van...

23 éves srác vagyok és pár hónapja összejöttem egy 35 éves nővel. Titkoljuk a kapcsolatunkat, de a nagy kor különbség miatt nehezen vállaljuk fel. Szeretjük egymást. Mit tegyek? Szerintetek is túl idős hozzám?

Legjobb válasz: Idõs hát! De ez téged egy cseppet se zavarjon, mert férfinél, meg ilyen idõs korban, ez inkább dicsõség, mint szégyen, úgyhogy le ne rúgd magadról, mert kitagadlak! :-)

Idõs hát! De ez téged egy cseppet se zavarjon, mert férfinél, meg ilyen idõs korban, ez inkább dicsõség, mint szégyen, úgyhogy le ne rúgd magadról, mert kitagadlak! :-)
és akkor mi van ?:D ha már elmúltál 14 akkor megteheted :D:D
Amikor megismertem a férjem (akkor még nem volt az) õ 19 volt és én meg 31. Nyolc éve vagyunk együtt, négy éve házasodtunk. Nem mondom, hogy minden tökéletes, de hol az? Bár biztos van, ahol igen, de az azért elég ritka :) Amúgy összeségében jól megvagyunk!
Szerintem nem a korkülönbség számít manapság, ebben a felgyorsult világban, hanem a megértés! A menyasszonyom nálam 8(nyolc) évvel idõsebb!!! Amennyiben a dolog mûködik függõlegesen, és vízszintesen is, akkor nincs ok aggodalomra!!!Mi ebben a hónapban leszünk együtt két éve!!! Ezen gondolkozz el, mielött döntesz!
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor nyugodtan vállaljátok fel. A mai modern világban ez egyáltalán nem egyedi eset. Egyébként én is eltudnék viselni egy fiatal srácot magam mellett.
Idõs szerintem. De a te életed, éld úgy ahogy jól esik. :)
Keres egy fiatalabb nõt...
miért lenne mázlista? szerintem tök gáz.
hajrá mázlista :-p
9 év van köztünk a párommal(õ a fiatalabb).3 éve vagyunk együtt, és 8 hónapos terhes vagyok.Õ agyilag érettebb, én meg lazább vagyok a koromnál.Nem érezzük a korkülönbséget.Minden rajtatok áll!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!