Találatok a következő kifejezésre: Pár hét fogok szülni (4 db)

Pár hét múlva fogok szülni és tiszta idegbajos vagyok, mindenen sírok, felkapom a vizet vagy emésztem magam. Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Én úgy érzem semmit! (most megkövezhet bárki). 2 hét múlva szülök, mindentõl képes vagyok kiakadni, sírni, aztán megnyugszok (legalábbis azt hiszem), de valami más ismét felhúz... Nehéz. Biztos, hogy a hormonok, a bizonytalanság, hogy nem tudod mikor és mi fog történni, ...váltják ki. Én azzal nyugtatom magam, 2 de max. 4 hét múlva vége. Remélem után már nem lesz ilyen. Nem tudok Neked érdemben tanácsot adni, csak annyit, hogy probáld máshogy nézni a dolgokat a baba miatt. Mondom én, akinek már nem megy:( Könnyû szülést kívánok

Én úgy érzem semmit! (most megkövezhet bárki). 2 hét múlva szülök, mindentõl képes vagyok kiakadni, sírni, aztán megnyugszok (legalábbis azt hiszem), de valami más ismét felhúz... Nehéz. Biztos, hogy a hormonok, a bizonytalanság, hogy nem tudod mikor és mi fog történni, ...váltják ki. Én azzal nyugtatom magam, 2 de max. 4 hét múlva vége. Remélem után már nem lesz ilyen. Nem tudok Neked érdemben tanácsot adni, csak annyit, hogy probáld máshogy nézni a dolgokat a baba miatt. Mondom én, akinek már nem megy:( Könnyû szülést kívánok
Érdemben sajnos én sem tudok segíteni, de azért valahol örülök nem csak én érzek így. Ezek szerint ez ilyenkor normális. Ha teheted próbálj meg a férjeddel/barátoddal/barátnõddel kicsit kikapcsolódni, kiruccanni valahova, hogy egy kicsit kikapcsolj. Én is ezt próbálom tenni.
Na de jo nektek, h csak a vegen vagytok igy, En szinte az egesz idaig ilyen hisztis idegbajos voltam/vagyok/, es tudom, h elviselhetetlen lettem, de nem tudok mit tenni ellene.Es persze a napi sirasok is megvannak mint nalad. Szerintem ha mar beismerjuk fel siker, aztan En nagyon remelem, h ha meglesz a baba akkor rende jon ez, mert komolyan nem ertem, h a parom h bir elviselni, mert nagyon gaz vagyok. Nagyon konnyu szulest kivanok. 21 hetes kismama
Én 29 hetes vagyok, de jó pár hete én is ilyen vagyok. Bármi apróság miatt képes vagyok sírni. Remélem, hogy elmúlik, ha megszületik a baba. Kitartást és könnyû szülést!

Első babámat várom, Miskolcon a MISEK-ben fogok szülni pár héten belül. Tapasztalatok a szülészeti osztállyal kapcsolatban? Szülőszoba, csecsemő osztály?

Van fogadott orvosom, de szülésznőt nem fogadtam. Hallottam már hideget meleget.(szülésnél nem lehetett bent a segítő a vajúdás teljes ideje alatt, csecsemős nővérek és szülésznők hozzáállása) 37hkm

Legjobb válasz: Kolléganõm nemrég szült ott,a férje az elejétõl benn lehetett,és amikor kiderült hogy császár kell,akkor is maradhatott végig a fejénél,fényképezhetett is,egybõl odaadták az apukának a babát amig a kolléganõt összevarrták. A látogatási idõ viszont elég rugalmatlan még mindig.

Kolléganõm nemrég szült ott, a férje az elejétõl benn lehetett, és amikor kiderült hogy császár kell, akkor is maradhatott végig a fejénél, fényképezhetett is, egybõl odaadták az apukának a babát amig a kolléganõt összevarrták. A látogatási idõ viszont elég rugalmatlan még mindig.
Szülésznõt nem érdemes fogadni, mind kedvesek. bent lehet lenni, bár én császáros voltam. Ott is ott lehetett volna a papa, de én nem akartam. A nõvérekkel nem volt gondom, a csecsemõsök között akar bunkó, de õk is kibírhatóak. Alapvetõen nem volt gondom velük. Azt a pár napot el fogod viselni, aztán már nem is emlékszel majd rájuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, tartok én is a sok ágyas szobától, remélem semmi gond nem lesz velünk és hamar hazajöhetünk.
Jó az a látogatási idõ kialakítás. Ha bármikor lehetne menni látogatni, akkor tesóék sátrat vernének, és egész nap ott lennének.

Nemetorszagban fogok szülni par heten belül milyen allampolgarsagu lesz a gyermekem?

Ket hivatalban ket különbözö valaszt kaptam arra a kerdesre, hogy milyen allampolgar lesz, aztan a tolmacs aki forditotta a hazassagi A.könyvi kivonatunkat, ö egy 3. variacioval allt elö, hogy szerinte ugy van.A ferjem es en is magyarok vagyunk. Ahol kerdeztük olyan valaszokat kaptunk, hogy ekkor igy volt, akkor ugy, itt kene megkerdezni, meg ott...Gondoltam megprobalom itt hatha valakinek van tapasztalata es megosztja mielött hetfön elharapom par hivatali ablakban ülö neni torkat..

Legjobb válasz: szia ha az unióban bárhol is születik a babád a szülõk állampolgárságát kapja, tehát magyar, itthon is anyakönyveztetni kell, konzulátuson intézhetõ arra viszont figyeljetek oda, ha tartózkodási engedéllyel vagytok kint, a baba is megkapja, csak igy lesz legális az ott tartózkodása Európában nem a születés helye határozza meg a baba állampolgárságát

szia ha az unióban bárhol is születik a babád a szülõk állampolgárságát kapja, tehát magyar, itthon is anyakönyveztetni kell, konzulátuson intézhetõ arra viszont figyeljetek oda, ha tartózkodási engedéllyel vagytok kint, a baba is megkapja, csak igy lesz legális az ott tartózkodása Európában nem a születés helye határozza meg a baba állampolgárságát
szia!én ott szültem.én magyar állampolgár vagyok, de mindkét gyermekem német állampolgár lett.
Hát ez jó, a két válaszoló is teljesen mást mond. Pedig engem is érdekelne, én is nemsokára szülök, és én sem tudom, milyen állampolgár lesz a gyerekem. Az ismerõsök szerint kettõs, de most már nem tudom.
Nem igaz, minden országban mások a szokások, van ahol automatikusan a szüleité kapja van ahol asszerint h hol született...^^ A pontos választ már én sem tudom, de érdemes lenne megkérdezned a konzulátuson ezt ^^
A kérdező hozzászólása: Na igen...Allitolag sürün valtozik es mint ahogy irtak is, ez orszagsajatos dolog, meg az EU-ban is. Sajnos magyar ismerösöm nincs akinek itt született volna a babaja, horvatokat ismerek, de ök ugye nem EU tagok, nembaj maximum par heten belül kiderül, hetfön felhivom a konzulatust, ha megtudok valamit, majd megosztom, meg legyszi ti is tegyetek ezt, mert ugylatszik mast is erdekel es ahanyan vagyunk, annyi keppen tudjuk, köszi.
Mi Dániában élünk, itt is szülünk. Magyar állampolgár lesz a gyermekünk, de 1 év után, kérhetem Rá az állampolgárságot.A többi országról nem tudok, hogy hol, mi a szokás.
En most szültem augusztusban es voltam utana kerdezni.Nekem azt mondtak, hogy ha 6 eve vagyok itt bejelentve akkor megkaphatja a gyermekem a nemetet, de mivel csak 4 eve vagyok bejelentve a magyart kapta.De azt mondtak, hogy a gyermek 16 eves koratol kervenyeztetheti, ha ö nemetet akar akkor megkapja, ha addig ö itt el nemetben.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki meg olvassa, akkor ma megkerdeztem...Abban a varosban, ahol szülni fogok, mert az nem a mi Kreisstadtunk, hogy meg csak ebböl se legyen felreertes. Mire azt sem tudtak megmondani, hogy pontosan milyen papirok is kellenek, elmondtam mim van, aztmondtak az biztosan elegendö. A kerdesre visszaterve, aztmondta a "munkatarsnö" hogy ez annyira ritka (tenyleg marha ritka lehet, hogy nemetorszagban ket nem nemet allampolgarnak születik gyereke)szoval ö ezt nemtudja fejböl, par nap mulva szoljak vissza telefonon es addigra megerdeklödi...De!!! Vagy kettös vagy csak magyar... Azthittem hogy csak otthon szarul felkeszültek (elnezest) a hivatalnokok.


Hát már illõ lenne szülni, de ne ijedj meg ha pár nappal tovább hordod. A doki nem mondta, hogy megindítják a szülést, ha kell?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem mondott ilyet!De én megkérdezzem tõle szerinted??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!