Találatok a következő kifejezésre: Pánikbeteg vagyok. betegség melett (2 db)

Pánikbeteg vagyok. Ilyen betegség melett a terhesség megváltoztathat?

Legjobb válasz: Szia, Én is az voltam évekig, az orvosom 'gyógyírként' mindig a babát javasolta. Állítólag olyan hormonok termelõdnek ebben az idõszakban amik a pánikot (ha csak idõlegesen is) megszûntetik.

Szia, Én is az voltam évekig, az orvosom 'gyógyírként' mindig a babát javasolta. Állítólag olyan hormonok termelõdnek ebben az idõszakban amik a pánikot (ha csak idõlegesen is) megszûntetik.
En 16 hetes terhesen eldobtam a gyogyszereimet (orvosi felugyelettel persze :) ) azota nincs rajuk szuksegem, annyira jol vagyok. Pedig antidepresszasnt szedtem evek ota. Remelem, szules utan se jon vissza :)

Pánikbeteg vagyok, teherbe eshetek ilyen betegség melett?

Legjobb válasz: Igen! Én is az voltam és teherbe estem, de sajnos a babát elvesztettük. Akkor én elhatároztam, hogy a gyógyszert amit szedtem /zoloft, xanax/ abbahagyom. Felkerestem egy természetgyógyászt, az Õ segitségével feltártuk, hogy mi okozta a pánikrohamokat. Idén szeretnénk ha sikerülne és megszülethetne a kisbabánk. Sok sikert kivánok Nektek is!

Igen! Én is az voltam és teherbe estem, de sajnos a babát elvesztettük. Akkor én elhatároztam, hogy a gyógyszert amit szedtem /zoloft, xanax/ abbahagyom. Felkerestem egy természetgyógyászt, az Õ segitségével feltártuk, hogy mi okozta a pánikrohamokat. Idén szeretnénk ha sikerülne és megszülethetne a kisbabánk. Sok sikert kivánok Nektek is!
Én is az vagyok!És most pánikolok mert félek, hogy a baba beteg lesz!Ugyanis gyógyszert szedek:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!