Találatok a következő kifejezésre: Páfrányos mikroszkóp terhességre (10 db)

Páfrányos mikroszkóp utalhat terhességre?

24. napon vagyok és pár napja ismét páfrányosodik. Ebben a hónapban már volt peteérésem.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a páfrányosodás csak a peteérést mutatja, tehát lehet, hogy most van igazi peteérésed. Terhességet nem tud kimutatni!! Sok sikert, én is néztem, és most 36 hetes kismama vagyok!!!

Én úgy tudom, hogy a páfrányosodás csak a peteérést mutatja, tehát lehet, hogy most van igazi peteérésed. Terhességet nem tud kimutatni!! Sok sikert, én is néztem, és most 36 hetes kismama vagyok!!!
Én is mikroszkóppal néztem a peteérésemet. Amikorra vártam az érést, addigra nekem nem volt egyértelmû amit láttam. páfrányos is volt meg nem is. ekkor még nem tudtam miért látok minden félét rajta. de már tudjuk:) Késõbb is kétértelmû dolgokat láttam rajta.... sok sikert és próbálkozzatok:) Üdv:22.hetes Kismama:)
a terhességetis kimutatja a mikroszkop én is igy jártam hogy pár napig páfrányos volt pedig akkor kellett volna megjönnie aztán furcsának találtam és tesztet csináltam ami pozitiv lett :-)))))Sok szerencsét!

Folyamatosan PÁFRÁNYOSNAK kell lennie a mikroszkópnak, ha teherbeestem? Viszont 10-es érzékenységű terhességi vaterás tesztem tegnap halvány pozitív volt, ma talán egy kicsit erősebb a második csík mint tegnap.

Rendszertelen a mesim ,nem tudom mikorra akarna megjönni.Kicsit szurkál a hasam.Tegnap totál páfrányos volt a mikroszkp, de ma nem az. szerintetek?

Legjobb válasz: A mikroszkóp nem mindenkinek jön be, és van akinél páfrányosat mutat, és mégsem terhes, és volt olyan komment is, aki azt írta neki nem volt páfrányos, és mégis terhes lett. Szerintem a tesztnek kell hinni, majd napról napra erõsödni fog.:)

A mikroszkóp nem mindenkinek jön be, és van akinél páfrányosat mutat, és mégsem terhes, és volt olyan komment is, aki azt írta neki nem volt páfrányos, és mégis terhes lett. Szerintem a tesztnek kell hinni, majd napról napra erõsödni fog.:)

PG53 mikroszkóp mutat ki terhességet? Kedden kéne nem megjönnie és ma reggel erősen páfrányos volt a mikroszkóp. Viszont tegnap előtt barnáztam. Lehet terhes?

Legjobb válasz: Lehetséges, mert úgyanúgy kimutathatja a hormonok változása miatt mint avizeletes ovuteszt. Nekem is páfrányos volt még hetekig. Ha nyálból csinálod még akkor is. Ez simán lehet terhesség, mondjuk én nem barnáztam ezért azt a részét nem értem, de tudom hogy sokmindenkinek így kezdõdik. Tesztelj pár nap múlva hcg-vel és metudod biztosra. Egyéb tünet van?

Lehetséges, mert úgyanúgy kimutathatja a hormonok változása miatt mint avizeletes ovuteszt. Nekem is páfrányos volt még hetekig. Ha nyálból csinálod még akkor is. Ez simán lehet terhesség, mondjuk én nem barnáztam ezért azt a részét nem értem, de tudom hogy sokmindenkinek így kezdõdik. Tesztelj pár nap múlva hcg-vel és metudod biztosra. Egyéb tünet van?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Az ovulációs mikroszkóp félig páfrányos félig buborékos a nemvárt menstruáció napjához közeledve. Ez mit jelenthet? Terhesség lehet, ha csak félig páfrányos? Vagy lehetséges, hogy valamilyen gyulladás van a szervezetemben és azt mutatja ki?

Legjobb válasz: Szia! Nálam egész addig a napig mutatott páfrányt és gömböt is,míg meg nem jött. tehát nálam az ovu után,hogy páfrányos maradt,sajnos nem babát jelentett. de vannak olyanok,akiknél szintén ilyen volt,és a végén babások voltak. Én amondó vagyok,hogy a terhességet a terhesteszt mutatja ki,muszáj legalább addig türelemmel lenni,míg a nem várt mensi tényleg késik és akkor tesztelni. ha beütöd a keresõbe,hogy ovumikroszkóp,akkor sok tapasztalatot olvashatsz róla. szió

Szia! Nálam egész addig a napig mutatott páfrányt és gömböt is, míg meg nem jött. tehát nálam az ovu után, hogy páfrányos maradt, sajnos nem babát jelentett. de vannak olyanok, akiknél szintén ilyen volt, és a végén babások voltak. Én amondó vagyok, hogy a terhességet a terhesteszt mutatja ki, muszáj legalább addig türelemmel lenni, míg a nem várt mensi tényleg késik és akkor tesztelni. ha beütöd a keresõbe, hogy ovumikroszkóp, akkor sok tapasztalatot olvashatsz róla. szió
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Az elsõ válaszolótól szeretném kérdezni, hogy amikor terhességet jelzett a mikroszkópod, félig vagy erõsen volt páfrányos?
Elsõ válaszoló vagyok!Erõsen páfrányos volt, de csak félig.Úgy értve h erõsen, h jól, élesen kirajzolódtak a páfrányok, nagy területen, de nem az egészen.Sajna most ugyanígy van, de két tesztem negatív..szóval én már nem tudom.
Szia!Megint elsõ válaszoló vagyok..Megjött, szóval én elsüllyesztettem jó mélyre a mikroszkópot.Mit kezdjek vele ha peteérésnél is, babánál is, mensinél is páfrányos, sõt a férjem nyála is az volt?!De azért remélem te több hasznát tudod venni:) Sok szerencsét!
Szia, én ugyanígy vagyok, és remélem h terhesség!Nekem az elõzõnél is az volt.Nemrég írtam a gyártónak h baba esetén is páfrányos e a mikroszkóp, és visszaírtak h igen, hiszen az ösztrogénszint akkor is megemelkedik..Mondjuk vkinek sima mensikor is az, de azért én reménykedek.Nem hinném h gyulladás lenne.
Szia! nekem tegnap is, ma is erõsen páfrányos, pedig már a pé-n rég túl vagyok. Szombatra nem várom. remélem babát mutat.:) Bár volt már mikor átvert, végig páfrányos volt szinte a ciklus második felében, ezért nem tudok rá mit adni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnálom, remélem azért nem keseredtél el. Igazad van, hogy elsüllyeszted! Én is kezdem unni a játszadozást vele. Kb. egy hete felváltva mutat buborékot és páfrányt, van hogy fél óra különbséggel is más az eredmény(nem eszem, iszom közben). Nekem késik pár napja, de van 3 negatív tesztem!
Szurkolok neked!Néha több idõ kell h kimutassa a teszt!Nekem is elõzõ terhességnél úgy volt, h jópár nappal a mensi után még javában nega volt, aztán egyik napról a másikra pozitív lett(az már más kérdés h elment a baba).Úgyhogy reménykedj még!Ja, elsõ voltam:) Szia!

A PG/53 ovulációs mikroszkóp nektek jelezte a terhességet is? Páfrányos lett ciklus végén?

Legjobb válasz: Ez van akinél beválik, van akinél nem. Barátnõmnek páfrányos lett, mégsem baba, nekem az ovuteszt pár nappal mensi elõtt erõs volt és terhes is vagyok! Szóval nem lehet benne teljesen megbízni! Egyébként ha már jós tesztelésrõl van szó, szerintem még mindig biztosabb az ovuteszt!

Ez van akinél beválik, van akinél nem. Barátnõmnek páfrányos lett, mégsem baba, nekem az ovuteszt pár nappal mensi elõtt erõs volt és terhes is vagyok! Szóval nem lehet benne teljesen megbízni! Egyébként ha már jós tesztelésrõl van szó, szerintem még mindig biztosabb az ovuteszt!
Köszi és drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok kedves utolsó, boldog babavárást! Az ovulációt nekem is mutatta!
Nekem nem mutatta, viszont a peteérést kiválóan. A jóstesztem ovuteszttel + lett, ezért a 12. dpo-n mertem tesztelni és + lett az is.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is úgy gondoltam hogy majd vasárnap reggel tesztelek egyet. Csak hátha! Szép napot!
Második vagyok. Szerintem a mikroszkópra ne alapozz, ha úgy gondolod, inkább csinálj egy 10-es tesztet 2 nap múlva. Sok sikert, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mielõbbi babásodást neked! Nekem vannak tüneteim, ma vagyok 10.dpo-n, viszont a pg/53 nem mutat páfrányt. Ezért kérdeztem. :-)
A barátnõmnek késés után páfrányos lett, jelezte a terhességet. Nekem mindig páfrányos mensi elõtt 1-2 nappal, 2 hónapja már egy héttel elõtte az volt és mégis megjött. Tényleg igaz, van akinél beválik, van akinél nem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához és köszönöm a válaszod! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Képzeljétek munka után ismét megnéztem itthon és most páfrányos lett a kép! Jajj annyira izgulok, úgy szeretnénk már babát!!!

Mensi elott 2 nappal a terhessegi teszt negativ, de a mikroszkop enyhen pafranyos, ez mit jelent, talan megis van baba?

Legjobb válasz: A mikroszkóp nem jó,fõleg nem terhességmeghatározásra!Inkább várj pár napot és csilálj egy tesztet.Remélem babás vagy!

A mikroszkóp nem jó, fõleg nem terhességmeghatározásra!Inkább várj pár napot és csilálj egy tesztet.Remélem babás vagy!
A kérdező hozzászólása: Sajna megjott, de jovo honapban tuti osszejon!!Mindenkinek meilobbi babasodast!
A terhességi teszt csak mensi elmaradása után pár nappal jelzi, ha babát vársz. Ezt mikroszkópos tesztet én is használtam én úgy emlékszem a páfrányok akkor kell, hogy látszódjanak, ha peteérés van. Akkor kell akcióba lépni, ha látod a páfrányokat. nekem így nem jött össze. Szerintem nem megbízható.
Nekem nem volt páfrányos, vagyis vegyes volt, másnak semmi, harmadiknak tiszta páfrány. Nincs szabály.

Lehet ez terhesség? 4.-én kell megjönnie a menszimnek 28 naposak a ciklusaim és az ovu mikroszkóp megint páfrányos. Sok fehér folyásom van és pisilni is sűrűn járok. Más tünetet nem vettem észre magamon.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, de én már óvatos vagyok. Nekem is páfrányosodott a mikroszkóp mensi elõtt és reménykedni kezdtem, de sajnos megjött. :( Szerintem várd meg amíg késik, és utána tesztelj. Tudom nehéz várni! ;) Én már elpazaroltam néhány tesztet, mert nem bírtam kivárni a mensi napját sem! De szorítok, hogy Neked ezek az elõjelek jót jelentsenek! :)

Elõfordulhat, de én már óvatos vagyok. Nekem is páfrányosodott a mikroszkóp mensi elõtt és reménykedni kezdtem, de sajnos megjött. :( Szerintem várd meg amíg késik, és utána tesztelj. Tudom nehéz várni! ;) Én már elpazaroltam néhány tesztet, mert nem bírtam kivárni a mensi napját sem! De szorítok, hogy Neked ezek az elõjelek jót jelentsenek! :)
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen a választ énis szoritok neked hogy sikerüljön.Már fáj a mellem és úgy mint menszikor szokott.Sajnos megfog jönni.Pedig már nagyon várjuk a pocaklakót.

PG53 mikroszkópom ma páfrányos lett, a terhességi teszt (Gabriel) negatív. Akkor most mi van?

Tudom, megoszlanak a vélemények a mikroszkópról, már én is hanyagoltam, aztán 1 hete megint nézegetem.

Legjobb válasz: Most peteérésed van! Amissed ab. után a szervezet lassan állhat vissza esetenként a kerékvágásba, ezért nem is jött meg,de most a mikroszkóp valószínû a pé-det mutatja, ha a teszt nega lett.. Ellenõrizheted vizeletes ovuteszttel is az látványosan egyértelmû.. És a gyógyszertár helyett menj nyugodtan a rossmann, dm-be tesztért, mert ott is van.

Most peteérésed van! Amissed ab. után a szervezet lassan állhat vissza esetenként a kerékvágásba, ezért nem is jött meg, de most a mikroszkóp valószínû a pé-det mutatja, ha a teszt nega lett.. Ellenõrizheted vizeletes ovuteszttel is az látványosan egyértelmû.. És a gyógyszertár helyett menj nyugodtan a rossmann, dm-be tesztért, mert ott is van.
Szerintem peteérést jelez a mikroszkóp, a hasfájásod is jelezheti. bár az, hogy 4 hete mensiszerû fájásod van, érdekes. Ha babás lennél, az is lehet, hogy csak korai volt a teszt, mert ugye a mikroszkóp, ill az ovuteszt hamarabb utalhat rá, noha nem megbízható az általuk mutatott eredmény, hisz nem tudni, pláne a te esetedben, hogy most miért páfrányos... ha ez peteérés, akkor elvileg 2 hét múlva kéne megjönnie. Ha mensi miatt, akkor meg bármikor megjöhet. De ezt a hasfájást még mindig nem magyarázza egyik sem...Szerintem várj kb egy hetet, és tesztelj újra! Nem kell a gyógyszertárba menned: dm-be, rossmannba, ill benzinkúton is van teszt. egyébként meg ne törödj azzal, mit gondolhat a gyógyszertáros!!!
Szia Lett babád?
A kérdező hozzászólása: Akkor nem, de aztán december 28-án pozitív lett a teszt, ma már 8, 5 hónapos! :-)

Az ovulációs mikroszkóp páfrányos mensi előtt 1 héttel, ami sokak szerint lehet, hogy terhességre utal! Teszt még korai! Mit csináljak másképpen?

mit csináljak most másképp,mint ezel?tt? mire vigyázzak? mit tegyek,hogy ne legyen semmi baj?

Legjobb válasz: Szia! Rábukkantam a kérdésedre,na babától volt páfrányod?

Szia! Rábukkantam a kérdésedre, na babától volt páfrányod?
A kérdező hozzászólása: :) szia! azóta már van egy 8 hós kisfiam. és az már a terhességet jelezte. minden jót!
Szia! Nagyon gratulálok, sok boldogságot a kicsi fiadhoz:D Megkérdezhetem, hogy teljesen vagy félig volt páfrányos a mikid? Nekem még van 4 nap nem vártig, de hatalmas páfrányaim vannak, körülötte buborékokkal :S
A kérdező hozzászólása: én csak páfrányokat láttam benne. szorítok neked. írt meg mi volt! szia!
miért már késik? mert, ha igen, akkor a hõd az bíztató.
Sziasztok! Számításom szerint 27-én tesztelhetek a valós eredményhez. Olvasva a mikroszkópos hozzászólásaitokat én is gyorsan nyálaztam egyet és nekem is páfrányos lett, pedig közel se kéne lennem a peteéréshez. Remélem mindhármunknak azt jelzi a páfrány amire várunk.
A kérdező hozzászólása: Én ma (ápr.2-án) vagyok még csak a 27.napon...kb 29-30 naposak a ciklusaim. Ma reggel nagyon kevés páfrányt láttam, de azt sem igazán tudom mikor érdemes "nyalogatni" a mikroszkópot. Azt tudom, hogy nem szabad étkezés vagy ivás után...mindig szoktam várni vagy 1-2 órát. Remélem a pisilõs teszt egyértelmûbb lesz...jövõ hónapban azzal is próbálkozom.
te hányadik napnál tartasz?neked is párfányos még mindig?
A kérdező hozzászólása: Nekem is késeget mostanában. A Nõgyógyászom fel írt most progeszteron hüvelykapszulát (Utrogestan-t), mert valószínûleg nem tapadnak meg a babák. Sajna már volt 2 + tesztem is és utána megjött. (és ezeken kívül még 3 alkalom, amikor 4-5 napot is késett-persze korábban soha nem volt ilyen). Én is eléggé kikészültem ezek miatt. Jó lenne, ha a páfrányaink tényleg a baba miatt lennének! Légyszi, majd írd meg nálad mi lett...persze majd ha felbátorodtál a tesztre.:D
30-31 naposak általában, de legutóbb 37 napra jött meg, sose késett ennyit, már azt hittem hogy sikerült, sajna túlságosan beleéltem magam aztán nagyot csalódtam.Ezért még nem merek tesztelni, viszont az elõbb megnéztem az ovusmikroszkót és akkora páfrány volt benne mint még soha!nem tudom ez mit jelent, egy kicsit reménykedek
A kérdező hozzászólása: Háát...remélem:D Amúgy neked hány naposak a ciklusaid? Nem kellene már tesztelned? ;)
Én most vagyok a 35.napomon tegnap megnéztem az ovusmikrószkópot csak úgy kíváncsiságból és páfrányos volt elég nagy részen, de nem értettem a dolgot, hiszen elvileg már "meg kellene" jönnie.Vagy gondolod esetleg nekem is azért páfrányos mert lehet hogy sikerült?
A kérdező hozzászólása: Még van 3 napom. A magas hõt nem értettem. Inkább láz volt, de hallottam olyat, hogy van aki így reagál a beágyazódáskor.
miért függ attól, hogy pé után mikor mérte? ezt elárulnád nekem is?
Ezt pé után hány nappal mérted? Mert attól függ, de amiket írtál igazán bíztató jelek!! Sok sikert! :o)
én a tesztet jobban szeretem, nekem az vált be.
Sziasztok! Egyikõtök sem írta meg, hogy tényleg babát jelzett e a mikroszkóp. Én is hasonló helyzetben vagyok, és érdekelne. Köszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!