Találatok a következő kifejezésre: PÉ-t követő napon (4 db)

A kérdező hozzászólása: Bocs méhemben.
Nem kifejezetten a méhedben, inkább az egyik oldali, legtöbbször a jobb oldali petefészeknél. Kisebb fájdogálás, szurkálás, görcsölés, mintha meg akarna jönni. Lehetnek még egyéb tüneteid, pl a mellbimbó viszketése, zavarni kezdenek a hangos zajok, pl a tv, illatok, és mintha kicsit megváltozna a hasad formája, kicsit duzzadtabb lesz. Ha tudod melyik nap kellene megjönnie, akkor tudsz venni olyan terhességi tesztet, ami már a menzesz elõtt 3-4 nappal kimutatja a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Ahogy olvasom, amit írtál, minden tünet eggyezik, nem is gondoltam, hogy ezek lehetnek. Nagyon szoríts értem, hogy összejöjjön, annyira szeretnénk már egy babókát!!!

Ha a PÉ-t követő második napon voltunk együtt, az már késő?

Ha szombaton volt a pé, és csak hétf?n sikerült együtt lennünk, szerintetek, mennyi az esélyem a babára?

Legjobb válasz: Úgy tudom 12 óráig él a petesejt, max egy napig.

Úgy tudom 12 óráig él a petesejt, max egy napig.
igen, már a vasárnap is késõ lett volna
A petesejt csupán 24 órán át életképes-igy a te esetedben a baba lehetosege nagyon kicsike. De ajanlom neked a kovetkezo linket:http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=az_ovulaciorol-919-ahol irnak errol tobbet.
Szerintem is késõ volt.....
Szia! Ugyanigy jártam most én. Nekünk nem sikerült, de azért remélem Neked fog...bár ne éld bele Magad...sajnálom :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Pedig reménykedtem:-(((

Pé. -t követő 10. naptól tojásfehérjés, , vagy talán inkább vizes folyásom volt, 4-5 napig. Ma fehér lett, holnapra nem várom a mesim, nincs is semmi jele, hogy meg akarna jönni. Reménykedhetem a babában?

Legjobb válasz: Ezek alapján nehéz lette megítélni. A folyás jellege változik, de csak aterhesség alatt! Nem elõjel! Van más tüneted? Cicifeszülés, fáradékonyság, esetleg "van már orrod"? Ezek utalhatnak babára. Én is a "nem várom 24-re" stádiumban vagyok, de már van egy 2éves kisfiam. Sok sikert mindkettõnknek!

Ezek alapján nehéz lette megítélni. A folyás jellege változik, de csak aterhesség alatt! Nem elõjel! Van más tüneted? Cicifeszülés, fáradékonyság, esetleg "van már orrod"? Ezek utalhatnak babára. Én is a "nem várom 24-re" stádiumban vagyok, de már van egy 2éves kisfiam. Sok sikert mindkettõnknek!
Nekem is mensó elõtt lett sûrû fehér folyásom, sejtettem hogy baba van:) A szagokra már jóval elõtte érzékenyebb lettem, de ez nem mindenkinél fordul elõ.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A mellem, minthogyha nagyobb lenne, a férjem is megjegyezte és feszül is, de nekem mindíg szokott mesi elõtt. Sokat szédelgek és fáradt vagyok, de ezt annak tudtam be, hogy alacsony a vérnyomásom amióta az eszemet tudom és sokat dolgozom is.


PÉ-t követő 13. napon 15 mm-es a nyálkahártyám és egy 2 mm-es felritkulás látható benne, lehet babókezdemény?

A h?m ezen id?szak alatt 36,6-ról 37-re felkúszott és ott is maradt. Tünetek: émelygés, torokban szorító érzés, méhemben, mintha lufi lenne, eres mellek. Igazából a tapasztalataitokra lennék kiváncsi.

Legjobb válasz: a teszt mit mond? én amikor az elsõ pozitív tesztem után elmentem dokihoz, megnézett hüvelyi uh-on, és 1millis felritkulást látott (ezt is írta rá a papíromra) két hét múlva ez a felritkulás már 12millis petezsák volt. Remélem jöv héten már látszódik majd babó is:-) Gratula:-)

a teszt mit mond? én amikor az elsõ pozitív tesztem után elmentem dokihoz, megnézett hüvelyi uh-on, és 1millis felritkulást látott (ezt is írta rá a papíromra) két hét múlva ez a felritkulás már 12millis petezsák volt. Remélem jöv héten már látszódik majd babó is:-) Gratula:-)
ja és a nyálkahártyám is csak 9millis volt akkor.
A kérdező hozzászólása: Aznap reggel csináltam tesztet, amikor ezt megállapították, nega lett. Azt javasolta a dokim, hogy két hét múlva menjek vissza ellenõrzõ vizsgálatra, és teszteljek jövõ hétfõn, ha addig kibírom. És kibírom, mert már annyiszor volt nega, hogy nem akarok megint csalódni. Annyira szeretném, ha babó lenne.
A kérdező hozzászólása: 25-ös érzékenységû, mártogatós Lilly teszttel teszteltem, lehet, hogy még kevés volt a HCG-m? Köszönöm a bíztatást és gratula a babódhoz!
Hát a számok, adatok szerint babónak kéne lennie. És a tüneteid is erre utalnak. Kitartás, remélem a jövõ héten már pozitívat tesztelsz! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az infókat és a bíztató szavakat.
elképzelhetõ, hogy kevés volt. hallottam olyanokat, akiknek a várható mensi után 1héttel mutatta csak ki. Nekem már aznap kimutatta, amikor meg kellett volna jönnie, nem az elsõ vizeletbõl csináltam, mégis szinte azonnal ott volt a két csík...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!