Találatok a következő kifejezésre: Ovulációs teszt milyen (15 db)

A hőmérőzés és az ovulációs teszt milyen kapcsolatban vannak egymással?

Ma reggel a h?m 36,1 volt középid?ben vagyok, a nyálkahártyám is tojásfehérje szer?. Az LH teszt mégis negatív. De nagyon, még halvány csík sincs. Nem most kéne pozitívnak lennie? Vagy néhány nap múlva? Lehet, hogy nincs is peteérésem?

Legjobb válasz: Ennel a honel szerintem meg nincs peteeres. En is homerozessel es lh teszttel lettem terhes. Latni kellene hogy mennyi az alaphod egy honapban, de szerintem a 36.1 keves ahhoz hogy pe legyen. A nyalka csak a kozeletett jelzi. Vagyis az lkovetkezo 5 nap lesz pe. A teszt viszont csak 2 napig + max. Ha tovabb az lenne akkor gond van a hormonokkal. Vagyis szerintem meg csak most lesz a pe. Ha felugrik a hod akkor szabadul ki es elotte vagy aznap + csak a teszted.

Ennel a honel szerintem meg nincs peteeres. En is homerozessel es lh teszttel lettem terhes. Latni kellene hogy mennyi az alaphod egy honapban, de szerintem a 36.1 keves ahhoz hogy pe legyen. A nyalka csak a kozeletett jelzi. Vagyis az lkovetkezo 5 nap lesz pe. A teszt viszont csak 2 napig + max. Ha tovabb az lenne akkor gond van a hormonokkal. Vagyis szerintem meg csak most lesz a pe. Ha felugrik a hod akkor szabadul ki es elotte vagy aznap + csak a teszted.
nekem az a tapasztalatom, hogy ebben a honapban hömérözök és lh teszteltem is http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469.. és mikor a kettö épp összevágott azt hittem akkor van a tüszörepedés, és nem, mert amikorra a megjegyzést tettem, akkor mondta a dokim hogy 2 nap mulva lesz tüszörepedésem mert az nap még csak 1.5 cm-s volt a tüszöm. szoval ha nem mentem volna dokihoz, azt hittem volna hogy jo az lh teszt és a hömérö együtt. amugy ez volt az elsö honap hoigy a kettöt együtt kiprobáltam de ugy látszik nem jo.. ugy hgy többet nem használom.

Expect LH ovulációs teszt milyen erõsségû?

Rossmannba vettem, 4db van benne, nem találom, hogy hányas erõsségû

Legjobb válasz: Szia. Én is pont ez a márkát vettem. Nekem nem vált be, mert három egymást követõ este teszteltem vele, de még a kontrollcsík sem jött ki egyiken sem. Neked bevált?

Szia. Én is pont ez a márkát vettem. Nekem nem vált be, mert három egymást követõ este teszteltem vele, de még a kontrollcsík sem jött ki egyiken sem. Neked bevált?
A kérdező hozzászólása: Igen

Melyik a legtutibb ovulációs teszt? Milyenek vannak? Melyiket érdemes megvenni, ha kb 5000 Ft-ot szánok rá?

Legjobb válasz: Köszi szépen, gratulálok Neked, remélem nekem is sikerül hamarosan

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, gratulálok Neked, remélem nekem is sikerül hamarosan
A dm-ben van pl gabriel. 4db 4000 ft korul van. A vateran 30 db 2500ft. Ugyanaz mind a ketto, megbizhatoak, ha ovud van, akkor kimutatja. Csak az egyik szep muanyag tokban van becsomagolva, a masik meg csak tesztcsik. A kinezetet fizeted meg. De nem mindegy, hogy 4db-ot kapsz ugyanannyiert, vagy 40-et. 20 hetes kismami, aki vateras teszttol tudta meg, hogy mikor van ovuja :)


Milyen erőségű ovulációs teszt a legmegbizhatóbb? És melyik?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 25-ös Wondfo ovulációs teszt jött be elsõre, amit a fastest.hu-ról rendeltem! Elõtte próbáltam más tesztet is 10-es erõsségût, az nem vált be! Sok sikert! :)

Szia! Nekem a 25-ös Wondfo ovulációs teszt jött be elsõre, amit a fastest.hu-ról rendeltem! Elõtte próbáltam más tesztet is 10-es erõsségût, az nem vált be! Sok sikert! :)

Ovulációs teszt használatával ki milyen hamar esett teherbe? És előtte mennyi ideig próbálkoztak? Vagy aki még nem esett teherbe, de használja, annak mi a véleménye róla? Tapasztalatok? És ők mióta próbálkoznak?

Én ma rendeltem el?ször vaterán 25 db-ot.Fél éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Szia! Én januárban rendeltem a vaterán one step ovulációs tesztet.Februárban próbálkoztunk elõször és egybõl összejött a baba.Most vagyok 7 hetes.

Szia! Én januárban rendeltem a vaterán one step ovulációs tesztet.Februárban próbálkoztunk elõször és egybõl összejött a baba.Most vagyok 7 hetes.
A kérdező hozzászólása: Szia!Gratulálok.Igen, én is one step fajtát rendeltem.Hátha nekem is összejönne vele elsõre!
Szia elküldtem a linket a vaterán találsz még sok hasonlót is, én mindig innen rendelem.Kifogástalan, nem utólsósorban olcsó(ahhoz képest hogy az üzletben mennyi), gyönyörûen, pontosan kimutatja hogy mikor lesz ovuláció.Hõt is mérek, de ha nem mérnék ez alapján is mindig tudom hogy mikor van az ovu. :) Akkor pozitív, ellentétben a terhességi teszttel, amikor a tesztcsík és a controlcsík egyforma, vagy a tesztcsík erõsebb.Nekem erõsebb nem volt még de egyforma minden hónapban egy napig.Na azon a napon mikor pozitív lett.onnantól 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés.Remélem segítettem.
Az kimaradt, hogy természetesen adnak hozzá használati utasítástis, ami minden további kérdésedre is útmutatást, választ ad.Én a 10.ciklusnaptól már elkezdek tesztelni a 15.-ig, nekem legtöbbször a 13. vagy a 14-ik napon van az ovu
Szivesen kedves kérdezõ!...:)

Hogyha a gyógyszertári ovulációs teszt kimutatja az ovuláció időpontját, az illetőnek mégsem sikerül teherbe esnie, ennek milyen (gyakori) okai lehetnek a nő részéről?

Legjobb válasz: A párok közel felénél nem sikerül egy éven belül a teherbeesés. Ennek rengeteg oka van, stressz, munkakör.. sorolhatnánk, legtöbbször azonban egy idõ után sikerül. Nem kell egybõl gondra, bajra gondolni. Ált. az orvosok is azt javasolják, h 1 év sikertelen próbálkozás után kezdjenek bármilyen vizsgálatot. Ráadásul a spermának is kevés ideje van megtermékenyíteni a petesejtet, tehát ha a teszt mutatja is, nem biztos, h jó idõben érkezik a sperma. Semmi ok elkeseredésre.

A párok közel felénél nem sikerül egy éven belül a teherbeesés. Ennek rengeteg oka van, stressz, munkakör.. sorolhatnánk, legtöbbször azonban egy idõ után sikerül. Nem kell egybõl gondra, bajra gondolni. Ált. az orvosok is azt javasolják, h 1 év sikertelen próbálkozás után kezdjenek bármilyen vizsgálatot. Ráadásul a spermának is kevés ideje van megtermékenyíteni a petesejtet, tehát ha a teszt mutatja is, nem biztos, h jó idõben érkezik a sperma. Semmi ok elkeseredésre.
Amikor meguntam a naptárazást, meg a hõmérõzést, akkor vettem egy ovulációs tesztet, hogy biztosra menjek. Akkor persze, hogy nem jött össze a baba. De ennek a stressz és "nagyon akarás" lehetett az oka. Következõ hónapban, már próbáltam nem mindig arra gondolni, hogy most összejön-e. Neked is ezt tanácsolom, úgy látszik ez biztosabb, mint az ovulációs teszt, mert már 12 hetes vagyok. Ne izgulj, nem lesz semmi gond, össze hog jönni nektek is elõbb vagy utóbb. :)
Én ugyanebben a helyzetben vagyok! Vettem tesztet, pozitív, (ált.28-29 naposak a ciklusok, most a 13. napon volt a pém) mégsem jött össze! Szerintem ne idegeskedj, az a legrosszabb amit tehetsz! Amikor eljö a Te idõd összejön! Sok sikert!
Sajnos két teljesen egészséges párnál is elõfordulhat, hogy mégsem sikerül a baba, akár egy évig sem. Leggyakrabban genetikai összeférhetetlenség vagy stressz lehet az oka.
Miért szerinted ha veszel egy ovulációs tesztet, az már biztosíték arra hogy terhes leszel?? Ez, és a többi dolog amit a ciklus során segítségül hívunk hogy sikerüljön a babó mind-mind csak egy lehetõség, egy segítség arra, hogy nagyobb legyen az esély a babára. Az ovulációt biztosan, csak a szakorvos által kimutatott ultrahang alapján lehet kimondani. Én is használom (használtam) az LH tesztet. A terhességem a következõképpen jött össze az LH teszt nélkül: Amikor két csíkos lett az lh tesztem sajnos olyan dolgok jöttek közbe ami miatt nem tudtunk a párommal együtt lenni, két hétre el kellett utaznia. Feladtam teljesen az egész hónapot, de végül babás lettem, az lh tesztelés elõtti két nappal történõ együttlétbõl, miközben a nagy könyvben az van írva, hogy amikor az LH teszt két csíkos az után 24-36 óra múlva következik az ovuláció. Az LH elõször a vérben jelenik meg. Ez után a vizeletben. Lehet hogy elõbb is kellene próbálkozni? A legtutibb hogyha megpróbáltok másra koncentrálni, csak úgy elleni, élvezni egymást. Hidd el így sokkal hamarabb sikerül. Egyébként ha meg szeretnél nyugodni, a legjobb hogyha elmész a nõgyógyászhoz, és kérsz egy teljes körû kivizsgálást. Itt biztosan meg tudják mondani ha probléma van! Sok sikert! Egy 27 hetes kismami :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és bíztatást :)

Van itt olyan aki ovulációs teszt segítségével esett teherbe? Milyen nemű baba lett? Mennyi tesztet érdemes venni, milyen típust, hol és milyen árban vettetek? Van olyan aki az ovutesztet együttesen használta a Jónás naptárral?

Van már egy kisfiunk, aki szerelem gyermek lett - nem készültünk rá sehogy csak azt tudtuk hogy szeretnénk babát és elsőre ő lett nekünk. Most kistestvért szeretnénk pár hónapja próbálkozunk, ezidáig nem sikerült. Így belevetettem magam az internetbe olyan kapaszkodókat keresve ami segíthet abban, hogy sikerrel járjunk. Azt olvastam hogy ovuláció előtt 2 nappal ill utána 2 nappal - azaz összesen ebben az 5 napban nagyobb az esély kisfiúra. Most jó lenne egy kislány, így elgondolkodtam azon, hogy vajon érdemes-e ovulációs tesztet használni, mert akkor nagyobb eséllyel lenne újra fiunk?Még nem használtam sose ovulációs tesztet hogy működik? (kb mensen után 14 nappal rápisil az ember és ha pozitív akkor kell sexelni?) A keresgetés közben rátaláltam a Jónás naptárra is, mert valaki erre a kettő együttes használatára esküszik. Nos egész érdekes dolgot fedeztem fel, a Jónás naptár szerint annak ellenére, hogy szabályos a ciklusom, a biztosak napok, nem kp időre hanem menses előtti 1-2 napra vannak jelezve, már csak ezért is érdemes lenne kipróbálnom az ovulációs tesztet - mert visszakerestem a fiam fogantatását, valamint az enyém és nővéremét is és a naptárral megegyező nemet írt... Van erről másnak is tapasztalata? De nem álltam meg ennyivel megnéztem a férjemét is és hát megegyeznek kettőink termékeny napjai sőt a ráírt nemek is és a kisfiunknál (visszakeresve utólag) is annak idején megegyezett minden.

Legjobb válasz: Szia! Én használtam mindkét kisfiamnál , a netrõl rendeltem, kb.120 ft volt egy db, egy nagyon rendes fickótól rendeltem mindkétszer. Igen, a 14. nap környékén el kezded használni, és mikor a legerõsebb a csík akkor kell együtt lenni, mert a köv. 48 órán belül lesz az ovud. De mi úgy csináltuk,hogy kb. félidõtõl kezdve 2-3 naponta voltunk egyébként is együtt. De mindkét alkalommal az ovuteszt szerint fogant a baba, szóval nekem teljes mértékben bejött és csak ajánlom :)

Szia! Én használtam mindkét kisfiamnál , a netrõl rendeltem, kb.120 ft volt egy db, egy nagyon rendes fickótól rendeltem mindkétszer. Igen, a 14. nap környékén el kezded használni, és mikor a legerõsebb a csík akkor kell együtt lenni, mert a köv. 48 órán belül lesz az ovud. De mi úgy csináltuk, hogy kb. félidõtõl kezdve 2-3 naponta voltunk egyébként is együtt. De mindkét alkalommal az ovuteszt szerint fogant a baba, szóval nekem teljes mértékben bejött és csak ajánlom :)
Elsõ vagyok: ja igen, ha kislányt akarsz akkor nem biztos, hogy megfelelõ az ovuteszt, mert látod: nagyobb esély van tényleg fiúra. Akkor meg próbáljatok meg egész hónapban együtt lenni kétnaponta...
Mindkét fiam ovuteszt segítségével..

Ovulációs teszt vagy mikroszkóp a jobb? Hol érdemes venni és milyen márkájút?

Sokan írták,hogy a drogériákban és gyógyszertárakban drága,vaterán pl. olcsóbb,de nem tudom mennyire megbízható a netes rendelés.

Legjobb válasz: A mikroszkóp nekem sosem mutatott peteérést, pedig volt, és jól is használtam. Vaterán vettem tesztet, ott tényleg jóval olcsóbb. Drogériában 2500ft körül van 5 db, Vaterán pedig 65ft volt darabja ha jól emlékszem. Hamar megkaptam postán, nem volt semmi gond, jól is mûködött, 3 hónap múlva terhes lettem.

A mikroszkóp nekem sosem mutatott peteérést, pedig volt, és jól is használtam. Vaterán vettem tesztet, ott tényleg jóval olcsóbb. Drogériában 2500ft körül van 5 db, Vaterán pedig 65ft volt darabja ha jól emlékszem. Hamar megkaptam postán, nem volt semmi gond, jól is mûködött, 3 hónap múlva terhes lettem.
Azt elfelejtettem írni, hogy Wondfo volt az ovu teszt márkája.

Milyen az az ovulációs teszt? Eredményes e? Hány db van a dobozban?

Párommal nagyon szeretnénk babát,de nem tudom mikor van a peteérésem. 4-én jött meg a menzim és még barnázok ma. Mikor próbálkozzunk?

Legjobb válasz: Azt mondják fiúra akkor van a legnagyobb esély, ha közvetlenül a peteérés napján bújtok össze, mivel az Y kromoszómát tartalmazó hímivarsejtek gyorsabbak, az X-et tartalmazók viszont tovább élnek.

Azt mondják fiúra akkor van a legnagyobb esély, ha közvetlenül a peteérés napján bújtok össze, mivel az Y kromoszómát tartalmazó hímivarsejtek gyorsabbak, az X-et tartalmazók viszont tovább élnek.
Én használtam ovulációs tesztet.. ami lényegében ugyanúgy mûködik mint a terhességi teszt. Én menzi után használtam 4 egymást követõ napon. Volt, h jelezte a p.é.-t volt, h nem. Amikor jelezte, együtt voltunk párommal abból nem lett baba. Késõbb miután nem csináltunk tesztet, csak úgy voltunk együtt abból összejött a bébi :) Szóval nekem nem volt túl hatásos, meg szerintem annyiból nem jó dolog, h ha kimutatja h van p.é.-sed és ezután nem jön össze a baba az még rosszabb érzés, elkezdesz agyalni, h mi lehet a baj, ha a teszt is kijelezte, hogy p.é. van. Persze, biztos van olyan, akinél bevált vagy sokat segített.
Kb. mensesre 2 hétre van a peteérés tojásfehérjeszerû folyás pár napig, szurkálás az alhasnál, szexuális vágy.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat:) menzi elsõ napjától kell számítani? Ja és fiút szeretnénk, mikor van rá a legnagyobb esélyünk?:)
A kérdező hozzászólása: akkor már csak azt kellene kiszámolnom, hogy pontosan melyik lesz az a nap.:) Köszönöm a hasznos válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!