Találatok a következő kifejezésre: Ovulációs teszt ki terhességet (2 db)

Ovulációs teszt mutathat ki terhességet?

10-15-ig voltam termekeny de a tesztet csak 13-tól néztem éscsak halvány 2csikom volt a h?m 37. 2-36. 8.

Legjobb válasz: Az ovu teszt nem mutat ki terhességet! Akkor jó ha egyforma erõs mind a két csik.

Az ovu teszt nem mutat ki terhességet! Akkor jó ha egyforma erõs mind a két csik.
Nem! Mert a terhességnél HCG hormont figyel a TERHESSÉGI teszt. A OVULÁCIUS teszt meg LH hormonra érzékeny.
Nekem kimutatta, még a várható menstruácio elött pár nappal, két erõs piros csik volt!!!!! AZTÁN A TERHESSÉGI TSZTEN IS...

Az ovulácios teszt nem mutat ki terhességet? Lehet hogy butaságot kérdeztem. De nagyon parázok mert csak 03.16-án kellen megjönnie és már most olyan mintha bármikor megjöhetne. 03. 02-án volt peteérésem. Lehet még baba vagy már csak menstruáció?

Legjobb válasz: Szia! Nyugi ! Mégcsak most lenne a beágyazódás menziig meg van még 1 heted ha elmarad kezdhetsz gyanakodni addig meg csak foloslegesen stresszelsz rajta az eredményen nem tudsz változtatni minden toled fuggetlenul torténik és bárhogy is lesz azt kell elfogadni. Még simán lehet belole baba is !!!Tudom nehéz mi is 10 hónapja próbálkozunk. De tudod turelem rózsát terem :o). Próbálj megnyugodni.

Szia! Nyugi ! Mégcsak most lenne a beágyazódás menziig meg van még 1 heted ha elmarad kezdhetsz gyanakodni addig meg csak foloslegesen stresszelsz rajta az eredményen nem tudsz változtatni minden toled fuggetlenul torténik és bárhogy is lesz azt kell elfogadni. Még simán lehet belole baba is !!!Tudom nehéz mi is 10 hónapja próbálkozunk. De tudod turelem rózsát terem :o). Próbálj megnyugodni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!