Találatok a következő kifejezésre: Ovulációs teszt ki (17 db)

Melyik megbízhatóbb teherbeeses céljából? A hőmerozes vagy az Ovulacios teszt? Kinek melyik vált be?

Legjobb válasz: Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!

Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!
2 hónapig ovuteszteltem, aztán hõmérõztem. Hõmérõzéssel 2. hónapban terhes lettem.
A tüszõ az megérik, azt mutatja az ovuteszt, de nem mindenkinél reped meg. Na azt nem mutatja! Arra jó a hõmérõzés!
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt ik az még nem jelenti azthogy érett tûszõ is van?
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt Kinek az még nem jelenti azt, hogy érett tûszõ is van?
A hõmérés megbízhatóbb, az ovuteszt nem mutatja, hogy meg is reped-e a tüszõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!A második valaszolonak Gratula a babyhez!:-)
2es vagyok azt nem irtam oda hogy elsõ ovu tesztes honapban babás lettem :D 31hkm
Ovu teszt!!!hõmérõzéshez igazábol több honapra van szükséged hogy kirajzolodjon a ciklusod és elfelejted vagy nem tudod mérni a hõdet vagy közben betegség miatt feljebb megy, nem tudom, nekem nem jött be
Nálunk az 1. ovuteszt használatnál baba lett! :) Sok sikert!

Ovulációs teszt kinek vált be?

Azt kérdezném t?letek, hogy ki az aki már használt ovulációs tesztet és ez hozta meg a várva várt eredmény? Köszönöm:)

Legjobb válasz: Nekünk épp most vált be, úgy látszik. :))) Vateráról rendeltem. Korábban sajnios nem vált be, de nem voltam renndben horminilag és azért szerintem. elõtte mértem a hõmet, szóval kb tudtam, hogy a 9. naptól érdemes elkezdeni, és a 13. és 14. ciklusonapokon volt pozitív. Mindkétszer együtt voltunk, majd 13 nap múlva halvány pozit teszteltem. Most várjuk az elsõ UHt, addig is vigyázok magunkra.

Nekünk épp most vált be, úgy látszik. :) )) Vateráról rendeltem. Korábban sajnios nem vált be, de nem voltam renndben horminilag és azért szerintem. elõtte mértem a hõmet, szóval kb tudtam, hogy a 9. naptól érdemes elkezdeni, és a 13. és 14. ciklusonapokon volt pozitív. Mindkétszer együtt voltunk, majd 13 nap múlva halvány pozit teszteltem. Most várjuk az elsõ UHt, addig is vigyázok magunkra.
nekünk bevált, elsõ ovu tesztelõs honapban sikerült a babo :) 15+5
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó mind a kettõtöknek gratulálok...én jövõhéten kezdtem el használni hétvégén, remélem sikerül...eddig nem jött össze a baba...
Mi 2 ev 8 honapot probalkoztunk. 8 ho sikertelenseg utan mentunk csak meddosegibe. Nem vallaltuk be az inszemet, endokrinologushoz mentem aki kb egy ev alatt rakott rendbe. A turelem rozsat terem. De nagyon nehez volt es minden mensikor sirtam. Javaslom h vezess hogorbet. Majd en csak akkor leszek nyugodt ha tulleszek az elso uh-n. De koszi!
A kérdező hozzászólása: Úristen majdnem 3 év, az nem semmi várakozási idõ...remélem nekem majd nem kell ennyit várni... hát igen egy nõnek duplán nehéz szembesülni azzal h nem sikerült, mert megjött...mostmár énis megtapasztaltam persze még csak egyszer de akkor is rossz érzés. Ki kell adni magunkból h újult erõvel vágjunk bele a következõbe, még 1 hét nekünk a köv. próbálkozás a héten meg is veszem az ovutesztet és meglátjuk...

Ovulációs teszt használatával ki milyen hamar esett teherbe? És előtte mennyi ideig próbálkoztak? Vagy aki még nem esett teherbe, de használja, annak mi a véleménye róla? Tapasztalatok? És ők mióta próbálkoznak?

Én ma rendeltem el?ször vaterán 25 db-ot.Fél éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Szia! Én januárban rendeltem a vaterán one step ovulációs tesztet.Februárban próbálkoztunk elõször és egybõl összejött a baba.Most vagyok 7 hetes.

Szia! Én januárban rendeltem a vaterán one step ovulációs tesztet.Februárban próbálkoztunk elõször és egybõl összejött a baba.Most vagyok 7 hetes.
A kérdező hozzászólása: Szia!Gratulálok.Igen, én is one step fajtát rendeltem.Hátha nekem is összejönne vele elsõre!

Ovulációs teszt mutathat ki terhességet?

10-15-ig voltam termekeny de a tesztet csak 13-tól néztem éscsak halvány 2csikom volt a h?m 37. 2-36. 8.

Legjobb válasz: Az ovu teszt nem mutat ki terhességet! Akkor jó ha egyforma erõs mind a két csik.

Az ovu teszt nem mutat ki terhességet! Akkor jó ha egyforma erõs mind a két csik.
Nem! Mert a terhességnél HCG hormont figyel a TERHESSÉGI teszt. A OVULÁCIUS teszt meg LH hormonra érzékeny.
Nekem kimutatta, még a várható menstruácio elött pár nappal, két erõs piros csik volt!!!!! AZTÁN A TERHESSÉGI TSZTEN IS...

Kinek mi a tapasztalata a Ferlitity ovulációs teszt vagy PG/53 mikroszkóp a megbízhatóbb? Tapasztalatokat szeretnék!

Ma vagyok a ciklus 14. napján és még ma is halványabb a teszt csík,mint a kontroll,lehet olyan hogy nem is lesz erõsebb?Közben PG/53 mikroszkópot is használok ott már szép páfrányos.28-29 naposak a ciklusaim.Melyik a megbízhatóbb?

Legjobb válasz: Szia. En is a PG/53-at hasznalom meg a Predictor tesztet. Ugyan az a problemam mint neked. A PG/53 mar 2 hete pafranyosat mutat szepen, de a masik teszt meg halvany csikos marad. Neked valtozott azota valami a tesztekkel?

Szia. En is a PG/53-at hasznalom meg a Predictor tesztet. Ugyan az a problemam mint neked. A PG/53 mar 2 hete pafranyosat mutat szepen, de a masik teszt meg halvany csikos marad. Neked valtozott azota valami a tesztekkel?

Hány napig mutatja ki az ovulácios teszt a peteérést? Mi a természetes? Egy nap vagy 1 hét?

Legjobb válasz: ovu teszttel 2 nap max. mini mikroszkóppal pete érés elötti 2-3 nap és utáni 2-3 nap tehát 4-6 nap.

ovu teszttel 2 nap max. mini mikroszkóppal pete érés elötti 2-3 nap és utáni 2-3 nap tehát 4-6 nap.
Kérdezõ, nem értelek. Most az a bajod, hogy valószínûleg volt pé-d? Vagy azt várod a PG-tõl, hogy a terhességet mutassa ki? Hááát, sajnos azt esetleg csak a ciklus vége felé mutatja, ha mutatja, mert van akinél nem. Nekem 5 napig mutatja nyálból az ösztrogénszint emelkedését, és az utolsó páfrányos napon köv. be. a pé. Pontosabban úgy tudod meghatározni a jeles napot, ha méhnyaknyákból is nézed, mert pl az nekem csak egyetlen egy napon mutat pozitív eredményt!
Szia! ' max. 2 nap! Ha tovább, akkor vagy babás vagy, vagy valmi hormonális dolog! Reméljük az elöbbi! :)
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy max.2 nap????Olvastam ezen az oldalon, hogy voltak olyan hozzászólok bizonyos kérdésekhez, akik azt írták, hogy még az 5-6 nap is természetes!Akkor most ....
Azt nem írtad, hogy PG 53-at használsz vagy LH vizelettesztet. Elõbbinél 4-5 napig, utóbbinál pedig 1 napig mutat "pozitív" eredményt. PG 53 esetében az utolsó vagy utolsó elõtti páfrányos napon van a pé, LH teszt esetében pedig 12-36 órával a pozitív teszt után.
A kérdező hozzászólása: Akkor már semmit nem értek!!!Ezen az oldalon olvastam hozzászolásokat, s a pg53 ál azt írták, hogy örülhetek ha már 2 napnál tovább páfrányos.Hát páfrányos 5.napja.Viszont most itt ahogy olvasom teljesen elkenõdtem, mert ezek szerint természetes ha már 5 napja páfrányos??????
A kérdező hozzászólása: Dehogy baj, hogy van pém!!!Sõt!!!Én azt hittem, hogy ha 2 napnál tovább páfrányos, akkor babó lessssssz!!!Viszont igy most elvagyok kenõdve, mert rosszul hittem!

Előfordulhat az, hogy az ovulációs teszt (elvileg 99, 9%) nem mutatja ki a peteérést?

Legjobb válasz: teszt vagy mikroszkóp??? a mikroszkópot használtam nekem az kimutatta. Sõt ha tehrhes lettem megmaradt a páfrány is :)

teszt vagy mikroszkóp??? a mikroszkópot használtam nekem az kimutatta. Sõt ha tehrhes lettem megmaradt a páfrány is :)
A kérdező hozzászólása: Tesztkazettát használtam és a 14., 15. napon sem mutatott ki semmit, sõt a Kontrollmezõ (C) is nagyon halvány.
Ne lapõdj meg, lehet, hogy nem akkor volt a peteérés. Én most használtam elõször ovu tesztet és én is azt gondoltam, biztos a 14-15. napon van, de csak a 16. nap lett halvány 2. csík, a 19.napon pedig a második csík sokkal erõsebb lett, mint a másik, így tudtam, h akkor van. A tüneteket is észrevettem (átlátszó, kicsit nyúlós folyás). Kíváncsiságból csináltam a 21. napon is, akkor meg már csak a kontroll csík jelent meg. Szóval ne ijedj meg, több napon keresztül kell használni, azért van 5 a dobozban. Egyébként ha regsiztrálsz a ciklus.hu-n és beírogatod az elmúlt pár havi mensi adatokat, ott kiszámolják neke, mikor lesz a köv. peteérés. Én m, eglepõdtem, milyen jól kiszámolják, mert már el is feledkeztem róla, h beírtam, mikor a p.é elõtt egy nappal jött egy üzi, h másnap lesz.És tényleg, másnap az ovu. teszt pozitív lett.Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást és a segítséget, tényleg jól jön ilyenkor... Regisztáltam a ciklus.hu-n!
Elõzõ hónapban 10. naptól csináltam tesztet 10 napon át, semmit nem mutatott ki. Ebben a ciklusban sikerült több tesztet kapnom, ezért naponta kétszer is néztem. 10. napon jelent meg halvány vonal a kontroll csík mellett, fokozatosan erõsödött. 12. napon majdnem telejsen ugyanolyan erõs volt, 13. napon délelõtt halványabb volt, délután pozitív lett, jóval erõsebb lett a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Ugyanezen a napon késõn este pedig már halvány lett, negatív a teszt. 14. napon pedig alig látható lett a vonal. Szóval, ha csak egyszer teszteltem volna a 13. napon, akkor nem is láttam volna pozitív tesztet. Egy valami fontos, hogy tényleg nem szabad elõtte sokat inni.

Kinek volt könnyebb teherbeesni hőgörbével, ovulációs teszttel és barátcserjével?

hőgörbét már több hónapja vezettek most szeretnék rendelni ovulációs tesztet és barátcserjét háta még könnyebben jönne a baba :)

Legjobb válasz: Na én meg hõgörbét nem vezettem, viszont ovutesztet használtam és barátcserjét is szedtem. Ovutesztet kezdtem elõször használni, az alapján láttam, hogy 2-3 nappal késöbb van peteérésem, ez sokat számított. A következõ hónapban kezdtem a barátcsrejét, a ciklus elsõ napján, ovutesztel ellenõriztem a peteérés idõpontját és onnantól kezdve, tehát pé után ittam a palástfûteát is. Abban a hónapban sikerült is, ikreim lettek:) Már 2,5 évesek.

Na én meg hõgörbét nem vezettem, viszont ovutesztet használtam és barátcserjét is szedtem. Ovutesztet kezdtem elõször használni, az alapján láttam, hogy 2-3 nappal késöbb van peteérésem, ez sokat számított. A következõ hónapban kezdtem a barátcsrejét, a ciklus elsõ napján, ovutesztel ellenõriztem a peteérés idõpontját és onnantól kezdve, tehát pé után ittam a palástfûteát is. Abban a hónapban sikerült is, ikreim lettek:) Már 2, 5 évesek.
A kérdező hozzászólása: és ez hány hónap alatt sikerûlt?
ovutesztet használtam, és mindkétszer, rögtön terhes lettem
2 hónapig használtam a tesztet, elsõ hónapban nem tudtunk megfelelõ idõpontban együtt lenni, másodikban már igen, abban szedtem a barátcserjét is. Tehát már azelsõ barátcserjés-palástfüves hónapban terhes lettem. Elsõ voltam!

Faccele ovulációs teszt menyire ad biztos eredményt kinek hogy vált be?

pozitivat teszteltem vele csak most nemértem.mert olyan vastag mint a kontroll vonal csak az egyik széle halványab.most ilyenkor minek vegyem nega v pozi?

Ovulációs teszt így néz ki, ha pozitív?

http://kepfeltoltes.hu/view/130311/DSC_0389_www.kepfeltoltes.. A kérdésem az, hogy ez már pozitív vagy van akinek még ezek után még sötétebb lesz??? Mert nekem kb egyforma a 2 csík, de lehet egy picurkát világosabb a teszt...

Legjobb válasz: szerintem ez pozi!

szerintem ez pozi!
A kérdező hozzászólása: tegnap még hómezõ volt...
Ez pozi.
Biztos hogy pozitiv.én is ilyen tesztet használok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Én is inkább pozitívnak mondanám, és egyébként érzem a jeleket is(mensihez hasonló tünetek). Csak az zavart meg, hogy lehet a teszt még mindig picit világosabb.
igen, ha egy picit világosabb, az nem baj. én is azt vártam, hogy még sötétedjen és egy ilyen után másnap már tök halvány volt. tehát a leírás nem ezt mondja, de nyogodtan veheted +nak
A kérdező hozzászólása: Ma is produkáltam egy ugyanilyet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!