Találatok a következő kifejezésre: Ovulációm óta a (18 db)

Törpemikroszkópom vegyes mintázatú (nem nagyon, de kivehetően páfrányos) az ovulációm óta. Miért? Lehetek terhes? Most tartok a 24. napnál, ciklusaim 29 naposak. Tüneteim nincsenek még.

Legjobb válasz: Csak ezért írok ide, mert sok hasonló kérdést találtam errõl itt. Ma reggep pozitívat teszteltem és a törpemikroszkópom kb. a peteérésem óta vegyes mintázatú volt. Nem teljesen, de láthatóak voltak benne a páfrányocskák. Hátha ezzel segítettem valakinek, aki hasonló helyzetben volt, mint én... :)

A kérdező hozzászólása: Csak ezért írok ide, mert sok hasonló kérdést találtam errõl itt. Ma reggep pozitívat teszteltem és a törpemikroszkópom kb. a peteérésem óta vegyes mintázatú volt. Nem teljesen, de láthatóak voltak benne a páfrányocskák. Hátha ezzel segítettem valakinek, aki hasonló helyzetben volt, mint én... :)
Szió, nagyon régi a kérdésed de baba lett végül a vegyes mintájú mikroszkópból?
A kérdező hozzászólása: Igen, és tegnap volt 9 hónapos. Gyönyörû kislány!
Köszönöm válaszod, sok boldogságot nektek! Én még várakozó állásponton vagyok:) ) :) )
az még korai lenne.hiszen még be sem ágyazodott.
Kicsit nagyon korai, inkább egy erõsebb ovu után eljövendõ erõsebb mensire saccolok.De az esetek 10%-ban ezt is jelentheti persze.Én eddig 2x vetéltem, most késett 5 napot, a cicim feszült mint állat, de megjött.:(Csajszija válogatja, figyeld magad, ha kimarad, teszt, aztán irány a doki.Drukkolok!
Miért nem tesztelsz? 4 nap késés már elég a teszthez.
A kérdező hozzászólása: Mert a múlt hónapban is késett 1 hetet sajnos és utána megjött. Igaz akkor nem voltak ilyen tüneteim. Még várok a teszttel egy kicsit csak érdekelt hogy esetleg lehet-e.
A kérdező hozzászólása: Mármint hogy sajnos megjött:)
Sajnálom! :-(
Ja hogy nem most jött meg! Akkor drukkolok, hogy ne jöjjön meg, és baba legyen! :-) Azért lehet, hogy én nem bírnám ki, hogy ne teszteljek. Minden hónapban csak nem késik ok nélkül! :-)
Szerintem is tesztelj holnap reggel, már ki kellene, hogy mutassa! :) Drukkolok!!!

Ma reggel óta a wc papiron, pisilésnél átlátszó nyúlós nyákot veszek észre, hasonló állagú, mint az ovulációkor!32. hétben járok! Vajon mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia, Ez a nyákdugó. Valószínû annak egy darabját látod. Van akinek darabokban távozik, van akinek egyben, van aki nem is látja. Mint ahogy én sem találkoztam vele..:)) Nyugi, ez még nem jelenti hogy hamarabb fogsz szülni a kiírt idõnél.

szia, Ez a nyákdugó. Valószínû annak egy darabját látod. Van akinek darabokban távozik, van akinek egyben, van aki nem is látja. Mint ahogy én sem találkoztam vele..:) ) Nyugi, ez még nem jelenti hogy hamarabb fogsz szülni a kiírt idõnél.
Ha átlátszó és nyúlós az nem a nyákdugó. Az eres (piros, és esetenként kékes). Az utolsó harmadban fokozódik folyás, és nyáktermelõdés, ami lehet áttetszõ, vagy halvány sárgás. Ne aggódj! 34h
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon szépen köszönöm ezt a megnyugtató választ.Már ma kisirtam magam eléggé.Nagyon megijedtem.

MI van akkor, ha az ovuláció teszten a 2. csík ott van, de halvány? (a ciklus 10. napján)

Legjobb válasz: Ha a tesztcsík halványabb, mint a kontroll, akkor az negatív.

Ha a tesztcsík halványabb, mint a kontroll, akkor az negatív.
Akkor semmi nincs, nem érted még el az LH csúcsot. Az ovuteszt csak akkor pozitív, ha a tesztcsík legalább ugyanolyan erõs mint a kontrollcsík.
Tesztelj tovább, és amikor ugyanolyan erõs lesz, mint a kontroll csík, akkor kapd el apát! :)
Hát pont így fáj! :) ) Jó babavárást!
Nekem teljesen máshogy fájt, mint menszi elõtt.De kb a 7. héttõl kezdõdött, és olyan mintha le akarna szakadni.Fõleg reggel pihenés után rossz nagyon, meg kell fognom annyira fáj.15 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát majd kiderül ! 30-ra nem várom.
Baba lett? Így semmit nem ér ez az oldal. Olyan sokat segítene, ha kiderülnének a tanulságok is.

A fogantatás után Nektek mikor kezdett el fájni a melletek? (ha egyáltalán fájt) Babát szeretnénk, ovuláció óta 10 nap telt el, de már most nagyon fáj a mellem oldalt.

Legjobb válasz: Nekem a bal szokott oldalt, most is fáj, most van a 11. dpo. Bár eddig nem terhességtõl volt az tuti, most viszont biztos vagyok benne hogy itt van a pocómban a kis pöttyöm!:) Most középidõtõl is fájt pár nappal ezelõttig.

Nekem a bal szokott oldalt, most is fáj, most van a 11. dpo. Bár eddig nem terhességtõl volt az tuti, most viszont biztos vagyok benne hogy itt van a pocómban a kis pöttyöm!:) Most középidõtõl is fájt pár nappal ezelõttig.
Nekem kb 3 hetes terhesen. Hasra sem bírtam feküdni, és meg is nõtt.
A kérdező hozzászólása: jújj köszönöm a válaszokat csajok:) nagyon reménykedem, mert elég sokat szenvedtem idáig... most végre próbálkozhatunk és nagyon úgy érzem, hogy valami "nem stimmel":)
2. vagyok Nagyon drukkolok Neked, nekem a mell fájás volt az egyetlen tünetem. Majd írj, hogy mi lett!
Sziasztok! Elsõ válaszoló vagyok! Véletlenül találtam meg ezt a kérdést, csak gondoltam leírom, hogy nekem bejött, a nemvárt napján pozitívat teszteltem!:-)

A korai terhességi tünetek közé tartozik a krémes folyás is? A mellem feszül, hol jobban hol kevésbé és az ovulációm óta krémes folyásom van viszonylag bő. Ez jelezheti a babát vagy esetleg összeszedtem valamit?

Tapasztalatokat szeretnék! Köszönöm!

Legjobb válasz: hanyadik napon tartasz? a cicifájás jó jel! :) a folyásra azt szokták mondani, hogy nem érdemes rá figyelni mert hol ilyen, hol olyan, van akinek krémes van akinek vizes, ilyen meg olyan.. mikorra nem várod?

hanyadik napon tartasz? a cicifájás jó jel! :) a folyásra azt szokták mondani, hogy nem érdemes rá figyelni mert hol ilyen, hol olyan, van akinek krémes van akinek vizes, ilyen meg olyan.. mikorra nem várod?
Attól függ, elõtte neked épp milyen volt, mert igen, mindenkinél más.én emlékeztem hogy anno nekem krémes volt babásan, amúgy máskor vizes.Így most amikor mensi megjövetele elõtt pár nappal már krémes folyásom volt, már 2 nappal a nemvárt elõtt teszteltem, és halványan pozi lett:) 6+5 km
A kérdező hozzászólása: 19-re nem várom.
Szia, én 20.ára nem várom, hasonló tüneteim vannak, cici feszülés, krémes folyás, has szurka, alig várom hogy tesztelhessek...Drukkolok neked is!!Üdv.

Kezd a libidóm erősen csökkeni, hogy állandóan az ovuláció a központ. Annyira szörnyű, nem tudom magam elengedni, így napok óta kudarc mindkettőnk részéről a szex, mert nem megy. A mastodynonnak van ilyen hatása?

Teljesen ki vagyok borulva, így lemaradtunk a biztos ovulációról..annyira kartuk hogy egyikünknek sem ment:((( Lehet pár nap szünetet kellene tartani, mert már a szex gondolattától is rosszul vagyok..mint egy házi feladat. DE az is kiborít, hogy a következ? hónapban mindent kedhetünk el?r?l

Legjobb válasz: Nálunk is így volt... borzasztó volt!! Aztán a legközelebbi PÉ-kor nyaralni mentünk! És ott fogant meg a lányunk! :) Az biztos, hogy a fejetekben kell "rendet rakni". Próbáljatok meg nem a babára gondolni, de tudom, ez nagyon nehéz! Menjetek el elõtte vacsizni, nézzetek meg egy filmet, igyatok egy kis bort, fehérnemû stb... ami Nektek bejön. Sok sikert kívánok!

Nálunk is így volt... borzasztó volt!! Aztán a legközelebbi PÉ-kor nyaralni mentünk! És ott fogant meg a lányunk! :) Az biztos, hogy a fejetekben kell "rendet rakni". Próbáljatok meg nem a babára gondolni, de tudom, ez nagyon nehéz! Menjetek el elõtte vacsizni, nézzetek meg egy filmet, igyatok egy kis bort, fehérnemû stb... ami Nektek bejön. Sok sikert kívánok!
Én nagyon sajnálom az olyanokat, mint te. A szex célja az élvezet is, nem csak a gyereknemzés. Ha nincs kedved, ne csináld, ne tedd tönkre az életedet, akár a kapcsolat is rámehet. Soha ne legyetek muszájból együtt!!! Ne csodálkozz, hogy nem megy. Tudom, milyen érzés, ha nem jön a baba, mi 3 évig próbálkoztunk. Higgy abban, hogy akkor jön, ha jönnie kell. Talán még annyi, hogy a környezetváltozás segithet, kapcsolódjatok ki, és ne görcsöljetek. Ha nem akar jönni, úgysem fog.
Hûha... Tényleg jobban jártok, ha úgy egésuzben leálltok a babatémáról. Ne akarjátok, de ne védekezzetek. És jönni fog. Nekünk bevált.
Nem szabad. A muszáj nem csak nálatok, mindenkinél lecsökkenti a nemi vágyat, akár a nullára is. Mi is hagytunk már ki így ovulációt: tudtuk, hogy mikor kell, tudtuk, mekkora a tét, de háiba õprobáltuk három napon keresztül reggel-este, egyszer se jött össze. Bezzeg amikor már elhalt a petém, akkor két perc alatt összejött... Úgyhogy döntöttünk: változtatunk ezen. Elsõsorban én. Nem árulom el a férjemnek, hogy mikor ovulálok, így nincs rajta a teljesítés terhe és kényszere. Azóta nincsenek ilyen problémáink... (én mindig kívánom a szexet, akár muszáj, akár nem.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!