Találatok a következő kifejezésre: Ovuláció utáni napon (33 db)

Ha valaki az ovuláció utáni napon akciózik, akkor is lehetséges a teherbeesés?

Legjobb válasz: Közvetlenül ovu utáni napon még igen, aztán már nem. A pete kilökõdésétõl kb. 12 óra van amíg termékenyíthetõ. A spermiumoknak meg még fel kell vándorolni a petevezetõbe. Ezért a legalkalmasabb az ha ovu elõtt már ott várnak a kiskatonák.

Közvetlenül ovu utáni napon még igen, aztán már nem. A pete kilökõdésétõl kb. 12 óra van amíg termékenyíthetõ. A spermiumoknak meg még fel kell vándorolni a petevezetõbe. Ezért a legalkalmasabb az ha ovu elõtt már ott várnak a kiskatonák.

Pecsételõ vérzés ovuláció utáni nap lehet beágyazódás?

Legjobb válasz: Nem, mert beágyazódás kb 10 nappal késõbb van, nem rögtön másnap. Akkor még lehet csak ott várakoznak a sperimumok.

Nem, mert beágyazódás kb 10 nappal késõbb van, nem rögtön másnap. Akkor még lehet csak ott várakoznak a sperimumok.
Igen èn is látom. És az valószínû, h száradási.
A kérdező hozzászólása: Gondolom annak a másiknak nem is ott kellene lennie,
A kérdező hozzászólása: Valószinüleg. Bár 2csik van rajta, a másik biztos száradási..
Hát nem tudom! Te hogy látod? De szerintem negatív még.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az: [link]
Na mizu? Teszteltél???
A kérdező hozzászólása: Jaj, most nem olvastam figyelmesen :D
A kérdező hozzászólása: Koszi, en is nektek:) reggel tesztelek...
A beágyazódással elkezd termelõdni s hcg. Egy pár nap és kimutatná szerintem. Én is szurkolok neked! :) Nekünk második babó lenne, de még soha nem volt ilyen barnázásom! Azért izgat annyira! :D
A kérdező hozzászólása: Szurkolok :-) es a beagyazodas utan hany nappal lehet tesztelni?
Ugyan ebben a cipõben vagyok!!! Remélem spontán peteérésem volt! :)
A kérdező hozzászólása: Lehet:) Fáj a cicim, és a bimbóim láthatóan nagyobbak:) amúgy ovukor sosem fááj.
Nem lehet, hogy egy héttel korábban (is) volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Csak azért lepõdtem meg, mert egyetlen egyszer volt ilyen, amikor teherbe estem, és azóta sohasem.
Azt nem tudom, talán maga az ovuláció is okozhat néhány csepp barnás vért, de nem akarok hülyeséget mondani.
A kérdező hozzászólása: Értem. De mitõl lehet? Bocsi, tudom 1ooo ilyen kérdés van...
Mi lett azóta, Kérdezõ?

Ovuláció utáni napon is lehet még teherbe esni?

Legjobb válasz: Elvileg 24 órát él a petesejt, lehet.

Elvileg 24 órát él a petesejt, lehet.

Ha a pete csak 24 óráig termékenyíthető meg, miért mondják, hogy még az ovuláció utáni napokon is érdemes együtt lenni?

Volt vki, aki esetleg úgy esett teherbe, hogy a tüsz?repedés után voltak együtt? Mert mi most vszín? csak így tudunk együtt lenni. Érdemes?

Legjobb válasz: Hogy mondhatsz ilyet hogy így valószínû kisfiú lesz..... Ekkora hülyeséget! Ha ez igaz lenne, lassan kihalna az emberiség:)

Hogy mondhatsz ilyet hogy így valószínû kisfiú lesz..... Ekkora hülyeséget! Ha ez igaz lenne, lassan kihalna az emberiség:)
Persze hogy érdemes, hisz nem tudod hogy pontosan hány órakkor, mikor történt a tüszõrepi. Így délután-estefelé legyetek együtt, így is összejöhet, és így valószínû kisfiú lesz. Hajrá!!!
Egyet értek az 1.3. válasszadó hölggyel, mi is így szeretkeztünk és bejött! Van benne valami! Persze ez függ attól hogy mikor van peteérés pontosan. Szóval egyátalán nem hülyeség szerintem sem. Tapasztalat!!! Így kedves kérdezõ, mindenképp legyetek együtt a pároddal! Szorítok hogy sikerüljön!!!
Bocsi, a válaszadó egy "sz!!!" csak gyorsan gépeltem :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást! ;-)))

Melyik napra kell behúzni az ovulációt? Az utolsó pozitív LH-nap utáni napra? Vagy amikor leesik a hőmérséklet? Vagy amikor már emelkedésnek indul?

Legjobb válasz: Én december óta vezetem. Elõször hónaljban mértem, de azon szinte semmit sem láttam. Cikk-cakkos volt. Utána elkezdtem szájban mérni. Az nagyon jól kiadja a pé idejét. A ciklusod elsõ felében relatíve alacsony a hõd. Ez egyénenként változó. Nekem pl. 36,5 vagy az alatti. A pé elõtt fokozatosan csökken kb. két napig.(de ez nem mindenkinél van). Majd a pé után felugrik. Az én esetemben pl. 36,5-4 a ciklus elsõ felében. Majd a pé elõtt 36,3-2 re lecsökken. A pé követõ napon reggel pedig 36,8-9 re felugrik. Ebbõl tudom hogy az utolsó legalacsonyabb napon volt pém. Ezt elsõ hónapban csak utólag tudod meg, de ha méred hónapokig, nagyon jól rá fogsz érezni, hogy mikor vagy termékeny. Segítségképpen léteznek internetes oldalak is (ciklus.hu, babatervezõk...) ahol minden nap felírhatod az adott napi hõdet, menzeszedet stb. A program egy általa számított ovulációt fog neked megadni. Te pedig majd a saját hõd alapján tudod ezt korrigálni. Remélem tudtam segíteni

Én december óta vezetem. Elõször hónaljban mértem, de azon szinte semmit sem láttam. Cikk-cakkos volt. Utána elkezdtem szájban mérni. Az nagyon jól kiadja a pé idejét. A ciklusod elsõ felében relatíve alacsony a hõd. Ez egyénenként változó. Nekem pl. 36, 5 vagy az alatti. A pé elõtt fokozatosan csökken kb. két napig.(de ez nem mindenkinél van). Majd a pé után felugrik. Az én esetemben pl. 36, 5-4 a ciklus elsõ felében. Majd a pé elõtt 36, 3-2 re lecsökken. A pé követõ napon reggel pedig 36, 8-9 re felugrik. Ebbõl tudom hogy az utolsó legalacsonyabb napon volt pém. Ezt elsõ hónapban csak utólag tudod meg, de ha méred hónapokig, nagyon jól rá fogsz érezni, hogy mikor vagy termékeny. Segítségképpen léteznek internetes oldalak is (ciklus.hu, babatervezõk...) ahol minden nap felírhatod az adott napi hõdet, menzeszedet stb. A program egy általa számított ovulációt fog neked megadni. Te pedig majd a saját hõd alapján tudod ezt korrigálni. Remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nekem szépen alakult a hõgörbém. ez a második hónap, hogy vezetek ilyet. Az LH-tesztem 23 és 24-én volt pozi, és 23-án esett le a hõm, utána meg felugrott 24-én. Akkor szerinted 23-án volt ovu...kár, mert mi csak 25-én hajnalban tudtunk a párommal együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: Bocs, ezek nem a naptári napok, hanem a ciklusnapok...23. nap= ápr.4....stb.
Igen az utolsó alacsony hõjû napodon volt péd. De az egy napra rá hajnali együttlét még simán belefér... Szorítok.
A kérdező hozzászólása: Kösz a gyors válaszokat...már van egy 3 és fél éves lányom, de a tesó nem akaródzik összejönni. Szia
Megint én vagyok. Ha a ciklus.hu-ra beírod az elmúlt 3 mensid és az átlagos ciklushosszod, akkor kidobja mikor vannak a legtermékenyebb napjaid. Nem olyan rémízstõ mint gondolnád, meg ahogy én is gondoltam. Nem annyira szigorú az egy vagy két napig vagy termékeny szöveg. Van az 6 nap is. Nézz utána. Hátha segít.
Akkor egy tapasztalt anyukának nem is kell mondjam. Gratula a picihez. és sok sikert ...
A kérdező hozzászólása: Akkor semmit nem figyeltem, mikor, mit, hogyan kellene csinálni...csak simán összejött. de most már olyan rég óta nem sikerült, hogy elkezdtem nézegetni. Kösz mégegyszer. Szia

Lehetséges? Ovuláció előtt 6 nappal és az ovulációt követő nap (ekkor éreztem középidős fájdalmat délután) reggelén voltunk együtt. Elképzelhető hogy van esély? Mert azt olvastam több helyen hogy utána már késő.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges! (Én pl kerek 1 héttel ovu után estem teherbe, elõtte ugyanis nem voltunk együtt :) , mire képes a jó szex...

Persze, hogy lehetséges! (Én pl kerek 1 héttel ovu után estem teherbe, elõtte ugyanis nem voltunk együtt :) , mire képes a jó szex...
Elõzõnek: minden nõ akkor és csakis akkor eshet teherbe, amikor tüszõrepedés (ovuláció) után még él az érett petesejtje. Ovuláció után egy héttel már 6 napja, hogy a petesejted elpusztult, ekkor tehát nem eshetsz teherbe, mert nincs, ami megfoganjon. Esetedben spontán vagy kései ovuláció történhetett.
Pontosan :) Egy spontán ovu a szextõl, vagyis esély mindig van.
szia!Na lett babád?

Mik lehetnek beágyazodás tunetei ovulacio utani 10ik napon? Terhessegi teszt csak verzes kimaradasa utan erdemes csinalni vagy mar mutat most is? En apro szurkalast erzek a mehemnel es mintha meg akarna jonni.

Legjobb válasz: Mikor kéne megjönnie? Szerintem semmiképpen ne csinálj még tesztet várd meg amíg késik legalább egy napot...nem termelt még a szervezeted elég HCG-t. Nem tudom megmondani neked, hogy mit kell ilyenkor érezned ovu utáni 10. napon csak annyit mondhatok, hogy képesek vagyunk sok mindent bebeszélni magunknak, olyan tüneteket produkálni mintha terhesek lennénk és közben nagy csalódás a vége amikor megjön.Ne figyelj oda amikor úgy érzed, hogy mindjár megjön mert görcsölget a hasad hidd el amikor nem várod nem is számítasz rá akkor tuti nem jön meg... 35 hetes kismama vagyok és a harmadik terhességem, nekem ez a tapasztalatom... Szép napot!

Mikor kéne megjönnie? Szerintem semmiképpen ne csinálj még tesztet várd meg amíg késik legalább egy napot...nem termelt még a szervezeted elég HCG-t. Nem tudom megmondani neked, hogy mit kell ilyenkor érezned ovu utáni 10. napon csak annyit mondhatok, hogy képesek vagyunk sok mindent bebeszélni magunknak, olyan tüneteket produkálni mintha terhesek lennénk és közben nagy csalódás a vége amikor megjön.Ne figyelj oda amikor úgy érzed, hogy mindjár megjön mert görcsölget a hasad hidd el amikor nem várod nem is számítasz rá akkor tuti nem jön meg... 35 hetes kismama vagyok és a harmadik terhességem, nekem ez a tapasztalatom... Szép napot!
Csinálhatsz, csak nem biztos, hogy kimutatja, de több olyat olvastam a fórumokon, hogy a 9-10. napon már pozitív lett a teszt!! Viszont 10-es érzékenységûvel tesztelj, ha van! Én is pont a 10. napon vagyok, teszteltem reggel, de negatív lett, pedig nekem is mindjárt megjön érzésem van, és a hõm is eléggé felment reggel..
A kérdező hozzászólása: 17en kellene megjonni de remelem nem jon meg:-) es ha most beagyazodasom lenne magasabb testhomnek kellene lennie?mar nagyon szeretnek babat, oktobertol probalkozunk...
Szerintem mérd meg reggel a hõdet. Mielött kikelnél az ágyból. Ha magas, akkor jó. (37 körül. +/-0, 2)
Hogy alakult a dolog? Lett belõle baba vagy megjött? Én is ugyanezt érzem, az ovu utáni 10. napon vagyok.

Lehet az terhességi tünet, hogy ovuláció utáni naptól kezdve majd leszakad a mellem? Általában egy pár nappal utána szokott érzékennyé válni. Még 5 napom van nemvártig.

Legjobb válasz: lehetni bármi lehet..:-)) sajna ki kell még várni azt az 5 napot..türelem! Drukkolok! nekem még 6 nap...

lehetni bármi lehet..:-)) sajna ki kell még várni azt az 5 napot..türelem! Drukkolok! nekem még 6 nap...

Az lenne a kerdesem hogy ha ma reggel az ovulacio utani 11-dik napon teszteltem egy negativat viszont a hom meg mindig fent van es delutan mar nagyon magas (37, 8, reggel meg 37, 2) keddre nem varom lehetek meg terhes?

Ja es visszaterve nincs hogorbem de azt tudom hogy az alap hom 36,5 es jelente valamit ha reggel alacsony delutanra meg joval magasabb egyebkent amikor reggel 36,5 merek akkor delutanra nem megy fol 36,9 re hanem ugy marad egesz nap! Bocsi ha picit tudattlan vagyok de ezt nem ertem. Es lehet hogy koran teszteltem ? Nektek mikor mutatta ki leghamarabb ?

Legjobb válasz: Csak reggeli ébredési hõ a mérvadó, semmi más. 11. napon valóban korai lehet a tesztelés, a hõ pedig a menstruáció napján esik le ha nincs terhesség, tehát még 2-3 nap

Csak reggeli ébredési hõ a mérvadó, semmi más. 11. napon valóban korai lehet a tesztelés, a hõ pedig a menstruáció napján esik le ha nincs terhesség, tehát még 2-3 nap
Igen, ovu után egy leesés még belefér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!