Találatok a következő kifejezésre: Ovuláció kalkulátort Ezen a (4 db)

Ovuláció kalkulátort keresek! Ezen a honlapon olvastam róla, de most nem találom. Hol találom?

Nemrég találtam egy nagyon tutit, de sajnos most még keres?program segítségével sem találom. A kalkulátor meghatározta a legtermékenyebb napokat, az esetleges beágyazódás várható idejét, azt els? napot, amikor vérvétellel kimutatható már a terhesség.

Legjobb válasz: ciklus.hu

ciklus.hu
a ciklus.hu a legjobb mert ott nem csak 3 hónapot lehet beírni hanem sokkal többet én is ezt használom
kismama.hu
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat. Valóban a kismama.hu-n találtam meg!
http://www.babanet.hu Itt talalhatsz tobb felet is nem csak ovulacios, de szulessi es kaloria kalkulatort is .
http://www.timmermann.hu nagyon jóóóóóó
Én a ciklus. hu-t használtam, nekem bevált!!! :)

Az ovulációm mostanában van. A net szerint érdemes 30, 31, és febr 1-én próbálkozni. Ha beírom a kalkulátorba, hogy mikorra várható a várható szülés időpontja, azt írja ki, hogy jan 25 a fogamzás feltételezett időpontja. Ez igaz lehet?

Mi együtt voltunk a párommal 25én, ez akkor is stimmelhet, ha a netes peteéréses id?szakban pedig egyáltalán nem vagyunk a párommal együtt? Ha 25én sikerült a baba, mikr vegyek tesztet?

Legjobb válasz: Kicsit pontosíthatnád amit írtál, mert nem igazán értem. ha jan 25-én voltál együtt a pároddal pont pé-kor akkor is célszerû megvárnod a "nem várt2 mesi idõpontját.

Kicsit pontosíthatnád amit írtál, mert nem igazán értem. ha jan 25-én voltál együtt a pároddal pont pé-kor akkor is célszerû megvárnod a "nem várt2 mesi idõpontját.

Az átlagon hőmérsékletem 36.6 volt idáig, ma leesett 36, 4re ez lenne az ovulácio? A kalkulátor szerint is ma vagy holnapra irja.

Legjobb válasz: Az ovulációhoz nem leesnie, hanem megemelkednie kell a hõnek, bár tény és való, hogy vannak, akik tapasztaltak elõtte kisebb leesést is. Görbét ha tudsz linkelni, jobban tudunk segíteni.

Az ovulációhoz nem leesnie, hanem megemelkednie kell a hõnek, bár tény és való, hogy vannak, akik tapasztaltak elõtte kisebb leesést is. Görbét ha tudsz linkelni, jobban tudunk segíteni.
Lehet az is. de ha a 36, 4 után legalább 3 napig magasabban marad a hõd, akkor megtörtént az ovuláció. Figyelni kell ilyenkor a nyák állapotát is. Mindegy hogy középidõ vagy nem.... Én most pl a 7. ciklusnapon vagyok, és tegnap 36, 3 volt a hõm ma meg 36, 8 :) bármikor lehet ovu. 2 naponta ha együtt vagytok akkor jó. Nem kell görcsölni. :) Sok sikert!


Szeptember 30. jött meg a mensesem 33-ik ciklus napon, ezt megelőzően pedig augusztus 29-én jött meg 27 napra, mikor lehet ovuláciom? Az ovu kalkulátorok mindig mást mutatnak.

Legjobb válasz: Az ovulációs kalkulátorok csak akkor "mûködnek", ha minden hónapban percre pontos szabályos ciklusaid vannak. Sõt, még akkor sem biztos, mert a legtöbben nem óramû pontossággal mûködünk. A helyedben ovulációs tesztet használnék. A tüszõrepedés általában a következõ mensi elõtt 14 nappal van. Tehát 27 napos ciklusnál a 13. napon, 33 napos ciklusnál a 19. napon (elvileg). Ha mondjuk a 12. naptól a 20. napig kétnaponta együtt vagytok, akkor bele kell essen a peteérés idõpontja :-)

Az ovulációs kalkulátorok csak akkor "mûködnek", ha minden hónapban percre pontos szabályos ciklusaid vannak. Sõt, még akkor sem biztos, mert a legtöbben nem óramû pontossággal mûködünk. A helyedben ovulációs tesztet használnék. A tüszõrepedés általában a következõ mensi elõtt 14 nappal van. Tehát 27 napos ciklusnál a 13. napon, 33 napos ciklusnál a 19. napon (elvileg). Ha mondjuk a 12. naptól a 20. napig kétnaponta együtt vagytok, akkor bele kell essen a peteérés idõpontja :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!