Találatok a következő kifejezésre: Ovuláció előtt terhes (8 db)

Ovuláció előtt lehetek terhes?

a barátommal a menstruáciom utáni 6. napon csináltuk.akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ovuláció elõtt, hogy lehetnél terhes? Hisz akkor nincs mit megtermékenyíteni. :) Amõgy a mensi utáni 6. napon még nem lehetett PÉ-d. De nem ártana védekezni, ha nem akartok gyereket.

Ovuláció elõtt, hogy lehetnél terhes? Hisz akkor nincs mit megtermékenyíteni. :) Amõgy a mensi utáni 6. napon még nem lehetett PÉ-d. De nem ártana védekezni, ha nem akartok gyereket.
egyértelmüen nem!

Lett már valaki úgy terhes, hogy ovuláció elött 4-5 nappal volt együtt a párjával?

Most 20-21.én lenne ovulációm, de csak tegnap este tudtunk együtt lenni. Van arra esély, hogy babám legyen?

Legjobb válasz: Az mondják kettõ nappal elõtte még esélyes. De ki tudja, erre nem lehet biztosat mondani. Állítólag 72 óráig is képes a spermium életképes maradni, ha megfelelõ a környezete. Nekem is akkor lesz az ovulációm, 20-21-én:)

Az mondják kettõ nappal elõtte még esélyes. De ki tudja, erre nem lehet biztosat mondani. Állítólag 72 óráig is képes a spermium életképes maradni, ha megfelelõ a környezete. Nekem is akkor lesz az ovulációm, 20-21-én:)
A kérdező hozzászólása: Megírom! Amugy az én megérzésem kislány :)
szia! mi lett a neme? :) :)
A kérdező hozzászólása: Szia :) még korai lenne tudni, mert még csak 9 hetes vagyok
de jóóóóó neked!!!gratulálok:-)))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Gratulálok! Tudod már a nemét? Mivel és igazándiból kislányt szeretnék és nem tudom pontosan mikor volt a peteérésem, mert ovu teszt 3 napig volt pozitív. De ha csak a 3. napon akkor nekem is 4 nap telt el az akció és a peteérés között.
Szia! Gondolom már megszületett a babád! Kislány lett? Mi 3 nappal voltunk együtt ovu elõtt. Remélem életben maradtak a hímivarsejtek.
Nem válaszolt a kérdezõ. És neked sikerült, kedves utolsó?
Jaj, de jó! :) Nagyon gratulálok!!! Majd írd meg léci, ha nem felejted el, hogy mi lett a baba neme (ilyenkor sokkal valószínûbb a kislány). 5ös voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos mi csak most tudtunk együtt lenni, mert a páromnak ma hajnalban el kellett utaznia, és csak jövõhéten jön haza :( De neked szurkolok, persze ha babát szeretnél :) Bea (23)
nem valószinû. max 3-4 napig élnek el bent a spermiumok. De 2 naponta mindenképp ajánlják az együttlétet akkor ha babát szeretne valaki.
Szélsõséges esetben elvileg élhetnek 4-5 napig, de szerintem az borzasztóan ritka (majdnem annyira, mint a fehér holló). A spermium 24-72 óráig él. Ne fûzz hozzá sok reményt (sajnálom, majd legközelebb összejön!):(
Bemásolom Neked ezt a statisztikát, ebbõl kiderül, hogy kb. mennyi az esély: Egy kis statisztika a fogamzás esélyérõl a tüszõrepedés napján és az azt megelõzõ napokban: Tüszõrepedés napján 33% egy nappal elõtte 31% két nappal elõtte 27% 3 nappal elõtte 16% 4 nappal elõtte 14% 5 nappal elõtte 10% Forrás: Czeizel Endre: Születésünk titkai
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor nem igazán reménykedem :(
Maximum 100% ideális környezetben és erõs spermiumokkal. Amit viszont fontos tudnod, hogy ha mégis összejönne belõle a baba, akkor tuti lány lesz, mert a lány kromoszómákat hordozó spermiumok lassabbak a fiúsokkal ellentétben, viszont kitartóbbak és tovább élnek. Ezért van az, hogy háború után is sok fiú születik, mert a hazatérõ férfiak mindegyike sokkal gyakrabban vezeti le a háborús stresszt :)
A kérdező hozzászólása: Ha valaki ide tévedne, Babám lesz :) Ovu elött 4-5 nappal összejött :)
Gratulálok!!!!!!
Egyébként a kérdezõ azt írta, hogy 17-én voltak együtt, ovulációja pedig 20-21. Ez 3-4 nap, nem 4-5. Azért ez nem mindegy, mert ha 3 napig simán elélnek a spermiumok.
Nincs kizárva, spontán peteérés bekövetkezhet pl orgazmus hatására is.
Szia! A kérdésbõl nem egészen érthetõ, hogy az ovuláció napján tudtatok-e, vagy sem... De az elõtte/utána való szeretkezés is lehet eredményes.:) (Én a párommal a peteérésem elõtt/közben/után minden nap együtt voltam, úgyhogy nem udom, mikor fogant a baba) Viszont a menstruációt meg kell várnod, hogy megjön-e! Addig semmi biztosat nem tudhatsz! üdv. 12 hetes kismama
Lehetsz terhes, mert a spermiumok kb. 3-5 napig is életben tudnak maradni, ha jól tudom.

Lehetek terhes? 3 nappal az ovuláció előtt voltunk együtt. Aztán belázasodtam és már tovább nem próbálkoztunk. Vagy van valami rossz hatása ennek a láznak a megfogantatásban? Kérlek irjatok.

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék, mert mi 1nappal elõtte és utána mindketten elkaptuk a calicivírust, és utána már mi sem próbálkoztunk. Elviekben jó lehet, hogy elõtte 1nappal sikerült elcsípni, de nem tudom, hogy mennyire befolyásolja, hogy utána iszonyat beteg voltam...:(

Erre én is kíváncsi lennék, mert mi 1nappal elõtte és utána mindketten elkaptuk a calicivírust, és utána már mi sem próbálkoztunk. Elviekben jó lehet, hogy elõtte 1nappal sikerült elcsípni, de nem tudom, hogy mennyire befolyásolja, hogy utána iszonyat beteg voltam...:(
A kérdező hozzászólása: irjatok már merre van az a sok válaszoló
A kérdező hozzászólása: hát ilyen nincs miért nem válaszol senki
szerintem nem befolyásolja a megtermékenyülést
Nem sok. De ettõl még lehetsz.

Az ovulációm előtt 2-3 nappal voltunk együtt a párommal és nem védekeztünk terhes lehetek?

Még nem akarok tesztet csinálni, nem mutatna valos eredményt.

Legjobb válasz: Igen van esélye. Két hétre rá lehet tesztelni.

Igen van esélye. Két hétre rá lehet tesztelni.
Igen, pont jó idõben voltatok együtt. A hímivarsejtek kb. 3 napig életképesek, még volt esély elkapni a petesejtet.
A kérdező hozzászólása: Oktober 20.án volt peteérésem és a tegnap 29üén csinéltam tesztet negativ lett:(túl hamar csinátam??

A barátommal az ovulációm napján voltunk együtt. Természetesen védekeztünk, de az együttlét előtt gumi nélkül csináltunk max 5percig, és nem ment el. Lehetek emiatt terhes?

Legjobb válasz: "Természetesen védekeztünk, de az együttlét elõtt gumi nélkül csináltunk max 5percig" Erõs ellentmondást vélek felfedezni ebben a mondatban... Igen, lehetsz.:)

"Természetesen védekeztünk, de az együttlét elõtt gumi nélkül csináltunk max 5percig" Erõs ellentmondást vélek felfedezni ebben a mondatban... Igen, lehetsz.:)
csak akkor lehetsz terhes ha gumi nélkül benned ment volna el nem lehetsz terhes attól h nem volt rajta csak akkor ha beléd engedi :D
Utolso, elonedvrol hallottal-e?
igen, jó esély van rá. irány a doki eseményutánit iratni. és bioszkönyvet gyorsan kikölcsönözni a könyvtárból, vagy felvilágosítást kérni édesanyádtól, hogy mégis mi a jó fenéért kell a gumióvszer.
"A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka"

Lehetek-e terhes ha ovulacio utan 9-10 nappal volt ''pecsetelesem'' vagyis a menszesz elott egy hettel, ez 3 napig tartott es az elso nap a jobb petefeszkem szurodott feszult, a homersekletem 37 fok ebredeskor minden nap?

viszont a melleim mar ovulacio utan iszonyuan elkezdtek fajni, feszulni, de most mar nem fajnak annyira csak egy kicsit, lehet hogy megis megfog jonni?

Legjobb válasz: Várj még egy hónapot és ha nem változik akkor végezz egy terhességi teszet

Várj még egy hónapot és ha nem változik akkor végezz egy terhességi teszet
Elsõ:Egy hónapot? :O A cicifájás és a hõ biztató, de a pecsételés nem biztos hogy a babával függ össze.Beágyazódás kezdetén szokott lenni pecsételés(nekem semmi ilyesmim nem volt) de ugye az 5-7 nap, így sokallom a 9-10-et. Ha rendszeres a ciklusod várd meg a nem várt napját és tesztelj.Ha nem rendszeres, akkor a 14.dpo-n már tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Hat igen egy honap az sok. megvarom a menszeszem napjat s aztan tesztelek, koszi a tanacsokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!