Találatok a következő kifejezésre: Ovu tesztet napon (109 db)

Május 26-án jött meg 5 napig tartott. 06 05-én a 10 napon csináltam az elsö ovu tesztet nagyon halvány volt a második csik. 06 7-én csináltam a második ovu tesztet a második csik még halványabb lett?

Ma 06 8- án csináltam a 3. ovu tesztet ma meg még halványan sincs második csik. Lehet hogy már volt peteérésem 5.-ke elött?

Legjobb válasz: Második vagyok. Mikor csináltad a tesztet? Reggel, vagy délután? Mert az sem mindegy. Meg azt olvastam, hogy elötte kb2 órával nem jó folyadékot inni.

Második vagyok. Mikor csináltad a tesztet? Reggel, vagy délután? Mert az sem mindegy. Meg azt olvastam, hogy elötte kb2 órával nem jó folyadékot inni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön. (Ha sikerül a babó ird majd meg)
álltalában 14. napon van tüszörepedés. az ovu teszt 2 napig pozitiv, és mikor elsö neg teszt van akkor megvolt a tsüzörepedés. sztem nem volt még pé-d ma csak a 13. napon vagy. asszem.
Én is éppen 06.05-én csináltam az elsõ ovu tesztet, és a következõt 06.07-én. 5-én a 12-ik napon voltam, de nem mutatott semmit, aztán a vasárnapi már látszott. Szerintem ugyanolyan erõs volt, de férjem szerint nem. A mai pedig szerintem haloványabb. Szóval én is összevagyok zavarodva. Ma vagyok a 15-ik napon. Clostit szedek, de szerintem még nem volt ovulációm, mert nagyon feszít a petefészkem. Múlt hónapban is a 19-ik napon volt. De holnap mennem kell dokihoz, uh-ra. Na majd kiderül. Kiváncsi vagyok holnap mit mutat a teszt. Majd írd meg Te is. :)
A kérdező hozzászólása: válasz az elsö komentre ma a 14 napom van
A kérdező hozzászólása: de akár hogy is akkor sem értem az egészet 2 napig halvány de látható a mai meg 1 csík ma elméletileg erõsödni kellet volna a csíknak nem eltüni.
A kérdező hozzászólása: délután 4 és 5 között (folyadék nagyon kevés)
A kérdező hozzászólása: ma is megcsináltam az ovu tesztet ma látható a csík bár halványabb a kontrolcsiknál
Második vagyok. Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy megrepedt a tüszõ. És, hogy hétvégén. Tehát amikor ugyanolyan erõsnek láttam vasárnap(06.07-én), akkor volt jó. Na remélem akkor nem maradtunk le semmirõl, mert szombat kora este és utána pedig hétfõn délután akcióztunk a férjemmel, mert annyi helyen olvastam, hogy 2 naponta a jó.

Az ovu tesztem a 15. napon volt uo 2 csíkos, se előtte se utána nem jelzett. Ez mit jelent? Az ovutesztnek több napot kell mutatnia? Ez a 4. gyógyszermentes hónap és 2 hónapja próbálkozunk. Ma vagyok a 29. napon és 2 napja barnázok, teszt negatív.

Van már egy 2 éves lányunk, aki nehezen sikerült. Köszönöm válaszotokat.

Legjobb válasz: az ovu-teszt van ainek egy napig,de van akinek 2napig mutat pozitívat.ez a normális.hormonális problémákra mutat a 3,vagy annál több napos pozitív ouve teszt.na most,akkor vagy a legtermékenyebb,amikor a teszt elõször vált negatívba,a te esetedben ez a cikludos 16.napja volt.innentõl az érett petéd 12max24óráig élt.ha eközben találkozott a hímivarsejtekkel,akkor nagy a valószínûsége,hogy összejött a gyerkõc.hiszen az ovu-tezst nem azt mutatja mikor VAGY termékyeny,hanem hogy mikor LESZEL az.a spermiumok 3naponta termelõdnek újra és akár 5napig is elélnek a petevezetékben.a legmegfelelõbb nap,mikor próbálkoznotok kellett volna:a ciklusod 15.napja.ha összejött,gratulálok,ha nem,aggodaloma semmi ok,minden hónap egy új esély:-) szerintem ha most barnázol,az nem baba.de szorítok!

az ovu-teszt van ainek egy napig, de van akinek 2napig mutat pozitívat.ez a normális.hormonális problémákra mutat a 3, vagy annál több napos pozitív ouve teszt.na most, akkor vagy a legtermékenyebb, amikor a teszt elõször vált negatívba, a te esetedben ez a cikludos 16.napja volt.innentõl az érett petéd 12max24óráig élt.ha eközben találkozott a hímivarsejtekkel, akkor nagy a valószínûsége, hogy összejött a gyerkõc.hiszen az ovu-tezst nem azt mutatja mikor VAGY termékyeny, hanem hogy mikor LESZEL az.a spermiumok 3naponta termelõdnek újra és akár 5napig is elélnek a petevezetékben.a legmegfelelõbb nap, mikor próbálkoznotok kellett volna:a ciklusod 15.napja.ha összejött, gratulálok, ha nem, aggodaloma semmi ok, minden hónap egy új esély:-) szerintem ha most barnázol, az nem baba.de szorítok!

25-ös tüszöt állapitottak meg pénteken az nagyon jóa állitólag na most az ovu tesztem már4-5 napja negativ. Nem érzek fájdalmat. Akkor most hogy van ez?

ha pénteken ekkora volt akkor elég ha pénteken és szombaton voltunk együtt,mert már nem birjuk szusszal???

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy nem tüszõ volt, hanem egy petefészekciszta. Én azért visszaellenõriztetném, hogy megvan-e még. Az is lehet, hogy tényleg tüszõ, csak nem termelõdött elég LH a szervezetedben ahhoz, hogy megrepedjen. Ezért negatív az ovu teszted. A hõdet méred? Abból kiderül, hogy volt--e pé-d. Ha van hõemelkedés az alaphõhöz képest, akkor nálad lehet, hogy nem vált be az ovu teszt.

Szia! Lehet, hogy nem tüszõ volt, hanem egy petefészekciszta. Én azért visszaellenõriztetném, hogy megvan-e még. Az is lehet, hogy tényleg tüszõ, csak nem termelõdött elég LH a szervezetedben ahhoz, hogy megrepedjen. Ezért negatív az ovu teszted. A hõdet méred? Abból kiderül, hogy volt--e pé-d. Ha van hõemelkedés az alaphõhöz képest, akkor nálad lehet, hogy nem vált be az ovu teszt.
Szia! Pé.kor elég minden másnap együtt lenni!!!
A kérdező hozzászólása: az ok csak nem értem vajon megtörténhetett a kilökõdés és a tüszõrepedés mert a teszt nem mutat semmit.Pedig ha pénteken ekkora volt elkellet hogy kezdõdjenek a folyamatok.Nem?
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom nem mondta hogy menjek vissza megnézetni.Csak ha nem jön meg a menzim.

Mitől lehet már 4 napja majdnem pozitív az ovu. Tesztem?

A reggeli vizeletből csinált teszt, és amit kora délután csinálok szinte majdnem pozitív. Alig halványabb a teszt csík. Viszont ha este csinálok az egyértelműen negatív.

Legjobb válasz: lh tesztet ovu figyelésre használunuk.ebböl kiindulva ovulálsz,és a kérdésed értelmétvesztett. Ha esetleg megmondanád hanyadik ciklusnapon jársz az kicsit segitene hogy értelmes választ is tudjak adni. Amugy az ovutesztet helyesen használd mert annak h egy nap 3 szor nézed nem sok értelme van.egyszer nézd mindig ugyanabban az idõben.

lh tesztet ovu figyelésre használunuk.ebböl kiindulva ovulálsz, és a kérdésed értelmétvesztett. Ha esetleg megmondanád hanyadik ciklusnapon jársz az kicsit segitene hogy értelmes választ is tudjak adni. Amugy az ovutesztet helyesen használd mert annak h egy nap 3 szor nézed nem sok értelme van.egyszer nézd mindig ugyanabban az idõben.
nekem ezt úgy magyarázta a doki hogy az érzékeny tesztek is hamar ki tudják mutatni a tüszõérést és sok nappal elötte is lehet pozitív az elsõ pozitív tesztnél már lehet próbálkozni, viszont az elsõ negatív teszt mutatja az ovulálás tényleges idõtartamát. A pete 12-18 órát életképes így ha minden második nap is együtt vagytok a hímivarsejt 3 napig életképes tehát a pete belebotlik tutira a spermába és akkor indulhat a fejlõdés...
lh tesztet este kell csinálni elötte a folyadék ivást minimalizálni kell.
A kérdező hozzászólása: Már a 19. napnál járok. Azért csináltam reggel is tesztet, mert legutóbb de. pozitv volt, du-ra viszont már negatív. Amúgy mindig ugyanakkor csinálom, és nem iszok elõtte. Voltak egyéb jelek is pl.: sok tojásfehérje szerû folyás, de ezek már elmúltak a teszt pedig igazán poz. egyszer se lett és még mindig minden nap majdnem pozitívat mutat.
csak akkor vedd pozitivnak ha uguanolyan erös vagy erösebb mint a kontroll csik.minden mas esetben negativ.a nyák figyelése megzavarhat, mert nem mindenkinél egyforma.nrkem pl ovu elött 4nappal jelentkezik meg ovu utáni napon.másnak meg végig ovu alatt olyan. nekem nem pontos a menzeszem, de az ovut érzem a 14töl a 20ik napig elöfordult már és ovu utáni 15nap reggelén mindig megjön.ezt azért irtam le hogy lásd nehéz belöni oz ovut a teszt nagy segitség, csak nem kell majdnem pozitivnak tekinteni mertaz negativ.

4 napja pozitív az ovu tesztem, szerintetek sikerült a baba? Jósteszttel kapcsolatban tapasztalatok?

6-án volt peteérésem, biztos, mert az ovu teszt is kimutatta, illetve utána fel is ment a hőm. Előző hónapokban mindig csak egyetlen egy nap volt pozitív az ovu tesztem, pontosan a peteérés napján. Most viszont már 4 napja pozitív. Ma reggel is megcsináltam egyet (amúgy délután szoktam) és ez már erősebb volt, mint a kontrollcsík. Működhet már ilyen korán jóstesztként az ovu teszt? Van remény? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: 6-i peteérés után semmiképpen sem. 3 nap telt el. Ha meg is termékenyültél, a petesejt még csak a petevezetõben vándorol a méhed felé. Ott is lebeg néhány napot, mire sikerül beágyazódnia. Ez a folyamat olyan 7-14 napot vesz igénybe. Rá három napra lesz olyan erõs a hcg koncentrátum, hogy kimutassa a teszt. Legkorábban a jósteszt is csak az ovu utáni 8-9. napon jelezhet.

6-i peteérés után semmiképpen sem. 3 nap telt el. Ha meg is termékenyültél, a petesejt még csak a petevezetõben vándorol a méhed felé. Ott is lebeg néhány napot, mire sikerül beágyazódnia. Ez a folyamat olyan 7-14 napot vesz igénybe. Rá három napra lesz olyan erõs a hcg koncentrátum, hogy kimutassa a teszt. Legkorábban a jósteszt is csak az ovu utáni 8-9. napon jelezhet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Akkor mitõl lehet ez? Miért pozitív az ovu tesztem enyyi napon át?
A kérdező hozzászólása: "enyyi" az ennyi akart lenni. :)
Ovu teszt függõ is lehet. Nekem a Corax egy ciklus alatt kétszer jelezte 6 nap eltéréssel az ovut. Még jó, hogy teszteltem digi Clearblueval is és az utóbbi volt a helyes. Akkor sikerült is teherbeesnem. Pedig a corax nem olyan olcsó. Ahogy leírta az elsõ is, még ilyenkor semmiképpen sem a terhességet mutatná ki, nem lenne hozzá köze. Én arra fognám, hogy a teszt nem jó minõségû vagy ilyesmi.
Elsõ vagyok. Hát én ilyen ovu tesztet még nem használtam, viszont a PG 50 nevû nyálmikroszkópot igen. Ha ovu van, akkor pálmafás mintázatú lesz a nyál. Na hát egy cikluson belül ilyen többször is volt. Még menzesz alatt is. Úgyhogy én ezért nem is akartam már nagyon pénzt költeni ovu tesztekre. :) )) Lehet, hogy tényleg nem a legjobb minõségû a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem hiszem, hogy a teszttel lenne gond, hónapok óta ugyanezt a fajtát használom, eddig mindig 1 nap volt csak pozitív egész ciklus alatt. Ezért kezdtem reménykedni, hogy esetleg sikerült a baba és ettõl van ez az egész. De akkor ez nem valószínû.
Nem, ez biztos. A teszt ilyen korán még semmit nem tud jelezni fizikailag. Ettõl függetlenül megtörténhetett a fogantatás, de a tesztnek nincs köze hozzá.
Ja, és én is sokat használtam a coraxot, elsõ terhességnél és mostaninál is, és csak egyszer jelzett kétszeri peteérést.

Megnéznétek a görbémet? Igaz még csak a 10. napon járok. Arra lennén kíváncsi, hogy vajon mikor lesz ovúm, a mostani ciklusom 35 napos volt, de az előző 28. Vagy még korai következteni bármire is? Ovú tesztet mikor kezdjem el használni szerintetek:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/389f543df178037d52495a..

Legjobb válasz: AZt nem lehet elõre megmondani mikor lesz ovu. Mérd tovább, és utána fog kiderülni.Én a 12. napon kezdeném.

AZt nem lehet elõre megmondani mikor lesz ovu. Mérd tovább, és utána fog kiderülni.Én a 12. napon kezdeném.

Ovu teszt kérdés? Először használok ovu tesztet, a másodikat használtam el a 7 ből ami itthon van. A ciklus.hu szerint 6-án lesz várható ovum, ami 2 nap múlva lesz, de ugyanolyan halvány a mai mint a tegnapi?

Várjam meg míg pozitívvá válik és az ovu tesztnek higgyek, vagy a ciklus.hu-nak?

Legjobb válasz: szerintem az ovu teszt a megbízhatóbb!! legalább is nálam bevált

szerintem az ovu teszt a megbízhatóbb!! legalább is nálam bevált
A kérdező hozzászólása: 15.dpo-n vagyok, akkor normális még, hogy negatív?Látszik a csík de sajnos a tegnapinál nem erõsebb.Érzek szurkálásokat a petefészkemben így biztos valami alakul nálam odabenn.Holnapra vagy holnaputánra már pozitívnak kéne lennie!Tartok tõle, hogy lekések.Köszönöm a választ!
Természetesen az ovutesztnek higgy. Különben nekem mindig egyformák voltak a tesztjeim csak a pozi napon volt pozi. Szóval nem erõsödött fokozatosan napról napra hanem egyszer csak pozitív lett. Elsõre baba lett belõle.
szerintem, folytasd tovább a tesztelést, biztos hogy holnap v. holnap utánra ott lesz a két csík. én is a 7db-osat használtam és nekem csak az ovum napján volt két csík, elõtte való napokban még csak jele sem volt, hogy lesz valami..
A kérdező hozzászólása: Ó akkor nálam ugyanez lehet most.Akkor ráérünk együtt lenni akkor ha pozitív vagy legyünk együtt ma is biztos ami biztos?A mait azért hagynám ki, mert a 2 csíkra várok és akkor több nap után együtt lenni esélyesebb talán a kis "fickók" miatt.Köszönöm, segítettetek, gratulálok a babóhoz :)
úgy is jó ha megvárod a 2csikot, de ártani nem árt ha elõtte is együtt vagytok. Amikor mi hoztuk össze a babát, csak 1szer voltunk együtt bizonyos okokból, és mégis baba lett a dologból. (és az ovu elötti napon történt)
Az ovuteszt annyira megbízható, hogy barátnõmnek pozit mutatott majd kiderült, hogy nincs tüszõrepedése. Ugyanis azt nem tudja mutatni, hogy megreped-e a tüszõ. A hõmérõzés a legbiztosabb!
nekem az ovuteszt még a terhességet is kimutatta a nemvárt elõtt 5nappal
Az vagyok akinek elsõre összejött! Szerintem nyugodtan együtt lehettek akár ma is ha jól esik. Nekünk is úgy jött össze (szerintem), hogy reggel együtt voltunk és utána este lett pozi a teszt. Azt hittem én is, hogy talán "elrontottuk" így de azért együtt voltunk még a pozi teszt másnap éjjelén is (tehát majdnem másfél napra a teszt után)de tuti nem az talált be! Érzem, tudom, hogy az a reggeli volt a nyerõ! :)

Lehet segít a tea? Valaki elmagyarázná? Menzim elött 4 nappal volt + ovu tesztem. Nem úgy van hogy amikor megjönn elötte van 14 nappal ovuláció? Második hónapja iszom a teákat most fogok váltani cickáról palástra.

Legjobb válasz: Hát normális ciklusnál de, úgy van, hogy kb. a menzesz elõtt 14 nappal van ovu. Ha eddig negatív volt az ovuteszt, és most lett pozitív, akkor még úgy 14-15 napig ne várd a vérzésed.

Hát normális ciklusnál de, úgy van, hogy kb. a menzesz elõtt 14 nappal van ovu. Ha eddig negatív volt az ovuteszt, és most lett pozitív, akkor még úgy 14-15 napig ne várd a vérzésed.
Valószínû most egy hosszabb ciklusod volt. Bár itt sokan azt mondják, hogy az ovuteszt jó jóstesztnek is. Milyen teát iszol?
A kérdező hozzászólása: Szept.18-án volt meg és csináltam tegnap elött ovu tesztet még - volt a main már sötétedik a második csík is.majd csak helyre jön és jön a baba is majd.a remény hal meg utoljára
A kérdező hozzászólása: Elsö válaszolo.nem jol értelmezted mert már tul vagyok a menzin és elötte 4 nappal volt + ovu tesztem. Második válaszolo.cickafarkfü és palástfü teát iszok
Elsõ vagyok. Akkor vmi nem stimmel. Ovu után 14 nappal van menzesz. 4 nap szörnyen kevés lenne.

10 napig (középső 10 napon) csináltam ovu tesztet, naponta 2x, folyamatosan csak negatív lett. Valaki azt írta korábban, hogy csak pár órát mutat pozitívat, lehet, hogy nem kaptam el a pillanatot, de itt sokatoknak 2 napig is az? !

Akkor most hogy is van ez? Nem volt pé-m ebben a hónapban? Ma egyébként meg is jött, id?re. Nagyon el vagyok keseredve. Minden nap szerettük egymást és mégsem lett baba már megint :( Orvosnál voltunk, szervi baj nincs, csak "nem akad be".

Legjobb válasz: Az LH hormon szint csúcsa valóban csak 2-3 óra!!! Ha szerencsésebb vagy akkor azért pozitív 2 napig is mert az LH szint emelkedését és csökkenését is sikerült elkapnod! Egyébként hiába 2 napig pozitív abból CSAK az egyik napon lehet igazán erõs,vastag az a csík! Tedd egymás mellé a két tesztedet é látni fogod. Mindíg a legerõsebb csítól számoljuk a luteális fázist vagyis innentõl számolva 14 nap múlva menstruálsz!

Az LH hormon szint csúcsa valóban csak 2-3 óra!!! Ha szerencsésebb vagy akkor azért pozitív 2 napig is mert az LH szint emelkedését és csökkenését is sikerült elkapnod! Egyébként hiába 2 napig pozitív abból CSAK az egyik napon lehet igazán erõs, vastag az a csík! Tedd egymás mellé a két tesztedet é látni fogod. Mindíg a legerõsebb csítól számoljuk a luteális fázist vagyis innentõl számolva 14 nap múlva menstruálsz!
Hormonokat is néztek? Mert az ovuteszt is az LH-tól lesz pozitív. Én mondjuk ilyet még nem hallottam, hogy csak néhány óra lenne, nekem pl. 2 nap , de már bármit el tudok képzelni. Inkább a petesejt élettartamára gondolhatott, aki ezt írta, ami 12 óra. Szóval, könnyen lehet, hogy most nem volt pé-d. Sajnálom.
Megint én. Hány naposak a ciklusaid?
Igen az egyik napon erõsebb, de nem csak 3 órán keresztül.
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 28 naposak. VOltam már terhes most nyáron, de sajnos 6 hetesen elvetéltem. Ugye a következõ hónapban azért lesz peteérésem? Vagy két egymást követõ hnapban is elmaradhat?
Erre sajnos nincs szabály. De egészséges vagy, most biztos lesz.
Szia! Az LH teszt csak akkor számít pozitívnak, ha a második csík ugyanolyan erõs, vagy erõsebb, mint a kontrollocsík. És igen, valóban csak a nap bizonyos idõszakában lehet ezt "elkapni". Ettõl függetlenül, ha ovu idõ környékén tesztelgetsz, és a második csík erõsödik, majd halványodik, akkor a legerõsebb csík napján jó eséllyel ovu volt, csak pont nem azokban az órákban teszteltél. :) Szóval ne keseredj el! Az, hogy nem sikerült most a baba, nem jelenti azt automatikusan, hogy nem volt peteérésed! Mielõbbi babásodást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Az ovu tesztek 100 %-ban megbízhatók? Én 6 napja tesztelek, és minden alkalommal van is két csíkom, de sajnos halványabb a teszt csík a kelleténél.

Most lenne aktuális a peteérésem, elvileg legkés?bb ma meg kellett volna történnie. Az normális egyáltalán, hogy minden nap 2 csík van, ha halványabb is a második?

Legjobb válasz: Nekem rossz tapasztalataim vannak az ovu tesztekkel.Én inkább azt javaslom,hogy a www.ciklus.hu-n vezess hõgörbét és figyeld a hüvelyi nyálka minõségét.A kettõ együtt tuti tipp a peteérés elcsípésére!Bizonyíték erre,hogy 6 hetes terhes vagyok.

Nekem rossz tapasztalataim vannak az ovu tesztekkel.Én inkább azt javaslom, hogy a http://www.ciklus.hu-n vezess hõgörbét és figyeld a hüvelyi nyálka minõségét.A kettõ együtt tuti tipp a peteérés elcsípésére!Bizonyíték erre, hogy 6 hetes terhes vagyok.
Szia!Én is most kezdtemel használni a teszteket elõszõr.Nekem is volt második csak halványan és a mai nap a 3 nap, hogy használom, tegnap már pozitív is lett.Legalább is jóval erõsebb a csík mint tegnap elõtt volt.Nekem 25-26 naposak aciklusaim és ma vagyok a 10-dik napomon.Szerintem normális a két csík.
A kérdező hozzászólása: Amúgy ma, a 7. teszt is ugyan olyan, mint az eddigiek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!