Találatok a következő kifejezésre: Ovu teszt kimutatja (5 db)

Az ovu teszt kimutatja hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Kipróbáltam én is kíváncsiságból, az ovu teszt is pozitív volt mikor terhes lettem, de az ovu teszt nem arra való igazából. Terhességi teszt mutatja csak biztosan.

Kipróbáltam én is kíváncsiságból, az ovu teszt is pozitív volt mikor terhes lettem, de az ovu teszt nem arra való igazából. Terhességi teszt mutatja csak biztosan.
70%-os pontossággal kimutatja a terhességet, néhány nappal hamarabb mint a terhességi teszt. Nekem is kimutatta.
A kérdező hozzászólása: csináltam egy terhes tesztet de sajna nem lett pozitív.pedig reménykedtem benne.:(

Ovu után 12 nappal mekkora az esély, hogy délutáni teszt kimutatja, ha terhes lennék?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen teszt. De esélyes.

Attól függ, milyen teszt. De esélyes.
Továbbra is megy a drukk :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek, nem csináltam meg, mert végigjártam az összes gyógyszertárat és csak 25-ös HCG- teszt volt mindenhol. Evvel az érzékenységûvel pedig szerintem még nagyon korai lenne, ráadásul délután. Majd csak 20-án csinálom meg, s akkor írni fogok az eredményrõl.
en is ovu utan 12 nappal teszteltem halvany pozitivat:) ))
112 helyett 12 nap akart lenni. :-)
Ovu után teszteltem 112 nappal, reggeli elsõbõl, 10-es teszttel, és épp hogy látszott a pozitív, annyira halvány volt. Szerintem várj még legalább holnap reggelig.
:) :) :) Meg tudom érteni :) Amennyiben nem ijedsz meg a negatív teszt láttál, akkor nyugodtan, hisz attól még lehetsz babás :) Tényleg nem valószínû, hogy kimutatná, de ha tényleg nem vagy aggódós, akkor nyugodtan :) :) Tényleg írd meg mi lett :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is. Hát már én magam sem tudom, hogy mit is akarok egyáltalán. Ezek az utolsó napok már nagyon nehezen telnek el számomra. Tudom, hogy még korai, ráadásul délután, de a kisördög nem nagyon hagy nyugton. Reggel direkt nem tettem el pisit, hogy ne teszteljek, de mostanra már teljesen odáig vagyok.
Szia! Én azt mondom nagyon nagy máknak kell ahhoz lenni, hogy kimutassa, még a nem várt elsõ napján sem mutatja ki mindig. Én azt mondom inkább a 14. dpo-n tesztelj leghamarabb, elsõ vizeletbõl, és akkor se érjen csalódás, ha negatív lesz. Ha pozitív az természetesen pozitív, de ha negatív, attól még lehetsz terhes :) Szurkolok :) Ma akartál tesztelni? Persze ettõl függetlenül tesztelhetsz, de csak akkor ha nem csalódsz :) Majd írd meg mi lett :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi. köszi.
A kérdező hozzászólása: Kszi. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:-)

Az ovu teszt pontosan kimutatja h mikor van peteérés? Azért kérdezem mert még nem használtam ilyet.

és ezt hol lehet kapni?és mennyibe kerül?gondolom a ciklus közepe tájékán használom.


Ovu teszt is kimutatja a babat?

Legjobb válasz: Nekem az ovuteszt nem mutatta ki, viszont a PG53 torpemikroszkop igen.

Nekem az ovuteszt nem mutatta ki, viszont a PG53 torpemikroszkop igen.
nekem kimutatta. Ez a tezst sajnos nem 100% válasz , mert lehet neked pont nem mutatná, de a pg53 , amit az elõzõ írt na nekem az is kimutatta. pozitív maradt csomó ideig.
az ovuteszt konkrétan nem a baba kimutatására szolgál! úgyhogy ha esetleg mégis azt mutatná, a teszt meg negatív, akkor még rosszabb lesz, mert reménykedtél benne... :( nekem pl. nem mutatta ki a babát, pedig akkor már megvolt, csak még nem tudtam róla... inkább vegyél valami érzékenyebb fajta terhességi tesztet, persze attól függ hányadik napon vagy sok sikert neked!
En is kiprobaltam, de nekem nem mutatta ki.Feltam ujra terhessegi tesztet csinalni, es 1 parszor az ovu-val kiserletezgettem, de hiaba.De az elmaradt mensi utan 1 hettel mar + volt a terhessegi! Gondolom te is hasonlo cipoban jarsz!szoritok neked!

Ovu teszt is kimutatja hogy baba van? Vasárnap nem kéne meg jőnnie. Ha tesztelek még korai?

Legjobb válasz: Szia! Álíítólag az ovuteszt pozitív marad,ha sikerült a baba. Neked poz? Drukkolok és majd írj!

Szia! Álíítólag az ovuteszt pozitív marad, ha sikerült a baba. Neked poz? Drukkolok és majd írj!
probálkozz egy terhességi tesztel pénteken, érzel vmit, görcsölés , émelygés?
A kérdező hozzászólása: 3 éve.akkor bizti nem jõtt õssze?
Nem szabad így felfogni. Mióta próbálkoztok? Mi már több, mint 2 éve és csak most sierült. De még szívhangunk nincsen.
A kérdező hozzászólása: ok kõszi.majd legkõzelebb.vagy soha
Sajnos nem :(
A kérdező hozzászólása: most csináltam ovu tesztet egy csik volt csak.akkor nm vagyok terhes?
Ha ovutesztre gondolsz az nem korai mert az a peteéréstõl kezdve pozitívat jelez, ha terhesség van. Nem 100%, de legtöbbször. A terhességiteszttel viszont legalább hétfõig várni kell, mert az csak akkor mutatná ki .
Szia! Szerintem várj még vele legalább vasárnapig. Tudom, hogy nehéz, de én is várok, és addig is megpróbálok mással foglalkozni, nem mindig azon túráztatni az agyam, hogy vajon most sikerült e...
A kérdező hozzászólása: de még nem lenne korai a teszt?
A kérdező hozzászólása: gõrcsõlést már pé kezdetek ota érzek.néha megborzongok a szegoktol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!