Találatok a következő kifejezésre: Ovu mikroszkópot lehet (7 db)

Lehet ez terhesség? 4.-én kell megjönnie a menszimnek 28 naposak a ciklusaim és az ovu mikroszkóp megint páfrányos. Sok fehér folyásom van és pisilni is sűrűn járok. Más tünetet nem vettem észre magamon.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, de én már óvatos vagyok. Nekem is páfrányosodott a mikroszkóp mensi elõtt és reménykedni kezdtem, de sajnos megjött. :( Szerintem várd meg amíg késik, és utána tesztelj. Tudom nehéz várni! ;) Én már elpazaroltam néhány tesztet, mert nem bírtam kivárni a mensi napját sem! De szorítok, hogy Neked ezek az elõjelek jót jelentsenek! :)

Elõfordulhat, de én már óvatos vagyok. Nekem is páfrányosodott a mikroszkóp mensi elõtt és reménykedni kezdtem, de sajnos megjött. :( Szerintem várd meg amíg késik, és utána tesztelj. Tudom nehéz várni! ;) Én már elpazaroltam néhány tesztet, mert nem bírtam kivárni a mensi napját sem! De szorítok, hogy Neked ezek az elõjelek jót jelentsenek! :)
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen a választ énis szoritok neked hogy sikerüljön.Már fáj a mellem és úgy mint menszikor szokott.Sajnos megfog jönni.Pedig már nagyon várjuk a pocaklakót.

6 hónapja próbálkozunk és semmi. Voltunk mindketten orvosnál, mindent rendben találtak. Ovu-mikroszkópot figyelem, jókor vagyunk együtt. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: szia! Én is felteszem mindíg magamnak ezt a kérdést, de én sem találok rá választ. Látszólag nálunk is rendben van minden, minden hónapban van peteérésem, szabályos a ciklusom a hõgörbém pedig normális, jókor vagyunk együtt, mégsincs semmi. Én most elkezdtem szedni a clostit remélem az segít, ha nem teljesen kétségbe leszek esve, mert már végkép nem tudom, hogy mi a baj? Lehet hogy csak türelmetlenek vagyunk? Csak azt halljuk meg amikor valakinek egybõl sikerül, pedig az orvosom szerint õk vannak a kevesebben a többségnek 1 év alatt sikerül. Hát remélem nekünk nem kell annyit várni.

szia! Én is felteszem mindíg magamnak ezt a kérdést, de én sem találok rá választ. Látszólag nálunk is rendben van minden, minden hónapban van peteérésem, szabályos a ciklusom a hõgörbém pedig normális, jókor vagyunk együtt, mégsincs semmi. Én most elkezdtem szedni a clostit remélem az segít, ha nem teljesen kétségbe leszek esve, mert már végkép nem tudom, hogy mi a baj? Lehet hogy csak türelmetlenek vagyunk? Csak azt halljuk meg amikor valakinek egybõl sikerül, pedig az orvosom szerint õk vannak a kevesebben a többségnek 1 év alatt sikerül. Hát remélem nekünk nem kell annyit várni.
6 hónap egyáltalán nem sok idõ!Teljesen normális is lehet, hogy ennyi idõ alatt még nem jött össze!Ne legyél türelmetlen!
Hát akkor még hátravan pl. a petevezeték átjárhatósági vizsgálat...És a párodat vizsgálták? Hogy elég mozgékonyak, egészségesek-e a spermiumok?
Mit vizsgált nálad az orvos? Engem elküldött hormonvizsgálatra, és ott kiderült, hogy magas a TSH értékem, ami pajzsmirigy alulmûködésre utal.Lehet, hogy emiatt nem jött össze eddig a baba.
Légy türelmes...:) és próbálkozzatok ;) és élvezetek amíg lehet :) és szedjél ilyen vitaminokat asszem E vitamint meg ilyen teákat. :) sok nõnek segítenek. Amúgy ne akard annyira annál rosszabb lehet pont akkor jön össze amikor nem gondolsz rá :) :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Teljes nagy laboron voltam, a pajzsmirigyre kiterjedõen. Volt külsõ és hüvelyi UH is. Iszom a teákat és Elevitet szedek. Tudom, hogy várni kell, mert nem sok idõ még a 6 hónap, de nem könnyû és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
A kérdező hozzászólása: Férjemnél minden rendben, volt vizsgálaton. Utánanézek ennek az utolsóként említett vizsgálatnak. Halottam már róla futólag, remélem nem ez a baj...
Görcsösen akarod!Mi már két éve próbálkozunk, és semmi.Kivizsgáltak mindkettõnket, minden oké.De akkor mi a baj?

Miért lehet 2 napja páfrányos az ovu mikroszkópom?

Május 25-én jött meg utoljára és 2 napja páfrányos a mikroszkópom. Megpróbáltam nyállal és cervix-váladékkal is és mindkett? páfrányos.

Legjobb válasz: Valószínûleg most lesz csak peteérésed.

Valószínûleg most lesz csak peteérésed.

Létezik, hogy terhes vagyok? Az ovu mikroszkópom 2 hete páfrányt mutat, de most megvolt a mensim. Vagy ha nem ez mitöl lehet?

Egy hónapja elkezdtem szedni az elevitet.

Legjobb válasz: Én a pg 53-at használtam,s majd 1hónapig volt páfrányos,de aztán kiderült,hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti,hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed,s inkább barnás,akkor csinálj tesztet,mert nem kizárt ,hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Én a pg 53-at használtam, s majd 1hónapig volt páfrányos, de aztán kiderült, hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed, s inkább barnás, akkor csinálj tesztet, mert nem kizárt , hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Ovu mikroszkópot hol lehet vásárolni?

Szeretnék vásárolni ovu mikroszkópot, amin nyálból lehet végezni a tesztet. Hol lehet ilyet beszerezni, és mennyibe kerül? Már vizeleteset próbáltam, de nem vált be, ezért próbálnám ki ezt! Ez örök életre szól, vagy ezt is el kell dobni a vizsgálat után?

Legjobb válasz: szia minden gyógyszertárba betudod szerezni. kb 2500-3000ft megéri nekem is van

szia minden gyógyszertárba betudod szerezni. kb 2500-3000ft megéri nekem is van
Szia!Én is PG-53-at használok, én 1700ft-ért vettem a patikában, és kapásból ezt ajánlották, és ezt rendelték meg, kérdés nélkül.Örök életre nem szól, de nekem azt mondták, hogy ameddig el nem törik, addig örök darab.Sztem ha vigyázol rá, akkor sokáig jó lesz.Csak vigyázz, meg nem karcold.Egy öreg róka
http://www.hazipatika.com/store/product?pid=999 2310.- BA KERÜL. REMÉLEM SEGÍTETTEM :)
hát én nem tudom de ha ez igyvan akkor nem vagyok terhes:((((((
A kérdező hozzászólása: ezt csak azért kérdeztem, mert vannak akik azt mondják ezen az oldalon, hogy akkor vegyes képet mutat. Buborék+páfrány is.
én a PG/53-at használom és én patikába vettem igaz nem tudták miaz de lerendelték telefonon . Hát én nem tudom hogy mit kell mutatnia amikor teherbeestél de szerintem ez nem mutatja ki én 4 év próbálkozás után lehet teherbe estem de nem mutat ki semmit csak buborékokat de nagyon sokat.
A kérdező hozzászólása: és mit mutat mikor már teherbe estél?
A kérdező hozzászólása: Te melyiket használod? És Te is patikában vetted?
nincsmit, Bármikor elvégezhetö csak az a lényeg hogy kb 1 órával használat elött ne egyél és ne igyál semmit meg ne dohányozz!!! ha van peteérésed akkor páfrányleveleket kell látnodezek egy pici vonalak minden felé, ha nincs akkor buborékokat, de lehet hogy látsz mindkettöt akkor is van peteérésed .de ezek lelesznek irva a tájékoztatón.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. és ott mit kell látni rajta? Mert ugye a vizeletesen két csík jelenik meg, ha pé van, és itt? Bármikor elvégezhetõ a vizsgálat? Mert azt hiszem ma van pé-m, és szeretném ma megnézni.
SZia!Használom én is a PG/53 mikroszkópot nekem csak a nyálból mutatott páfrányt.Elmentem orvoshoz és kiderült, nagyon gyenge peteérésem van.Jelenleg clostybegit-et szedek.

Mit mutat az ovu teszt és mikroszkóp ha vki terhes? Pozitívat v negatívat v mindkettő lehet?

Csak kíváncsi lennék! Ti próbáltátok már?

Legjobb válasz: +

+
A kérdező hozzászólása: Tehát pozitív marad?
Szia, Én a 31. napon járok, még nem jött meg, és a 26. napon csináltam egy ovutesztet, illetve ma. Az elsõ csak halvány volt, a mai pedig erõs 2. csíkot mutatott. 3-4 napon belül tesztelni is fogok természetesen, ha addig nem jön meg. Ha Nálam bevált, írok ide. És szorítok Neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!