Találatok a következő kifejezésre: Otthonra szeretnék router-t, (2 db)

Otthonra szeretnék WIFI-t. Kábeles netem már van. Mindegy milyen típusú routert veszek?

És nem fogja belassítani a hagyományos netet? Mivel a PC-re jó ez is- csak a telefonok miatt kellene a WIFI.

Legjobb válasz: Szinte mind1. Lényeg hogy wifis legyen.

Szinte mind1. Lényeg hogy wifis legyen.
TP-LINK sorozat jó árban van és elég stabilak is. Ajánlom.
#2 jól mondja, a TP-Linkek tényleg jók. Azért a Belkin, Netgear és SMC routereket került el messzire, még ha az áruk csábító is lehet!
Hát nem épp mindegy , nézdmeg a hatósugarú távolságot , mert ha kicsit veszel akk. például az adott térben fogja szórni a jelet viszont ha betonfalba ütközik amibe Acél van akkor az elnyelheti a jelet ! Tapasztalatból mondom.
Off Ez bizony típustól függetlenül létezõ dolog ebben a frekvencia tartományban.

Otthonra szeretnék egy router-t, de milyet vegyek?

Legjobb válasz: Csak vezetékes router vagy WiFi-s legyen? Kell-e VPN? Sok típus van 6-20 ezer között. 3-Com,http://www.arukereso.hu/router-c3144/ 3Com,Zyxel,Linksys,Zyxel,D-Link,SMC. http://www.arukereso.hu/router-c3144/. WiFi esetén a távolságot és a falak számát (födém) kell figyelembe venni. Legolcsóbb TP-Link TL-R460 : http://www.arukereso.hu/router-c3144/tp-link-tl-r460-p128435.. Az árak nagyon szórnak figyelni kell az akciókat. Ajánlom A Birdpc boltot jó áraik vannak.

Csak vezetékes router vagy WiFi-s legyen? Kell-e VPN? Sok típus van 6-20 ezer között. 3-Com, http://www.arukereso.hu/router-c3144/ 3Com, Zyxel, Linksys, Zyxel, D-Link, SMC. http://www.arukereso.hu/router-c3144/. WiFi esetén a távolságot és a falak számát (födém) kell figyelembe venni. Legolcsóbb TP-Link TL-R460 : http://www.arukereso.hu/router-c3144/tp-link-tl-r460-p128435.. Az árak nagyon szórnak figyelni kell az akciókat. Ajánlom A Birdpc boltot jó áraik vannak.
TP-LINK jó választás akár Wifi-s, akér nem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!