Találatok a következő kifejezésre: Otthoni munkát tudok keresni, (2 db)

Hogyan tudok pénzt keresni? A zsebpénzen és otthoni munkán kívül? (14 éves vagyok és egy álmom válna valóra)

Aki tud valami jó ötletet az kérem írja le!

Legjobb válasz: Nagyon sehogy. Én 19 évesen nem tudok iskola mellett normális munkát találni...

Nagyon sehogy. Én 19 évesen nem tudok iskola mellett normális munkát találni...
Ha szeretsz kézmûves dolgokat csinálni, akkor azt érdemes lenne csinálnod, de utána kell nézned az adózási szabályoknak mert mostanában nagyon nézik, hogy ki mit ad vaterán és társain. Azt hiszem 16 vagy 17 éves korodtól vállalhatsz diákmunkát, de ennyi idõseknek inkább csak fizikai munka van (csomagolás, címkézés stb.) Más lehetõséged nem nagyon van.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem ezek a lehetõségek(koromnál fogva)nem kedveznek!sajnos!De köszi a válaszokat!

Otthoni munkát hol tudok keresni, ha GYES-en vagyok a fél éves babámmal?

Ha vállalok otthoni mukát, akkor már nem is kapok GYES-t?

Legjobb válasz: A gyes mellett lehet dolgozni, sok helyen, még a védõnõtõl kaptt tájékoztatóban is le vannak ezek írva, de a tb ad felvilágosítást. A neten rengeteg munkát hirdetnek, csak kell egy kis türelem a keresgéléshez. A nagyobb oldlak (jobline, proffesion, ..) pl az iwiw-en is nézelõdhetsz, a városod honlapján, nagyáruházak honlapján, vagy csak írd be a googleba. És érdemes hirdetned magad, fogsz ajánlatokat kapni.

A gyes mellett lehet dolgozni, sok helyen, még a védõnõtõl kaptt tájékoztatóban is le vannak ezek írva, de a tb ad felvilágosítást. A neten rengeteg munkát hirdetnek, csak kell egy kis türelem a keresgéléshez. A nagyobb oldlak (jobline, proffesion, ..) pl az iwiw-en is nézelõdhetsz, a városod honlapján, nagyáruházak honlapján, vagy csak írd be a googleba. És érdemes hirdetned magad, fogsz ajánlatokat kapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!