Találatok a következő kifejezésre: Otthoni munkát tudok (11 db)

Hogyan tudok pénzt keresni? A zsebpénzen és otthoni munkán kívül? (14 éves vagyok és egy álmom válna valóra)

Aki tud valami jó ötletet az kérem írja le!

Legjobb válasz: Nagyon sehogy. Én 19 évesen nem tudok iskola mellett normális munkát találni...

Nagyon sehogy. Én 19 évesen nem tudok iskola mellett normális munkát találni...
Ha szeretsz kézmûves dolgokat csinálni, akkor azt érdemes lenne csinálnod, de utána kell nézned az adózási szabályoknak mert mostanában nagyon nézik, hogy ki mit ad vaterán és társain. Azt hiszem 16 vagy 17 éves korodtól vállalhatsz diákmunkát, de ennyi idõseknek inkább csak fizikai munka van (csomagolás, címkézés stb.) Más lehetõséged nem nagyon van.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem ezek a lehetõségek(koromnál fogva)nem kedveznek!sajnos!De köszi a válaszokat!

Ha átvertek amolyan otthoni munka ajánlattal, akkor tudok tenni valamit?

Igaz csak 2000 ft-ról van szó, de ilyenkor lehet valamit csinálni, vagy hagyni a fenébe?

Legjobb válasz: Ugye nem azt az otthonülõs szex sms ipart nyomatod? :)) ott nem az a kérdés hogy mit tehetsz,hanem hogy hagyd ott õket mert az SZÉGYEN...nem amiatt amit csinálsz,hanem amiatt hogy kiknek...

Ugye nem azt az otthonülõs szex sms ipart nyomatod? :) ) ott nem az a kérdés hogy mit tehetsz, hanem hogy hagyd ott õket mert az SZÉGYEN...nem amiatt amit csinálsz, hanem amiatt hogy kiknek...
Nekem 24000ft-ot nem fizettek ki, és nem igazán tudtam mit csinálni...
de én csak adatokat gyüjtöttem:)
És mit kell hogy csinálj a pénzért?Ez a 24000s válaszolónak szól
Áhh most látom a választ.Az az igazság hogy ezeknek a kamu munkaadóknak nem szabad bedõlni.Én is mikor elkezdtem minden szép és jó volt most meg...el kell gondolkodni...megéri a kockázatot csak azért mert reggel nem kell elmenni a munkáig meg haza?Egyet gondolnak és nem fizetnek...és az ilyen cégek meg jól be vannak biztosítva.Tudom hogy mik vannak a háttérbe...5 percet nem szabad a többségneél dolgozni...bár nem nevezném munkának az ilyen dolgokat
Iwiw-rõl kellett publikus adatokat gyüjtenem (Név, e-mail és msn cím) összesen 3000 ember adatlapjáról!
Az iwiw-es a 24000-s voltam!
Mondjuk én a szavaknak már nem hiszek így nem is kezdem el a munkát még nincs munkaszerzõdés aláírva. Akkor mondok egy példát.Én a cégemnek azt se tudom hogy merre induljak ha fellép ilyen jellegû gond.Nincs egy székhely...vagyis van egy cím ami hamis...mindegy nem mászok ebbe bele mert csak lebukok. Hidd el mikor tudod kit jelenthetsz fel, nem ugatnak és vergõdnek mert mindenkit törvények köteleznek...csak ehhez tudni kéne kinek dolgozol.Azt hittem a te munkád is ilyen volt

Otthoni munkát hol tudok keresni, ha GYES-en vagyok a fél éves babámmal?

Ha vállalok otthoni mukát, akkor már nem is kapok GYES-t?

Legjobb válasz: A gyes mellett lehet dolgozni, sok helyen, még a védõnõtõl kaptt tájékoztatóban is le vannak ezek írva, de a tb ad felvilágosítást. A neten rengeteg munkát hirdetnek, csak kell egy kis türelem a keresgéléshez. A nagyobb oldlak (jobline, proffesion, ..) pl az iwiw-en is nézelõdhetsz, a városod honlapján, nagyáruházak honlapján, vagy csak írd be a googleba. És érdemes hirdetned magad, fogsz ajánlatokat kapni.

A gyes mellett lehet dolgozni, sok helyen, még a védõnõtõl kaptt tájékoztatóban is le vannak ezek írva, de a tb ad felvilágosítást. A neten rengeteg munkát hirdetnek, csak kell egy kis türelem a keresgéléshez. A nagyobb oldlak (jobline, proffesion, ..) pl az iwiw-en is nézelõdhetsz, a városod honlapján, nagyáruházak honlapján, vagy csak írd be a googleba. És érdemes hirdetned magad, fogsz ajánlatokat kapni.


Tudok egy biztosan fizető otthoni munkát. Hol érdemes hirdetni?

Legjobb válasz: Hát nem itt, az biztos. Itt mindenki tudja, hogy valami piramisjátékba akarod beszervezni.

Hát nem itt, az biztos. Itt mindenki tudja, hogy valami piramisjátékba akarod beszervezni.
Expresszen. Engem érdekel, ha nem kell embereket beszervezni, nem kell telefonálgatni. Szóval, ha ténylegesen munka van emögött:)
Sehol. Ami meg létezik, ott minimum alapvetõ elvárás a keresõ ismerete.

Mi a véleményetek az internetes otthoni munkáról amibe fefektetni is kell? átverés? Szeretnék olyan munkát találni amit itthon tudok végezni a neten keresztül? Lehetséges?

Legjobb válasz: Engem is érdekelne ilyenfajta munka. Iskola mellett ráérnék, de milyenfajta munkát lehetne itthon végezni Kedves Válaszolók?

Engem is érdekelne ilyenfajta munka. Iskola mellett ráérnék, de milyenfajta munkát lehetne itthon végezni Kedves Válaszolók?
a legtöbb bizony átverés.vigyázz mibe fektetsz be

Robust Néro kondigépről valaki vélemény? Otthonra szeretném mert nem tudok konditerembe járni munka mellet

Legjobb válasz: Otthonra ne kondigépet vegyél, hanem állítható fekpadot, egyenes és francia rudat, nagyon sok súlytárcsát, szerelhetõ egykezes súlyzókat, guggoló állványt és egy húzódzkodó rudat. Ezekkel többre mész. Én kb ennyivel edzem itthon.

Otthonra ne kondigépet vegyél, hanem állítható fekpadot, egyenes és francia rudat, nagyon sok súlytárcsát, szerelhetõ egykezes súlyzókat, guggoló állványt és egy húzódzkodó rudat. Ezekkel többre mész. Én kb ennyivel edzem itthon.
Pár négyzetméterre összepakolom edzés után, amúgy ha edzem akkor egy kis 9nm-es szobát beterít.:) Árat nem tudok, mert én már nagyon régen csináltattam egy szakival a cuccokat, még a tárcsák sem mind gyáriak és így volt kb 50, de még haspad is van benne + scott pad rész. + van egy csigás gépem is, de azt nem hoztam el a mostani lakásba. most azért gondolom ki lehetne hozni 80-100 ezerbõl, de lehet hogy olcsóbban is, ha használt cuccokról van szó.
Ezeket kicsit részletesebben át lehet tárgyalni, hogy milyen a szabályos guggolás, mert csak pár dolgot írtam le, sok mindenre kell figyelni, a legjobb az, hogy ha egy hozzáértõ emberrel csinálod.
Azért 100 kg-t nem fogsz a hátadra venni, és a guggolás elég összetett, sok mindenre oda kell figyelni, megfelelõ terpesz, lábfejek merre nézzenek, térd mozgását kontrollálni leereszkedésnél vagy kinyomásnál, ráadásul a hátadnak kissé homorúnak kell lenni. Ja és nem a nyakadba kell tenni a súlyt, hanem kicsit lejjebb, na ezt jól leírtam:P Ha rosszul végzed könnyen sérülést szenvedhetsz, vagy gyesre vághatod a térdeket.
Úgy nem jó, mert hamar kinövöd a súlyokat és hogy veszel fel a hátadra 100+ súlyt? :)
A kérdező hozzászólása: húzóckodni is tudok guggolni9 annyi nem hogy a hátamra veszem a súlyt és gugolok nem?vagy úgy nem jó
meg guggoló állvány is kell és húzódzkodó rúd. Ezek fontosabbak a csigánál.
A kérdező hozzászólása: hát egykezes súlyzóim vannak fekvõpadom is van igaz én csináltam egyedül rúd nincs meg súlyok meg a francia rúd
Ráadásul én azt mondom, hogy a szabadsúlyos gyakorlatok sokkal jobbak, megnéztem ezt a kondigépet és kb 70 000 forint körül mozog. 45 kg beépített lapsúly, max terhelhetõség 100 kg. Akárhogy is nézem, szerintem hosszútávra lehet jobban megérné beruházni rudakra és a súlytárcsákra:)
Akkor újonnan ez több lenne, mint száz rugó, érdemes szétnézni a használt cuccos oldalakon.
Hát így van, ha használt cuccokról van szó 100-150 kg súlyt lehet szerezni 30 000 forintért. Ha újonnan veszel mindent, 30 mm-es tárcsákra rudakra gondolva. 2 db egykezes rúd 5000 forint körül van, francia és a sima kétkezes 15-20 000 forint(a kettõ együtt). Súlyok annak meg kilója 680-700 forint. Szóval ha 100 kg súllyal számolod az kb ilyen 70 000 forint. Egy normális fekvenyomópad 34 000 forint:) De ezek tényleg az alapok, ha venni akarsz még tartót a súlyhoz az is rohadt drága és még lehetne sorolni. Ezt csak szemléltetésként írtam le, de ilyen árakra számíts:) Ha 50 mm-es rudakat veszel az például egykezesnél 16-17 000 forint(30 milisnél 2500 forint darabja), de lehet lehet kapni már 10 000-ért is, akárhogy is nézem 30 mm-es jobban megéri.
És ez így kb mennyibe fájt? És mennyit helyet foglal?
A kérdező hozzászólása: ja értem

Milyen otthoni, interneten keresztül végezhető RENDES munka van? Tudok gépírni és angolul és kicsit értek a számítógéphez, de ebben szeretnék fejlödni, mert nagyon érdekel.

Légyszíves minél többféle lehetőséget írjatok le részletesen. Hol vannak a neten olyan helyek ahol az ilyesmirő bővebb infókat szerezhetek?

Legjobb válasz: Rendes munka nincs. Ha megtanulsz programozni vagy weblapot szerkeszteni rendesen, akkor van.

Rendes munka nincs. Ha megtanulsz programozni vagy weblapot szerkeszteni rendesen, akkor van.
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragudj, de hol olvastad hogy kicsit tudok angolul? Magyarul ezek szerint nincs meg a felsõfokúd...
A rendes otthoni munkához érteni is kell valamihez, már ne haragudj. A "tudok kicsit angolul" az édeskevés. Én felsõfokon tudok több nyelven is, de még így se volt egyszerû találnom...
A kérdező hozzászólása: Kérek még tippeket RENDES munkalehetõségekrõl
Szia!Nekem egy tuti tippem, én is ezzel foglalkozok.Van egy 1, 5éves kisfiam mellette napi 2-3 órában tudom csinálni.Ez internetes munka, de nekem bevált!30-35ezer forintot hoz havonta, ez is segítség.De lehet persze többet is keresni vele. Írj emailt és megbeszéljük! [email protected]
Azt lefelejtettem, hogy amúgy én is csinálom, és heti 15-20ezret simán meglehet vele keresni, persze foglalkozni is kell vele ! :)
ÉN tudok egy jó internetes munkát! Semmit nem kell befizetni, mint ugye a legtöbbnél, hogy kezdésnek fizess be pl. 600 forintot. Ez NEM ilyen! Semmit nem kell befizetni, annyi a feladat, hogy elõre elkészített hirdetéseket kell feladni az interneten, online újságokban. Ha érdekel itt ellehet érni: [email protected]
A fordítási munka nem olyan könnyû, mint gondolod! Én megpróbáltam, de kaptam egy olyan mûszaki szöveget, hogy szótárral se tudtam lefordítani, pedig elég magas szinten tudok angolul :)
Ha megy a gépírás és az angol is, akkor lehet fordítani. Feladsz hirdetést például expressz.hu-n, vagy google a barátunk és keresel fordítós távmunkát. Ha tudnék rendesen angolul akkor ezt csinálnám én is :)
Van munka, csak ki kell fogni. Én egy német cégnek végzek netes adatfeldolgozást távmunkában. Korrekt cég, minden hónap végén kapok egy kimutatást, hogy mennyit dolgoztam, mikor, és ennek fejében kapom a bért. Diákként dolgozom.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, én is ilyesmire gondoltam, és ha tudnál róla valamit, azt kellett volna leírnod... Köszönöm. Pesszimista válaszolók kíméljenek!
Ilyen munka nincs, nemhogy válogatni lehetne!!!
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom hogy minek kérdezek ezen az oldalon bármit. Még semmilyen kérdésemre nem kaptam használható választ.

Milyen otthoni munkalehetőséggel (normális munkát nem tudok csinálni részletek lent) tudnám megteremteni azt az összeget amiből szűkösen de meg tudok élni?

20 éves diák vagyok informatikát tanulok. a helyzet az hogy rengeteget vagyok beteg testi lelki dolgok egyaránt, a lényeg az hogy kb. lehetetlen hogy hosszútávon megmaradjak egy 8 órás állásban el?bb utóbb úgyis kirúgnak stb. Szeretném elkerülni a hajléktalanságot, és kb. az utolsó lehet?ségem hogy itthon kezdjek magammal valamit. De rengeteg az átverés, és nemtudom mibe érdemes belevágni és mibe nem. Valaki aki járt hasonló cip?ben segítene? Hogy hogy találhatnék valami normális itthon végezhet? melót?

Legjobb válasz: Szerintem inkább embereld meg magad és maradj meg egy munkahelyen, mert otthon dolgozni a világ legkeményebb melója. Nem csak annyi, hogy mindent neked kell csinálni, hanem még magadat is neked kell rávenned, hogy megcsináld - az utóbbi nagyon nehéz!

Szerintem inkább embereld meg magad és maradj meg egy munkahelyen, mert otthon dolgozni a világ legkeményebb melója. Nem csak annyi, hogy mindent neked kell csinálni, hanem még magadat is neked kell rávenned, hogy megcsináld - az utóbbi nagyon nehéz!
Tanuld ki a web-programozást.

Milyen otthoni telefonos munkát találni, esetleg skype-on hívások fogadása? Dolgozni szeretnék, de fizetni nem tudok érte.

25 éves közgazdász hallgató vagyok, jelenleg passzív féléven. Nem rég volt egy szívműtétem így az eddigi munkámat nem tudom folytatni, de rendelkezem angol és német nyelvismerettel, banki szakügyintézői végzettséggel, ECDL és EBDL vizsgával, továbbá fizika tagozaton érettségiztem, valamint mobiltelefonok értékesítésével foglalkozom kb 6 éve. Ezen kívül van 8 hónap telefonos ügyintézői tapasztalatom is Call Centerben. Eddig csak olyan lehetőségeket találtam, hogy ennyi meg annyi Ft-ot fizessek be és jó lesz, de én nem akarom a csalókat gazdagítani. Kérlek Titeket, hogy csak akkor írjatok, ha TUDTOK valós lehetőségről, mert azt már sajnos jól tudom, hogy miket nem érdemes kipróbálni. Köszönettel: András

Legjobb válasz: Korrepetálás, érettségi felkészítés matekból vagy fizikából? Csinálhatod akár skype-on is, ha nem akarod, hogy a tanítványok hozzád járjanak, sokan tanítanak manapság így. Sokkal jövedelmezõbb, mint a bedolgozós munkák.

Korrepetálás, érettségi felkészítés matekból vagy fizikából? Csinálhatod akár skype-on is, ha nem akarod, hogy a tanítványok hozzád járjanak, sokan tanítanak manapság így. Sokkal jövedelmezõbb, mint a bedolgozós munkák.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!