Találatok a következő kifejezésre: Otthon végezhető hol (29 db)

Biztos otthon végezhető munkát keresek, aki tud segítsen! Hol találhatok ilyet?

Legjobb válasz: Biztos otthon végezhetõ ma már nincs hacsak nem önmagad találsz ki valami otthon végezhetõ válallkozsát. Nekem ez a véleményem. Én dolgozom munkahelyen és otthon is . Könyvelek éjt nappallá téve .((

Biztos otthon végezhetõ ma már nincs hacsak nem önmagad találsz ki valami otthon végezhetõ válallkozsát. Nekem ez a véleményem. Én dolgozom munkahelyen és otthon is . Könyvelek éjt nappallá téve .((
Ehhez tudni kéne, mihez értesz, mi a végzettséged.
A http://www.comforce.hu oldalon telemarketinges cég a karrier menünél van, lehet otthon dolgozni, illetve csak otthon lehet, weben zajlik minden, csak valakinek pl.nekem az volt a gondom hogy megbízási szerzõdéses, csak nincs fõállásom, így nem tudtam elvállalni.Headset, internet, és a cég programjai( amik ingyenesek)kellenek hozzá.Emailben mindent elküldenek.
Ez az elõzõ egész jó :)
Eltekintve attól, hogy a telemarketing kb minden munka legalja... te vagy az, aki idegeneket zaklatsz, hogy eladj nekik valami totál felesleges terméket. Õ mondjuk épp ebédel, nézi a kedvenc filmjét, tárgyaláson ül vagy éppen szeretkezik valakivel. És egy kicsit sem érdekli, miért hívod. Engem két hét alatt kikészített a telemarketing, pedig nem magánszemélyeket hívtam, hanem cégeket...
Internetet es headsetet elkuldik emailben... XD S.
Utolsónak.Csak a programokat küldik el emailre.A többit neked kell biztosítanod(headset, internet)

Hol találok a neten otthon végezhető tornagyakorlatokat?

Leírással, esetleg ábrával.

Legjobb válasz: www.wellnesshetvege.hu/wellness_cikk/TornaGyakorlatok_Otthon ,253 - 44k - esetleg még google-be írd e,hogy torna otthon és még találsz párat

http://www.wellnesshetvege.hu/wellness_cikk/TornaGyakorlatok_Otthon, 253 - 44k - esetleg még google-be írd e, hogy torna otthon és még találsz párat

Otthon végezhető munkát keresek! Hol próbálkozzak?

Legjobb válasz: Pontos elképzelésed is van vagy csak annyi hogy otthon végezhetõ? Reklámozhatnál kozmetikumokat ismerõseidnek (pl Avon) Ilyesmi is jó vagy teljes mást keresel?

Pontos elképzelésed is van vagy csak annyi hogy otthon végezhetõ? Reklámozhatnál kozmetikumokat ismerõseidnek (pl Avon) Ilyesmi is jó vagy teljes mást keresel?
Érteni persze nem értesz semmihez, igaz?


Nagyon kéne egy kis plusz jövedelem, gyeden lévő kismamának. Otthon végezhető munkát hol találok?

Legjobb válasz: Túl azon, hogy olyan otthon végezhetõ munkáról, ami fizet, még nem nagyon hallottunk, a GYED mellett a munkavégzés tilos.

Túl azon, hogy olyan otthon végezhetõ munkáról, ami fizet, még nem nagyon hallottunk, a GYED mellett a munkavégzés tilos.
Vigyázz más gyerekére a tiéd mellett, akinek az anyukája már dolgozik.

Hol keressek, hol nézzek utána otthon végezhető, veszélytelen, játékos kísérletekeknek? Bulimra kellene. (F/11)

Legjobb válasz: És, hogy a jódgõzök nem lennének mérgezõek, az erõs túlzás!!! Nem praktikus zárt helyiségben elvégezni a kísérletet. És Ha elég jó a két anyag aránya (és elég tiszta az Al), akkor hevesebb reakció is lejátszódik annál, mint, hogy egyszerûen csak a jód elszublimáljon (heves lángtünemény): ezért erre is elõ kell készülni, ha az ember ezzel a kísérlettel próbálkozik! Könyvajánlatok: Öveges József könyvei (kísérletzzünk és gondolkozzunk...) Látványos kémiai kísérletek (Mozaik kiadó)... Web: http://www.sulinet.hu/tart/fkat/Kid http://www.chem.elte.hu/pr/?q=pr http://www.kemiakorrep.hu/

És, hogy a jódgõzök nem lennének mérgezõek, az erõs túlzás!!! Nem praktikus zárt helyiségben elvégezni a kísérletet. És Ha elég jó a két anyag aránya (és elég tiszta az Al), akkor hevesebb reakció is lejátszódik annál, mint, hogy egyszerûen csak a jód elszublimáljon (heves lángtünemény): ezért erre is elõ kell készülni, ha az ember ezzel a kísérlettel próbálkozik! Könyvajánlatok: Öveges József könyvei (kísérletzzünk és gondolkozzunk...) Látványos kémiai kísérletek (Mozaik kiadó)... Web: http://www.sulinet.hu/tart/fkat/Kid http://www.chem.elte.hu/pr/?q=pr http://www.kemiakorrep.hu/
Én a szertar.blog.hu-t mondanám neked.
Jód és Al por összekeverve+ egy csepp víz, és veszélytelen jódgõz keletketik.(lilás gõz tör elõ)
Ez utóbbi kísérletet a jód príma kondenzációs képessége miatt alacsony mennyezetû lakásba nem ajánlanám. :)
Akkor csináljon vegyészek virágoskertjét, bár az lassú, de eggyáltalán nem veszélyes.:-)
Viszont a hozzá szükséges anyagok - a vízüvegen és talán a réz-szulfáton kívül - nem kaphatóak a sarki kisboltban.

Otthon végezhető adatrögzítős, borítékolós (bármilyen) munkát keresek. Hol találok ilyet? Hol keressem?

Legjobb válasz: Kérem keressen meg az alábbi elérhetõségen! [email protected] vagy skype: nemetrichard

Kérem keressen meg az alábbi elérhetõségen! [email protected] vagy skype: nemetrichard
Szia!Én végzek otthoni munkát!Irj:[email protected]

Leszázalékoltaknak otthon végezhetö munkát hol találhatok?

Legjobb válasz: Netes távmunkás hírdetéseket néztél ?

Netes távmunkás hírdetéseket néztél ?
A kérdező hozzászólása: Egyenlöre nem talàltam semmit, de azoknak lehet hinni?

Informatika érettségivel hol lehet találni alacsony bérezésű, esetleg otthon végezhető állást? Részletek lent

Friss középszintű informatika érettségivel rendelkezem, melyet jelesre tettem le(94%) és otthon végezhető könnyű adminisztrációs vagy weblapfejlesztői stb. munkát keresek mely a jelenlegi munkahelyem mellett végezhető és napi 1-2 órát igényel. Hol érdeklődhetek ilyen iránt?

Legjobb válasz: Sehol. Bocs, de komolyan te most egy szimpla, középszintû infó érettségivel akarsz munkát keresni? Olyannal, ami lassan már minden második embernek van, mert a választható tárgyként szinte mindenki ezt választja? Még ha emelt szintû lenne, talán... de végzettség nélkül ne sok jót remélj. Weblapfejlesztõ állás középszintû érettségivel? (Ahol a maximális követelmény egy nagyon alapszintû HTML-oldal készítése 1 táblázattal meg 1 képpel?) Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

Sehol. Bocs, de komolyan te most egy szimpla, középszintû infó érettségivel akarsz munkát keresni? Olyannal, ami lassan már minden második embernek van, mert a választható tárgyként szinte mindenki ezt választja? Még ha emelt szintû lenne, talán... de végzettség nélkül ne sok jót remélj. Weblapfejlesztõ állás középszintû érettségivel? (Ahol a maximális követelmény egy nagyon alapszintû HTML-oldal készítése 1 táblázattal meg 1 képpel?) Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
A kérdező hozzászólása: nem referenciarol beszeltunk, hanem vizsgarol. Ha szukseges SQL adatbazis kezeles is megy es egy php honlapot is gond nelkul, osszerakok, valamint c# es c++programozasi nyelvben is jartas vagyok. :) Leszolni konnyu

Betegségem miatt keresek megbízható otthon végezhető munkát hosszútávút. Hol találok ilyet?

Sajnos közösségben nem dolgozhatok, amit nagyon sajnálok, teljesen le vagyok törve ezmiatt. Van egy 3,5 éves Gyermekem is. Tudnál segíteni nekem?

Legjobb válasz: Internetes munka nem létezik!!! Csak olyan, ha van valakinek valami olyan végzettsége, hogy egy cég úgy foglalkoztatja, hogy otthonról dolgozik. A Te szakmád nem ilyen! Tehát otthonról nem fogsz tudni dolgozni. Amirõl olvasgatsz, az mind ÁTVERÉS!

Internetes munka nem létezik!!! Csak olyan, ha van valakinek valami olyan végzettsége, hogy egy cég úgy foglalkoztatja, hogy otthonról dolgozik. A Te szakmád nem ilyen! Tehát otthonról nem fogsz tudni dolgozni. Amirõl olvasgatsz, az mind ÁTVERÉS!
Milyen munkát szeretnél? Végzettséged?
A kérdező hozzászólása: Dajka képesítésem, és érettségim van. A vendéglátóban is sokat dolgoztam, de azt "feladtam" egyéb okokból. Olyan munkát szeretnék, aki biztos, akár hosszútávú, megbízható, és meg is lehet élni belõle. Nekem nem kell milliós és több száz ezres fizetés, csak annyi, hogy nyugodtabb legyek a hónap végén, és ne csak a családi pótlékot kapjam.
Hát ezek a munkák otthon nem végezhetõk. Maximum gyerekfelügyeletet tudsz vállalni. Egyáltalán milyen munkára gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy közösségben nem tudok munkát vállalni. Nézegettem a neten otthon végezhetõ munkákat, de bevallom tartok tõlük, félek nem megbízhatóak, hiába, hogy "kecsegtetnek" mindenféle jóval. Mivel eddig fizikai munkát végeztem, így nem tudom, mi az amit tudnék csinálni. Internetes munka, vagy eladni termékeket, besegíteni eladni, vagy ehhez hasonló.
Max., ha van sok pénzed, ötleted, csinálhatsz webáruházat. Az otthon végezhetõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Sajnos nem tudsz otthoni munkát végezni, mivel semmi ilyen jellegû szaktudásod nincs. Gyermekfelügyeletre, esetleg családi napközi nyitására nem gondoltál??Sok gyeses kismamának biztos jól jönne, akiknek a gyerekét bölcsibe, oviba nem vették fel.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam gyerekfelügyeletre, de mivel nem mehetek közösségbe, így ezért gondoltam, hogy itthon tevékenykednék valamit, ami pénzt hoz...De mára változott a helyzet, mert jövõhéten be kell feküdnöm a kórházba sajnos, megmûtenek...Nem tudom mi lesz, nagyon félek, soha nem volt semmi bajom, soha nem mûtöttek semmivel, és most meg találtak a tüdõmben valamit, amit sürgõsen ki kell vizsgálni. Így tárgytalan most minden...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!