Találatok a következő kifejezésre: Otthon nem jól dohányozni, de (1 db)

Otthon nem esik jól dohányozni, de amint kilépek a lakásból, már igen. Miért lehet ez?

A lakasban nem dohanyzunk,sem en sem a parom,az erkelyen cigizunk,de itthon nem esik jol,sokszor szedulok is tole.Amint kilepek a lakasbol,dolgozni megyek,uton vagyok,beszelgetek valakivel stb-szivesen ragyujtok.Hogyan lehetseges ez?

Legjobb válasz: Talán a kinti szmog? (Netán a benti jólneveltség?)

Talán a kinti szmog? (Netán a benti jólneveltség?)
Társaságban mindíg jobban esik, fõleg, ha nagyon belemelegszik az ember a beszélgetésbe!!Szerintem ezzel mindenki így van!!!
Ez egy beidegzõdött rossz szokás. Én is jártam ebben a cipõben, sokszor elmentem otthonról akkor is amikor nem is kellett volna, csak azért, hogy rágyujthassak. Ellene egy megoldás van, a leszokás, nekem 5 éve sikerült.
Van aki az idegesség miatt, dohányzik...talán védtelenebbnek érzed magad a lakásodon kívül...ez egyébként egy jó dolog, mert az azt jelentené, hogy jól érzed magad otthon.
A disznó se ott eszik ahol szarik. Te sem akarsz tudat alatt a saját vackodba mocskolni a füsttel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vízipipánal, hogy van értelme ha csak beszívod és kifújod vagy le tüdőzni? Mert valaki aztmondja letüdőzni jobb valaki meg azt, hogy sokkal beszívni aztán kifújni?

6

Exdohányosok! Pár jótanácsot kaphatok tőletek?

8 évig cigiztem, mostanában napi 1-1.5 doboz piros cigi. Elegem lett, hogy havi 30.000-et minimum elköltök rá, és, hogy sportoláskor pár perc után esek össze, ezért elolvastam Allen Carr - Végre nem dohányzom című könyvét. Már az elolvasása is nagy hatást tett rám, akkor is akkor cigiztem, ma reggeltől meg nem szándékozok többet rágyújtani. Tudom, hogy az első időszakban a legnagyobb a kísértés. Ti, akik leszoktatok már, tudtok pár jótanácsot adni arról, hogy hogyan tegyek, hogy még kisebb legyen a kísértésbe esés kockázata? Előre is köszönöm! 23/F

18

Melyik a legjobb cigi szerintetek most 2013-ban? Antidodányosok ne írjanak! )

Ízre,minôségre,erôsségre és persze árban

9

Egy doboz cigaretta mennyire káros?

Ki szeretném próbálni a cigit, de titokba tehát nem akarok dohányzó haveroktól kérni egy szálat. Így gondoltam megkérek egy idegen felnőttet egy dohánybolt előtt, hogy vegye meg és akkor megtarthatja a visszajárót (hallottam, hogy sokan így veszik). Nem akarok rászokni (tudom mindenki ezt mondja), de van olyan akaraterőm, hogy ne szokjak rá és később pénzem se lenne rá stb. Szóval ha megvetetem valakivel és kipróbálom akkor az elég lenne de ha már annyit fizettem érte akkor nem akarom kidobni, tehát elszívnék egy dobozzal (persze nem egy nap alatt :D) Ez mennyire káros? És mit csináljak, hogy ne lehessen érezni rajtam? Előre is köszi. 14f

13

Valaki olyan írjon aki otthon van a dohányokban! Billiard Cherry, Primus cherry-vanília vagy Tilbury vanília-cherry?

venni szeretnék cherry-s dohányt és nem tudom melyik lenne a legjobb.Billiard Cherry,Primus cherry-vanília vagy Tilbury vanília-cherry?

0

Ezek jó okok, hogy én is elkezdjek cigizni?

1. Sosincs kedvem kimenni a levegőre. Ha hiedg van azért, ha esik azért, ha süt a nap azért...
-Ha cigiznék lenne miért kimennem.
2. Utálom mikor a buszon, vagy bárhol a közelemben van egy olyan aki előbb cigizett, és jön belőle a füst.
-Mennyivel jobb már, ha belőlem jön a füst, azt úgyse érezném!
3.Amikor kimennek az osztálytársak cigizni mindig jókat dumálnak, és én kimaradok ebből, mert nem akarom a füstöt szívni, és igazgatóit se akarok, amiért kilógnak az iskola mellé szünetben.
-Ha cigiznék lenne miért velük tartanom, és izgalmas is lenne mert a lebukás esélyét növelné.
4. Ha unatkozok, nincs semmi ötletem mit csináljak, zene hallgatás nem jó, olvasás/tanulás megint csak.
-Ha cigiznék lenne mit csinálnom, ha unatkoznék, mint mindenki más, aki cigizik, ha van felesleges ideje rágyújt.
5. Nehezen megy az ismerkedés, főleg olyanokkal akik kint cigiznek.
-ha én is cigiznék lenne ok leszólítani őket, mondjuk kérni egy öngyújtót.

Ezek jó okok, hogy én is elkezdjek cigizni?

15

Zippo gyújtóm miért folyik ha fejjel lefelé tartom?

1

Kérdésem a következő lenne:hol tudnék venni (nem gagyi), használható elektromos cigarettatöltő gépet, és kb. mennyibe kerülne így egy doboz cigaretta?

Mai nap megkínáltak cigarettával, és nagyon ízlett! Mikor rákérdeztem milyen cigaretta, azt a választ kaptam, otthon töltött, mert így olcsóbb!
Kérdésem a következő lenne:hol tudnék venni (nem gagyi), használható elektromos cigarettatöltő gépet, és kb. mennyibe kerülne így egy doboz cigaretta?
Tudom hogy széles a "skála", de legalább hozzávetőlegesen jó lenne tudni, érdemes-e foglalkoznom vele!

3

Kaphatok infarktust?

16 éves vagyok és sajnos már másfél éve cigizem. Van, hogy picit többet szívok, van hogy kevesebbet. Apám szívbeteg, neki volt infarktusa, nekem meg van, hogy néha beszúr a szívem. Nem nagyon, de mikor fáradt vagyok, vagy csak úgy a nap bármelyik szakán nem túl sűrűn de beszurkál. Mikor lefekszem aludni és hallom ahogy dobog a szívem valamiért annyira félek, hogy aludni alig merek. Nekem tényleg annyira rémisztő, hogy az a "valami" bennem állandóan ritmusra dolgozik és ha megáll akkor meghalok. Szóval az a tudat, hogy rá vagyok utalva, meg hogy kedve szerint bármikor megállhat és ezzel megölhet.. Ez így kicsit bután hangzik, de nagyon félek, hogy megáll vagy valamit csinál én meg rosszul járok vagy nagyon meghalok. Lehet valami bajom vele? Benne van, hogy 16 évesen megáll valakinek a szíve? Egyik volt ismerősöm 18 évesen összeesett és meghalt az utcán. Egyszerűen meghalt. Igaz, ő már szívbetegen született, de ez mindig eszembe jut, és nagyon félek. Mit mondtok erre?

12

Ha betekerem a leander levelét és elszívom mi bajom lehet?

tudom hogy hülye kérdés.(xd) de lécci normális válaszokat.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!