Találatok a következő kifejezésre: Otthon minden van (116 db)

Szerintetek nagyon gáz, ha szeretőm van? És sokkal jobb vele, mint otthon ami van!

Meddig képes az ember ezt kezelni, koordinálni a kettős életet? 38 éves nős férfi

Legjobb válasz: Ha jobb vele, mint otthon, akkor költözz hozzá.

Ha jobb vele, mint otthon, akkor költözz hozzá.
Szerinted gáz lenne, hogy a kollégád dugja a feleséged???
Igen, gáz. Remélem, hamar megtudja a feleséged/barátnõd, és kidob.
Remélem, a gyerekeid elõtt csinálod a szeretõddel, mert úgy az igazi, az van rájuk igazán jó hatással lelkileg, és így lesznek kiegyensúlyozott felnõttek, ha a jó példát látják.
szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy gerincmûtét, ahogy elnézem szükséged lenne egyre miért nem hagyod ott a feleségedet ha annyira rossz vele?miért kell így megaláznod hogy mással dugsz?
én a munkahelyre dolgozni járok. érdekes, mik vannak. aztán meg mész sztrájkolni, mert kevés a fizetés, mi? szép világ, mondhatom, amiben élünk.
elküldhetnéd hozzám is azt a lányt :D
A kérdező hozzászólása: Kedves 58-as, köszönöm és ígérem, beszerzem és elolvasom!
És persze a kérdezõnek is :)
Figyelj, itt a sok tényleg meglehetõsen érdekes hangvételû válasz után, nyugalom. Jól látod, erkölcsileg nehezen védhetõ az amit tettél/teszel, és lehet is rá mindenféle általad nem ismert nagybetûs szót mondani. Kísértés volt, az otthoni kapcsolatban valamelyest ellustultál, a kísértés nagyobb vonzerõ volt, nézd már, amikor megfogadják a nõk ezerszer, hogy nem esznek abból a csokis süteménybõl, a férfiak, hogy elég az esti sörbõl, tán csak nem esik meg, hogy a kísértés erõsebbnek bizonyul az elhatározásoknál és a külsõ normáknál? A problémát tényleg az jelenti, hogy a feleséged, a gyerekeid, ha vannak, hogyan élnél meg, ha tudnának róla, hogy nekik fájdalmat okozol vagy okoznál, ha megtudnák, ha viszont kettõs életet akarsz élni, annak hosszú távon nincs nagy jövõje és rámegy az érzelmi életed. Nincs egyértelmû jó tanács. Persze, ne csald meg a feleséged, ne csald meg a barátod, legyél örökké szerelmes. Ezeket a tanácsokat meg kell köszönni. A helyzet pokol és mennyország között soha nem fehér és soha nem fekete (nem, nem te vagy a hegyesszarvú sántító ördög, hidd el), az életed folyamatos vágyak, boldog otthon és csábító kísértések között éled le, a te feladatod, hogy megtaláld az egyensúlyt, egy olyat, amiben az állandó kapcsolat ereje nem vész el, de vagy van erõd, hogy nem lépsz bele tartalmatlan külsõ kapcsolatokba, vagy ha néha engedsz, akkor utána feldolgozod magadban, ezt neked kell megoldanod, és vagy számolj le magadban a múltaddal, és valóban válts (bár ennek mindig nagy a kockázata, nem hiszem, hogy ez jó megoldás lenne), vagy azt az erõt, amit innen illegálisan merítesz, a házasságodra próbáld fordítani és arra, hogy visszatalálj, és tedd meg, hoyg a külsõ kapcsolatot hamar lezárod. Nem hiszem, hogy teljesen elfojtva a vágyaidat egészségesen tudnál élni, de azt sem, hogy nem lehet a vágyakat, lassan, nagy odafigyeléssel az igazi otthonod felé visszafordítani. Ne ítéld el magadat, az emberek egy igen nagy hányada tesz ilyet, de találj vissza megint, örülj, amit kaptál a másiktól, de ne feledd, hogy ez csak az elsõ találkozások, megismerések varázsa, és dolgozz magadon, hogy legközelebb ne kelljen ilyen kérdéseket feltenned. Vigyázz nagyon a törékeny otthonra, az igazi értékeket ott találod.
Ajánlom minden itt válaszolónak ezt a könyvet: Allan Pease - Barbara Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nõ? Nem mondom, hogy fú de jó könyv, de sok párkapcsolati, házastársi kérdésre választ ad. Érdemes belelapozni.
A kérdező hozzászólása: Természetesen, értelmeseknek és a nem boszorkányégetõknek ment a zöld pipa, pozitív like! :-) Én is csak egy ember vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és beigazolódott az amire én gondoltam! A napszemüveg nélkül látók, és józan gondolkodásúak, akik értelmesen válaszoltak, meg adták nekem azt amin vacilláltam! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Kedves 52-es! "Ezt õk is kikérhetnék maguknak. Az embert egyébként sem a szavai, hanem a tettei minõsítik. Mondani mindent lehet, sajnos. Nem feltétlenül kell õket elítélni csak mert más normák szerint élik az életüket mint te." Nem én ítélem el õket, hanem õk engem! Egybõl tömeggyilkosnak kijáró utálat áradatot kaptam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen 50-es válaszoló! Ez egy korrekt, egyenes, normális, velõs válasz!
48., egy szóval sem mondtam, hogy egyetértek, de el sem ítélem a kérdezõt. Mint írtam, nem mondanék nemet annak a nõs embernek, ha kezdeményezne nálam, viszont azon nem tudnám túltenni magam, ha kiderülne, hogy egyik szülõm csalja a másikat. A kérdezõ helyébe nem tudom beleképzelni magam, mert nem vagyok/voltam sokéves házasságban. Ha engem megcsalna valaki úgy, hogy adok magamra, rend van otthon, fõzök-mosok és az ágyban is egymás kedvére teszünk és annyi lenne az indok, hogy "megszokás", azon az életben nem tenném túl magam. Ha viszont nincs köztünk szex és sokszori megbeszélésre/próbálkozásra is elutasító vagyok, akkor talán valahol érthetõ a megcsalás, de biztos vagyok benne, hogy azt is keservesen élném meg. Ebben a helyzetben nincs jó megoldás szerintem, viszont azt ne felejtsd el kérdezõ, hogy ez a nõ, akivel kavarsz, most izgalmas, mert új. Ha viszont úgy alakulna, hogy késõbb õ lenne a hivatalos párod, vele is az lenne a helyzet, mint a mostni nejeddel. Egy idõ után tutira ellaposodna a kapcsolatotok... (34.)
"sok eszét megjátszó unintelligens ember reagált itt a kérdésre!" Ezt õk is kikérhetnék maguknak. Az embert egyébként sem a szavai, hanem a tettei minõsítik. Mondani mindent lehet, sajnos. Nem feltétlenül kell õket elítélni csak mert más normák szerint élik az életüket mint te.
41-es vagyok, már én is írtam de több választ, azokat feministának ítélted meg, pedig ugyanolyan stílusban írtam le, csak most azt is elmeséltem hogy miért elítélendõ dolog, de ha értelmesnek érezted a válaszomat akkor gondolkodj el azon hogy itt tényleg nem csak a házasságodról van szó és nem is csak a szeretõdrõl hanem az egész családodról, ha a feleségedet nem nézed nézd azt hogy még hány embernek okozok ezzel fájdalmat és menyien csalódnak benned innentõl kezdve rád van bízva a döntés
na a sok álszent, meg 0 tapasztalattal rendelkezõ jól megmondta :) )) a nyári esküvõhöz meg gratulálok, remélem minden rendben lesz, de leírom azért az én példámat. 7 év után házasodtunk, elõtte 1 kalap szart nem ért a kapcsolatunk, megbeszéltük, jajj de boldogság volt. esküvõ, felhajtás, én olyan biztos voltam magamban, hogy igazán. aztán most 7 hónappal késõbb nem hogy nem jó, de szarabb mint volt. hogy miért? mert a férjem átvágott. minden rendben volt a jegyesség alatt, ami kb fél év volt. nem hazudott, korrekt volt, kedves, bla bla. most meg rosszabb mint valaha volt. mit van mit tenni... na jól elkalandoztam. szóval kedves kérdezõ, nyilván nem helyes, h szeretõd van. ezt te is érzed, nem vagy dilis. kezelni is lehet, de ehhez erõ kell. (nem beleszeretni, nem többet belegondolni abba, ami van, stb...) koordinálni is lehet, egész addig, amíg a játékszabályok a szeretõd elõtt is tiszták és betartottak. de tudjon arról, hogy családod van. te pedig próbáld ezt a házasságodba pozitívumként bevinni. mert hidd el lehetséges. lásd meg a feleségedben azt, ami a szeretõdbõl hiányzik, a boldogságodat, amit a szeretõdtõl hozol ragaszd át rá és még sorolhatnám...
A kérdező hozzászólása: Kedves 48-as nem csak az a jó válasz ami pozitív! Ezt már korábban is írtam! Lehet megrovó válasz is! De stilus az hagy némi kivetni valót maga után! Én szégyenlem magam amit tettem, de remélem azok is szégyellik magukat akik itt alpári stílusban osztják az észt!!!!!!
Kár, hogy Neked csak a buksisimi a "normális" válasz. No comment. Folytasd csak tovább, egészségedre.
A kérdező hozzászólása: 44-esen érkezett egy intelligens, normális válasz! Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Olyan normális válaszokat mint a 41-es tud adni! Értelmesen, kulturáltan tud válaszolni! Ezt nagyon köszönöm neki! Nem kell, hogy számomra pozitív legyen a válasz amit adtok! De azért azt kikérem magamnak azt a stílust, ahogy sok eszét megjátszó unintelligens ember reagált itt a kérdésre!
a gáz légnemû halmazállapot, úgyhogy maradjunk az undorítónál:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez nagyon megindító válasz volt.Köszönöm, hogy megértesz engem! És igazán letudtad írni amin most belülrõl végigmegyek! Köszönöm! Persze igen tudom, nem helyes amit tettem, teszek! De valami belül még is hajtott! De az elmúlt közös 12 év erõsebb kapocs!
Ez ilyen. Szerintem erre a kérdésre te is tudod a választ, ez rajtad múlik. Bár, én nem tartanék szeretõt, mert vannak ilyen kattant nõk, akik, ha szakítasz velük elmennek és kipakolnak a feleségednek, az meg tré... Ezt nem csinálni, hanem lezárni nehezebb, mert elõbb -utóbb le kell. Gondolom azért csak jobb a család. Nem tom, gyerek van? Hány éve vagytok együtt? Én nem hiszek a házasságban, nem szeretnék gyereket. Úgy gondolom, hogyha valamibe bekelezdesz, akkor azt végig kell csinálni, mert elkezdted, meg ott az idõ, meg minden...
Ez így szép lassan, észrevétlenül átmegy nyitott kapcsolatba :) Anélkül, hogy összebeszéltek volna. Mindenki másnál keresi a boldogságot de otthon eljátsszák, hogy minden rendben mert a családi idill látszatát továbbra is fenn kell tartani. Nincs balhé, mindenki a kis életét mintha mi sem történt volna. Egyik ismerõsöm a szeretõjét is odaköltöztette a közös családi házba és képzeljétek úgy összebarátkozott a csaj a feleséggel, hogy még vásárolni is együtt járnak :)
"Meg, ha a felesége tudná, hogy a férje szeretõt tart, és ráadásul õ is félrejár, akkor folytatná ezt a kapcsolatot? Mi értelme lenne? A nõk nem ilyenek." Dehogynem!! A nõk pont ilyenek. Visszacsalják a férjüke, t hisz amit szabad Jupiternek.. Abszolút meg tudom érteni õket. Én is ezt tenném. Könnyebb így elfogadni :) Mert válni sok esetben nem egyszerû és nem is akarják. Fontosabbak az anyagiak és a gyermek érdekei. Ez a kettõ már elég indok a indok a struccpolitikára. Persze ez nagyon egyénfüggõ, ki mit és hogyan reagálna adott helyzetben. Szerintem szép számmal akadnak akik ilyenkor félreteszik a büszkeségüket elnézik a félrelépést mert tudják, van vesztenivalójuk.
Szar lehet lelkiismeret furdalással élni. Én nem tennék ilyet a feleségemmel, megbeszélném vele, hogy mi a problémám, és megkérdeznem neki mi a baja a kapcsolatunkkal. Biztos õ is mondana egyet s mást. Ha nem lehet, vagy nem akarjátok helyrehozni, akkor el kell válni. És nem szarrá alázni a másikat. Nem érdemli meg, hogy megalázd. Valaha szerettétek egymást, ezt ne felejtsd el.
75. szerintem mond valamit. Én írtam azt korábban, hogy oda vagyok egy nõs férfiért, akinél nem kezdeményezek, de ha õ közeledne, nem mondanék nemet. Szóval én is belemennék a viszonyba, de reménykednék abban, hogy majd elválik. Persze most úgy gondolom, hogybeérném a szeretõi státusszal, de közben azt is érzem, hogy többre vágynék egy idõ után (lehet, hogy sok idõ után), ha jól éreznénk magunkat együtt és minden tõlem telhetõt megtennék, hogy állandó közös életünk legyen és na csak alkalmi. Ha viszont együtt lennénk párszor és a férfi szakíta velem, mondván, hogy a családja fontosabb, tuti nem hagynám annyiban a dolgot.
Kedves Kérdezõ! Most, hogy már kiderült számomra munkahelyi kapcsolatról van szó. Ne aggódj az idõ megoldja nem is olyan sokára. A gond valóban a végén lehet sok sírás lesz a vége. Remélem majd, majd ha eljön az idõ kellõképpen intelligensen lépsz le. A Kollegina tudja a családot és így is bele ment, hát nagy reményeket táplál. Ezeknek a kapcsolatoknak sajnos sok esetben még a munkakapcsolat is kárát látja. Elég idõs vagyok sok sok ilyet láttam. Kicsit lassítsatok. Tartsatok szünetet. Bízd az idõre . A másik még, - a munkahelyen lesznek pletykák . Evvel is meg kell küzdenetek. Nem irigyellek sem téged sem a hölgyet. Amennyiben tovább bonyolódik akkor nagy lelki nyomor lesz belõle. Hidd el te a családod mellett döntesz majd. Ez az én "statisztikám" jobb minél hamarabb véget vetni még mielõtt tényleg sok sok könny hullana. Kíváncsi lennék majd hogyan alakul. Hát legyen rendben minden körülöttedDD
Ennek az éremnek két oldala van. Bizonyára vannak ennek elõzményei, hisz gondolom nem az egyik napról a másikra ment tönkre a házasságuk és lépett félre a kérdezõ.
Nem kell hogy rúzsfoltos legyen az inge, meg bûzölögjön a parfümtõl. Jól irtad. Amerikai klisé. Te 12 év házasság után nem vennéd észre, ha "más" a párod? Akkor ott tényleg nagy gond van..
Én az utolsó válaszolóval nem értek egyet. A kérdezõ említette, hogy ez munkahelyi kapcsolat, bármikor össze lehet egyeztetni a szeretõvel az ilyesmit... Itt azért nincs ilyen rúzsfolt az ingen, meg idegen parfüm, meg hasonló filmes klisék. Meg, ha a felesége tudná, hogy a férje szeretõt tart, és ráadásul õ is félrejár, akkor folytatná ezt a kapcsolatot? Mi értelme lenne? A nõk nem ilyenek.
12 éve vagytok házasok? És szerinted a feleséged nem érzi, hogy baj van? Vagy nem gyanít valamit? Hiszen jobban ismer már mindenkinél. Lehetséges, hogy máris tudja, vagy gyanítja, hogy van valakid, de az õ is biztosan érzi, hogy más vagy. Két dolog jutott eszembe: az egyik, hogy annyira szeret, hogy inkább homokba dugja a fejét a másik pedig, hogy nem érdelki, és akkor van nagyobb baj, mert vagy nem szeret már, vagy neki is van valakije. Én az utóbbira tippelek! nõ/34
A kérdező hozzászólása: 3-4 hetes dologról van szó! És a másik tud a családról, hisz munkahelyi viszonyról van szó! Ez egy teljesen friss és új történet!
A szeretõ tudja, hogy van feleség ? Egyáltalán ezt Õ elfogadja, vagy már megígérted, hogy elválsz stb. bla bla nem hm? És otthon mért nem mondod meg, hogy uncsi? Hagyd a ott a szeretõt. Ne kösd le az életét mert nem tudsz neki biztositani neki semmit. Igaz? Sem tisztességet sem megbecsülést sem felvállalást. Megalázod Õt is meg a Nejedet is te meg remekül el vagy otthon fõznek mosnak stb. Ott meg egy jó csajszit lefoglalsz és mint tudjuk a nõk azt hiszik van esély . Hát dönts és légy egyenes . PERSZE EZ IGY KÉNYELMES MI,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen 67-es a megértést és a korrekt választ! Tudom nem mentség hogy férfiak vagyunk tudom nem mentség hogy emberek vagyunk és hibázhatunk! De sajnos így alakult! És tudod a belsõ hangnak nagyon nehéz parancsolni! Ott a kísértés, az új és az nagyon vonzó tud lenni! Komolyan mondom, nem vagyok büszke erre, de így alakult! Nem vagyok egoista, de tényleg az én életem. És abból csak egy van! Azt jó lenne úgy élni, hogy tartalmas és boldog legyen!
Érdekes kérdést dobtál fel és érdekesek a válaszok is.Többnyire a társadalmi normákhoz ragaszkodó elítélés a jellemzõ.Úgyhogy, nagyon okos nem lettél.Csak az értheti meg aki már volt hasonló szituban.Ez lelki vívódás, de bölcsen kis fájdalmakkal megoldható.Mégis csak a Te életedrõl van szó.Kétszer voltam ilyen helyzetben, hidd el ha okosan és bölcsen jársz el nem lesz sokk a környezetnek.A jelenleginek nem szabad sejtenie semmit.Nem szabad megsértened az önös vágyaiddal annál többet érdemel, így nem lesz lelkiismeret furdalásod sem.Míg a kettõsséget csinálod ki tudod deríteni, hogy az új komolyan gondolja-e, felvázolva a leendõ közös jövõt a Te múltadból hozott, várható nehézségekkel.Ha már most kétségek vannak, bele se kezd és soha semmit ne monj el a jelenleginek az újról, mert csalódást és fájdalmat okozol.Mielõtt a fejemet vennék: 1.leülni, megbeszélni a leendõ exel a gondokat anélkül, hogy a másik szóba jönne.2:derítsd ki az új komolyságát.Kétszer nyomtam végig 10 évet.5 év után mindkettõ szürke lett.Mindegyikbõl van gyerekem, foglalkozom velük, imádnak.Minkét családnak otthagytam házat(nem lakást), ingóságot, jólétet biztosítva a mai napig is.Mindkettõbe szerelmes voltam és boldog(1 darabig, míg nem éreztem, hogy elhanyagol).Most is szerelmes vagyok és boldog.Szard le a társadalmi iszapot és légy boldog!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 63-asnak, mi 12 éve vagyunk együtt és egy gyermek van!
A kérdező hozzászólása: :-)
Amíg nem alakul ki vmelyik fél részérõl szerelem. Aztán már nem egyszerû, mert a szerelmes ember többet szeretne és ez csak súrlódásokhoz vezet. Mérlegelj, amíg lehetõséged van rá. Nem ítéllek el, bármennyi éves lehetsz - igen jöhet vki, aki újra megdobogtathatja a szíved, csak körülötte járnak a gondolataid, vele ébredsz és csukod be a szemed, megremeg a gyomrod a hangja hallatán, mintha megszûnne a józan ítélõképességed. Nagyon nehéz, fõleg, ha mindkét oldalon család, gyerekek vannak. Én átéltem, kinyíltam és belehaltam. Vigyázz!!! Persze nem vagyunk egyformák, van akiknek megy érzelmek nélkül is huzamosabb idõn keresztül. Én beleszerettem, de Õ a biztos langyosat választotta. Egy biztos: ha szeretsz és viszont szeretve vagy elérted életed értelmét.
Utolsó: Ez nagyon durva!
37., itt leginkább otthon csücsülõ kismamáktól, gyesen lévõ anyukáktól, másnak nem kellõ feleségektõl, álmodozó tizen- és huszonévesektõl kaphatsz választ, úgyhogy sok jóra ne számíts tõlük. Nem hibásak, régen én is így gondolkodtam, ahogy õk. Viszont meg vagyok õrülve egy nõs fickóért, akinél nem kezdeményezek épp amiatt, hogy nõs, de ha õ lépne, tuti nem mondanék nemet. Teszem hozzá, én szabad vagyok. (34. voltam megint)
Most gondolkodj el ezen kérdezõ jól megmondta a 19 eves fiatal. Ja és tönkre akarod vágni a gyereked/id életetét? Na meg a feleségedét meg a magadét...hidd szar érzés lesz ez: ha nem úgy csinaltam volna...ez kva szar...es alt az ember akkor jon ra mije volt es hogy nem becsülte meg eléggé ha már elvesztette.../tapasztalat/
azért kéne megbeszélni, meg ne várd el hogy megsajnáljunk amiért félredugsz, ha meg zavar az elhidegülés akkor ne más ágyát melegítsd hanem tegyél valamit a házasságod érdekében, valakinek lépnie kell, ha nem teszi meg a feleséged akkor neked kell megtenned
Nem mondta senki, hogy erre csak férfi képes! Bárkinek ellaposodhat az élete, de nem rögtön az kell a megoldás legyen, hogy félrekufircolsz! Mit tettél a házasságod megmentése érdekében?
A kérdező hozzászólása: Látom együttérzést itt nem kapok! És nem biztos, hogy csak az én hibám az otthoni elhidegülés!
hág az biztos hogy én nem fogom megcsalni a páromat nekünk is ellaposodott a kapcsolatunk és tudod hogy mit csináltunk? bármilyen hihetetlen de megbeszéltük hogy õ is érzi hogy nincs minden rendben, több közös program, kipróbáltunk pár dolgot, de igazad van, egyszerûbb sajnáltatni magadat és játszani az áldozatot meg pontosan mit akartál megbeszélni?hogy kivel jobb dugni?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom el nem hinni, hogy mással ilyen nem esik meg! Vagy adott esetben egy NÕ ne esne ilyen szituba! Miért gondoljátok ti azt , hogy erre csak egy férfi lehet képes???
Azért hadd ne sajnáljunk már!
A kérdező hozzászólása: Kívánom nektek, hogy ti ne kerüljetek ilyen helyzetbe!
A kérdező hozzászólása: Látom nem volt jó 5let, itt kérdezni! Nem olyan jellegû válaszokat kapok amik segítenének nekem! Nincs kivel ilyenrõl beszélnem, jó lett volna valakivel megvitatni! És legalább annyira mar engem is belülrõl mint ahogy ti azt elképzelni sem tudnátok!
a feleségedet nem lehet összehasonlítani a milkacsokival-.- amúgy én spec nem vagyok feminista, õket nem is igazán értem, ha annyira egyenjogúságot akarnak akkor õk is nyugodtan kinyithatják a pasik elõtt az ajtót, stb és nem igazán olvasta itt feminista válaszokat, csak megmondtuk hogy ez így k*rvára nem helyes és vagy hagyd ott a feleségedet vagy ne dugj félre 19L
A kérdező hozzászólása: A sok feminin válasz után, kaptam használhatót is! Nem védekezni akarok, de ez nem volt betervezve, nem szándékosan kerestem! Igy alakult! Azért ne törjetek pálcát a fejem felett! Nem vagyok én azért olyan rossz ember! Életem elsõ kalandja! Azért is kérdeztem, hogy miként kell kezelni! Nincs benne tapasztalatom! De hogy más is értse! Imádod a Milka csokoládét, mind két kezedben az van! Meddig bírnád ki, hogy nem harapsz bele??????
Nem az a gáz hogy szeretõd van hanem hogy itt kérdezed hogy "szerintünk gáz-e". Mert ha mi azt írjuk hogy hagyd ott akkor otthagyod, mert a GYK-n azt tanácsolták? :D 38 évesen tudd már eldönteni hogy mi a jó számodra és mi a helyes!
ha ellaposodott a dolog akkor nem félre dugsz hanem felpörgeted otthon a dolgokat, közös programok, pár új dolog az ágyban, de megnézném hogy hogyan reagálnál arra ha a feleséged dugna félre, meg ha kiderül és esetleg van gyereked akkor egy életre megfog utálni a gyerek is megéri tönkretenni a házasságodat azért hogy mással dugj?
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy nem!
Nem kell maradni az unalmas életben, fel kell pörgetni azt, fel kell újítani.El kell vinni a feleséged randizni néha, el kell tölteni egy görbe estét együtt
A kérdező hozzászólása: De még nagyon friss a dolog, alig egy hónapos! És otthon meg a közös hosszú évek! :-( Csalás, kocsi, ház! Megéri egy kis boldogságért ezt szétzilálni? Vagy maradjon az ember a megszokott, lagymatag, unalmas, lapos de családias életében?
A kérdező hozzászólása: munkahelyi románc
A kérdező hozzászólása: Nem, koránt sem az volt a kérdés, hogy kivel jobb dugni! Azt hidd el tudom én!
Nem esik meg velünk, mert mi még ismerjük azt a szót, hogy erkölcs, van morális értékrendünk tartásunk a társadalmi normák szerint élünk és a hûség nem csak egy üres szó hanem egy életre szóló döntés és ígéret a párunk felé. Plusz ami nagyon fontos, megvan a párunk felé TISZTELET. Szereti becsüli annyira élete párját, hogy nem alázza porig hanem ÕSZINTE (bocsi a sok ismeretlen szóért) A legundorítóbb dolog a világon a megcsalás. Nem vagyok feminista de akkor is így gondolom. 24/L
"Szerintetek nagyon gáz, hogy szeretõm van"? Mit vártál erre ami nem ítélkezés? :)
igazatok van, fiatalon nem látunk bele úgy a dolgokba, én is csak 2 dolgot tudok: 1, azóta nem beszélek anyámmal amióta megcsalta apumat mert hányingert kapok tõle, megpróbálta megmagyarázni azt amit te, de láttam azt hogy nem törõdik a kapcsolattal, azt hogy a családja helyett máshoz menekül a problémák elõl 2, én pont ezért nem fogom megcsalni azt akivel együtt vagyok, mindegy hogy mennyi ideje tart, mert láttam azt hogy tönkrement a családom lehet hogy csak egy okoskodó 19 éves vagyok, de szerintem van igazság abban amit leírtam
KÉRDEZÕ!!! ROHADTUL KÈPZELD MÀR EL A SZITUÀCIÓT A FELESÈGED SZEMSZÖGÉBÕL!!! ....-.-
A kérdező hozzászólása: A 31-es meg ne minõsítsen engem , mert azzal az írással inkább sokkal jobban magát minõsítette, mint engem! Hogy jössz te ahoz, hogy így beszélj velem??????
36os! (Y) osztom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen 34-es, ott kaptam olyan választ amire számítottam! A többiek úgy kezelnek mint egy tömeggyilkost! Azt magamtól is tudom, hogy helytelen amit tettem! De azért nem kéne elítélniük az embert ennyire!
És képzeld sikerült is megtalálnunk a módját, hogy ez ne legyen többé probléma. Azóta jobb a kapcsolatunk mint az elején. Nyáron esküszünk. Akinek fontos a célja az megoldást keres, akinek nem az kifogást. Ennnyi!!
Kedves 30-as! Attól, hogy valaki fiatal még tudhat sokkal többet és mélyebben egyes dolgokról. Pont 8 éve élek komoly kapcsolatban és igen nálunk is kezdett ellaposodni a kapcsolat csak az a különbség, hogy mi leültünk megbeszélni!
25 éves lányként nem tudok tanácsot adni, de 1-2 dolgot mondanék. Azért jobb a szeretõddel, mint otthon, mert az újdonság varázsa mindig jobb, emellett izgalmassá teszi a helyzetet a titkolózás. Ha esetleg kiderül és otthon kiborul a bili és hallgatni kell az asszonyt vagy a válás nehézségeire kerül a sor, lehet, hogy azt fogod mondani, hogy jobb lett volna a lapos megszokott élet, dehát ki tudja... A másik: itt nagyon ágálnak a nõk az ellen, hogy a férfinak szeretõje ven. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy ha õk kerülnének olyan szituba, hogy egy fiú/férfi, akivel naponta találkoznak pl. munkahelyen, állandóan flörtölne velük, bókolna nekik, úgy nézne rájuk, hogy majd' felfalja õket (összegezve azt kapnák, amit a férjüktõl már régóta nem), vajon kibírnák, hogy ne bonyólódjanak kalandba? Elvekrõl könnyû beszélni, de megélni egy kísértést teljesen más..
Megkérdezted hogy nagyon gáz-e ha szeretõd van.mi megmondtuk hogy igen..akkor most képzeld el hogy ebben a szent pillanatban a felsségedet egy kollégája dugja...jó érzés nem? Es miert lennének feminista válaszok? -.- bocs hogy egy erkölcsös helyesenlátó ember már feminista
és azaz elgyengült pillanat már egy hónapja tart
Áá primitív, jellemtelen ember vagy!! "dehát nem csak az én hibám" Ezért meg külön gratulálok. A 8 éves unokaöcsém szokta ezt a kifogást használni.
Azért bírom amikor tizen-, húsz éves fiatalok írnak az erkölcsrõl, meg hogy õk majd milyen hûségesek lesznek! Basszus, ha tapasztaltad milyen egy ellaposodott kapcsolatban élni és másra vágyni, akkor írjál majd véleményt! Lehet lepontozni!!!!
A kérdező hozzászólása: A kérdésem, pont a kettõsségrõl szólt volna! Nehezen viselem ezt a fajta döntésképtelenséget! Gyötör a bûntudat de lángol a másik felem a boldogságtól! Az egyik szemem sír míg a másik nevet! Kettõs érzelmek dúlnak bennem! És mit mondtam nem szándékos partner keresésérõl van szó! Nem örömlányozásról és kicsapongásról van szó! Egy elgyengült pillanatban érkezett egy jel egy lány formájában! Nem tudom, ezt jobban körbe írni!
Remélem kiderül és akkor majd mehetsz a szeretõdhöz tiszta ingért és meleg kajáért. (ezen dolgok elõteremtõje nem érdemel megbecsülést??)
ha értelmezted volna a válaszomat akkor felfogtad volna hogy az érdekelt volna hogy mit akartál megbeszélni a véleményünket elmondtuk, neked nem tetszik, a te dolgod, de elgondolkodhatnál rajta hogy ha ennyi ember mondja hogy ez nem normális és nem az a megoldás hogy mással fekszel le a házasságod meg nem érdekel biztos hogy van valami alapja
A kérdező hozzászólása: :-)
Piskóta. Linzer. Esetleg valami kevert tészta. Mi van otthon?
bögrés sütik.
Vagy ez. Tök olcsó, és finom is, lekvárral megkenve. http://www.recept-oldal.hu/cikkek/tortak/piskota-tej-es-toja..

Mibõl mennyit tartasz otthon? Mi az ami mindig vana hûtõben, kamrában?

Most készülünk összeköltözni a párommal,és szeretnék bevásárolni kb 1 hónapra,vagy 2 hétre.(írhattok 4 fõs családra szóló mennyiséget is,sokszor járunk barátokhoz,így most már mi is megtudjuk õket hívni).

Legjobb válasz:
Mi 2 en vagyunk ,de hozzánk is szoktak jönni. ami nálunk mindig van és ebbõl ezekbõl vagyok betankolva: 5kg liszt sokat sütõk , száraz tészták többféle 1kg:tarhonya ,spagetti ,cérnametélt ,kocka ,stb rízs 1kg tojás 30db májkrémek ebböl többet szoktunk venni 10db biztos van buzadara 1kg Egy hónapra: 1karton UHT tej Olaj ebbõl fritõz olajat szoktunk venni egy 5literest többször tudom használni mint a sima olajat. Burgonya is van mindig 3kg hagyma:ebbõl 2-3 kg . A húst pedig mindig nézem ,hogy hol érdemes venni ha van valami nagyon jó akció akkor többet 3-5kg ,és dátumozva elosztva megy a fagyasztóba: Halat sosem veszünk a férjem horgászik. ,az van. Általában megnézem ,hogy mi az amibõl fogytán vagyunk,és az alapján töltöm fel kamrát: Heti menû tervet csinálok az itthon lévõ dolgból. Soknak tünik amit írtam ,de mi már voltunk nagyon rossz helyzetben anyagilag ,és ezáltal nem volt hónapokig rendes ételre pénzünk. így inkább halmozok kicsit.Kidobni nem szoktunk semmit.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mi 2 en vagyunk , de hozzánk is szoktak jönni. ami nálunk mindig van és ebbõl ezekbõl vagyok betankolva: 5kg liszt sokat sütõk , száraz tészták többféle 1kg:tarhonya , spagetti , cérnametélt , kocka , stb rízs 1kg tojás 30db májkrémek ebböl többet szoktunk venni 10db biztos van buzadara 1kg Egy hónapra: 1karton UHT tej Olaj ebbõl fritõz olajat szoktunk venni egy 5literest többször tudom használni mint a sima olajat. Burgonya is van mindig 3kg hagyma:ebbõl 2-3 kg . A húst pedig mindig nézem , hogy hol érdemes venni ha van valami nagyon jó akció akkor többet 3-5kg , és dátumozva elosztva megy a fagyasztóba: Halat sosem veszünk a férjem horgászik. , az van. Általában megnézem , hogy mi az amibõl fogytán vagyunk, és az alapján töltöm fel kamrát: Heti menû tervet csinálok az itthon lévõ dolgból. Soknak tünik amit írtam , de mi már voltunk nagyon rossz helyzetben anyagilag , és ezáltal nem volt hónapokig rendes ételre pénzünk. így inkább halmozok kicsit.Kidobni nem szoktunk semmit.
Nálunk: Pálinka sör sütéshez hozzávalók ( élesztõ, tej, vaj, liszt, zsemlemorzsa, tojás, stb. ) szalámi párizsi / parizel / sonka kenyérféle És ezen felül vannak a fõzési, sütési maradékok, pl. leves, rántotthús, krumpli, rizs.
Ami mindig van itthon: Mûzli Tej Tea Kávé Konzervek Rizs Fagyóban valami mirelit cucc Olaj Fûszerek Kolbász Tojás Sör Gyümölcs és zöldség Savanyúságok Nagyjából ezek. Egyébként meg vásárolunk ami éppen kell. Ezek amik mindig vannak itthon arra valók hogy ha éppen elfelejtettünk vásárolni, vagy nincs idõnk, akkor is tudjunk mit enni nagy hirtelen.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ami nálunk mindig van itthon: Tojás Tejföl Tejszín Tej Kakaópor Majonéz Mustár Ketchup Vaj Kenyér Szalámi/kolbász Különféle sajtok Savanyúságok (uborka, savanyúkáposzta) Lekvárok Krumpli Vöröshagyma Fokhagyma Sárgarépa Tészták Halkonzerv Disznózsír Liszt Cukor Porcukor Vaniliás cukor Só Rizs Kávé Mák Gríz Zsemlemorzsa Pizzakrém Gulyáskrém Élesztõ Sütõpor Szódabikarbóna Fekete olívabogyó Fûszerek Fagyasztószekrényben baromfi, hal, vörös hús, füstölt szalonna, levesszöldség, málna Víz Sör Bor Pezsgõ Röviditalok
ez nagyban fugg a ti fogyasztasi szokasaitoktol is nalam ket kisgyerekkel ezek mindig vannak itthon: 2-3 cs szarazteszta (levesteszta, spagetti, orsoteszta) 4-5 kilo liszt 2 kocka margarin 20 tojas fuszerek 2 kg cukor kave 1 karton tej 1 kg rizs 1 kg griz 1 liter olaj 4-5 cs pudingpor par csomag sutopor, szaritott eleszto 3-4 db suritett paradicsom fel liter tejfol felvagott 2 kg krumpli, repa leveskocka, etelizesito, so, tea, citromle, 1-2 lekvar, savanyusagok - a fagyasztoban mirelit zoldsegek es 2-2 kg csirkehus adagokban lefagyasztva ezek olyan alap dolgok nalunk, amibol barmikor tudok rittyenteni etelt, sutemenyt, akkor is, ha egy hetig nem megyek a bolt kozelebe, vagy ha ho vegen szukos a keret
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Mindegyik nagyon hasznos volt. :)
pálinka
4-en vagyunk 10 kg liszt 1 kg rizs kb most van 25 kg krumpli 4kg hagyma 2kg fokhagyma 5kg alma kakaópor élesztõ, sütõpor, fûszerek cukor, só, olaj, ecet, pudingpor méz, lekváros, savanyúságok konzerv lecsó, kukorica, borsó ketchup, pirosarany, majonéz, mustár tea, kávé, kekszek, mûzli, zab, édesség macskának táp és konzerv zsír, margarin, tej, tejszín tojás, vajkrém, felvágott, rúd szalámi fagyasztóban hús, csont, esetleg fõtt étel lefagyasztva


Létezik olyan, hogy az embernek otthon egyedül van önbizalma, értékelni tudja magát, felszabadult, van tartása de ha utcára kimegy, akkor ez mind elillan és romba dől?

Hirtelen elveszik az emberek között az utcán az a tartásom és energiám, önbizalmam, ami otthon megvolt. Ez mitől van? És mi rá a megoldás?

Legjobb válasz: Komfortzóna. Otthon ebben a zónában vagy, de amint kimozdulsz, ezen kívül kerülsz.

Komfortzóna. Otthon ebben a zónában vagy, de amint kimozdulsz, ezen kívül kerülsz.
A kérdező hozzászólása: És mi a megoldás, hogy a komfortzónámon "kívül is legyen életem"?
A kérdező hozzászólása: Szóval ez a természetes egyszerû tartás és magabiztosság, ami önmagától értetõdik a konfomrtzónámon belül, hogyan hozható ki azon kívülre?
Sok melóval, sokat járj emberek közé, és fontos, hogy beszélgess, ha csak pár szót az segít, pl ha a boltban az eladónak nem csak köszönsz, hanem váltasz néhány szót, meg ilyenek. Ja, meg nehogy azt hidd, hogy téged figyel mindenki, igazából mindenki ugyanúgy mint te is, magával van elfoglalva, ha meg épp téged is néz, 3 másodperc múlva el is felejt.
Sok szenvedéssel, de meglehet változni. Folyamatosan feszegetni kell a határokat. Ez piszok szar érzés, de valamit valamiért. Kezdd azzal, hogy többször elmész otthonról és lehetõleg valami forgalmas helyre.
Teljesen ugyanilyen vagyok, nem jó így élni. Megoldás a [email protected] Komolyan, mégha nem is egyszerû. El kell feledni, hogy ki van ott vagy mennyien, meg kell próbálni felszabadultnak lenni, ha nem megy, inkább csöndben maradni, mint hülyeségeket mondani vagy csinálni az izgalomtól. Otthoni környezetben nagyon jól érzem magam, bárhol máshol ez megszûnik, helyét kisebb-nagyobb félelem veszi át, ami sokban korlátoz.

Tényleg könnyebben szül az, aki a terhesség során nem hagyja el magát, hanem a végéig dolgozik, mos, főz, vasal, takarít vagy esetleg a kissebbik gyermekkel van otthon, mint az akinek végig kell feküdnie a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez inkább alkati kérdés. Én veszélyeztetett kismama voltam az elsõvel nagyon sokat kellett feküdnöm, otthon voltam a kezdetektõl fogva, de a házimunkát nyilván én csináltam. Az elsõ pici görcstõl a szülésig eltelt 3,5 óra.

Szia! Szerintem ez inkább alkati kérdés. Én veszélyeztetett kismama voltam az elsõvel nagyon sokat kellett feküdnöm, otthon voltam a kezdetektõl fogva, de a házimunkát nyilván én csináltam. Az elsõ pici görcstõl a szülésig eltelt 3, 5 óra.
24. hétig dolgoztam, pedagógsu vagyok, utána jött a nyári szünet. Ekkor lakásbõvítés, festés, házimunka, 34. hétig bicajoztam, napközben nagyon ritkán aludtam, sokat mozogtam, még szülés elõtt délelõtt kitakarítottam az egész lakást. 17 órát vajúdtam:(:(
Szerintem is inkább alkati kérdés, hogy széles-e, vagy keskeny a csípõd, illetve az is fontos, hogy milyen az izomzatod, és mennyire bírod a terhelést stb, ezer dolog lehet még...
semmi köze a 2-nek egymáshoz. én jógáztam, kirándultam rengeteget. lakásvásárlás, költözés, felújitás, munka. normálisan hiztam, 65kg al mentem szülni. ittam teákat, szedtem homeopátiát. 36 órát vajudtam, végül császár lett
Szia! Én április 17-éig dolgoztam 27-én szültem, májusra voltam kiírva. Hétfõtõl-szombatig, reggeltõl estig, egyszerûen nem bírtam a fenekemen megmaradni, tele voltam energiával. Végül rákényszerítve mentem egy táppénzre 17-én! kb. 15 perc alatt meglett a baba az elsõ fájástól!Szerencsém volt, bár Én tényleg sokat mozogtam, vissza gondolva, nagyon sokat izegtem-mozogtam.
Szia! En a hetedig honapig dolgoztam( szallodaban takaritottam) es mondhatom majd 24 ora volt a vajudas es ebbol 2 ora a kitolas, mert nem birtam kinyomni. :( Pedig kemenyen dolgoztam vegig. Ez van.
Sportoló kismama, versenysportból mentem babázni, egy percet nem ültem soha terhesség alatt, elsõ babóval vajúdtam kemény 14 órát, plusz több mint egy óra kitolás. Igaz, nem tudhatom, hogy ha többet fekszem, hogyan szültem volna... Tény, hogy gátmetszés és repedés nélkül megúsztam és már másnap úgy éreztem magam, mint aki nem is szült. Második babómmal ugyanilyen aktív voltam végig, plusz ott volt a még kicsi tesója is, az elsõ kósza fájásocskától számítva 3 óra múlva a kezemben volt. De az igazat megvallva, amolyan igazi fájások csak úgy másfél órát voltak, a kitolás is pikk-pakk ment, alig pár tolófájással...
Semmi koze hozza. En dolgoztam szulesig (pakolos munka), ferjemet apoltam mutet utan + hazimunka. Nehezen szultem
Hát végig jöttem-mentem, dolgoztam jó darabig, társaságba jártam. 48kg-mal kezdtem a terhességet, feljött 15kg. 30.héten letiltottak a menésrõl, még az emeletre sem mehettem fel a lépcsõn, ezért leköltöztünk a földszintre. Aztán amikor eljött az idõ, 3óra alatt megszületett a lánykám. Nekem mindig azt mondták, h nehezen fogok szülni, mert vékony vagyok és nem pihenek, aztán tessék! :)

A barátnömmel akarunk sexuális kapcsolatot létesiteni, de se nálam itthon se nála otthon nincs lehetöseg mert mindig van valaki otthon . Hol tudnánk kapni egy helyet?

Amugy mind ketten 18 alattiak vagyuk és ha ki akarnank bérelni egy szobát azt kiadnák felnötti felügyelet nélkül ?

Legjobb válasz: Szerintem ti még semmit ne akarjatok létesíteni.

Szerintem ti még semmit ne akarjatok létesíteni.
Ha beszállhatok nálam.39-es nõ vagyok
suli??? suli öltözö, retyó, tanterem??hmm? persze tanitás után, és a portásnak adsz egy szrest h adja oda a kulcsokat és bezárjátok magatok egy terembe, a takaritók pedig lese szarják;) kicsit meredek, de meglehet csinálni ha nagyon kanos vagy:) ) hidd el tapasztalat 15/F
Marika, ha õk nem mennek hozzád, írj rám :D

Milyen otthon gyakorlatok vannak a mellizom formázására? Elsősorban a belső izomzatot szeretném növelni, de igazából mindet jobb lenne.

Nincs semmiféle súlyzóm, a fitness bérletem meg lejár holnap és nincs pénzem újra. Rosszul kezdtem neki a testépítésnek és csak simán fekvenyomást csináltam egyenes padon, emiatt aránytalan lett a mellizmom. Szóval minden részre szeretnék er?síteni, kivéve arra, amelyiket a sima fekvenyomás er?sít, mert az viszonylag nagyobb lett. 16f

Legjobb válasz: felsõ mellre ferde padon alsó mellre negatív padon a melleid belsõ részére 1 kezes súlyzókkal fekvenyomás.tárogatás kicsit megnyújtja a melledet azt is csinálni kell. Hát otthon semmi súlyzóval szerintem nem nagyon tudsz mit csinálni.Max fekvõtámaszt tudsz.ha felrakod a lábad egy székre nehezebb lesz és talán kicsit jobban fog dolgozni a felsõ melled,ha pedig a kezeidet rakod fel egy székre például akkor könnyebb lesz a fekvõtámasz és talán egy kicsit az alsõ melledet is igénybe veszi.De szerintem rendes fekvõtámasszal is arányos fejlõdést érhetsz el.

felsõ mellre ferde padon alsó mellre negatív padon a melleid belsõ részére 1 kezes súlyzókkal fekvenyomás.tárogatás kicsit megnyújtja a melledet azt is csinálni kell. Hát otthon semmi súlyzóval szerintem nem nagyon tudsz mit csinálni.Max fekvõtámaszt tudsz.ha felrakod a lábad egy székre nehezebb lesz és talán kicsit jobban fog dolgozni a felsõ melled, ha pedig a kezeidet rakod fel egy székre például akkor könnyebb lesz a fekvõtámasz és talán egy kicsit az alsõ melledet is igénybe veszi.De szerintem rendes fekvõtámasszal is arányos fejlõdést érhetsz el.

Mit csináljak? Otthon minden éjjel pánikrohamom van, a koleszban semmi bajom.

Koleszos vagyok, és az a helyzet, hogy amikor csütörtökt?l vasárnapig itthon vagyok, minden éjjel pánikrohamom van valamiért. Amikor a koleszban vagyok, semmi bajom. Régebben kezeltek pánikbetegséggel. Az a baj, hogy most már minden éjjel úgy fekszem le, hogy tudom, hogy fel fogok kelni egy rohamra, és emiatt sokszor vagyok reggel fáradt. Már próbáltam, hogy megfordulok az ágyban és úgy alszom, de ez se segít.

Legjobb válasz: Otthon mitõl félsz? Attól, hogy egyedül vagy egy szobában? vagy mitõl?

Otthon mitõl félsz? Attól, hogy egyedül vagy egy szobában? vagy mitõl?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom. Folyton azt álmodom, hogy bogarak vannak az ágyamban és inkább ettõl leszek rosszul...
Amikor érzed hogy kezd eluralkodni rajtad, akkor valami szépre kell gondolni és mosolyogni. Ha nem megy, akkor felkelsz, felkapcsolod villanyt, eszel-iszol vmi finomat, aztán mondogatod hogy nyugalom, nincs semmi baj, el fog múlni. Nem hagyod, hogy elhatalmasodjon.
Aha, hát akkor vasald ki minden este az ágynemût. Attól megdöglenek, ha vannak, ha nincsenek, akkor is :)
Aztán meg lesöpröd, lerázod, hogy ne kelljen döglött bogarak közt aludnod :) Szerintem ha ezt megcsinálod minden nap, egy idõ után megunod, és talán elmúlik a bogármánia is.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi!
Szerintem ismét elõjött valami régi elfojtott dolog, amit csak pszichológus tud kideríteni, bármit csinálsz, csak elodázod a segítséget, amit õ tudna nyújtani és hamarabb túllennél az egészen, ha elmennél.
Szüleidhez kötödõ elfojtott düh miatt van.
Nem akarok beleszólni, de szerintem ez az ágynemûkivasalás nem túl jó ötlet mert ebbõl egy rituálét fogsz csinálni minden este és ez kényszercselekvéshez vezethet.
Rajtam mindig van, kivéve mikor alszok. 14/l
Itthon szinte sosincs rajtam, (kivétel persze, ha vendégek jönnek) egyébként, ha elmegyek, szinte mindig veszek fel, csak akkor nem, ha a ruhának van beépített mellrésze. Illetve hideg idõben, ha csak a boltba szaladok le, vagy sétálni barátnõmmel, szóval végig van rajtam kabát. 16 vagyok:)
Változó..Kilépni csak akkor lépek ki nélküle a végig kabát van rajtam pl. boltba.. azon kívül MINDIG van rajtam. Otthon meg amikor van kedvem felveszem, de általában nincs.
Nem hordok melltartót, kis mellem van, elég egy top. A melltartó nekem kényelmetlen, nem szeretem.
Én ki nem mennék itthonról nélküle. Ráadásul nekem elég nagyok, szóval kell nekik a tartás, bár szerencsére még nincs ilyen panaszom velük. Itthon sosem hordok, max. ha vendégek vannak, csak akkor.
Mindig van rajtam, kivéve ha alszok. Vagy itthon, akkor másfajtát veszek fel, nem a tipikus melltartót. 18/L
Rajtam is mindig van, anélkül nemigen megyek sehova. Otthon többnyire nincs rajtam, csak ha vendégek jönnek. 18/l
Nincs olyan alkalom hogy melltarto nelkul kimennek a kapun. Otthon nincs rajtam melltarto, minek? Hogy, majd kesobb logjon? kosz nem :) ) 15/L
itthol is mindig rajtam van, csak éjszakára veszem le. 18/L
#3 vagyok. 17/l, lemaradt. :)
Csak itthon nincs rajtam.
Rajtam is mindig van csak néha leveszem otthon meg éjszaka 14/L
Napközben mindei.Kivéve alváskor leveszem :) 14/L

Mit csináljak? Otthon mindig kupi van a szobámban és nem tudok összepakolni! Ha meg sikerül, 2óra múlva ugyanolyan mint az előbb. Van valami tipp, hogy hogy KÉNYSZERÜLJEK rá?

Legjobb válasz: Jelöld ki mindennek a pontos helyét. Általában akkor lesz rögtön rendetlenség, ha használsz valamit, aztán nem tudod hova tenni, mert nincs helye, ezért végül csak leteszed valahová. Ha van helye, akkor elpakolni is könnyebb, illetve minimális szoktatás kell, hogy idõvel mindent a helyére tegyél vissza.

Jelöld ki mindennek a pontos helyét. Általában akkor lesz rögtön rendetlenség, ha használsz valamit, aztán nem tudod hova tenni, mert nincs helye, ezért végül csak leteszed valahová. Ha van helye, akkor elpakolni is könnyebb, illetve minimális szoktatás kell, hogy idõvel mindent a helyére tegyél vissza.
Felesleges cuccaid nincsenek, amiktõl megszabadulhatnál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igyekszek tenni a rend érdekében, bár van már szobainasom, kosaram, de a fránya dolgok mindig eltûnnenk, vagy lábuk kél. :D Azért köszönöm!
Szerintem unatkozol. A dolgaid káoszba rendezésével foglalod le magad. Alkotótevékenységet kellene folytatnod. Hobbid van-e, ilyesmik.
Túl sok a felesleges lomod, kacatod, vagy túl kicsi a szobád. Elõzõn könnyebb segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!