Találatok a következő kifejezésre: Otthagytam a mivel (26 db)

Pontosan mi volt az oka annak, hogy Deuce otthagyta a Hollywood Undead-et?

Mert ahogy Deuce számait hallgatom... egyik másikban (szinte mindegyikben) elég csúnyán oltja őket. Hallottam valamit arról, hogy J3T és Deuce nagy spanok voltak csak közbeszólt a hírnév meg a cash és Johnny hátba szúrta Deuce-t de ennél többet nem tudok... Mi volt az a ,,hátbaszúrás" amit annyiszor emleget?

Legjobb válasz: Meg valami buli után jól összekaptak! (Danny sokkal jobb)

Meg valami buli után jól összekaptak! (Danny sokkal jobb)
már régen hallottam a történetet úgyhogy lehet nem pontos, de úgy tudom, hogy Deuce ki akarta sajátítani a bandát és saját maga köré építeni az egészet a többieket elnyomva. Ezt J3T nem viselte el és annyira összekaptak hogy J3T kivágta. Ekkor jött Danny. Egyébként a Hollywood Undead is oltja Deuce-t... a Lights out c. szám pl. Deucenak szól
Én úgy hallottam hogy Deuce egyedül akart 70% ot a pénzbõl ezért kivágták.
oda menj érdeklõdni ahol el szeretnéd végezni
hol laksz? ha BP, tudok ajánlani egy szuper sulit.

Otthagytam a páromat 3év után! Agresszív állat volt, mindent elkövetett ellenem! Nem tud beletörődni és próbál bosszút állni ahogy tud! Mit tegyek?

Miután otthagytam megismerte egy barátn?met!Eleinte azt hajtotta h csúnya neki nem tetszik,most viszont h végleg látja h nem megyek vissza hozzá ráhajtott a barátn?mre!Bn?met persze nem érdekli és lerázza nekem elmond mindent,viszont idegesít hogy az exem ?t hívogatja bulizni hívja mindig keresi!!Miért csinálja??????

Legjobb válasz: Nem biztos az, hogy ezzel pont bosszút akar állni, lehet szimplán tényleg csak tetszik neki, ezt senki nem tudhatja. Viszont ha tényleg annyira agresszív és borzalmas kapcsolat volt, a barátnõdben pedig bízol annyira, hogy tudod, hogy az exek számára tabuk, akkor nagyívben sz*rd le mit powerkodik a volt barátod.

Nem biztos az, hogy ezzel pont bosszút akar állni, lehet szimplán tényleg csak tetszik neki, ezt senki nem tudhatja. Viszont ha tényleg annyira agresszív és borzalmas kapcsolat volt, a barátnõdben pedig bízol annyira, hogy tudod, hogy az exek számára tabuk, akkor nagyívben sz*rd le mit powerkodik a volt barátod.
és 3 év kellett, hogy rájöjj "ggresszív állat" volt a barátod ?:)
A kérdező hozzászólása: sajnos igen....:(
Nem tudom miért csinálja, mert nem ismerem a srácot.Vagy tényleg tetszik neki a barátnõd, vagy igyekszik téged féltékennyé tenni, hogy visszamenj hozzá.Szerintem ne foglalkozz vele, ha eldurvul a helyzet, mind a ketten (te és a barátnõd is) cseréljétek le a számotokat, pár száz forintért lehet már új SIM kártyát venni.
Ennyi? Már azt hittem, téged üldöz.

Otthagytam a sulit, mivel betegség miatt megbuktam. Most mit tegyek?

Szoval...17eves vagyok...

Legjobb válasz: szia.én szó szerint ugyan ebben a cipõben jártam csak 10 évvel ezelõtt.én a munkanélkülin keresztül elmentem egy egy éves tanfolyamra hogy legyen szakmám.közben elhelyezkedtem dolgozni,és a tanfolyamot így fejeztem be.késõbb mikor módom volt rá leérettségiztem.mindenképpen szerezz egy szakmát.és amint tudsz érettségit is.vállalhatsz munkát,de a mai világban 17 évesen szakma nélkül nehéz lesz találni.beszéld meg a szüleiddel õk mit gondolnak.mindenképpen úgy cselekedj ahogy jónak érzed.de vigyázz!ne maradj szakma nélkül.és elsõ utad a munkaügyi kp.legyen.ne húzd sokáig az idõt.remélem segítettem.sok sikert!!!

szia.én szó szerint ugyan ebben a cipõben jártam csak 10 évvel ezelõtt.én a munkanélkülin keresztül elmentem egy egy éves tanfolyamra hogy legyen szakmám.közben elhelyezkedtem dolgozni, és a tanfolyamot így fejeztem be.késõbb mikor módom volt rá leérettségiztem.mindenképpen szerezz egy szakmát.és amint tudsz érettségit is.vállalhatsz munkát, de a mai világban 17 évesen szakma nélkül nehéz lesz találni.beszéld meg a szüleiddel õk mit gondolnak.mindenképpen úgy cselekedj ahogy jónak érzed.de vigyázz!ne maradj szakma nélkül.és elsõ utad a munkaügyi kp.legyen.ne húzd sokáig az idõt.remélem segítettem.sok sikert!!!
Szívbõl sajnállak. sajnos vannak ilyen sulik, a középiskola ugye már nem kötelezõ :s Én ebbe a suliba nem mennék vissza. Mivel a suliknakis kell az ember, egy ugyanilyen kereskedelmi középiskolában próbálnám ki magam, de egy másikban. Ott összekapnám magam, és megmutatnám ezeknek a ... embereknek, hogy legalább 3, 5-4-es átlagot hoznék simán. Ez aztán nekik lenne a szégyenük, mert mutatná, hogy mint tanarak, semmit se értek! Vagy ha már kiábrándultál az egész kereskedelembõl, akkor keress egy másik szakmát. Lehet, találsz olyat, ahol az itt elvégzett 2 évedbõl beszámítanak valamennyit. Sikeres iskolakeresést kívánok Neked!!
Szia! Ez ilyesztõ helyzet lehet, de elõször is nyugodj le. Tudom könnyû ezt mondani, de próbáld meg. Azután próbáld végiggondolni a lehetõségeidet. Szerintem is megpróbálhatnál egy másik suliba felvételt nyerni, nekem is voltak olyan évfolyamtársaim akiknek már a 3. sulijuk volt, valahová biztos felvennének. Aztán ha mégsem, akkor tényleg valami szakmát kéne elvégezned, OKJ-s tanfolyamot. Utánna ha el tudsz vele helyezkedni, megpróbálhatod késõbb az érettségit és akár mi mást is tanulhatsz. Persze nem lesz könnyû, de nem szabad feladni! Erõsnek kell lenned!
Szia! Hát én a helyedben esti tagozaton végezném el. Ott csak heti 2-3 délutánt kell bejárni, normálisabbak a tanárok mint középsuliban, felnõttként kezelnek, nem veszik ilyen szigorúan a hiányzást. Én ezt tanácsolom. Én a 3évet végeztem el a gimiben, majd az oszt.fõnököm miatt 3.év estire. Mindenki azt mondta megbánom. Hát nem!! Sõtt, nagyon örülök h akkor így döntöttem. mert tudom, annál a tanárnál sosem kaptam volna magyar 5ös évvégit + érettségit. Mert megmondta sose leszek nála 5ös ha bele gebedek se. Esti mellett meg lenne lehetõséged vmi tanfolyamot elvégezni, errõl érdeklõdj a munkaügyi központban. Sokféle szakma van amit támogatnak azoknak, akiknek még nincs. Sok sikert!
Szerintem próbálj meg leérettségizni. Szerintem eléggé fontos, mert manapság jobb esélyekkel indulsz, jobb szakmákat tanulhatsz. Vannak esti/levelezõ sulik is. Nem tudom, hogy hol laksz, de minden nagyobb településen van ilyen lehetõség. Sõt ha most az érettségitõl elment a kedved, megcsinálhatod késõbb is, mert azért van OKJ-s tanfolyam, amit elvégezhetsz. Pl. A ELO-nak vannak levelezõ tanfolyamai, de szerintem a munkanélküli központban is találsz valamit, csk jelentkezz be munkanélkülinek. Szerintem nagyon igazságtalanok voltak a suliban veled szemben, hiszen ilyenkor azért illene valami javítási lehetõséget adni...
Szia! Minden keppen csinalj valami sulit!!! #tobb olyat ismerek, aki ma azert nem tud normalisan elhelzezkedni, mert nincs nmeg a papirja. Hiaba baromi jok abban amit csionalnak mert evek alatt megszereztek a gyakorlatot, nincs papirjuk es vagy nem veszik fel oket, vagy nem ugy fizetik mint ha meglenne az a papir. Sok sikert!!!

Mit tennétek, ha megbánnátok a költözést? Két éve költöztem el otthonról a barátomhoz, otthagytam a munkámat, családomat. Majd érkezett a baba. Lassan vissza kell mennem dolgozni, de nincs hovA, illetve a régi lakóhelyemen van a munkahelyem.

Mit tegyek? Menjek a régi helyemre vissza? de az 2,5órányira van? Költözzek vissza a kisgyerekkel? Akkor mi lesz a kapcsolatunkkal? Az az igazság, hogy nem szeretek itt élni, ahol most, a szívem hazahúz.

Legjobb válasz: hát elég fura ez a hozzááálás. párod mit szólna ha csak úgy lelépnél a gyerekkel? vagy nem vagytok egy család? én külföldön élek a párom miatt , még nem találtam munkát, nincsenek itt barátaim de meg sem fordulna a fejemben hazaköltözni hiszen összetartozunk. ha te ezen gondolkosz akkor valószínû a kapcsolatoddal sincs minden rendben.

én anno azon agyaltam, amikor a páromhoz költöztem, hogy olyan jó lenne, ha a közelében lenne munkám, mert akkor véglegesen oda költözhetnék. álmaim ne továbbja volt. és halálpontosan vele szemben fél perc sétára lett az új munkahelyem. ezzel annyit akartam, hogy ha valamire vágyik az ember és nagyon akarja, teljesül! te nem a pároddal akarsz lenni, úgy tûnik...
hát elég fura ez a hozzááálás. párod mit szólna ha csak úgy lelépnél a gyerekkel? vagy nem vagytok egy család? én külföldön élek a párom miatt , még nem találtam munkát, nincsenek itt barátaim de meg sem fordulna a fejemben hazaköltözni hiszen összetartozunk. ha te ezen gondolkosz akkor valószínû a kapcsolatoddal sincs minden rendben.
Ha a párod is találna ott munkát, akár együtt is visszaköltözhetnétek.
Munkát bárhol lehet találni. Viszont egy kapcsolatnak sem tesz jót ha elköltözöl... meg mi az hogy otthagytad a családod? Mármint a szüleidet? Ez a normális, felnõttél, most a te családod a párod és a gyereketek. Velük kell lenned, nem a szüleiddel. Vagy csak én nem értelek... normális esetben ott kéne jól érezned magad ahol a számodra legfontosabb emberek vannak. Ezek szerint a barátod nem tartozik oda.
Ha haza mész és ott tudsz dolgozni, akkor oda. A kapcsolatotoknak nem hiszem, hogy baja lenne belõle ha hetente max háromszor tudnátok találkozni- nekünk speciel javult :) De a babának valószínüleg rosszat tenne.
Valószínûleg a kapcsolat színvonalához képest - errõl ugye nem ír a Kérdezõ, hogy jól megvannak-e? - sokallja az áldozatot, azaz hogy távol a szüleitõl, barátaitól, korábbi munkahelyétõl elment munkanélkülinek. Lehet, a párja nem is foglalkozott azzal, hogy a Kérdezõnek így rosszabb lesz, csak elvárta, hogy költözzön oda - holott a lakhely megválasztásánál mindkét fél lehetõségeit, közérzetét figyelembe kell venni.
A kérdező hozzászólása: Az nem igaz, hogy munkát mindenhol lehet találni! Akkor miért van annyi diplomás munkanélküli?????? Nem azért tanultam annyit, hogy olyan munkát csináljak, amihez nem értek vagy nem a szakmám. Másrészt nagyon szeretem a párom, de igen nehéz messze lenni a szeretteimtõl, akiktõl segítséget kaphatok bármikor, és igen nehéz a megszokott munkahelyet otthagyni a semmire és a bizonytalanra. Ez nem a szerelemrõl szól. Igenis szeretem a páromat, ezért szültem neki két csodálatos babát, de azért reálisan is kell néha gondolkoznunk.
nem akarlak megbántani, de tényleg nem úgy gondolkozol, mintha valóban szeretnéd a párod, különben a realitás az lenne, hogy vele mindent megoldani, nem pedig nélküle de jó lenne ez is meg az is, csupán mert most nincs más ötleted. Hát mindenért meg kell küzdeni, a lehetõségekért is, hogy legyenek.
És a párod hogyan vélekedik a problémáról? Õ pl. költözne miattad - a szülõvárosodba, vagy egy 3. helyre, ahol mindketten tudtok dolgozni?
Szerintem elõször is tedd fel újra a kérdést, legalább is magadnak.A költözést bántad e meg vagy inkább a barátoddal való kapcsolatot? Amit itt leírtál azt a barátodnak is elmondtad már? Mert szerintem ebben elsõsorban õ a leg illetékesebb.Valaki itt utalt rá, hogy mi az hogy elhagytad a családodat. Na igen! Ha nem érzed, hogy a barátoddal , és a kisgyermekeddel új család lettetek, akkor nehéz itt bármit is mondani.

Most, h visszaköltöztem a vőlegényemhez, és otthagytam a barátomat, most ő hiányzik. Nem tudom kiverni a fejemből, de nem tudom mit csináljak. Szeretem mind a kettőt. Van olyan, h két férfit szeret az ember? Hogy tegyek eleget a kapcsimnak?

4.5pont a barátomnak:?szinteség,család,szex,bizalom,pénz

Legjobb válasz: Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!

Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!
és még a pasik a léhûtõek mi?Két fiúnak csapod a szelet , de ha te lennél ebben a helyzetben akkor félre állna a szád! Ebbe gondolnál bele mielõtt itt vállalod fel , hogy ribanc vagy!
Elõfordulhat, hogy az ember két embert is szeret, de ez tartósan nem tartható fenn. Ez általában sajnos nagy lelki fájdalmakhoz vezet, ami mindenkit érint a kapcsolatban. Jó lenne dönteni, és hûséget fogadni. Mindig jobb egy biztos pont, mint egy ingatag, és magával ragadó mocsár.
Lehetséges, h 2 férfit szeressen egyszerre az ember... 2 napja feltettem egy hasonló képdést (két srácot szeretek egyszerre. ez normális?), nézd meg az arra kapott válaszokat is, hátha sehítenek. Ek szerintem a barátod a befutó, ha a felsorolt számodra fontos tulajdonságokba mind sokkal jobb a võlegényednél... A võlegényed mit szól ehhez? nincs kiakadva? szurkolok, hogy jó döntéet hozz! puszi!
Én ezt úgy oldottam meg hogy szakítottam a võlegényemmel és külön költöztem, de az akkori leendõ barátommal sem találkoztam. Magyarul: költözz külön mindkettõtõl, mert így õk is csak szenvednek, és ugye nem akarod bántani akit szeretsz. Pár hét után kiderül majd ki hiányzik jobban.
fuuujj...barátod is van meg võlegényed is? ne haragudj, te egy büdös k*rva vagy!!!!!! tudod milyen fájdalmat okozhatsz ezzel a võlegényednek? gondolj már bele ha neki lenne csaja és kiderülne, te qrva!!!!!!remélem minél hamarabb kidob a võlegényed, szurkolok neki!!!!!! egy férfi

Kaptam magamnak egy baratot akiert otthagytam a "bandam" es most nemis koszonnek az uton. Mit tegyek?

hogy csinaljak hogy kibekitsem mert a legjobb baratommal osszevesztunk[lany vagyok es o fiu]amiadt mert mar nemjarok gyakran ki mert van baratom.mit tegyek hogy kibekitsem ot es ujra legjobb baratok legyunk?ez a dolog nagyon megviselt engem szoval megkerlek segitsetek

Legjobb válasz: Amitõl van barátod(párod) nem jelenti, azt, hogy mellõznöd kell a barátaid. A kettõt meg lehet fértetni egymás mellett. Szerintem próbáld meg mindenképp megbeszélni ezt a (volt) legjobb barátoddal is, ha oan jóba voltatok meg kell értenie, esetleg próbáld meg valahogy összeismertetni a párod a barátoddal, hátha rájönnek, hogy milyen jófej a másik...

Amitõl van barátod(párod) nem jelenti, azt, hogy mellõznöd kell a barátaid. A kettõt meg lehet fértetni egymás mellett. Szerintem próbáld meg mindenképp megbeszélni ezt a (volt) legjobb barátoddal is, ha oan jóba voltatok meg kell értenie, esetleg próbáld meg valahogy összeismertetni a párod a barátoddal, hátha rájönnek, hogy milyen jófej a másik...
minek neked egy barát, ha nincs szükséged rá, miután bepasiztál?
Minek kell neked egy olyan barát, aki nem is köszön vissza?!?! Köpd le!
Üdv. Ahogy tudom, a bíróságon nem az számít, hogy ki a hibás, ki csalt meg kit, hanem az, hogy mi jó a gyereknek. Sajnos, ha neki van élettársa, tudja biztosítani azt a családi légkört, stb, akkor komoly esélye van, függetlenül attól, hogy õ csalt meg, stb. Nem tudom mennyi idõsek a gyerekek, de egy bizonyos kor fölött az õ véleményüket is kikérik, hogy kivel szeretnének maradni. Sok szerencsét, és jó ügyvédet kívánok.
Szia!Azonnal menj a gyámügyre jegyzõkönyveztetni, ezt a papírt csatold a bírósági aktához!
Az elõbbi válaszadó vagyok:ha úgy érzed hogy jó apa vagy, harcolj és ne add fel!Nézd meg a CsaládjogiTörvénykönyvet az interneten.
Bizonyítsd tanúkkal, papírokkal, minden lehetséges módszerrel, hogy nem tudna gondoskodni a gyerekekrõl, nem tudná fenntartani a lakást (már ha ez így van), hogy a múltban felelõtlen anya volt. És készülj fel, gondold át, mi az amit õ elõáshat rólad és felhasználhat ellened (az anyagi és egészségügyi helyzetedtõl kezdve akár a hazugságokig terjedõen). Mi a helyzet, mindkettõtöknek van stabil és jól fizetõ munkája? Van bármelyikõtöknek priusza, pszichológiai vagy tartós testi betegsége? Mi olyan tényezõ van az életetekben, ami szerepet játszhat a döntésben bármelyikõtök oldaláról? Van esélyed megegyezni vele?
Nem érdekel a pontozás, látom nem tetszett hogy azt szóba hoztam hogy talán a másik félnek is vannak hibái, szóval a bíróság is kihallgatja mindkét félt ahhoz hogy döntést tudjon hozni.Korrekt lett volna ha a kérdezõ õszintén írt volna magáról is pár szót.
Mindenképp harcolj a gyerekekért. Ha tudod tanukkal írasd le, hogy a feleséged többször egyedül hagyta a gyereket és Õ hagyott el téged a családját. Mindent szedj össze ami felhozható arról, hogy rossz anya. Iszik, gyógyszerezi magát? Stb... sok sikert!!! Szükséged lesz rá! Hiszen sajnos a magyar családjog inkább az anya mellett áll, hiába egy r...bi.
Azért az sem mellékes szempont, hogy mennyi idõsek a gyerekek. Nem mindegy a bíróság elõtt sem, hogy valaki egy kétévest vagy egy tizenkétévest hagy egyedül a lakásban. Bár a mai világban az utóbbi sem ajánlatos, azért nem hiszem, hogy szülõi gondatlanságnak számítana.
Mindenképpen harcolj a gyerekeidért, egy ilyen nõnek nem való gyerek mert csak a saját boldogságát tartja szem elõtt. Sajnos egy ilyen esetben õk járnak a legrosszabbul...
Férjemnek a volt felesége lelépett egy pasassal külföldre, itthagyta az akkor 5 éves kislánnyal, a férjem beadta a válókeresetet, a csaj hazajött rá egy évre és nekiítélték a gyereket.Miért?Volt két jó ügyvédje!Amúgy nagyon súlyosat kell egy anya vétkezzen hogy elvegyék a gyerekeit.A te hibáidat is vedd figyelembe, miért nem vagy te jó neki?
Na-na-na!!! Aki ilyen r..biket ír...ne osszuk az észt!Szegéynek így is elég baja van... Nem ismerjük a helyzeteteket, miért csalt meg a feleséged, hogyan hagyott ott. Bár azzal, hogy Õ hagyott ott ténylegesen Téged egy normális bírónál "1 pont a jvadra". Az elsõ tárgyaláson csak helyzet tisztázás szerûség lesz, a gyerekekkel még nem is fognak nagyon foglalkozni. A gyerekek majd egy teljesen külön tárgyalás lesz, amikor (amennyiben tudnak már beszélni ) õket is meghallgatják. / Ez viszonylag sokat számít/ Az viszont valóban igaz, hogy a magyar családjog inkább az anyát "védi", de sok esetben az apa is megkapja a gyerekeket. Ami nem jó és semmiképp ne csináljátok, hogy a gyerekekt szétválasztjátok!!! Most Ti is mindketten le vagytok terhelve a saját gondjaitokkal és a gyerekek most egymás támogatói. Szétválasztás a gyerek szemében egyenlõ -> BÜNTETÉS. Hát kitartás!
A gyerekek az anyánál kerülnek elhelyezésre és a lákás is náluk marad a gyerekek jogán.Erre rábasztál de nagyon :D Nyilván azért lépet le másik pasival mert veled nem volt boldog, mostmár kár sóhajtoznod, akkor kellett volna okosnak lenned.Hacsak nem akarta az anya legyilkolni a gyermekeit, a bíróság soha a büdös életben nem fogja neked itélni öket.A gyereknek az anyjánál a helye.Nem vagyok abban sem biztos hogy az itt leírt dolgok megfelelnek a valóságnak.
Az anya marad a lakásban a gyerekekkel és nem kell felezzen hanem1/3, és ha nincs pénze akkor sem történik semmi.
Elõzõ válaszhoz: Szerncsére ennyire nem hülye a magyar jog sem. Ha házasok, meg de pláne nem. A Lakást vszínüleg felezni kell, vagy ha az anya megkapja kötelezve lesz a lakás felének kifizetésére. ez is sajna baromi bíró függõ és cseszett mód szubjektív... :oS ez van...
Sajnos kereshetsz albérletet vagy mehetsz anyádhoz.
Lehet, hogy a gyerekekhez csak a lakásért ragaszkodik.A gyerekeknek egy biztonságos családi háttére van szükségük. Bármilyen problémánk van a gyerekeket tilos egyedül hagyni, fõleg ha kicsik és nem tudnak magukról gondoskodni!!
úgy látom az a válasz, ahol megfordul a vajon miért, rögtön kukába pottyan... Leírtam mire számíthatsz a bíróságon... Nap mint nap ezt csinálom, sajnálom, de pont arra számíthatsz... mást nem tudok írni... még ha haszontalan is... elsõ tárgyaláson ne is számíts olyanra, hogy a gyerekekkel bmilyen elõrelépés is lesz... / Nem mellesleg a lakást semmiképp nem fogja megkapni.../
Kérni kell a bíróságon az ideiglenes gyermekelhelyezést most.Én konzultálnék egy ügyvéddel!
Ugykellett te is egy vagy a sok h... pasi közül.És ugy mégis te mit tetél ezért?Nem foglalkoztál velük?Nem adtál nekik meg mindent , szeretett.Talán jobban kellett volna meg többet foglalkozni, törödni a nejeddel.Remélem a nejedé lesz minden pasika.

Szeptemberben elkezdtem az egyetemet, aztán otthagytam. Idén újra fogok jelentkezni, de még mindig nem tudom mi volna a nekem való. Mit tegyek?

Muszáj megtalálnom a nekem megfelelõ szakot és egyetemet. Hol nézzek utána a dolgoknak? Hova menjek el? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Pályaválasztási tanácsadás? Önismereti tesztek?

Pályaválasztási tanácsadás? Önismereti tesztek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!