Találatok a következő kifejezésre: Ott lent, bőr (7 db)

Mennyire lombozó látvány ha a lány ki van pattogva ott lent? Sajnos nem nagyon bírja a bőröm a borotválást.

Legjobb válasz: Akkor ne borotváld [email protected] Vannak krémek, meg gyanta is. Esetleg hagyd ott a pincsit.

Akkor ne borotváld [email protected] Vannak krémek, meg gyanta is. Esetleg hagyd ott a pincsit.
egy fiu sem foglalkozik azzal hogy ki van e pattogva oda lent vagy sem
Tehát nem baj, ha kipersen , ami késõbb kigennyesedhet, a nyári melegben beizzad, jobban ki fog pattogni. Viszont ha van rajta 2 szõrszál, már hozzád sem nyúl. (Hajrá divat, hajrá pornófilm.)
Én már sokszor próbáltam úgy lerázni valakit, hogy erre hivatkoztam, vagy arra, hogy megjött, de nem érdekelte õket. Volt már olyan, hogy kértem elõtte 5 percet, hogy leborotváljam, sõt a srác is kért. Egymás után mentünk a fürdõbe. :D Amíg borotváltam, addig én is próbáltam úgy idõzíteni, hogy ha tudtam lesz szex, akkor elõtte borotválkoztam. Különben meg hagytam nõni. De a legfontosabb az egészséged és az, hogy a bõröd szép maradjon. Ezért kéne valami más megoldást találnod és nem azért, mert a barátodnak tetszik vagy sem. Ebben legyél önzõ. A te bõröd, a te egészséged. Ha esetleg begyullad, akkor lehet súlyosabb következménye is, lehet egy életre csúnya heges marad. És azzal sem értek egyet, hogy a mai világban minden pasi borotválja. Ez sem igaz. De fel lehetne tenni erre is egy kérdést. :D
Aha. Szóval a gyereknek mindegy, csak luk legyen. Értjük. Az, hogy mellette egészségtelen a bõrödnek a benövések, és még gusztustalan vagy, az sem számit.
A kérdező hozzászólása: 17éves a barátom és még õ is borotválja. egyszer megkérdeztem tõle, hogy nem e zavarja ha ilyen és azt mondta erre, hogy ne hülyéskedjek már ilyenen nem fog fennakadni. mert ránézésre tényleg nem látszik, de ha hozzáérek akkor érzõdik. borotválás után kb 6óráig teljesen sima, de utána már érzõdnek a benövések, kipattogzások. megpróbálom úgy idõzíteni a borotválást, hogy utána legyünk együtt, de suli után ha találkozunk egybõl, akkor nem ugorhatok ki a mosdóba, hogy csak 5 perc:D
Azért ez egy baromság, hogy egy pasit sem zavar. Igenis gusztustalan a kipattogzás. Ráadsául a szõrösödést gusztustalannak nevezni minimum hülyére vall. Kérdezõ, egyszerûen csak vágd rövidre és kész. Prrsze tudom ez az internetgeneráció csak a pórnót ismeri (mindkét nem) és ma már a fiúk szõrzete kimerül a hajban (már ha van) és elvárják, hog minden lány totál csupasz legyen. Szerintem a szõrös punci jobb, természetesebb. Vágd rövire és kész. Akinek meg nem tetszik, az amúgy sem szereti a puncit, csak a pórnót.
A pasikat nem nagyon zavarja. Ha be vannak indulva a szexre, akkor akár még szõrös is lehetsz, vagy menzeszelhetsz az sem számít. Viszont saját magad miatt jobb lenne, ha nem borotválnád. Én most nemrég tértem át a gyantázásra, kozmetikus csinálja és azt mondta letöri a kezem, ha még egyszer borotvát veszek a kezembe, mert attól lesz ilyen csúnya és benõtt. Próbálj más megoldást.
láttam már pornókban olyat, sztem nem baj :D f18
Ilyen borotválós gondokra vannak krémek!
A kérdező hozzászólása: de ha végig simítok rajta, akkor lehet érezni sajnos... de még mindig jobb, mintha szõrös lenne:S
Nekem nagyon nem jönne be. Próbáld Neogranormon-nal ápolni, a kisbabáknál is használják, és nagy valószínûséggel neked is használ.
Ne borotváld, vagy várd meg, amíg szõrtüszõ gyulladást kapsz.
Használsz borotvazselét? Én egy ideje, és azóta jobb. (Fontos, hogy zselé legyen, ne hab.)
Ne borotváld a puncidat, hanem csak ollóval vágj le a szõr hosszából.
Komolyan ezt mindennap 2en megkérdezik, mikor kiírjàtok nem tûnik fel? Most akkor neked is ideírom: dm - szõrtüszõgyulladàst csökkentõ krém - 1000ft, mindennap bekened, és csudiszép bõröd lesz. Kozmetikus meg fél perc alatt úgy legyantãz, ahogy akarod.

Borotválkozás után kipattog a bőröm ott lent. Tudna ez ellen valki valamit ajánlani? Testápoló?

Legjobb válasz: Babahintõpor a legjobb.és ne használj eldobható borotvát 2-nél többször.

Babahintõpor a legjobb.és ne használj eldobható borotvát 2-nél többször.
Testápolót ne kenj rá semmiképp! Valahogy fertõtlenítsd a területet. Én olyasmi törlõkendõt szoktam használni, amit gyantához adnak.

A borotválkozás ott lent egyre érzékenyebbé teszi a bőrt vagy hozzászokik és nemlesz olyan érzékeny?

Legjobb válasz: A bõrtípusod nem fog megváltozni a borotválástól, olyan marad amilyen

A bõrtípusod nem fog megváltozni a borotválástól, olyan marad amilyen
Megszokja
szerintem megszokja, fiú vagyok, eleinte amikor kezdtem borotválni rettentõen szúrt, viszketett, de most már semmi... :)
Esetleg orvos? De ezt miért kell megkérdezni?

Igaz, hogy vannak pasik akiknek kifejezetten a "megnyúlt" bőr tetzsik ott lent?

vagy nem tudom hogy hívják,de valahol azt olvastam, és nekem az és rohadtul nincs önbizalmam,és lassan már magamt?l is undorodok......:(

Legjobb válasz: ne üvöltözz az oldalon,nagy betükkel!szerintem iràsod törölve,vagy javitva lesz. izlések és pofonok.fogadd el magad amilyennek születttél.nem a punci kinézetéért lezsünk szerelmesek,hanem a nöért,meg annak viselkedésért.

ne üvöltözz az oldalon, nagy betükkel!szerintem iràsod törölve, vagy javitva lesz. izlések és pofonok.fogadd el magad amilyennek születttél.nem a punci kinézetéért lezsünk szerelmesek, hanem a nöért, meg annak viselkedésért.
szia nekem is olyan a bör ott lennt pedigmég 16 éves vagyok ilyen volt mindig és az én barátom szereti meg még el is szorakozik vele :) ne aggodj szerintem nem akadály
Én pasi vagyok, de emiatt nem dobnám ki a barátnõm, ha szeretek valakit cseppet sem számít milyen ott lent a bõr. Szerintem neked sem lesz ezzel gondod, fogadd el hogy ilyen, ha normális pasit fogsz ki nem fogja zavarni.
Az elõzõ válaszadónak üzenem, hogy marha nagy bunkó vagy mondták már? Bele sem gondolsz, mit érezhet ilyenkor a csaj? Ez ugyanolyan dolog kb mint ha azt mondaná neked a csaj bocs kicsi a farkad és nem fekszem le veled. Neked sem esne jól az 100.
Ez férfi függõ ne aggódj. Aki szeret téged szívbõl. Annak tetszeni fog bárhogy is nézzen ki. Ilyenen kár fílózni és elbizonytalanodnod. :) Szóval fel a fejjel :)
Valóban butaság a kérdés... ez nem olyan, hogy hátha tetszeni fog valakinek... az én kedvesemnek is nagyobb a kisajka, mint a nagy, és még egyszer sem jutott eszembe még a kérdés sem, hogy ez most teszik e, avagy sem. Ettõl függetlenül a nõgyógyász javasolhatja, hogy esetleg távolíttasd el, mert könnyebb takarítani... de ez kb olyan probléma, mint a fiúknál a körülmetélés. Magától egy fiú sem rajongana a z ötletért... Lányok meg erre gyúrnak? Ne bolondozz...
Sokféle kinézetû punci létezik, egyik sem jobb vagy szebb a másiknál. Egyéni ízlés dönti el, kinek melyik jön be. A "megnyúlt" bõrön szerintem a kisajkakat érted. Egyeseknél hosszabb, nagyobb mint a nagyajkak. Elõször én is kétkedtem a "szépségében" (mert hogy nekem is ilyen van), de ma már egyátalán nem izgat. Csak nézz meg egy-két pornó újságot vagy filmet, ahol tényleg látni lehet a részleteket és rádöbbensz, mennyiféle alakot ölthet a férfiak örömforrása.
soha életemben még nem jutott eszembe dilemmázni a puncim miatt. mielõtt regisztráltam volna erre az oldalra, nem is tudtam, hogy az embereknek még ez is probléma. szerintem tök lényegtelen milyen a puncid
Tök mindegy hogyan nevezed! Lehet "kakastaréj" is nem? :)
A jelenség tudományos neve "saláta". Csak az egyszerûbb kommunikáció kedvéért.
A kérdező hozzászólása: háááát elég nagy fazs lehetszxd már boccs
A kérdező hozzászólása: ok köszi kicsit megnyugodtam:) )
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nagyon gusztustalan, olyannyira hogy volt is hozzá szerencsém. Az egyik haverral járt a csaj 2 hétig, aztáb hirtelen szakítottak, haver nem mondta meg miért. De nem volt bele szerelmes vagy hasonló, nekem meg tetszett és azt mondta nem érdekli ha összejövök vele, hátha nekünk bejön. Aztán az elsõ szex alkalmával... zavarba jöttem mint állat mert mgvolt nyúlva ott lennt neki, és szégyen vagy sem megmondtam neki öltözzön fel és asszem ennyi. Na ezután kiderült miért tette ki a szürét haver... ugyanezért. De amugy úgy tudom ezt is lehet mûteni, de nemtom nem vagyok orvos.
A kérdező hozzászólása: jó mondjuk nem ér a térdemig..vagy ilyesmi.amúgy mi a normális méret??vagyis az általános????
én is 16 vagyok és nekem is olyan... de eddig még egyik barátomat se zavarta. szerintem a normális fiúknál ez nem számít

Ott lent, a bőr meg van nyúlva. Vagyis hosszú, és szörnyen zavaró. Mit tegyek?

Hallottam már kisajak-plasztikáról, de kiskorú vagyok..majd pár év múlva esetleg, mert ez nagyban rombolja az önbizalmamat..És szerintetek,hogy ne nyúljon tovább tudnék tenni valamit???

Legjobb válasz: Ha még kiskorú vagy, akkor még változol. Lehet, hogy tök természetes az ahogy most kinéz, csak te hiszed úgy, hogy nem... mert változik az is. Nem tudsz semmit sem csinálni, hogy ne "nyúljon" a bõr. Próbáld meg magad elfogadni, nem egybõl mindenért a plasztikai sebészre gondolni.

Ha még kiskorú vagy, akkor még változol. Lehet, hogy tök természetes az ahogy most kinéz, csak te hiszed úgy, hogy nem... mert változik az is. Nem tudsz semmit sem csinálni, hogy ne "nyúljon" a bõr. Próbáld meg magad elfogadni, nem egybõl mindenért a plasztikai sebészre gondolni.
az utolsóóó lány tudna segíteni nekem abba hogy hol és mennyiért mûtette meg? :) kööszi
szia!nem baj hogy kis korú vagy!szülõi beleegyezéssel végrehajtható a mûtût!én 14 évesen csináltattam meg.sokkal nagyobb lett az önbizalmam..ilyen téren!ha zavar..én nagyon ajánlom a mûtétet!
A kérdező hozzászólása: oké, megnyugodtam kösz :)
Na látod? Pasi írt õt sem zavarná :-)
Pasi vagyok, de szerintem senki sem fog ezzel foglalkozni. Egyrészt nagyon nehéz meghatározni, milyen a "szép" és a "csúnya" punci, másrészt nem látom be, miért lenne géz a kicsit nagyobb szeméremajak.
Gondolom még nem láttál férfi nemiszervet de az övék sem egyforma sõt valamelyik görbe , túl vékony stb. Az övék sem " tökéletes" . Szerintem nem gáz. Ha majd tényleg nem tetszik akkor marad a plasztika. Szégyelni nem kell magad az biztos, én sem szégyenlem. Akinek nem tetszik ne nézzen rá :-)
Szerintem nem gáz hidd el nekem is van akorra 23 éves vagyok és nem egy pasival voltam összesen. (hárommal) de egyiknek sem volt gond. Van még idõd megszokni 18 éves korodig ha akkor sem tetszik akkor ott a plasztikaa ami kb 100-150 ezer ft.
A kérdező hozzászólása: nem 3 centi nincs meg :d max 2 :S
A kérdező hozzászólása: hát igazából annyira nem nagy, csak kicsit, de elég idegesítõ...szóval hogyha megfogom, és "kihúzom" akkor olyna 2-3 cm..:| pf viszont ANNÁL RONDÁBB és nagy is:/ bár néha rámjön, hogy nem is olyan nagy, és akkor jól érzem magamd :D csak félek a pasik reakciójától, tudom hogy még korai 14 éves fejjel, de akkor is...és olvastam oylanokat hogy a pasik szeretik is, de azért mondjuk nem kéne általánosítani
Egyébként mennyire nagy? A csikló meg minden kilátszik vagy csak a kisajak egy része?
Hát nem tudom hány éves vagy nem is akarok hülyeséget mondani de lehet hogy a nagyajak "hozzánõ" még... Egyébként nekem is nagy ami egy kicsit zavar is de már kezdem megszokni és a pasik eddig nem reklamáltak :-)
A kérdező hozzászólása: és megtörténhet, hogy "visszahúzódik"?
Nekem is nagy, de már nem zavar. A kedvesem különlegesnek tartja :)
igen :) Székesfehérváron, az mûtõ albában (magánklinika) 120.000 ft volt. (K)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!