Találatok a következő kifejezésre: Ott a vagy nem (2386 db)

Mit tennétek a helyembe? Ott hagynátok, vagy nem?

Körülbelül 3 hónapja vagyunk együtt,én 17 éves férfi vagyok és a lány is.

Legjobb válasz: 17 éves férfi vagyok és lány is xDXD ez tetszik:D:D ne haragudj de hosszú percek óta hangosan röhögök XDXD amúgy szerintem ha irogat annak a másiknak nem jelent semmit, ma ez a divat sajna, hogy minden pasi haverjukhoz(meg nõkhöz is) teleírják szivecskékkel meg mindennel:S:S és hogy hozzád nem... ez így.. érdekes :s

felmelegítve csak a töltött káposzta jó... pláne úgy, hogy egyszer már kicseszett veled és otthagyott valakiért. aki kétszer ugyanabba a szarba lép, az meg is érdemli.
Sry én voltam az elsõ, de könnnyesre röhögtem magam, tudom hogy elirás volt. Bocs csak már fáradt vagyok. :) A barátnõdre rátérve. Adj neki ultimátumot vond kérdõre, bár szerintem sokra nem mész vele. Akinek már egyszer 'közbe jött egy pali' annak közbe fog jönni többször is. Tapasztalatból tudom. Ugyhogy szerintem ne nyüglõdj, keress egy normális lányt aki a te képeid alá irogathat. :)
Pffffff..közbejött neki egy pasi..olvasod te mit írsz??Ha más írná, mit reagálnál rá? Szerintem megint közbe fog neki jönni, úgyhogy hagyd az ilyet a fenébe.Ha tisztelne téged valamennyire akkor nem írogatna másnak ilyet, fõleg nem a volt barátjának! 22l
Én sose írogatnék más pasinak ilyeneket ha van párom. Még azt se írom nekik msn elköszönéskor h puszi... :/ De mindenki más. Szerintem akkor sincs így rendjén, de ez az én véleményem. Essetleg említsd meg neki, hogy msot akkor kivel is jár... veled vagy vele? És tuti, hogy akkor írogatott neki mikor veled járt épp és nem mikor vele?
Hát mindenképp beszélnék vele, hogy eseteg nem kéne írogatnia a csávónak mert ez téged zavar és tényleg gáz... Ha szóltál neki és továbbra is folytatja, akkor én kiadnám az útját hogy akkor érezze magát jól vele... Fõleg, hogy már egyszer eljátszott veled egy ilyesmit... 16/L
17 éves férfi vagyok és lány is xDXD ez tetszik:D:D ne haragudj de hosszú percek óta hangosan röhögök XDXD amúgy szerintem ha irogat annak a másiknak nem jelent semmit, ma ez a divat sajna, hogy minden pasi haverjukhoz(meg nõkhöz is) teleírják szivecskékkel meg mindennel:S:S és hogy hozzád nem... ez így.. érdekes :s
Az a véleményem h a barátnõd egy kis p*csa.De lehet h csak azt akarja h megnézd és féltékeny legyél.Viszont ha megint összejöttetek, akkor nincs mitõl tartanod hiszen téged választott.De ez attól is függ h a barátnõd szakított-e vele vagy fordítva.De sztem mindenképp mondd meg neki h ez bánt téged, persze csak higgadtan és próbálj meg nem féltékenynek tûnni!Jah és nézd meg a képek alatti dátumokat is hogy akkor épp kivel járt a barátnõd.
"én 17 éves férfi vagyok és a lány is." És tudathasadt. Hagyd ott magad feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsokat. És igazatok van.
Egyértelmû ha másnak a képe alá írogat akkor õ tetszik neki nem pedig te. Hagyd a fenébe.
Hát én szerintem nem kezdenék újra kapcsolatot, mert magamat ismerve rettegnék attól, hogy megint otthagynak.. De ez más tészta. Viszont megintcsak magam miatt tudom, hogy én is nagyon jóban vagyok az exemmel. Igaz nem irogatok a képei alá, de vannak olyan, sokkal expresszívebb emberek, akik örömmel és gond nélkül leírják ami a fejükbõl éppen kiesik. Lehet, hogy csak jóban vannak, de a dolog semmiképp nem korrekt veled szemben. Szerintem mond meg neki kerek perec. Az én hozzállásom a férfiakhoz és az udvarlókhoz akkor változott meg, amikor összejöttünk a mostani párommal, mert õ megköveteli tõlem, hogy mindenkitõl a leghatározottabban szigetelõdjek el. Mehetek egyedül bulizni, olyan barátaim vannak és akkor találkozok velük akiket és amikor akarom, csak egyszerûen elvárja hogy ne közeledjek (semmi flört) és minden közeledést hárítsak el. Ez így egészséges, és szerintem neked is ezt kéne megértetni a barátnõddel. Nehogy azt higyje, hogy el akarod tiltani valakitõl, mert szerintem olyat, hogy tilos nem szabad senkinek sem mondani, nem vagyunk egymás tulajdona.
Oh most olvasom a fejleményeket! Egy hete nem láttad??? Ez egyáltalán nem normális! MSN-en meg ha ilyen netfüggõ a csaj, akkor biztos fennt van, max rejtve... Én nem nevezném kapcsolatnak azt, ahol a párom nem válaszol, nem keres egy hétig. Szerintem nem is kell a dologról a továbbiakban beszélni, egyszerûen csak te se keresd és ennyi. Ha bárhol ki van írva neked h "kapcsolatban" akkor azt állítsd át, és lépj tovább szó nélkül.
Második vagyok. tényleg ne haragudj, de elég vicces volt:) :D de am: szerintem ne gyere össze vele mert elég bunkó a kislány...:S:S máshoz tud írni, hozzád nem? :S
A kérdező hozzászólása: Tényleg?Hol és mikor?:D de most tényleg, szerintem nekem se kellett volna ilyen hülyének lennem, de azt hittem megváltozott, szal pofáraesés!:(
Sztem hagyjd ott és jöjj össze velem!!Én nem csinálnék ilyen csúnya dolgokat veled!!:) 16/L
A kérdező hozzászólása: 2009.június 25. És majd meg pukkadok, nem vesz tudomást arról, hogy nekem ez nem jó, pedig már írtam neki!Nem is válaszolt rá.egy hete nem láttam, tegnap volt fent msn-en
A csaj egy buta p*csa. Elnézést ha túl alpárian fogalmaztam.
A kérdező hozzászólása: Am most h mondjátok tényleg röhejes!De nem kel félreérteni.XD Sorry kicsit gyorsan írtam:)
A kérdező hozzászólása: azt akartam, hogy én 17 éves vagyok és a lány is 17 éves! Nem vagyok tudathasadt, köszi:) Nem vagyok skizofrén, attól, hogy elírtam valamit! Ja és ha még lenne ilyen hiba, akkor bocs elõre is!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nagyon egyet értek veled, és tényleg így lesz igazad van, és az utolsó elõttinek is köszönöm a tanácsokat! Akkor szerintetek is korrekt a szakítás.Szerintem is, ezt én nem bírnám végig csinálni megint, tisztára olyan az egész mint amikor elõször jártunk.Még egyszer nem követem el ezt a hibát.Pedig nem vagyok egy rossz ember, meghallgatom mások véleményét, nagyon együtt érzõ vagyok, kicsit lelkis is, meg csúnya sem vagyok, de azért valamilyen téren nyilván rosszul esik! És tudja, hogy milyen vagyok.Nagyon magam alatt voltam és vagyok ez miatt, de ahogy azt Bob Marley is énekelte "no woman, no cry" Vannak még egyáltalán normális lányok, akik nem ilyenek?

Bolognese kutyám 6 hónapos, előrébb áll az alsó fogsora mint a felső, nem kiállításra vagy más célból vettük. Szerintetek zavarja ez őt valamibe vagy nem?

Bichon bolognese

Legjobb válasz: Ezt hívják buldog harapásnak, nem fog neki problémát okozni. Viszont nem tartom jó ötletnek hogy a kutya elõtt mindíg ott van az étel. Az õ nyelvén ez azt jelenti õ a falkavezér akkor ehet amikor akar, nem akkor amikor te akarod. Ez késõbb súlyos problémákhoz vezethet. Ajánlom olvas utánna kicsit a falkavezérségnek a cerberos oldalán, és olvasd el Jan Fennell kutyapszihológia címû könyvét.

Ezt hívják buldog harapásnak, nem fog neki problémát okozni. Viszont nem tartom jó ötletnek hogy a kutya elõtt mindíg ott van az étel. Az õ nyelvén ez azt jelenti õ a falkavezér akkor ehet amikor akar, nem akkor amikor te akarod. Ez késõbb súlyos problémákhoz vezethet. Ajánlom olvas utánna kicsit a falkavezérségnek a cerberos oldalán, és olvasd el Jan Fennell kutyapszihológia címû könyvét.
nekem pont fordítva van és a felsõ áll elõrébb. Annyira figyelünk csak, hogy a termetéhez mérten választjuk ki a tápot, hogy ne legyen túl nagy szemû (csivim van, de ezenkívül semmi másban nem befolyásolja a mindennapjait, ugyanúgy csontozik és játszik mint a többi kutya.
A kérdező hozzászólása: Mi kutyánkra is nagyon oda figyelünk úgy látom nagyon boldog egész nap bohóckodik , az ételére is oda figyelünk. Száraz táp mindíg van elõtte bár csak akkor eszi ha jutalom falatnak kapja.
Nekemis ilyen kutyam van es elorebb all az also fogsora mint a felso mar 4 eves kutyabaja:) neagodj!ez olyan mint az emberrnel, van aki forditotharapassal szuletik ezert kell fogszabalyzo es van aki keresztharapassal es ugy tovabb, de a kutyaknak nem kell fogszabalyzo:P naluk nem problema:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat , utánna nézek a Jan Fennell kutyapszihológia címû könyvnek.
Az étel elõtte van mindig tényleg nagyon rossz ötlet... a többit majd a könyvben elolvashatod Írdd be a keresõbe h "scribd kutyaszichológia" és megtalálod online - nem engedi linkelni...
A kérdező hozzászólása: 4. Az étel hatalma . Ez lesz az elsõ amit elkezdünk vele.

Fiúk ti hogy szeretitek jobban. Ha a lány borotválja ott lenn vagy nem? Vagy csak az ollóval vágja rövidre? Vagy nagyon szőrösen? Vagy hogyan?

Lécci kort is írjatok, ha lehet :D

Legjobb válasz: Én borotválom, így szeretem, és az elsõ pasimnál elvárás volt. A mostani barátom jobban díjazza, ha csak rövid vagy fazonírozott, lássa hogy nem egy gyereket nyalogat. A köztes pasas azt akarta ne csináljak vele semmit - panaszkodásból válóok lett, nekem az kényelmetlen.

Én borotválom, így szeretem, és az elsõ pasimnál elvárás volt. A mostani barátom jobban díjazza, ha csak rövid vagy fazonírozott, lássa hogy nem egy gyereket nyalogat. A köztes pasas azt akarta ne csináljak vele semmit - panaszkodásból válóok lett, nekem az kényelmetlen.
A teljesen csupasz...
ha nem túl nagy ak nem is kell se borotva se olló se semmi 20/F
Én nekem a rövidre vágott is megfelel csak ne legyen dzsungel 23
teljesen csupaszon. 18/F
teljesen csupasz. nekem a fazon a kis csík se tetszik. csak a csupasz.
Jobban a csupaszt szeretem de ha egy kicsit szõrös az se baj.
ahol egyáltalán nem kell szõr ott mindenképp gyanta, mert a borotvált felület kicsit szúr. a gyantázott meg szép selymes, csak úgy siklik a nyelvem:) na de azért még nem dõl össze a világ a borotválástól sem.
én teljesen leborotválom bent(lent), a nagyajak kezdödéséig meg gyanta(ott azon a husis részen:) )..
Csupasz borota elég! 18/F
Ollóval megelégszem drágaságom. 69/F
Én nem a pasim miatt borotválom csupaszra, han em azért mert nekem igy tetszik a puncim.
mikor hogy, milyen kedvem van!!!!!olyanra vágom, levágom, nõnõnõ, fazonírozok, levágom...de nagy dzsungelt nem szeretem:P
Én nem tudom, de ÁTLAGBAN(tisztelet a kivételnek) a fiatalabbak(akik már férfiak, koruk szerint)azok, akik a csupasz punciba vannak belebuzulva...Én meg nem akarok úgy kinézni, mint egy hat éves.
Mire ez a sok csupasz punci??? Elferdült a világ, igen is egy felnõtt embernek legyen rajta szõr. Persze kulturáltan, higiénikusan, csak úgy mint egy egész embernek kell (kéne) kinézni. A csupasz puniról mindig az ovis lányok jutnak eszembe, a kukiról már nem is mondok semmit.
legyen csupasz mer a szõrt nem akarom nyalogatni. f22
Nedvesen, csupaszon, és szûken:D ez a tuti 18/F
szeretem ha csupasz 42/F
Én szeretem ha van egy kis szõr, na nem dzsungel, de valami legyen, az sokkal jobban beindít.Elvégre az a funkciója részben. 22/F
csakacsupasz! max kis fazon ;)
Teljesen csupaszon, gyantázva szeretem, de egy kis csík mindig marad középen.De nem zavar. 46/F
kopassz puncit szeretem 19/f
Ahol nyalni kell csupasz, ahol nem lehet jo vastag :)

15 éves fiú vagyok s van egy csaj aki nagyon bejön s sztem ő is kedvel. Mondjátok má meg hogy mit mondjak neki? Az is gáz hogy őt a szülei nem engedik el sehova. Hát még ha az egy fiú.

Legjobb válasz: Kedveskedj neki, barátkozzatok. Dícsérd meg bátran,biztos örül majd neki...... de kérlek ird le, h mik a körülmények, suliból ismered vagy honnan, hol szoktatok találkozni? Így majd könnyebben tudok tanácsot adni......

Kedveskedj neki, barátkozzatok. Dícsérd meg bátran, biztos örül majd neki...... de kérlek ird le, h mik a körülmények, suliból ismered vagy honnan, hol szoktatok találkozni? Így majd könnyebben tudok tanácsot adni......
Hívd meg pájtába csajágaröcsögén s akkor mondjad má meg hogy mivolt -.- 1-megtanulsz beszélni 2-megtanulsz írni 3-megtanulod elolvasni amit leírtál 4-mondd meg neki hogy "sztem én kedvelek tégedet s akkor gyere velem má valahova" micsoda primitív emberek vannak...

Leborotválják szülésnél a szőrt ott lent? Vagy nem nyúlnak hozzá? Vagy eleve úgy mész, hogy le van?

Legjobb válasz: Kórház és dokifüggõ. Nekem nem volt se borotválás, se beöntés. Illetve az egyik gyerekemnél a szülésznõ a nagyajkakról egy-egy húzással lerövidítette a szõrt, hogy jobban hozzáférhetõ legyen. Amúgy én nem borotválom.

Kórház és dokifüggõ. Nekem nem volt se borotválás, se beöntés. Illetve az egyik gyerekemnél a szülésznõ a nagyajkakról egy-egy húzással lerövidítette a szõrt, hogy jobban hozzáférhetõ legyen. Amúgy én nem borotválom.
Nekem borotváltak, attól függetlenül, hogy indulás elõtt még megcsináltam magamnak otthon is.
Nekem akartak borotválni, de ledöbbentek mikor látták, hogy nincs mit megcsinálni, mert már Én megcsináltam. :D Szerencsémre nekem sem volt beöntés!
40. hétben voltunk már a baleset napján. Ami poén, hogy pont a kórházba tartottunk, mert a dokim elõtte lévõ nap mondta, hogy feküdjek be. Annyi történt, hogy nem adták meg az elsõbbséget és neki csapódtunk egy lámpaoszlopnak. A kocsi felismerhetetlen volt és alig bírtak kiszabadítani. A kislányunknak nem lett semmi baja szerencsére. Nekem viszont annál több... lábam - kezem tört, vállam azóta is fáj. Elég nehéz volt a kórházban is, de szerencsére sokat segítettek. Páromat is beengedték, mivel én nem tudtam kimenni a látogatókhoz. Igaz a babát akkor elvitték tõlünk, de legalább ott volt. Páromnak pár zúzódáson kívül nem lett semmi baja. Aki a balesetért volt felelõs késõbb meglátogatott a kórházban és felajánlotta az anyagi támogatását és segítségét bármiben. Õszintén szólva a két puszta kezemmel öltem volna meg a férfit kínok kínja között, ha a lányunkkal valami történik. Azóta jól vagyunk, már csak 1-2 karcolás emlékeztet rá.
Én is lerendeztem magam szõr terén. Epilátorral minden nap szimmertikusan egy kicsit, így mire szültem pont jó lett. Beöntés volt.
nekem Kistarcsán volt borotválás és beöntés is!! semmi gáz.ki lehet bírni
A végén már semmi kedvem nem volt ott borotválni, látni nem láttam, tapogatózni nem volt kedvem... Leborotváltak szüléskor, már ha azt a két húzást annak hívják. Épp csak ott szedte le a szõrt, gondolom a gátmetszés miatt. Meg sem érzed akkor, és kisebb gondod is nagyobb annál...
Balesetes Anyukától kérdezném, hogy jól volt a kicsi? Ugye nem lett bajotok? Mi történt? Hanyadik héten?
Szia! Nekem hétfõre csinálta mega párom (extrém nagy hasam volt) és péntek reggelre szültem, szóval már nme nyúltunk hozzá! Pedig elõtte úgy volt tervbe, hogy csupasz nunival mehetünk csak...De akkor már nem érdekelt! A szülésznõm mikor megérkezett kérdezte kell e, de már akkor mondta is, hogy ott húzza csupiraahol ahová a metszést tervezi meet így gyorsabban gyógyul!Beöntést kaptam! Mostani szülésznõm mondta, hogy ha nem kérek beöntést nem kapok, és nem tervez gátmetszést sem :)
Én Szolnokon szültem sürgõsségi császárral baleset miatt. Kb. 2 perc volt arra, hogy mindent megcsináljanak, ami fontos (alapból le voltam borotválva). De, amúgy sem volt energiám azt nézni mi történik velem, csak a gyerek érdekelt. Barátnõm rám 3 nappal szült szintén Szolnokon császárral, neki volt beöntés is és le is borotválták.
sztem vidd vissza, egy oltástól nem szabadna nagyon véreznie
hívd fel az orvost azonnal, szerintem ez nagyon nem normális (vagy 2000 kutyát oltottak már le elöttem, de még soha nem láttam hogy bármennyire is vérzett volna 1-2 cseppen kivül)
orvos! jobbulást neki!
Vidd vissza, nem kéne véreznie.

Istenhegyi úton a genetikai uh mennyibe kerül? Gondolom más is járt már ott. A honlapon nem találtam árakat.19 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! 14.000 ft volt nekem augusztus elején a 18.heti ultrahang. Kaptunk dvd-t róla, 3-4 kinyomtatott képet, sõt még egy pillanatra megnéztük 4d-ben az arcát, arrol is kaptunk egy kinyomtatott képet. 25-30 percet voltunk bent, várni rengeteget kellett, mert csúszás volt, de megérte:) Nekem dr. Lintner Balázs csinálta az UH-t. Kellemes babavárást:)

Szia! 14.000 ft volt nekem augusztus elején a 18.heti ultrahang. Kaptunk dvd-t róla, 3-4 kinyomtatott képet, sõt még egy pillanatra megnéztük 4d-ben az arcát, arrol is kaptunk egy kinyomtatott képet. 25-30 percet voltunk bent, várni rengeteget kellett, mert csúszás volt, de megérte:) Nekem dr. Lintner Balázs csinálta az UH-t. Kellemes babavárást:)
8000 ft!!! ha kaálira gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum a neve.
Én 1 éve voltam ott, 15-ért csinálták meg, kb 10-15 perc volt!
A XIV.Bolgárkerék u.3.-ba menj.Ott is 10000-15000 ft, a babát kb.20-30 percig nézik, ha van is csúszás, kibírható(kb.10-15 perc)kapsz lemezt az egész vizsgálatról, és nem csak egy pillanatra mutatják meg 4D-n, hanem megpróbálnak nagyon jó képeket készíteni róla(a felvételen ez is végig rajta van).2 gyerekes anyuka
Én pont most megyek csütörtökön pont oda, a Hadjdú Krisztinához. 14 ezret mondtak nekem. Szeritnem megéri, hogy õ nézze a babát, én nagyon nagyon sok jó dolgot hallottam róla.

Segítséget kérnék! Kislányom 2 éves és most fog először a nagyszülőknél aludni egyedül. Nem tudom melyik a jobb megoldás, ha én viszem el és ott hagyom, vagy már eleve a nagyszülők jöjjenek érte? Melyik megoldással viselné jobban?

Legjobb válasz: Nemrég estünk át ezen. :) Elõtte kipróbáltunk egy délutáni ott alvást is, nem volt gond. Az éjszakai alvás úgy történt, hogy olyan 6-7 óra körül vittük el mamáékhoz, hogy még tudjon ott is játszani, ne egybõl alvás legyen. Már itthon mondtam neki, hogy "ma mamával fogsz aludni, Te fogsz rá vigyázni, hogy ne féljen!". :) (Apósom épp dolgozott, anyósom egyedül volt). Megértette, mondta is mamának, hogy majd vigyáz rá, h ne féljen. :) Elköszöntünk.... Másnap mondta anyósom, hogy nem volt semmi baj. Fürdés után vagy 2x emlegette, hogy hazajönne, de anyós mondta neki, hogy most ott alszik, nem jön haza. Megértette, nem sírt. Elaludt, éjszaka is csak vagy 3x kelt inni. (itthon többször szokott) Reggel jól ébredt, nagyon jó kedve volt. Most hétvégén talán összejön még 1 alkalom, h ott aludjon. Muszáj szokatni hozzá, mert júniusban apával le akarunk lépni 3 napra..., + esküvõk is lesznek a nyáron, akkor is anyósom vigyáz majd rá éjszaka. Remélem, nálatok sem lesz semmi gond, könnyen veszi majd az új helyzetet! Megírod majd?

Nemrég estünk át ezen. :) Elõtte kipróbáltunk egy délutáni ott alvást is, nem volt gond. Az éjszakai alvás úgy történt, hogy olyan 6-7 óra körül vittük el mamáékhoz, hogy még tudjon ott is játszani, ne egybõl alvás legyen. Már itthon mondtam neki, hogy "ma mamával fogsz aludni, Te fogsz rá vigyázni, hogy ne féljen!". :) (Apósom épp dolgozott, anyósom egyedül volt). Megértette, mondta is mamának, hogy majd vigyáz rá, h ne féljen. :) Elköszöntünk.... Másnap mondta anyósom, hogy nem volt semmi baj. Fürdés után vagy 2x emlegette, hogy hazajönne, de anyós mondta neki, hogy most ott alszik, nem jön haza. Megértette, nem sírt. Elaludt, éjszaka is csak vagy 3x kelt inni. (itthon többször szokott) Reggel jól ébredt, nagyon jó kedve volt. Most hétvégén talán összejön még 1 alkalom, h ott aludjon. Muszáj szokatni hozzá, mert júniusban apával le akarunk lépni 3 napra..., + esküvõk is lesznek a nyáron, akkor is anyósom vigyáz majd rá éjszaka. Remélem, nálatok sem lesz semmi gond, könnyen veszi majd az új helyzetet! Megírod majd?
elviszed elmondod neki most itt maardsz és a mamával leszel reggel találkozunk picit játszol vele s elmentek mamáék meg a figyelmet elvonják a játékal
Nálunk is jövõ héten esedékes. Nap közben már sokszor volt a nagyszülõknél nélkülünk, simán aludt délután, nem volt gond. Mi tervezünk egy próbaestét, amikor én is ott leszek, de mindent úgy csinál anyu, mintha nélkülem lennének. Írok majd, mi volt.
mi is 2 éves korában estünk át ezen :) nem vagyok paramami de az elsõ alkalommal én egy 3. variációt választottam és úgy gondolom, így volt a legjobb a gyereknek :) szóval átvittem este, mama megfürdette, etette majd játszottam vele egy fél órát és lefektettem, miután elaludt mentem haza és másnap délutáni alvásra mentem érte :) este nyûgösebb, szerintem akkor nem értette volna, hogy miért nem megyek vissza érte, reggel viszont volt nagy boldogság, hogy meglátta a nagyszülõket :) azóta persze nem csinálunk ilyet, odaviszem, elköszönök, elmondom, hogy mi hogy lesz és integetnek nekem az ablakból :) 2-3 havonta alszik ott és nagyon szereti :)
Mi is most leszunk 2 evesek es valoszinu, hogy mi is hamarosan ateljuk ezt:D Szerintem mindenki maga tudja, hogy melyik a legjobb megoldas a gyermeke szamara. Szerintem enyem pl benne lenne egy olyanban is, hogy eljon mama erte, de ezt csak azert nem valasztanam, mert mamat akarom kimelni. Egyszeruen elviszem majd mamahoz es akar azonnal elkoszonok tole es megyek. Szerencsem van, az en gyerekem nem paras ilyenkor. Vad idegennel elmenne az utcan. Ha kitalalja, hogy o nem arra akar setalni, amerre en, neha eljatszom vele, hogy na szia en megyek, es van, hogy ejt a fejemre, elindul az ellenkezo iranyba:D Nem volt soha az a tipusu gyerek, aki ott szeret ulni az anyja szoknyajan. 1-1.5 eves koraban megis csak ugy tudtam otthagyni mamanal, hogy o ne vegye eszre, hogy en elmegyek. Ha elkoszontem tole, akkor se volt nagy gond, mert csak egy picit pityergett. Aztan, mikor par ora mulva erte mentem, ujjongva fogadott, de azt mondtak a nagyszulok, hogy egy percig nem emlegetett:D Szoval gyereke valogatja, neked kell tudnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerencsére a kislányom a bátrabb fajtából való és abból sem volt soha gond, ha a mamánál ott maradt. Elmondtam mindig neki, hogy elmegyek és mikor megyek vissza érte. Nekem egy kicsit még fájt is, hogy nem sírt ilyenkor sose, de ha mentem csak úgy repült. Lányomat ismerve, lehet nekem lesz rosszabb, hogy nem lesz itthon. Attól is tiszta depi vagyok, ha csak napközben viszik el, még nem volt idõm megszokni, mert ez nem túl gyakori. De hát mindkettõnknek edzõdni kell.
Nekünk nagyon bevált, mikor kicsit egyedül akartunk lenni, hogy már elõre be volt lelkesítve a máshol alvásra. Keresztanyumhoz akartuk vinni és egész nap az volt a téma, miket fog este csinálni. Pl hu de jó játék lesz, lehet bunkert építeni székekbõl meg plédbõl, ott van egy frankó játszótér stb. Próbáld azt elérni, hogy akarjon menni! Pl ha valami rosszat csinál, mondogasd neki, hogy na ha még egyszer ilyen lesz, nem mehetsz aludni a nagyihoz. Fordított pszichológia:) ) Még Õ fog jól viselkedni, hogy mehessen. A lények, hogy legyen valami olyan érdekes játék, ami csak ott van és otthon nem lehet olyat, vagy nincs!
Én T-s vagyok, ott azonnal adnak helyette egy másikat, gondolom a Telenornál is
Micro usb-s kábelt bárhol vehetsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!