Találatok a következő kifejezésre: Ott a vagy (6577 db)

Keszthelyen mennyibe kerül a sima uh felvétel és kép? Hogy kell fizetni? Akkor ott kpban, vagy előre csekken?

Legjobb válasz: én ugyan nem keszthelyi vagyok, de ha itt Pécsen sima uh vizsgálat van 500-vagy 1000ft egy kép, és amikor bemegyek kell szólni, hogy szeretnék képet, aztán ott kellet fizetni, gondolom ott is ez lehet, de az ár kórházfüggõ, ha magándoki, akkor lehet drágább is.

én ugyan nem keszthelyi vagyok, de ha itt Pécsen sima uh vizsgálat van 500-vagy 1000ft egy kép, és amikor bemegyek kell szólni, hogy szeretnék képet, aztán ott kellet fizetni, gondolom ott is ez lehet, de az ár kórházfüggõ, ha magándoki, akkor lehet drágább is.

Segítséget kérnék! Kislányom 2 éves és most fog először a nagyszülőknél aludni egyedül. Nem tudom melyik a jobb megoldás, ha én viszem el és ott hagyom, vagy már eleve a nagyszülők jöjjenek érte? Melyik megoldással viselné jobban?

Legjobb válasz: Nemrég estünk át ezen. :) Elõtte kipróbáltunk egy délutáni ott alvást is, nem volt gond. Az éjszakai alvás úgy történt, hogy olyan 6-7 óra körül vittük el mamáékhoz, hogy még tudjon ott is játszani, ne egybõl alvás legyen. Már itthon mondtam neki, hogy "ma mamával fogsz aludni, Te fogsz rá vigyázni, hogy ne féljen!". :) (Apósom épp dolgozott, anyósom egyedül volt). Megértette, mondta is mamának, hogy majd vigyáz rá, h ne féljen. :) Elköszöntünk.... Másnap mondta anyósom, hogy nem volt semmi baj. Fürdés után vagy 2x emlegette, hogy hazajönne, de anyós mondta neki, hogy most ott alszik, nem jön haza. Megértette, nem sírt. Elaludt, éjszaka is csak vagy 3x kelt inni. (itthon többször szokott) Reggel jól ébredt, nagyon jó kedve volt. Most hétvégén talán összejön még 1 alkalom, h ott aludjon. Muszáj szokatni hozzá, mert júniusban apával le akarunk lépni 3 napra..., + esküvõk is lesznek a nyáron, akkor is anyósom vigyáz majd rá éjszaka. Remélem, nálatok sem lesz semmi gond, könnyen veszi majd az új helyzetet! Megírod majd?

Nemrég estünk át ezen. :) Elõtte kipróbáltunk egy délutáni ott alvást is, nem volt gond. Az éjszakai alvás úgy történt, hogy olyan 6-7 óra körül vittük el mamáékhoz, hogy még tudjon ott is játszani, ne egybõl alvás legyen. Már itthon mondtam neki, hogy "ma mamával fogsz aludni, Te fogsz rá vigyázni, hogy ne féljen!". :) (Apósom épp dolgozott, anyósom egyedül volt). Megértette, mondta is mamának, hogy majd vigyáz rá, h ne féljen. :) Elköszöntünk.... Másnap mondta anyósom, hogy nem volt semmi baj. Fürdés után vagy 2x emlegette, hogy hazajönne, de anyós mondta neki, hogy most ott alszik, nem jön haza. Megértette, nem sírt. Elaludt, éjszaka is csak vagy 3x kelt inni. (itthon többször szokott) Reggel jól ébredt, nagyon jó kedve volt. Most hétvégén talán összejön még 1 alkalom, h ott aludjon. Muszáj szokatni hozzá, mert júniusban apával le akarunk lépni 3 napra..., + esküvõk is lesznek a nyáron, akkor is anyósom vigyáz majd rá éjszaka. Remélem, nálatok sem lesz semmi gond, könnyen veszi majd az új helyzetet! Megírod majd?
elviszed elmondod neki most itt maardsz és a mamával leszel reggel találkozunk picit játszol vele s elmentek mamáék meg a figyelmet elvonják a játékal
Nálunk is jövõ héten esedékes. Nap közben már sokszor volt a nagyszülõknél nélkülünk, simán aludt délután, nem volt gond. Mi tervezünk egy próbaestét, amikor én is ott leszek, de mindent úgy csinál anyu, mintha nélkülem lennének. Írok majd, mi volt.
mi is 2 éves korában estünk át ezen :) nem vagyok paramami de az elsõ alkalommal én egy 3. variációt választottam és úgy gondolom, így volt a legjobb a gyereknek :) szóval átvittem este, mama megfürdette, etette majd játszottam vele egy fél órát és lefektettem, miután elaludt mentem haza és másnap délutáni alvásra mentem érte :) este nyûgösebb, szerintem akkor nem értette volna, hogy miért nem megyek vissza érte, reggel viszont volt nagy boldogság, hogy meglátta a nagyszülõket :) azóta persze nem csinálunk ilyet, odaviszem, elköszönök, elmondom, hogy mi hogy lesz és integetnek nekem az ablakból :) 2-3 havonta alszik ott és nagyon szereti :)
Mi is most leszunk 2 evesek es valoszinu, hogy mi is hamarosan ateljuk ezt:D Szerintem mindenki maga tudja, hogy melyik a legjobb megoldas a gyermeke szamara. Szerintem enyem pl benne lenne egy olyanban is, hogy eljon mama erte, de ezt csak azert nem valasztanam, mert mamat akarom kimelni. Egyszeruen elviszem majd mamahoz es akar azonnal elkoszonok tole es megyek. Szerencsem van, az en gyerekem nem paras ilyenkor. Vad idegennel elmenne az utcan. Ha kitalalja, hogy o nem arra akar setalni, amerre en, neha eljatszom vele, hogy na szia en megyek, es van, hogy ejt a fejemre, elindul az ellenkezo iranyba:D Nem volt soha az a tipusu gyerek, aki ott szeret ulni az anyja szoknyajan. 1-1.5 eves koraban megis csak ugy tudtam otthagyni mamanal, hogy o ne vegye eszre, hogy en elmegyek. Ha elkoszontem tole, akkor se volt nagy gond, mert csak egy picit pityergett. Aztan, mikor par ora mulva erte mentem, ujjongva fogadott, de azt mondtak a nagyszulok, hogy egy percig nem emlegetett:D Szoval gyereke valogatja, neked kell tudnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerencsére a kislányom a bátrabb fajtából való és abból sem volt soha gond, ha a mamánál ott maradt. Elmondtam mindig neki, hogy elmegyek és mikor megyek vissza érte. Nekem egy kicsit még fájt is, hogy nem sírt ilyenkor sose, de ha mentem csak úgy repült. Lányomat ismerve, lehet nekem lesz rosszabb, hogy nem lesz itthon. Attól is tiszta depi vagyok, ha csak napközben viszik el, még nem volt idõm megszokni, mert ez nem túl gyakori. De hát mindkettõnknek edzõdni kell.
Nekünk nagyon bevált, mikor kicsit egyedül akartunk lenni, hogy már elõre be volt lelkesítve a máshol alvásra. Keresztanyumhoz akartuk vinni és egész nap az volt a téma, miket fog este csinálni. Pl hu de jó játék lesz, lehet bunkert építeni székekbõl meg plédbõl, ott van egy frankó játszótér stb. Próbáld azt elérni, hogy akarjon menni! Pl ha valami rosszat csinál, mondogasd neki, hogy na ha még egyszer ilyen lesz, nem mehetsz aludni a nagyihoz. Fordított pszichológia:) ) Még Õ fog jól viselkedni, hogy mehessen. A lények, hogy legyen valami olyan érdekes játék, ami csak ott van és otthon nem lehet olyat, vagy nincs!

Szerintetek melyik telefon a jobb:Alcatel ot 565 vagy Alcatel ot c551?

Legjobb válasz: Alcatel ot-565 volt régen nekem, hát szerintem eggyik sem jó !

Alcatel ot-565 volt régen nekem, hát szerintem eggyik sem jó !
A kérdező hozzászólása: Nekem az 565 volt az elsõ telefonom a c551 meg a második.Szerintem ugyanolyanok, csak kivi voltam mások véleményére.


Nyert már valaki Iphone 5 öt vagy esetleg pendrive ot a pöttyös túró rudi promóciós kódokkal?

Kíváncsi vagyok, hogy nyert-e már valaki ezek közül a promóciós nyeremények közül, ha igen akkor mit nyertél? És ha feltöltöm a kódokat, akkor azt tudom, hogy mindegyik kódot feltudom használni valamilyen kedvezményre, de ha valamelyik nyert akkor azt honnan tudom meg, kiírja, hogy ezt vagy azt nyert?

Legjobb válasz: Öcsém nyert már pendrive-ot.

Öcsém nyert már pendrive-ot.
Én is pendrive-ot nyertem, nekem kiírta, igen.
Kiirja..en meg soha nem nyertem semmit, pedig rengeteget bekuldtem, aztan az a legjobb h erre fele (meg a kozeli varosba se )nem valtjak be -.-
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat, hát nekem is fel van már töltve jó pár kód, (igaz nem hiszem, hogy pont én nyernénk), de soha nem lehet tudni! /én Rudit azt elég sûrûn szoktam nyerni, de itt még nekem eddig mindig beváltották/
Én ezzel kapcsolatban arra lennék kíváncsi, hogy vajon az iPhone 5-öst csak az aznapi kódbeküldõk közül sorsolják ki, vagy az eddig összes kódfeltöltésbõl, az utóbbi ugyanis jóval nagyobb kalap és kisebb esély. Viszont, ha begyûjtöd az összes túrórudikódodat és azt egy napon töltöd fel, akkor nagyban növekednek az esélyeid, ha csak aznapi kódokból húznak. Képzeldd el, hogy felnyomsz 200 rudikódot egy átlagos kedden vagy szerdán, amikor senki nem foglalkozik ezzel az mennyire megdobná az esélyeidet? :-D na jó csak hülyülök, de mégis...?
Mindig a naponta feltöltõk közt sorsolnak, de ezt tudhatnátok ha elolvassátok a szabályzatot ami ki van téve az oldalon. Én naponta 2-3 kódot küldök be, eddig 140-nél járok és 0 pendrive :(

Egy szülő mit gondol arról ha a gyereke párja ott alszik, vagy odaköltözik hozzájuk?

Jövőhéten lehet ott fogok aludni a barátomnál, illetve a szüleinél, mert otthon lakik még. Na igen, de a barátomnak van egy bátyja, akinek a barátnője már lassan 1 éve ott lakik. Külön szobája van mindenkinek, emeletes házuk van, elférnénk szerintem. De nem tudom sokkkkk lennék-e még én is oda...Mert: 2 szülő, 2 gyerek + 2 barátnő + a hátsó házban a 2 nagyszülő.

Legjobb válasz: Hát gondolom kapott rá engedélyt, hogy ott alhass, nem? Akkor biztos nem bánják. Bár te ismered õket, nem én. Alkalmi ott alvás meg megint más, mint odaköltözni.

Hát gondolom kapott rá engedélyt, hogy ott alhass, nem? Akkor biztos nem bánják. Bár te ismered õket, nem én. Alkalmi ott alvás meg megint más, mint odaköltözni.
Ez mindig az adott családon és a lakáskörülményeiken múlik. Vannak, akik annyira ragaszkodnak a gyerekükhöz, hogy inkább hagyják, hogy odaköltöztesse az egész pereputtyát, csak ne menjen el otthonról. Mások meg a kényelmükhöz ragaszkodnak, esetleg túl kicsi a lakásuk, így már az alkalmankénti ottalvástól is morognak. Ha a barátod szüleit a másik fiuk barátnõje nem zavarja, szerintem téged is szeretettel fogadnak. Ha odaköltözöl, arra vigyázz, hogy ne tartasd el magad, járulj hozzá te is a költségekhez, ha pénzt nem fogadnak el, akkor vásárolj be idõnként, segíts a fõzésben, takarításban.
A "jövõ héten ott fogok aludni" és az "odaköltözöm" között remélhetõleg lesz némi átmenet. Az ottalvás csak akkor szokott gondot jelenteni a szülõknél, ha egyébként nem kedvelik a gyerkük párját (vagy nem örülnek, hogy a gyerekük szexuális életet él). Az odaköltözéshez való hozzáállásuk meg majd látni fogod, mire aktuális lesz.
Sok jó ember kis helyen is elfér!Ne parázz ezen.Érezd jól magad!
Szerintem sem kell még odaköltözésen gondolkodni. Ha meg sok lennél az ott alváshoz, akkor nem hívtak volna, nem? Gondolom csak mondta a barátod, hogy mész. Hogy mit gondol egy szülõ, ha a gyereke párja ott alszik? Azt, hogy jön a fiam barátnõje délután vagy este, éjszakára nem megy haza mert ott alszik, majd csak másnap. Arról, hogy odaköltözik? Hogy elég szemtelen, hogy még itt sem aludt, de már az odaköltözésen gondolkodik. Ha elfogadsz egy tanácsot, ezt azért ne említsd.

Lehet ott a lépcső? Van erre valami építési előírás, vagy tudom is én mi? Vagy teljesen mindegy hol van, ez csak amolyan: ott középtályt a megszokott, és ott olyan jól néz ki dolog?

Saját lakás építésében gondolkozunk. A tervek már születgetnek, de azért ott még nem tartunk, hogy megmutassuk a tervez?nek, hogy ez megvalósítható e így (anyagi gát). A tervben egy fsz. és egy emelettel rendelkez? házat gondoltunk ki. A fsz-i rész már egész szépen kezd kirajzolódni. Csak a lépcs? nem kb. középre kerülne, ahogyan azt a tervrajzokon látam, hanem ki teljesen szélre.

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.
Nincs semmi féle elöírás, ezt majd a tervezö fogja látni az egészböl. Mikor tervezöhöz mentek vigyétek el amit gondoltatok, mert nálunk azt kérdezte elöször van-e firkánk az elképzelésünkröl. De nekünk nem volt. ìgy amit akartunk elmondtuk és 3 tervet csinált, abból egybe bele is szerettünk. De még abban is változtattatunk. Szóval vidd el az elképzelésedet és megfogja mondani. De elöször földmérést is fog csinálni, mert a telek elhelyezkedése sem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Valaki esetleg, akinek pont így van az otthonában, vagy ismerõse otthonában a lépcsõ?

7 tesztet csináltam már hétfő óta, van amit reggel, van amit napközben. Mindegyiken vagy egész halványan, vagy erősebben ott a második csík. A terhességi tesztek jellemzője, vagy terhes vagyok?

De mindegyiken jó pár perc, vagy volt olyan teszt is, amin csak "száradás" után. 3 perc után egyiken sem volt semmi. A tesztek ilyenek, hogy száradás után látszik a tesztcsík vonulata? Van olyan tesztem, amin tök er?s a csík. Nem értem. Segítsen, aki tudja mi van.

Legjobb válasz: Szia! Milyen tesztet használtál? Az elmúlt hónapban három napot késett, teszteltem és negativ lett. Aztán egy óra múlva megnéztem akkor meg ott volt a második csik. Persze három nap késés után megjött. Várj pár napot és ismételd meg egy másik fajtával.

és azóta lett baba ebbõl a késõbb odakerülõ második csíkból? Érdeklõdnék, mert nálam is pont ez a helyzet...
Szia! Milyen tesztet használtál? Az elmúlt hónapban három napot késett, teszteltem és negativ lett. Aztán egy óra múlva megnéztem akkor meg ott volt a második csik. Persze három nap késés után megjött. Várj pár napot és ismételd meg egy másik fajtával.
A kérdező hozzászólása: Lilly-t (3-at) azon halványabb a csík, midstream (2-õt) azon nagyon erõs, gravi hcg (2-õt) azon olyan közepes. Kérlek írjatok valamit, mert megõrülök, hogy mi van. Amúgy csak 2 napot késett eddig.
Szerintem tuti babás vagy! Ha 7 teszt is pozitív akkor ott baba van. Gratulálok!:)
Szerintem menj el a dokihoz, hogy nézze meg UH-n, hogy most mi is van valójában. Elég fura eset, még nem is hallottam ilyet. Azért lehet ott baba ha vannak csíkjaid:)
Ha mind a 7 kétcsíkos, akkor valószínûleg baba van, gratulálok! (Ez olyan hülye állapot amúgy. Megértelek, némileg ugyanebben a hajóban evezek. Nekem is volt pár olyan tesztem ami száradás után pozitív, volt egy már nedvesen is halványan pozitív, ezelõtt és után is volt negatív. A magam esetében hajlok arra h a pozitív nem mutatott jó eredményt, sajnos.)
Nem lehet, hogy nem egyforma érzékenységû teszteket használtál? A lilynél 3 + 1 percen belül kell megjelennie a második csíknak is. Tényleg ne idegesítsd magad. Menj el dokihoz, õ biztosan tud segíteni. És ne idegeskedj, csak nyugi. :) Szorítok.
hát akkor pozitiv:-) menj orvoshoz, ne vegyél több tesztet!
Terhességnél olyan nincs hogy megszárad és eltûnik. Ha ez fennáll nem vagy terhes. De szerintem nem érdemes több pénzt kidobni tesztre. Menj orvoshoz!
Szia Vannak tesztek amik ha megszáradnak elvesztik a pontos értékelésüket, A pozitív nem nagyon téved, és ott volt az erõteljes csík, szóval babás vagy valószínû.
Most fölöslegesen paráztatod magad:-) Valószínû terhes vagy. Nem örülsz? Mielõbb menj orvoshoz!
A lily nekem nem jött be, akkor is ott volt a csík száradás után, ha nem volt baba! De a Gravi-hcg nekem 1 percen belül kiadta a 2. csíkot! Veled az lehet, hogy még CSAK 2 napot késik! Így képtelenek a tesztek elõbb kiadni a + eredményt! Hidd el, ha vársz még 4 napot, és akkor csinálod bármelyiket, hamar kiadja a 2. csíkot!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Van amúgy okom parázni. Volt már egy vetélésem és pm alulmûködésem van. Amúgy nagyon örülnék neki, de ez az öröm aggodalommal teli...
A kérdező hozzászólása: Fordítva volt, nem megszáradt és eltûnt, hanem ahogy száradt és telt az idõ egyre erõsebb lett és szárazon is ottmaradt a két csík.
A kérdező hozzászólása: Nem egyforma érzékenységüek voltak (10-es, 20-as és 25-ös). De nem is ez a lényeg, mert csík mindegyiken volt. De mindegyiken csak 10 perc után.
A kérdező hozzászólása: Ja, a késés - tehát hétfõ - óta folyamatosan tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó lenne, köszi
A kérdező hozzászólása: Nem akarom magam kiröhögtetni, mert tudom gyerekes, amit csinálok. De tudni szeretném mi van, mert sokan azt mondják, hogy 10 perc után már nem biztos, amit a teszt mutat, és a tesztekre is rávan ez írva. Egyre idegesebb vagyok.

21 hetes vagyok. Tegnap óta a bal alsó hasi szakaszban intenzív nyomást érzek. Azt gondolom a baba nyom valami szervet, vagy belet. Ha ilyet tapasztaltál, hogyan tudtad ezt a kellemetlen szúró érzést elviselhetőbbé tenni?

Legjobb válasz: Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.

Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.
Mindenkppen nezesd meg dokival, abbol baj nem lehet.Utanna megnyugszol.

Árulja el valaki, miért jó vétel az a BCAA, amiben 10g-os adagban közel 5g dextrózt veszek meg? Vagy is nem sok pénz 500g dextrózért 5. 000Ft-ot kidobni? Vagy tényleg szuper ár 500g BCAA-ért 5. 000Ft-ot adni? Szóval mi ebben az akció?

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8363

Legjobb válasz: Én úgy látom, hogy 3270 Ft.:) És 8:1:1 arányban vannak benne az aminosavak. Nem rossz.

Én úgy látom, hogy 3270 Ft.:) És 8:1:1 arányban vannak benne az aminosavak. Nem rossz.
A kérdező hozzászólása: Montez nézd már meg jobban?!?! 600g-ban 300g BCAA Szerinted akkor mennyi is?!
A kérdező hozzászólása: 1 kg 10.380Ft 1 kg-ban van 500g BCAA? Vagy is tisztán a BCAA minden [email protected] leszámítva 20.760Ft?!? Igen ez [email protected] jó vétel!
A kérdező hozzászólása: Az meg külön röhej számba megy, hogy lesz aki kb. 500g dextrózt meg fog venni kb. 5.000Ft-ért?
Jó, akkor nem veszem meg, amúgy is stillmasst vennék.:)
A kérdező hozzászólása: Montez látod, még téged is csõbehúznának a trükkel, és észre se vennéd? Akkor egy kezdõ testépítõ belesétál!!!
Nem. Én tudtam , hogy ki teszi fel a kérdést, csak poénból játszottam kicsit.:)
Neked nem az, de gondolj bele a gyártóknak meg a viszonteladónak milyen jó :D

Facebookon hogy csináljam meg, hogy amikor nem vagyok elérhető, bal oldalt ahol mutatja azokat, akik fent vannak, azok között ott legyen az én képem is, viszont a sarokban ne legyen ott a zöld négyzet?

Legjobb válasz: Bal oldalt az van írva: "ISMERÕSÖK A CHATEN". Ott nem leszel sosem látható, mert saját magad ismerõse nem lehetsz. És vagy beállítod, hogy látszani akarsz, vagy nem, minden attól függ, hogy ki lát téged a saját FB-jén elérhetõnek.

Bal oldalt az van írva: "ISMERÕSÖK A CHATEN". Ott nem leszel sosem látható, mert saját magad ismerõse nem lehetsz. És vagy beállítod, hogy látszani akarsz, vagy nem, minden attól függ, hogy ki lát téged a saját FB-jén elérhetõnek.
A kérdező hozzászólása: nem erre gondoltam, de azért köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!