Találatok a következő kifejezésre: Osztálytársam egyik az, hogy a Kör (5 db)

Osztálytársam egyik álma az, hogy a Kör című filmben szereplő kislány üldözi. Mit jelent ez az álom?

A másik pedig az, hogy van egy ház az iskolánk mögött, amihez hosszú járda vezet, és oda nem szabad éjszaka menni, mert ott olyankor szellemek vannak, és aki oda elmegy, az nem jön vissza, ?t pedig mindig odaráncigálja valaki! Ez mit jelenthet? Van valami köze ahhoz, hogy nehéz a suli? vagy egyáltalán mit jelenthet? Mert más problémája nincs.

Legjobb válasz: Gondolom azért álmodik Samarával, mert látta a filmet és ijesztõ volt. Kicsit én is paráztam tõle, de Samara olyan édi :))))

Jah igen érdekelne az a szellemház a sulimögött. megirnád az e-mail-re? köszi. [email protected] köszi szépen
Hat draga, ha ilyen filmeket neztek, ne csodalkozz, hogy remalmai vannak az osztalytarsadnak. Nezzetek vigjatekokat, nem lesznek remalmok. A sulihoz ennek semmi koze.
Úristen amikor én megnéztem a Kört, vagyis scak félig mert közbe teljesen bepánikoltam és mondtam hogy kapcsoljuk ki, utána napokig nem tudtam aludni, rémálmaim voltak. Örülök hogy más csak röhög rajta, bárcsak én is olyan laza lennék:) nem ilyen érzékeny :(
Gondolom azért álmodik Samarával, mert látta a filmet és ijesztõ volt. Kicsit én is paráztam tõle, de Samara olyan édi :) )))
jóh ez mind vicces meg minden... de ha belegondoltok a rossz álmoknak a rossz családi háttér, vagy bántalmazás is lehet a háttere! szerintem kérdezd meg az oszt. társadat hogy nincs e semmi baja "lelkileg" és próbáld megnyugtatni, hogy ez csak egy babona, a Kör meg egy szar film!:)
Meg tudom megmondani hol van az ház érdekelne. Meg mi a története? LÉgyszíves!!!!!
Azt hogy nem kellett volna megnéznie... elég gyerekes dolog :S Ha valaki elég érett vmihez, ép ésszel felfogja, hogy az csak egy film.
Hmm.. Samaraval sokan almodnak, sztem tokre nem ijeszto:D:D En ha jol emlekszem vmi repulobol ugrottam ki ejtoernyovel es jott utanam, es fogtuk egymas kezet es repultunk. :DDDD Nagy arc lehet a kiscsaj, bevasarol velunk, ejtoernyozunk.. vajon egy sort is megiszik? :D Amugy az o.tarsadnak magaba kell megkeresnie a valaszt, ugy erzi nehez a suli tanuljon, es hagyja az almat..:D
Én egyszer azt álodtam, hogy Spice Girls Mel B-vel osztálytársak voltunk :) De ezen a Tescos bevesárláson én is jót nevettem :) )
A sulihoz semmi köze.A hülye babona miatt fél attól a háztól sztem.A kör miatt én is fent voltam pár éjjel :D Éne gyik nap oylat álmodtam, hogy a Körbõl a Samarával bevásárolok a Tescóban XDXD Szakadtam a röhögéstõl reggel :D

Van egy barátnőm aki kicsit megváltozott erre a tanévre. Osztálytársam és az LB-m. Nagyon nagylánynak hiszi magát és mutogatja magát a fiúknak. És már szinte hozzám se szól, csak a fiúk körül van. Félő hogy elveszítem? O. 0

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Nekem is volt ilyen 9. elején, azt a lányt hanyagoltam, de jobb is mert azóta hatalmas [email protected] lett belõle, találtam értékes embereket helyette :) Szerintem jobb lenne ha te is ezt tennéd :)

Hány évesek vagytok? Nekem is volt ilyen 9. elején, azt a lányt hanyagoltam, de jobb is mert azóta hatalmas [email protected] lett belõle, találtam értékes embereket helyette :) Szerintem jobb lenne ha te is ezt tennéd :)
Elérkezett az az idõszak amikor a f*sz fontosabbá válik a csajoknak a barátnõjüknél Õszintén sajnálom :(
"Elérkezett az az idõszak amikor a f*sz fontosabbá válik a csajoknak a barátnõjüknél" ez az igazság, és ezt senki nem vitathatja
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjon vlkinek a jó válaszát rosszikonra kattintottam és vlmit kiírt. Hát köszönöm szépen.Õ 13 éves én 14.És 8.-ok vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Lehet az is hogy csak azért lett velem ennyire jóba mert én nem vagyok a fiúk álma õ meg az?o.0 (laposka okos lány vagyok õ meg az a tipikus jócsaj)
Lehet, vannak olyan emberek, aki csak azért barátkozik a másikkal hogy valakivel össze tudja magát hasonlítani, ezért ösztönösen a gyengébb/csúnyább/butább barátnõt keressük/keresik.
A kérdező hozzászólása: Pár napja buliba voltunk barátnõnknél mindketten.Volt ott két fiú is.És mindig õk körülöttük forgott.Meg a lányoktól azt kérdezte hogy jó a s*ggem meg h szép vagyok? ..... Normális az ilyen szerintetek?
Mindenkinek eljön egyszer ez a korszak, normális :)

Van egy osztálytársam, azt mondta el lehet könnyen ájulni egy új módszerrel ami most a fiatalok körében nagyon menő. Hogy: Le guggolsz mély levegőket veszel 20 másod percig és aztán hirtelen fel állsz és fújod az ujjad. Ez hosszú távon egészségtelen?

Legjobb válasz: Elárulom hogy 30 évvel ezelõtt is próbálkoztak ezzel az osztálytársaim. Egyáltalán nem újdonság. De csak a problémás gyerekek próbálgatták. Akiknek otthon nem volt rendben a család. Tudták ezt a tanárok is, úgyhogy rögtön hívták is be a szülõket. Szerintem szánalmas. Akkor is így gondoltam, és most is. Miért nem csináltok értelmes dolgokat? pl.el lehet otthon mosogatni, ki lehet porszívózni, vasalni, el lehet olvasni egy könyvet. Meglátjátok úgy elszalad a nap hogy észre sem veszitek,nem fogtok unatkozni.

Elárulom hogy 30 évvel ezelõtt is próbálkoztak ezzel az osztálytársaim. Egyáltalán nem újdonság. De csak a problémás gyerekek próbálgatták. Akiknek otthon nem volt rendben a család. Tudták ezt a tanárok is, úgyhogy rögtön hívták is be a szülõket. Szerintem szánalmas. Akkor is így gondoltam, és most is. Miért nem csináltok értelmes dolgokat? pl.el lehet otthon mosogatni, ki lehet porszívózni, vasalni, el lehet olvasni egy könyvet. Meglátjátok úgy elszalad a nap hogy észre sem veszitek, nem fogtok unatkozni.
Igen, elég egészségtelen, ráadásul ha összeesel, beb.aszod a fejed, és az isten tudja, milyen agyrázkódásod vagy koponyatörésed lehet.
Nem biztos, hogy el fogsz ájulni, lehet csak megszédülsz. Mindez azért, mert a hirtelen felállástól leesik a vérnyomásod. Egyébként ne akarj elájulni, nem jó buli, amikor agyrázkódással mehetsz utána az orvoshoz.


Van egy lány. Pontosabban az osztálytársam, -Az osztály két tagozatra oszlik: idegen nyelv (angol) /művészet (rajz). Két külön világ különböző érdeklődési körrel. Én a művészeti tagozaton vagyok, ő nyelvet tanul. Hogy nyerhetem el szerelmét?

- nem tudom hogy udvaroljak neki mert szerintem azt se tudja hogy a világon vagyok. ... nem vagyok egy bátortalan srác, meg tudom szólítani... -de nem tudom hogyan nyerjem el a szívét. Nincs közös téma amiről beszélgethetnénk. Am. egy 16-éves, kilencedikes gimnazista volnék.

Legjobb válasz: az hogy két féle szakon vagytok kb semmit sem jelent :D am meg hülyülj vele, érdeklõdj az életérõl avasd be a tiedbe stb

az hogy két féle szakon vagytok kb semmit sem jelent :D am meg hülyülj vele, érdeklõdj az életérõl avasd be a tiedbe stb
Ha nincs közös témátok, hogy szerettél bele? Amúgy meg a külön tagozat nem jelent sokat. :D
Kezdj el vele beszélgetni..beszélgess vele az életérõl.:) Majd ezek után kezd el kísérgetni, meg érd el, hogy õ is többet érezzen irántad. De ne feledd, hogy ha õ nem szerelmes beléd akkor semmi értelme nincs a kapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat... -az tényleg nem sokat jelent hogy más tagozaton van. A mi osztályunk nem valami összetartó, klikkekre bomlik.-õ pedig állandóan a barátnõivel van. -valahogy ki kéne csalogatni a külvilág felé hogy jobban meg tudjam ismerni.
Hmm...Büszkék lehetnek magukra.Nem kell velük törõdni.
HA 18 lennél, akkor már tényleg cikis lenne, de így... ne aggódj ilyeneken 12 évesen még gyerekek vagytok nem fogjátok fel ezt az egészet...
13 évesen...kész szégyen ha valaki nem szûz már ne is haragudj de te vagy a legnormálisabb az egész osztályodból az alapján amit leírtál ne is hagyd magad a közösség által befolyásolni ;) Én is 17 évesen csókolóztam elõször és azóta is együtt vagyunk és nem is akarok mást szeretni és ezzel õ is így van nem kell rohanni, csak szép lassan. És hidd el ez nem egy kozervatív szar duma attól még élvezd az életet! Tombold ki magad de mindezt EGY olyan pasival aki tényleg szeret ;) Ez a lényeg :) És BOLDOG KARÁCSONYT!!! :)
Még nem vagy lekésve a csókolózással, és a melled is valószínûleg nõni fog még. (De ha nem fog sokat nõni, az se katasztrófa, egy kismellû nõ is lehet szép és vonzó.) Próbáld nem felvenni a piszkálódásukat - tudom, ez nagyon nehéz, de ha nem látszik Rajtad, hogy mennyire zavar a csúfolódás, valószínûleg hamarabb megunják. Könnyen lehet, hogy az élet Téged fog igazolni, és nem õket, akik minden elsietnek, vagy hazudoznak, hogy vagányabbnak tûnjenek.
1. Én a csajnak az osztálytársa vok. Nem szégyellem azt, h nem vok szûz... És ne foglalkozz velük, h mit mondanak rád. És a azokkal a hülye srácokkal akik hozzánk járnak. Szard le õket magasról. Nõni fog még a melled sokat. És hidd el, h nem az a lényeg, h mikor fox csókololózni, meg mikor fogod elveszíteni a szüzességed. ami megtörtént az megtörtént, ami meg fog történni az elõbb utóbb meg fog történni. (remélem) És mivel nagyon bírlak ezért drukkolok nekd minden mennyiségben. Ja és te is cikizd õket vmivel.Hidd el elõbb-utóbb megunják, h miket mondanak neked.
Engem is ugyanezzel cikiztek még régebben, csak annyi különbséggel, hogy mindegyik szûz volt és csak a szájuk volt nagy. Nem kell velük törõdni, nyugodtan vágj vissza azzal, hogy r*bancok, mert még csak 13 éves kis pisisek, de már szexeltek. Mekkora ciki már? Majd figyeld meg hogy az osztálytársnõid 90%-a 16 éves korára átél néhány abortuszt, mert felelõtlenek. Most õk röhögnek rajtad, de hidd el hogy majd néhány év múlva te fogsz rendesen belehahotázni a képükbe :D Csak így tovább, ne õket kövesd!
Ez most vagy kamukérdés, vagy erõsen kisebbségi közegben élsz. Természetesen nem baj, hogy nincs melled, és még nem csókolóztál. Sõt, természetes. Azt is elárulom, hogy õk is szüzek még, csak a szájuk jár, ez utóbbi sajnos kori sajátosság, akármit kitalálnak magukról, hogy érdekesnek tûnjenek.
Már bocs de mióta foglakozol velük? Csak szekálnak. Nem kell velük foglalkozni. a te melleid is nõni fognak és lehet 2x akkora lesz mint az övék. Csókolózni te is fogsz mint mindenki más. Szerintem nagyon jó dolog :P De várj még vele jó pár évig :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!! És Boldog Karácsonyt!!! =D
dugasd bocs
egyszerû gyorsan tugasd meg magad és nagylány leszel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!