Találatok a következő kifejezésre: Osztálytársam egyik az, hogy a (129 db)

melyik suliba jársz? én is beiratkozom. :-D
melyik ez a suli? átiratkozok!
Mifelénk sosem volt divat, miféle ótvar erkölcstelen suliba jársz te? 23N
Nálunk ilyen sohasenem volt...
9. es voltam amikor rám jött a hurutos hasmenés a suliban. megyek be 1000-el a wc-re mit látok az osztálytársam Móni ott kényezteti orálisan a 12.es Feri nevezetû motoros ruhában lévõ diákot. rohadt ideges lettem aztán kiszaladtam a suliból egészen a benzinkútig ott elkértem a kulcsot és végre....na, de visszagondolva rohadt ideges voltam akkor...!!!!!!
Szerintem a bokorban még hidegvan
A kérdező hozzászólása: Annyit el árulok hogy Debrecenben az egyik suliban. :D De amugy komolyan és nem hogy ritkábban még sûrûbben fordul elõ a lánycumi.:D
Ilyenre én sem emlékszem, lehet rossz suliba jártam...
Ismerve az iskolai fiú wc-k állapotát, valszeg a csaj se lehetett túl igényes.
Miért? Gyakori?
Mechwart?
Házinyúlra nem lövünk fõleg a az egyik vadász barátunk is azt a nyulat nézte ki:P
Ne félj neki elmondani, ha ezek után máshogy nézne rád, vagy kerülni akkor a sráccal nagy bajok vannak. A barátnõs dolog más kérdés... ha tényleg igazi barátod a csaj, akkor nemfog haragudni.
A kérdező hozzászólása: elmontam neki és tök rendes volt, és meg is kérdeszte hogy miért titkoltam el elõle, és asztán õ is bevallotta hogy tetszek neki, és röktön megkérdeszte, hogy nem-e akarok vele járni.....ja és a barátnõm nagyon megharagudott rám is és a "barátomra" de asztán megmonta a barátnõmnek hogy neki õ nemtetszik és nem is tetszet :) ))

Osztálytársam egyik álma az, hogy a Kör című filmben szereplő kislány üldözi. Mit jelent ez az álom?

A másik pedig az, hogy van egy ház az iskolánk mögött, amihez hosszú járda vezet, és oda nem szabad éjszaka menni, mert ott olyankor szellemek vannak, és aki oda elmegy, az nem jön vissza, ?t pedig mindig odaráncigálja valaki! Ez mit jelenthet? Van valami köze ahhoz, hogy nehéz a suli? vagy egyáltalán mit jelenthet? Mert más problémája nincs.

Legjobb válasz: Gondolom azért álmodik Samarával, mert látta a filmet és ijesztõ volt. Kicsit én is paráztam tõle, de Samara olyan édi :))))

Jah igen érdekelne az a szellemház a sulimögött. megirnád az e-mail-re? köszi. hifi123[email protected] köszi szépen
Hat draga, ha ilyen filmeket neztek, ne csodalkozz, hogy remalmai vannak az osztalytarsadnak. Nezzetek vigjatekokat, nem lesznek remalmok. A sulihoz ennek semmi koze.
Úristen amikor én megnéztem a Kört, vagyis scak félig mert közbe teljesen bepánikoltam és mondtam hogy kapcsoljuk ki, utána napokig nem tudtam aludni, rémálmaim voltak. Örülök hogy más csak röhög rajta, bárcsak én is olyan laza lennék:) nem ilyen érzékeny :(
Gondolom azért álmodik Samarával, mert látta a filmet és ijesztõ volt. Kicsit én is paráztam tõle, de Samara olyan édi :) )))
jóh ez mind vicces meg minden... de ha belegondoltok a rossz álmoknak a rossz családi háttér, vagy bántalmazás is lehet a háttere! szerintem kérdezd meg az oszt. társadat hogy nincs e semmi baja "lelkileg" és próbáld megnyugtatni, hogy ez csak egy babona, a Kör meg egy szar film!:)
Meg tudom megmondani hol van az ház érdekelne. Meg mi a története? LÉgyszíves!!!!!
Azt hogy nem kellett volna megnéznie... elég gyerekes dolog :S Ha valaki elég érett vmihez, ép ésszel felfogja, hogy az csak egy film.
Hmm.. Samaraval sokan almodnak, sztem tokre nem ijeszto:D:D En ha jol emlekszem vmi repulobol ugrottam ki ejtoernyovel es jott utanam, es fogtuk egymas kezet es repultunk. :DDDD Nagy arc lehet a kiscsaj, bevasarol velunk, ejtoernyozunk.. vajon egy sort is megiszik? :D Amugy az o.tarsadnak magaba kell megkeresnie a valaszt, ugy erzi nehez a suli tanuljon, es hagyja az almat..:D
Én egyszer azt álodtam, hogy Spice Girls Mel B-vel osztálytársak voltunk :) De ezen a Tescos bevesárláson én is jót nevettem :) )
A sulihoz semmi köze.A hülye babona miatt fél attól a háztól sztem.A kör miatt én is fent voltam pár éjjel :D Éne gyik nap oylat álmodtam, hogy a Körbõl a Samarával bevásárolok a Tescóban XDXD Szakadtam a röhögéstõl reggel :D

Hogyan lehet könnyen túl lenni egy szakításon, ha a barátom az osztálytársam volt?

A barátommal szakítottunk 9 hónap utánn.A baj az,h én nagyon szeretem még mindig, és nagyon hiányzik.Mindenr?l ? jut az eszembe,és a legrosszabb hogy az osztálytársam,tehát minden nap látom ?t.Hogyan feledhetném el ?t,hogy ne fájjon ennyire a hiánya?

Legjobb válasz: hát ez elég hülye kifogás... ezt azért mondom, mert az én barátom is az osztálytársam:D már 7 hónapja együtt vagyunk, nagyon jól megvagyunk:) sõt, azóta van hogy együtt is tanulunk, segítünk egymásnak, és így pl õ jobb lett matekból:D sztem ha tényleg szeretett téged egy ilyen hülyeség miatt nem hagyott volna ott, mert ahogy fent is leírtam a tanulás az megoldható egy kapcsolat mellett. Az már nehezebb kérdés, hogy hogy tudnál ezen túllépni... régebben megfogadtam, hogy osztálytárssal soha nem kezdek, pont emiatt, mert féltem, hogy mi lesz ha szakítunk vagy valami... erre mit ad az Isten:D de nem bántam meg:) mert tényleg szeretjük egymást:) én azt tanácsolom, hogy ha még mindig ennyire szereted, akkor próbálj meg vele utoljára beszélni, mondd el neki, hogy együtt is tudnátok tanulni, vagy csak segítenétek egymásnak, ha kell, de ha ez sem válik be, akkor muszáj lesz túllépned... amihez idõ kell !:( sok sikert, én veled vagyok:)

hát ez elég hülye kifogás... ezt azért mondom, mert az én barátom is az osztálytársam:D már 7 hónapja együtt vagyunk, nagyon jól megvagyunk:) sõt, azóta van hogy együtt is tanulunk, segítünk egymásnak, és így pl õ jobb lett matekból:D sztem ha tényleg szeretett téged egy ilyen hülyeség miatt nem hagyott volna ott, mert ahogy fent is leírtam a tanulás az megoldható egy kapcsolat mellett. Az már nehezebb kérdés, hogy hogy tudnál ezen túllépni... régebben megfogadtam, hogy osztálytárssal soha nem kezdek, pont emiatt, mert féltem, hogy mi lesz ha szakítunk vagy valami... erre mit ad az Isten:D de nem bántam meg:) mert tényleg szeretjük egymást:) én azt tanácsolom, hogy ha még mindig ennyire szereted, akkor próbálj meg vele utoljára beszélni, mondd el neki, hogy együtt is tudnátok tanulni, vagy csak segítenétek egymásnak, ha kell, de ha ez sem válik be, akkor muszáj lesz túllépned... amihez idõ kell !:( sok sikert, én veled vagyok:)
nekemis az osztálytársam és ezen már nagyon sokszor gondolkoztam... az elõzõ válaszolóval egy dologban nem értek egyet: ahhoz, hogy 9 hónapig együtt legyetek csak kellett, hogy szeressen... de igaza van, próbálj vele beszélni, ha nem megy, akkor kezdõdhet a felejtés... menj el a barátnõiddel vásárolni, tarts szépségnapokat (fodrász, manikûr, pedikûr, szoli stb.) és jöhet a partyzás :P hidd el sokkal jobb lesz... ha észreveszi h erõsebb lettél csak bánni fogja, hogy olyan lányt szalasztott el mint Te :) állj meg a saját lábadon, ne gondolj rá sokat(tudom mondani könnyû), és érezd jól magad a bõrödben! aztán jön egy újabb srác... :) sok szerencsét és fel a fejjel :) :) szurkolok :*
Én a helyedbe úgy próbálnám meg elfelejteni, hogy órákon mindig elé ülnék, hogy ne is lássam. Barátnõim közé ülnék, elhülyülnénk órákon, röhögcsélnénk és máris levan a gond. Csak erõsnek kell lenni! Kerülném az õ társaságát, magát a srácot is, nem mennék azokra a helyekre ahol vele voltam együtt, kidobnék/visszaadnék minden emléket stb.. Menni fog az :)
Miért szakítottatok?És hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok, és azért, mert azt mondta, h a tanulmányaira akar koncentrállni, de persze tudom, h nem ez az igazi ok.Hiába kérdem h mi a baj, mert talán tudnánk rajta változtatni, az õ válasza csak az, hogy miért nem tudom megérteni, hogy csak többet szeretne foglalkozni a tanulásra, és így nem lenne elegendõ ideje rám.Ezzel elintézett....csak nem értem, miért nem mondja meg az igazat.Na mind1...én elfogadtam, és felfogtam, h ennyi volt, csak azért nagyon hiányzik, fõleg most így szünet alatt.
Na, remélem segitek neked valamennyit ha leirom az én példámat.Nekem is osztálytársam volt, kb 1, 5 évig jártunk.ugyanilyen votl a felállás, nagyon szerettem, de nem müködött, szétmentünk.több honapig mardosott a hiánya, szerintem minél hamarabb keress magadnak valakit, nem ugy gondoltam, hogy füvel fával, de egy laza kapcsolat nekem sokat segitett, tultettem magam utána rajta.:-)
kerüld a tárasaságát, de az emlékeket ne dobd ki ! ha meg tényleg nagyon zavarnak, akkor gyûjtsd össze és tedd el egy dobozba, mert ha egyszer kidobod, akkor azt már sosem fogod visszakapni és lehet, hogy meg fogod bánni. a barátnõk tényleg sokat segíthetnek, (ha még nem tetted, akkor) mondd el nekik részletesen ezt az egészet és kérd meg õket, hogy segítsenek, tereljék el a figyelmedet (amennyire el lehet ilyenkor :$)
ha az emlékekre nehéz szívvel gondolsz, tedd be õket egy dobozba, zárd le, dugd el, majd amikor már túl vagy rajta, és boldog vagy valaki mással, vedd elõ a dobozt és nyugodt szivvel emlékezel vissza a "régiszépidõkre"... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!Sokat segítettetek, és igazatok van, erõsnek kell lennem, nem fogja rajtam látni, hog így ki vagyok bukva miatta.Ehhez persze idõ kell, de remélem menni fog.Köszönöm még1x.

Van egy lány, aki az osztálytársam és tetszik nekem. De ő egy másik osztálytársamba szerelmes, aki amúgy a barátom. Õ neki nem tetszik a lány. Hogy jöjjek be a lánynak? (5. osztályos vagyok, ha ez segít valamit. )

Legjobb válasz: Beszéld meg a barátoddal, hogy mondjon jókat rólad. Mást sajnos nem tudok... Vagy ha gyorsan akarsz hatást elérni nála, szintén barátodon keresztül, tudasd vele hogy tetszik neked...

Beszéld meg a barátoddal, hogy mondjon jókat rólad. Mást sajnos nem tudok... Vagy ha gyorsan akarsz hatást elérni nála, szintén barátodon keresztül, tudasd vele hogy tetszik neked...
Ha esetleg mostanában lesz a szülinapja vegyél neki valami csecsebecsét. karkötõt vagy virágot, bonbont, ezeket szeretik a lányok.Legyél figyelmes, udvarias vele. 5-es vagy, szerintem még nem kéne belemászni a képébe, hogy akkor most járjunk. :D. Gondolom abba a fiúba nem úgy szerelmes hogy "komoly" kapcsolatot akar, mert még túl fiatal, ilyenkor meg változnak a vélemények. Beszélgess vele, esetleg ha nem tudja a tananyagot segíts megértetni vele. Próba szerencse. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: amúgy érdekes a helyzet. :) A barátom abba lányba szerelmes aki annak a lánynak a barátja, aki nekem tetszik. :) De aki a barátomnak tetszik az egy nekünk teljesen ismeretlen fiúba szerelmes, tehát aki nekem tetszik az a barátomba szerelmes, aki annak a lánynak a barátjába szerelmes, aki nekem tetszik, õ meg egy nekünk ismeretlen fiúba van belehabarodva. :) Tehát egyikõnk sem jár jól! :)

Magántanuló vagyok és az osztálytársaim azt mondták, hogy egy magán tanulónak a vizsgán ha mond 5 mondatot már megvan a 2-e! Igaz ez?

Még egy olyan típusú kérdésem lenne ehhez a magántanulói vizsgához hogy egy 2 hétben vannak az időpontok illik kiöltözni ezekre a vizsgákra vagy mind1?

Legjobb válasz: És az okos osztálytársaid ezt honnan tudják, Õk is magántanulóként vizsgáztak? Másrészt sosem éri meg a minimumra hajtani, mert akkor necces, hogy nem fog sikerülni.

És az okos osztálytársaid ezt honnan tudják, Õk is magántanulóként vizsgáztak? Másrészt sosem éri meg a minimumra hajtani, mert akkor necces, hogy nem fog sikerülni.
Egy szép fehér blúzt mindenképp vegyél fel És ne a kettesre hajts
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Természetesen nem hajtok a kettesre minnél jobbra csak úgy jelképesen ha mondjuk matekból felteszem van 5 egyenletebbõl 2 tudok megoldani megadja rá a 2-est? Mert igazából a matek az amibõl rohadtul nem tudok semmit hiába járok heti 2-szer magántanbárhoz!
A kérdező hozzászólása: Hát az jó kérdés hogy õk ez honnan tudják ezért voltam kiváncsi itt milyen vélemények lesznek! Bizonyára ez is olyan tanár függõ féle! 2-nél persze jobbat akarok legalább egy 3-ast de ha pánik van meg be stresszelek akkor egy 2-es is elég csak jussak tovább!
14:27-nek van igaza. Ha a vizsgáról akarsz megtudni valamit, a tanáraidat kérdezd, ne az osztálytársaidat.
Ne a kettesre hajts. A matekot meg csináld addig amíg 5-bõl legalább 4 nem megy. Osztálytársaid láttom mnagyon szakértõk, nem magántanulóként is. /gondolom õk nem azok/ És nem feltétlen igaz. Ha az az 5 mondat hlyeség akkor beírhatják kapásból az . De amúúgy vizsgakor a vizsgázó ideges szokott lenni türelmesebbek. Tanulj meg mindent ami kell és akkor nem lesz ilyen probléma. Ruha: Max viszel egy blúzt és /ha több magántanuló is van a suliba/ és mások is kivannak öltözve felveszed...
A kérdező hozzászólása: Rendben Köszönöm a segítséget és a válaszokat! :)
Vizsgára illik minimum ünneplõben menni, azt a néhány napot kibírod.

15 éves fiú vagyok. Osztálytársaim közt van egy 16 éves fiú, aki 13 éves kora óta gyúr és azóta alig nőtt 1-2cm-t. Igaz hogy a gyúrás akadályoz a növésben? Én 167 cm vagyok, és még növök, de más aki gyúr az már nem.

Én szoktam futni, biciklizni, fekv?támaszozni, felülésezni, ezeket csinálhatom, ugye nem gátolnak saját súllyal végzett gyakorlatok, ide értve a húzódzkodás ilyenek.

Legjobb válasz: Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.

Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.
Én is gyúrok és tavaly óta 8cm-t nõttem, most 177cm vagyok. 19:54 voltam 16f
Nekem a gyûrásról csak annyit mondott tesitanár, hogy azért nem szabad még fiatalon súlyzózni mert a nagy súlytõl elkopnak az izületek. Elõször meg kell erõsödni.
13 éves korban még korai, de 15 évesen el lehet kezdeni.Persze csak okosan, nem az a cél, hogy megszakítsd magad. Én a helyedben még nem gépekkel csinálnám, inkább erõnléti jellegû dolgokat, mint amiket leírtál. Az nem akadályozhat a növésben, és izmos is leszel tõle. Én is 15 éves vagyok, és még nem nagyon gyúrok gépekkel. Én is reménykedek, hogy még növök:D.

8 éve ismerek egy lányt, osztálytársak vagyunk. Az utóbbi években nagyon "megkedveltem". De nem merem neki megmondani, mert félek, hogy a barátság elromlana. Mit tegyek?

Neki ha jól tudom más tetszik. 14/F

Legjobb válasz: Ha neki biztosan más tetszik akkor hagyd mert nem tekint rád pasiként. Ha nincs akkor viszont mond el hogy nagyon régóta ismered és mostanság nagyon megkedvelted szeretnéd ha tudná hogy fontos neked és többet érzel mint egy barátság de nem szeretnéd ezzel elrontani a dolgokat és megérted ha õ nem így érez de akartad hogy tudja õ egy fantasztikus lány. Bár szerintem õ is veled egykorú lehet kb, de biztos vagyok benne hogy ez jólesne neki. 23/F

Ha neki biztosan más tetszik akkor hagyd mert nem tekint rád pasiként. Ha nincs akkor viszont mond el hogy nagyon régóta ismered és mostanság nagyon megkedvelted szeretnéd ha tudná hogy fontos neked és többet érzel mint egy barátság de nem szeretnéd ezzel elrontani a dolgokat és megérted ha õ nem így érez de akartad hogy tudja õ egy fantasztikus lány. Bár szerintem õ is veled egykorú lehet kb, de biztos vagyok benne hogy ez jólesne neki. 23/F
A kérdező hozzászólása: Igen, velem egykorú. És köszönöm a választ.
Nagyon szívesen, remélem tudtam segíteni. 23/F
Szerintem mindenképp valahogy mond el neki. Az elsõ válaszolónak igaza van. Viszont tedd fel magadnak a kérdést hogy megéri e egy olyan "barátságot" fenntartani ahol te többet érzel, és szeretnéd e esetleg azt végignézni hogy õ összejön valakivel. Ha neked tetszik ez a lány akkor itt már nem barátságról van szó szerintem hanem szerelemrõl, és amennyiben nem viszonozza az érzéseidet, de te továbbra is fenn akarod tartani vele a kapcsolatot, abból hidd el hogy csak te fogsz kijönni rosszul. Tudom, mert nem egyszer éltem át sajnos ilyet, és nagyon szar érzés együtt lenni egy olyan lánnyal nap mint nap akirõl tudod hogy soha nem fogsz neki kelleni, neked viszont jobban hiányzik a társasága mint egy falat kenyér. Én azt mondom próbáld meg mindenféleképpen és ha esetleg nem jön össze, akkor is jobban jártál, mert ez így nem barátság. :/ ez csak neked okozna szenvedést, meg fájdalmat.
NE (!!!!!!) járj osztálytárssal !! SOHA !

Ez hosszú lesz.14vagyok. Most végeztem a 7. osztállyal . Normális hogy az osztálytársaim egy évben ilyeneket csináltak/csinálna és ilyenekről beszéltek/beszélnek?

egyész évben csak a sz*xr?l,smárolásról beszéltek... meg hogy az osztályban van 1-2 k*rva(ami igaz) ... de 3srác szabályosan nyomul rám... és az egyik?jük viszont ilyet mond: tudod... szívesen elvenném a szüzességed.. ..O.o én meg: álmodj! .. de egyszer?en annyira szeretem.. szerintetek többet akar t?lem?? (nem akarok vele lefeküdni.. f?leg nem 14évesen....-.-") de múltkor pl.: megvédett az egyik 8.ostól.....*.* de nem merem megkérdezni mert már egyszer tettem így tönkre egy barátságomat....!!!

Legjobb válasz: Megvéd egy nyolcadikostól, de elvenné az ártatlanságod... micsoda lovag.

LoL XD amúgy a témájukra: éhes disznó makkal álmodik:D amíg Te nem álmodsz az õ makkukról, addig nincs gond.. ;) szokd meg... kb ebben a korban rájöttek, hogy nem csak pisilni tudnak vele és otthon felélik a zsepikészletet.. ezzel párhuzambana gondolkodásuk is beszûkül... ne várj semmi szerelmes vagy romantikus dolgot tõlük, ebben a korban még képtelenek ilyenre:D én azt ajánlom, ne engedd, hogy ölelgessenek csakúgy, mert egymás között arról mesélnek meg izgulnak, hogy hogyan ért hozzájuk a melled:D szóval... a fiúk ilyenkor jelentõset esnek vissza az evolúcióban és sajnos sokan ott is rekednek.. en törõdj velük, gyerekek:D 18F
Megvéd egy nyolcadikostól, de elvenné az ártatlanságod... micsoda lovag.
Igen, többet akar. Többször is elvenné a szüzességedet ha tehetné.
A te iskoládba is benézhetne az erkölcsrendészet...
naiv kislány. csak megakar dugni és kiakar használni . szerinted miért beszél arrol a fiuknak hogy elakarja venni a szüzességet? gondolkodj már egy kicsit. ha meg is teszi lemerem fogadni hogy szétkürtöli a suliban hogy ö milyen férfi volt hogy megdugott
Valószínûleg kettesben nem is nagyon merne közeledni feléd, csak a barátai elõtt van nagy szája. Elõfordul fiatalon (némelyeknél kortól függetlenül), hogy szeretnénk a barátaink elõtt felvágni. Biztos ezért mond ilyeneket mások elõtt. Kontrázz rá az ilyen beszólásaira viccesen (de véletlenül se megalázóan, vagy bántóan). Ez be szokott jönni. Azt írod, hogy ha kettesben vagytok kedves. Persze, mert akkor nem kell a barátai elõtt tenni az agyát. Valószínûleg ez az 'igazi énje'.
*szüleidnek
Nem normális, és aki csak a szüzességedre utazik, az nem szeret. Akinek tetszel, elõször meg akar ismerni (ölelgetés helyett), megvárja, hogy bemutasd a szüleinek, és leghamarabb csak akkor hozza fel ezt a témát, ha már legalább szakközepesek lesztek, addig max álmodozik róla.
nem
A kérdező hozzászólása: meg állandóan ölelget..^^ és múltkor 2en voltunk a terembe.. és egy szót nem szólt arról hogy elvenné a szüzességem meg ilyenek.. csak a többi fiú elõtt... és 2en voltunk megölelt és bejött az egyik ügyeletes(gyerek) erre õ: " menny már ki!! nem látod hogy épp beszélgetni próóbálunk!!! " :$$
A kérdező hozzászólása: ooohaa..xd kaptam hideget-meleget...:$$ bár szerintem nem akar tõlem semmit.. mert ma mesélte hogy van egy csaj és jóba vannak meg minden ...:D aztán hogy azzal akar összejönni... :) ) azért köszönöm a válaszokat MINDENKINEK!!:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!