Találatok a következő kifejezésre: Osztálytársam egyik az, (528 db)

Nem fertõzõ! Nekem is volt.
11-re Apámnak volt ekcémája. A katonaságnál kapta el. Az orvos mondta, hogy ekcéma és használjon külön törölközõt, külön szappant, nehogy a családja is elkapja.
de lehet fertõzõ is, ha kifakad a hólyag, akkor a benne lévõ folyadék fertõzhet
Az ekcéma nem fertõzõ.Vagy belsõ gyulladást jelez, vagy valamire az allergiát.Nekem a kezem lett ekcémás.A góckeresésnél egyik fogamnál találtak gyulladást, addig nem is gyógyult a kezem, amíg a koronás gyökér kezelt fogamat ki nem húzták.
nem fertõzõ, nekem is van, ez csak egy allergikus reakció valamilyen környezeti hatásra (pl virágpor, izzadtság, napsugárzás, stb)
Lehet hogy bõrrákos vigyázzatok, fusatok körbe az osztályba éskiabáljátok hogy replás, én immunis vagyok beoltottam magam!! :D
Ez egy belsõszervi probléma és a bõrön jelzi, hogy baj van.
nem fertõzõ :) de sajnos elég sok embernek van, allergia tulajdonképp
Nem kell megijedni. Nem egymástól kapták el.
Nem, az ekcéma tul.képpen allergia.
12-re Az ekcéma maga nem fertõz, mert az ekcéma az egy válaszreakció valamilyen, a bõrt érõ károsító hatásra. Ez viszont lehet fertõzõ. Ekcémát nagyon-nagyon sok minden kiválthat, belsõ mûködési zavaroktól kezdve bõrt érõ vegyszereken át sokféle fertõzésig. Az ekcéma maga csak egy TÜNET, nem maga a betegség. Édesapádnak valószínûleg valamilyen fertõzés hatására alakult ki ekcémás tünete, ha az orvos azt mondta, hogy fertõzhet. És arról, hogy orvos mondta: az orvos is ember. Én épkézláb bõrgyógyásszal még nem találkoztam (pedig voltam egy párnál már). Kivétel nélkül mindegyik szteroid tartalmú gyulladáscsökkentõ kenõcsöt adott. Várandósként is. Viszont a háziorvosom nagyon jó orvos, széles látókörû, nagyon nagy tapasztalattal rendelkezõ, az okokat keresõ és kezelõ, amúgy belgyógyász. Õ képes az emberi szervezetet egészében kezelni.

Szerintetek benne lenne az egyik fiú osztálytársam egy közös masztiba ha megkérném?

Legjobb válasz: Bázz, ez már csak így megy? Egy szinte vadidegen emberrel? "Te, Józsi, ha megírtad a matekot, masztizzunk mán' egyet!" ? szánalmas...Ennyire nincs bennetek tartás? Vagy csak én vagyok ennyire maradi, hogy ezen kiakadok?

Bázz, ez már csak így megy? Egy szinte vadidegen emberrel? "Te, Józsi, ha megírtad a matekot, masztizzunk mán' egyet!" ? szánalmas...Ennyire nincs bennetek tartás? Vagy csak én vagyok ennyire maradi, hogy ezen kiakadok?
ha lány vagy akkor igen.
ha nem meleg a gyerek akkor simán ...vagyis én benne lennék ...:D
Ha lány vagy, simán. Amúgy felétek jó nõk vannak, de tényleg. :D
Ha vonzódik a nemedhez, bármi legyen is az, és ezen belül hozzád, és nem félénk, akkor sanszos. Legalábbis ha hozzám odajött volna egy jó csaj, és rákérdez, menetm volna. 22F
Én is benne(d) lennék. ;)
lány vagy?
Nemtudom h fiúvagy-e am dumálhatnánk mert nekem is van ilyesmire igényem itt a címem:[email protected] írj és dumálunk:)

Az iskolánkban szokás, hogy karácsony előtt húzunk és megajándékozzuk osztálytársainkat. Egy fiút húztam, velem egy korú (14 éves), verseny táncol és nem igazán érdekli semmi, mi lehet az ilyen praktikus mégis olcsó ajándék?

Legjobb válasz: Nem tudom, h mennyt szánnál rá. Mikor én anno olyan fiút húztam, akit nem ismertem annyira, vmi olcsóbb, de jó illatú parfümöt vettem neki. Ez nagyjából egy ezres, ha jó helyen veszed. Esetleg még egy tábla csoki hozzá.

Nem tudom, h mennyt szánnál rá. Mikor én anno olyan fiút húztam, akit nem ismertem annyira, vmi olcsóbb, de jó illatú parfümöt vettem neki. Ez nagyjából egy ezres, ha jó helyen veszed. Esetleg még egy tábla csoki hozzá.
Úristen! Te az ikrem vagy xD Csak poén :D Tök ugyanez :D Én vettem neki sok csokit és egy plüss állatot :D Õ is verseny táncol xD És õt sem érdekli nagyon semmi xD hát szurkolok neked :D Remélem örülni fog majd:D

Az egyik osztálytársamat egy fesztiválon megujjazta egy fiú, később az osztály kiránduláson egy másik fiú is megujjazta és kinyalta és azt mondta, hogy utána egy piros folt volt az alsóneműjén. Szűz még, vagy már nem?

Legjobb válasz: Vki akkor veszti el a szüzességét, ha lefeküdt vkivel. Az ujjazástól megsérülhet, ászakadhat, de attól még szûz..egészen addig, míg nem közösülnek.

Vki akkor veszti el a szüzességét, ha lefeküdt vkivel. Az ujjazástól megsérülhet, ászakadhat, de attól még szûz..egészen addig, míg nem közösülnek.
Egyetértek az elõttem szóval. A férfiak többsége is már kiskora óta maszturbál, mégis csak akkor veszítik el a szüzességüket, amikor elõször fekszenek le valakivel. a nõknél miért lenne ez másképp? Ez inkább lelki eredetû dolog, mint testi.
A szüzesség elveszítése nem feltétlenül biológiai természetû, hanem elvi-erkölcsi kérdés, szûzhártyától függetlenül akkor szoktuk emlegetni a szüzesség (más néven ártatlanság) elveszítését, ha végre megtörténik a szeretkezés. A szûzhártya nem erkölcsi bizonyíték, az mûtét, baleset, vad és elképzelhetetlen maszturbálás következtében is megsérülhet. Szóval a lényeg, hogy biológiai, vagy erkölcsi úton kérdezed.
Istenem! Mikor fogják már fel az emberek, h a szüzesség lelki eredetû? Van aki úgy születik, h nincs szûzhártyája... Van akinek sport közben szakad el.. Akkor szerintetek már õ sem szûz?? Ez egy oltári baromság!! A szüzesség elvesztése akkor hatol be ha a férfi BEHATOL. Mikor a legelsõ aktus megtörténik... Meg már nem azért de mikor valaki otthon megujjazza magát, akkor õ is elveszti a szüzességét? Hát rohadtul nem!! Na és a férfiak? Nekik nincs mi átszakadjon... Áá, bocsi a kiborulásért, lehet lepontozni (ha vkinek fáj az igazság...)
A szûzhártya átszakadása egy dolog. Az, hogy valaki megdugta-e az egy másik.
Attól, hogy átszakad valakinek a szûzhártyája, ami itt valószínûleg megtörtént az nem jelenti azt, hogy ne lenne szûz, ugyanis a szüzességet csak egy behatolással (férfi nemiszervre gondolok)lehet elvenni..ez így van
Persze h szûz. Akkor nem lenne az, ha belé is hatoltak volna. Így nagy valószínûséggel csak a szûzhártyája szakadt át..
Lehet hogy csak megsértette a szûzhártyát nem biztos hogy teljesen át szakadt. Lehet hogy még szûz de az is lehet hogy nem.
Én úgy vesztettem el a szüzességem hogy megujjaztak. Akkor véreztem, rá 3hétre feküdtem le a párommal, akkor már abszolút nem véreztem. Ez attól is függ h hány ujjal ujjazták. Ha eggyel, akkor valószínüleg csak megsérült a szûzhártya, de ha erõteljesen vagy több ujjal akkor már nem szûz.
Na ezt nem értem...ha valakinek átszakad a szûzhártyája akkor hogy lenne már szûz?
Ha még nem feküdtek le veled akkor szûz vagy, igen... (Érteném hogy miért kell harmadik személyben feltenni a kérdést egy anonim oldalon)
Én is amellett teszem le a voksot, hogy az elsõ nemi aktus jelenti a szüzesség elvesztését. A férfi behatolást, mint kritériumot viszont megkérdõjelezem. Mi van ha egy nõ csak nõkkel fekszik le? Nemi aktus van, férfi behatolás nincs. Mégsem mondanám, hogy szûz. Esteleg ujjazták az elsõ alkalommal. Akkor még szûz a másodiknál? Vagy hol kezdõdik, hogy már nem szûz? És akkor az is felmerül (mint Clinton és Monica esetében is anno), hogy mi számít nemi aktusnak? A nemi szervek érintkezése? Ez két nõnél mondjuk az olló póz, de akkor nem történik behatolás, esetleg szûzhártya szakadás sem, mégis nemi aktus. Száz szónak is egy a vége: a szüzesség elvesztése elég viszonylagos dolog. Amíg bizonytalan vagy benne, hogy ez az volt-e, addig valószínûleg nem az volt. Azt biztosan érezni fogod, amikor már nem vagy szûz. És még egy: korábban valaki az "ártatlanság elvesztésének" nevezte. Az ártatlan-vétkes különbségtétel a szex-szel kapcsolatban már elég avitt. Sejtem, hogy az illetõ nem így értette, de a szavainknak súlyuk van. Szerintem ne használjuk a szüzesség kérdésével kapcsolatban az ártatlanság szót, mert annak ellentéte bûnösség. Még manapság is sokan gondolnak így a nemi életre, és sok boldog pillanatot szalasztanak el.
Az egyik osztálytársad ugyan szûz, de már egy ordas rihe, akiben a fél osztály turkál.
bilológialag igen de elven nem! ez erkölci és eggyt éertek az elõttem szólókkal de jó hogy megkérdezed és nem hiszed el azt amit a hülyék mondasnki hanem többenk hidze hidd el nem vágunk át mért tennénk?
Elvileg akkor veszti el valaki a szüzességét, ha a hímvesszõ behatol a hüvelybe.
bocs, hogy ezt kell mondanom : de a barátnõd egy SZÛZ K..

Hogyan tudnám növelni az önbizalmamat? (rövid személy leírás) nem tartozók az osztály"bomba nõihez". Van egy barátnõm és egyben az osztálytársam 36kg (162cm), én meg 49 (159). Állandóan azt hallgatom, hogy milyen jól néz ki.

Nagyon kishitû vagyok.Talán azért is mert nem tartozók az osztály"bomba nõihez".Van egy barátnõm és egyben az osztálytársam 36kg(162cm), én meg 49(159).Állandóan azt hallgatom , hogy milyen jól néz ki a pasik oda vannak érte a fiúk."dagattnak tarja magát de azt el sem tudja képzelni ,hogy mit érzek.Szerintem ez is hozzá járul , hogy szürke kis egérnek érzem magam.Rövid személyleírás:Januárba leszek 15éves,8.-os vagyok.159cm és 49kg.(alacsony,duci)

Legjobb válasz: Te hülye vagy, már bocsáss meg xD. én 160 cm-s vagyok 50 kg és akkor mivan. Egyáltalán nem vagyok kövér, 162-õn 36 kg ??? Te jó ég ez anorexiás beteg ku..va. Vigyék el orvoshoz mert nem normális, jobb lesz ha majd 20 évesen kap egy betegséget miatta. Amúgy me te tök normális vagy és ne olyan fiúk után esedezzé akik megb...sznak és otthagynak mert sok olyan van. Úgyis fogsz találni magadnak valakit és nem kell követned az a mai elkorcsult nézetet, hogy minnél vékonyabb annál szebb. Hidd el nem így van. Szép vagy és bárki bármit mond csak a saját hibáját látja benned. Ne félj te sokkal boldogabb leszel késõbb mint õ akit majd csak ku.vának használnak majd és úgy cserélgetik mint más a ruhát naponta.

Te hülye vagy, már bocsáss meg xD. én 160 cm-s vagyok 50 kg és akkor mivan. Egyáltalán nem vagyok kövér, 162-õn 36 kg ??? Te jó ég ez anorexiás beteg ku..va. Vigyék el orvoshoz mert nem normális, jobb lesz ha majd 20 évesen kap egy betegséget miatta. Amúgy me te tök normális vagy és ne olyan fiúk után esedezzé akik megb...sznak és otthagynak mert sok olyan van. Úgyis fogsz találni magadnak valakit és nem kell követned az a mai elkorcsult nézetet, hogy minnél vékonyabb annál szebb. Hidd el nem így van. Szép vagy és bárki bármit mond csak a saját hibáját látja benned. Ne félj te sokkal boldogabb leszel késõbb mint õ akit majd csak ku.vának használnak majd és úgy cserélgetik mint más a ruhát naponta.
1. Szerintem az ilyen nem barátnõ, már bocsánat a kijelentésért, mert ha tényleg barátnõd, akkor biztosan észrevenné, hogy nem igazán esik neked ez jól. Az ilyen nõket én pi**ának tarom, kis egoista r*****nak. (bocsánat a kifejezésért!) 2. Attól még, hogy (szerinted) nem vagy "bombanõ", még lehet az ember csinos és szép. Szerintem az ilyen dolgok nem a testalkattól függenek. A lényeg hogy az ember teljesen elfogadja magát és ne érdekelje annyira, hogy róla mit gondol más. Szerintem az ember kisugárzásától is függ, milyennek tartják mások. Ne hagy hogy mások miatt rosszul érezd magad! Pl: én (lány vagyok:) ) 168cm vagyok és 78kg és nem õrülnek meg értem a pasik, nem vagy vagyok bombanõ, de jól érzem magam a bõrömben, mert olyan emberekkel vagyok körbevéve akit mindig támogatnak és elfogadják hogy ilyen vagyok. :)
Velem is pont ugyanez van:( en es o is 165 cm, de mig o 45kg es 55kg vagyok.:( most vagyunk 8.-osok es en is folyton hallgatom, hogy mennyire szeretik, mennyire jol nez ki. Elkezdte, hogy o most dagadt es mar 1 hete nen eszik semmit.. Olyan vekony igy is es engemnagyon zavar. Rn most elkezdtem futni, itthon olyan gyakorlatokat vegezni, ami segiti, hogy a csipom, derekam tajarol es a combomrol lemenjeb egy kicsi.. Bar en tenyleg probalkozom, mondogatommagannak hogy jol nezeki, csak aztan meglatom ot es egybol oda az onbizalom...:(

8 éve ismerek egy lányt, osztálytársak vagyunk. Az utóbbi években nagyon "megkedveltem". De nem merem neki megmondani, mert félek, hogy a barátság elromlana. Mit tegyek?

Neki ha jól tudom más tetszik. 14/F

Legjobb válasz: Ha neki biztosan más tetszik akkor hagyd mert nem tekint rád pasiként. Ha nincs akkor viszont mond el hogy nagyon régóta ismered és mostanság nagyon megkedvelted szeretnéd ha tudná hogy fontos neked és többet érzel mint egy barátság de nem szeretnéd ezzel elrontani a dolgokat és megérted ha õ nem így érez de akartad hogy tudja õ egy fantasztikus lány. Bár szerintem õ is veled egykorú lehet kb, de biztos vagyok benne hogy ez jólesne neki. 23/F

Ha neki biztosan más tetszik akkor hagyd mert nem tekint rád pasiként. Ha nincs akkor viszont mond el hogy nagyon régóta ismered és mostanság nagyon megkedvelted szeretnéd ha tudná hogy fontos neked és többet érzel mint egy barátság de nem szeretnéd ezzel elrontani a dolgokat és megérted ha õ nem így érez de akartad hogy tudja õ egy fantasztikus lány. Bár szerintem õ is veled egykorú lehet kb, de biztos vagyok benne hogy ez jólesne neki. 23/F
A kérdező hozzászólása: Igen, velem egykorú. És köszönöm a választ.
Nagyon szívesen, remélem tudtam segíteni. 23/F
Szerintem mindenképp valahogy mond el neki. Az elsõ válaszolónak igaza van. Viszont tedd fel magadnak a kérdést hogy megéri e egy olyan "barátságot" fenntartani ahol te többet érzel, és szeretnéd e esetleg azt végignézni hogy õ összejön valakivel. Ha neked tetszik ez a lány akkor itt már nem barátságról van szó szerintem hanem szerelemrõl, és amennyiben nem viszonozza az érzéseidet, de te továbbra is fenn akarod tartani vele a kapcsolatot, abból hidd el hogy csak te fogsz kijönni rosszul. Tudom, mert nem egyszer éltem át sajnos ilyet, és nagyon szar érzés együtt lenni egy olyan lánnyal nap mint nap akirõl tudod hogy soha nem fogsz neki kelleni, neked viszont jobban hiányzik a társasága mint egy falat kenyér. Én azt mondom próbáld meg mindenféleképpen és ha esetleg nem jön össze, akkor is jobban jártál, mert ez így nem barátság. :/ ez csak neked okozna szenvedést, meg fájdalmat.
NE (!!!!!!) járj osztálytárssal !! SOHA !

Lefeküdnél a legjobb barátoddal, aki egyben az osztálytársad?

lányok véleménye érdekel, persze.

Legjobb válasz: Nem. Lefeküdni csak a pároddal érdemes, szerelembõl. Az általad felvázolt szituációból csak egy sima dugás jön ki.

Nem. Lefeküdni csak a pároddal érdemes, szerelembõl. Az általad felvázolt szituációból csak egy sima dugás jön ki.
Meg is tettem már vagy tíz éve... legjobb lánybaráttal (férfi vagyok)
tuti nem :) 17 /L vagy mégis??
Csak az a nõ csinál ilyet, amelyik ribizli !
Nem.... nekem a barát olyan személy, akivel önmagam lehetek és õ is. Olyannal pedig nem fekszem le, aki lebüfögött.
Az ilyen helyzetek sosem sülnek el jó, mert vagy te, vagy a másik fél többet akar majd egy alkalomnál, akár érzelmek is elõkerülhetnek, úgyhogy én a helyedben nem tenném. Én már tanultam a magam hibájából, hasonló dolog után hónapokig szenvedtem.
Nagy gubancok lennének a dologból, inkább nem.
Csak ha többek vagytok egymásnak mint legjobb barátok, amúgy nem érdemes !!!

Vannak Magyarországon olyan iskolák, ahová pl. autista vagy mozgássérült gyerekek járnak az egészséges osztálytársakkal egy osztályba?

Legjobb válasz: Igen, van. Szinte minden iskolában integrált nevelés folyik, tehát a sérült gyerekek egy osztályba járnak az egészségesekkel.

Igen, van. Szinte minden iskolában integrált nevelés folyik, tehát a sérült gyerekek egy osztályba járnak az egészségesekkel.
Az autistáknak más nevelési igényeik vannak, ezért õket nem szokták "normál" suliba vinni. A mozgássérültek meg miért ne mehetnének? Attól még hogy valaki nem tud lábra állni még lehet akár orvos is.
Nem értem a 2. válaszolót miért kellett lepontozni, amikor teljesen az igazságot írta. Én speciel fogyatékos gyerekekkel foglalkozom, õk egy speciális iskolába járnak, ide olyan értelemben egészséges gyerek nem jár. Autisták külön osztályba járnak, de õk nem is beszélnek, tehát el nem tudom képzelni, hogy miképpen tanulhatnának egy normál intézményben? Hacsak nem valami nagyon gyenge autizmusról van szó. Mozgássérült természetesen tanulhat rendes iskolában is, nekem is volt anno ilyen osztálytársam, mivel a szellemi képességei semmivel sem hátráltatottabbak, mint bárki másé. De egy értelmi fogyatékos gyerekkel teljesen másképp kell bánni, fõleg ha az súlyos. Esetleg még az ilyen tanulásban akadályozott gyerekek járhatnak rendes sulikba, de abból is az enyhébbik, ha nagyon súlyos, akkor már õk is speciális iskolákba kerülnek. És akkor még egyszer írom: én ezzel foglalkozom, szóval én tudom is, nem csak a hasamra ütök.
Egyébként léteznek (sajnos egyre kevesebb helyen) normál iskolákban speciális osztályok is (logopédiai, vagy kimondottan autista osztály). Ezek kisebb létszámúak, és az integrációt készítik elõ.
Te meg kedves utolsó, próbáld meg értelmezni mások irományát, mielõtt kötözködsz. Odaírtam, hogy ha gyenge autizmusról van szó, akkor lehet. De olyanoknál, akik beszélni nem tudnak, adott esetben agresszívak, semmiképpen sem jöhet szóba.
"De olyanoknál, akik beszélni nem tudnak, adott esetben agresszívak, semmiképpen sem jöhet szóba." Erre írtam, hogy de, szóbajöhet. Integráló iskolában volt nem beszélõ auti tanítványunk. Néha agresszív is volt, de ezt a pedagógusoknak tudni kell kezelni!
A kérdező hozzászólása: De szomorú, hogy egybõl összevesztek és sértegetitek egymást... Köszönöm a válaszokat.

Mi a véleményetek, ha egy osztálytárs cigiszagú az iskolában?

Legjobb válasz: A gyereket sajnàlom mert tönkreteszik a gyereket a cigivel! Sajnos nekem édesanyàmék ilyenek hogy cigiznek a hàzba de azt a büdös tömött cigit szìvjàk ràadàsul és az 15* büdösebb! A kisöcsém aki most 13 éves gyakorlatilag mindig bûzlik,nagyon sajnàlom szegényt de hiàba mondom a hülye szüleimnek hogy ne szìvjàk nem érek el semmit vele! Olyan mintha a gyerek mâr cigizni kicsi kora ota mert a passuìv dohànyzàs is ugyan olyan kàros! Fõleg egy gyereknek!

# 7 Pont ezaz, hogy van hozz közöd, ugyanis akaratod ellenére is érzed a szagát.:) Persze megértem az álláspontod. Õszintén szólva, ha tudom, hogy az illetõ rendszeresen dohányzik, akkor kicsit rossz véleményem van róla, hogy hajnalba mi a fenének kell cigizni? 15-6 évesen még nem lehet olyan komoly függõ, hogy ne bírja ki délutánig... Ha tudom, hogy pl õsök pöppentenek, akkor semmi extra. Úgy az nem hoz lázba, de nincs ilyen osztálytársam. És ha tudom, hogy se õ, se a szülei nem cigiznek, akkor szimplán arra gondolok, hogy valószínûleg valami cigissel jött, ilyenkor se alakul ki semmi vélemény.
A gyereket sajnàlom mert tönkreteszik a gyereket a cigivel! Sajnos nekem édesanyàmék ilyenek hogy cigiznek a hàzba de azt a büdös tömött cigit szìvjàk ràadàsul és az 15* büdösebb! A kisöcsém aki most 13 éves gyakorlatilag mindig bûzlik, nagyon sajnàlom szegényt de hiàba mondom a hülye szüleimnek hogy ne szìvjàk nem érek el semmit vele! Olyan mintha a gyerek mâr cigizni kicsi kora ota mert a passuìv dohànyzàs is ugyan olyan kàros! Fõleg egy gyereknek!
Õszintén megmondom, hogy nem különösebben érdekel!:) 1.nincs hozzá közöm és szerencsére nem is zavarja az orrom a cigiszag ezért nem foglalkozom vele. 2.manapság a környezetemben lévõ fiatalok min. fele cigizik szóval már megszoktam magam körül(persze elég sokuknak megjegyeztem már, hogy mi a fenéért jó ez..dehát ez az õ dolguk):)
Azért gondolok erre, hogy a szülei cigiznek, mert tudom, hogy volt nekem is olyan osztálytársam, aki õ maga még csak hozzá sem ért a cigihez, annyira undorodott tõle, mégis folyton bûzlött még a könyv is, amit kölcsönadtam neki, mert otthon nem lehetett náluk látni a cigifelhõtõl.
attól függ gimnáziumról vagy általános iskoláról beszélünk. ha az elõbbirõl, akkor azt, hogy az illetõ dohányos és elszívta a reggeli cigijét és mivel elég érett ahhoz, hogy döntést hozzon, nem ítélkeznék. ha általános iskoláról beszélünk, akkor vagy a szüleire gondolnék, vagy arra, hogy majmolva a társaságot 14 évesen dohányzásra adta a fejét, mert az menõ.
az, hogy semmi közöm hozzá, hogy cigizik, avagy nem.
Mindenki arra gondol, hogy a szülei cigiznek? Ehemm, dehogy, ha valaki bûzölögve jön be, akkor én arra gondolok, hogy õ szívja, és olyan igénytelen, hogy nem érdekli. Engem viszont zavar.
Nyilván az, hogy szegénynek a családja annyira dohányzik, hogy már minden ruháját, cuccát átjárja ez a borzalmas bûz...
Nevetséges, gyenge az akarata annak, aki ennyi idõsen rászokik, mert ziher, hogy a társai példáját követi, megteszi, hogy ne lógjon ki.
7.osztályos vagyok és van osztály társam aki 14 évesen már 3 éve non-stop cigizik és minden nap a folyosó tõle és a haverjaitól bûzlik elég ciki néha nekünk mikor bejön a tanár és megérzi a szagot.
Engem eléggé zavar, ha egy cigizõs társaság mellett megyek el, befogom az orrom , mert egyszerûen nem bírom ki, háningerem lesz tõle. Nem direkt, belõle ezt hozza ki ez a szag. :/
Az, hogy egy büdös bugris bagós. Minnél messzebb helyezkednék tõle, hogy ne érezzem.
nekem az egyik oszt.társam az...rengeteget cigizik és drogozik (15 éves) -.-
# 15 Van, hogy a dohányosnak nincs semmi baja 90+ évig él.. A kölke viszont megszívja, hiába él egészségesen 25 évesen rákos lesz.:(
Egyik osztálytársam 34 éves korában meghalt tüdõrákban, pedig nem is dohányzott. De a szobában, ahol könyvelõként dolgozott, mindenki más igen. Egy másik 26 éves korában elvetélt, majd 2 év múlva meghalt. Az ok ugyanaz volt, mint az elõzõ leányzónál. Tudom, hogy nehéz leszokni a cigirõl, de van egy megoldás: nem kell rászokni.
Hát, ha õ cigizett, azt ugyan nem helyeslem, de természetesen nem fogok árulkodni a tanárnak. Persze, gyakran a szülei füstölik fel szegényt.
Nem érdekelne különösebben, csak túl közel ne jööjjön hozzám, mert nem szeretem a cigifüstöt. 13/L
Megszoktam Én nem cigizek, nekem nem is leget a tüdõm miatt, de nálunk annyian cigiznek a templom mögött, hogy már nem is szólok... 14/f
Váljék egészségére.
Semmi, max annyi, hogy kellemetlen a közelében lenni, mert én utálom a cigiszagot.
Ha tudom, hogy a szülei füstölik össze, az sajnos nagyon súlyos bántalmazás, gyámhatósági ügy. Elsõ lépésben megpróbálnék valami közvetítõ felnõttel beszélni, aki hatni tud a szülõkre (osztályfõnök, családorvos). Itt a gép mellõl nem tudom eldönteni, sosem voltam ilyen helyzetben. Mostani eszemmel, igen, úgy érzem, igen bepróbálkoznék értelmes megbízható felnõttekkel, és ha semmi se jönne be és minden rendre szarba fulladna, õ pedig szenvedne tovább, akkor igen, elmennék a gyámhatósághoz is. (Kicsi az esély, hogy ebbõl baja lenne, valószínûleg figyelmeztetéssel és néhány ellenõrzõ látogatással megúsznák a szülõk, a gyerek saját akaratát meg úgyis figyelembe veszik.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!