Találatok a következő kifejezésre: Ost reggel tesztet (10 db)

Ost reggel csináltam tesztet amin 2 erős csík volt.6napja késik mikor menjek el orvoshoz?

mikor látszik az ultrahangon?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 5 hetesen már a petezsa´k,és benne a kis lüktetés.

Szia. Nekem 5 hetesen már a petezsa´k, és benne a kis lüktetés.
Csak a petezsák látszik még. Az elsõvel én is elrohantam , de csak visszahívnak pár héttel késõbbre. most máj 7én lettem kétcsíkos, de csak holnap megyek dokihoz elõször! Szóval ha minden rendben, ne rohanj, csak kétszer fogsz fizetni! (hetesen már vab szívdobogás, utána kapod mega papírt amivel igazolni tudod, hogy babátvársz, erre adja a védõnõ a kiskönyvet is. Gratulálok! Kb 8hetes kismami
Mikor volt az utolsó mensid?
A kérdező hozzászólása: mult hónap22én volt meg utoljára. de jelek vannak.pl mell feszülés mellbimbóm mintha +nyult volna +nagyobb.
Szia megnéztem 5hetes 1napos terhes vagy szerintem elmehetsz orvoshoz petezsák már van, és legalább kizárja a méhen kivüliterhességet.Azért majd írd meg mi van veled.Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: ez nemcsak 3 hét?
Szia. Nem, már 5 hét, mert az utolsó mensi elsõ napjától számolják a terhességet. Én megvártam a 7 hetet, mert akkor már több mindent lehetett látni a babóból. Ha most elmész, akkor kb 2 hét múlva visszarendel még egy uh-ra. Gratulálok a babához. Üdv, 33 hetes kismama

Tegnap délben tesztelem egy negatívat. Holnap reggel teszteljek újra? Inszem után vagyok 15. nap. Van még remény? Vagy már //-os tesztemnek kellett volna lennie?

Legjobb válasz: Még nagyon korai! A tesztre hiába van ráírva, hogy a 10 napos terhességet is kimutatja, szerinem ez nem teljesen igaz. Nekem is csak az elmaradt 9. napon lett pozitív. Várj még legalább egy hetet az újabb teszttel és reménykedj!

Még nagyon korai! A tesztre hiába van ráírva, hogy a 10 napos terhességet is kimutatja, szerinem ez nem teljesen igaz. Nekem is csak az elmaradt 9. napon lett pozitív. Várj még legalább egy hetet az újabb teszttel és reménykedj!
Én még 3-4 napot várnék!
A kérdező hozzászólása: És 4.válaszoló, neked mikor esedékes a 17.nap? Az elsö válaszolónak pedig gratulálok, mikor tudtad meg, hogy babát vársz?
A kérdező hozzászólása: azt még elfelejttem írni, hogy ma van a 29.nap. egyébként 30-32 naposak a ciklusaim
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem órára pontosan 28 napra jött meg, egészen a fogantatás elõtti két hónapig. Akkor 3-4 napot csúszott. Mindkétszer megcsináltam a tesztet a 2. késéses napon, mindkettõ negatív lett. A elsõ esetben valóban megjött a 4. napra, a másodikban viszont 5. napon megint csináltam egy tesztet, amin egy nagyon halvány második csík megjelent, de nem tekintettem mérvadónak, hiszen 10 perc után jelent meg. Ráadásul úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Aztán 9. napon már nem bírtam tovább. Már a nõdokihoz is bejelentkeztem, hogy mondja meg, mi van. Elõtte megcsináltam a tetsztet, s már 3-5 mp. után megjelent a 2. csík. A doki 2 nappal azután megerõsítette ezt. Ma léptem pont a 20. hétbe, s úgy néz ki minden rendben van, egészséges kisfiú lakik a pocakomban:-) Neked meg nagyon szurkolok!
Nekem 15-én telik le a 17 nap, de már kedden, mához egy hétre reggel csinálok egy tesztet. Nem fáj semmim, vagyis ha nagyon figyelek, akkor érzem hogy kicsit feszül odalent. Nekem a BMC-ben csinálták, Neked?
A kérdező hozzászólása: Nem Utrogestant kaptam, hanem Duphastont, amit tegnapig szedtem is. de víz lett a térdemben, pedig nem történt semmi olyan, ami ezt okozhatja. utána elolvastam a betegtájékoztatót, mellékhatása a gyógyszernek lehet ödéma. Egyébként nekem is a 14.napot mondta az orvos. Te, aki a 17.napon fogsz tesztelni, hogy érzed magad? nekem ugyanis már nem fáj a hasam, mint pár nappal ezelött.
Hát, bizonytalan. Inszemes fórumon az egyik kismama a 16. nap reggelén tesztelt halvány pozitívat, viszont van olyan doki, aki azt mondja, hogy a 14. napon teszt és ha negatív, akkor abba kell hagyni az Utrot és várni hogy megjöjjön. Nekem az inszem utáni 17. napon kell mennem kontrollra, nem véletlen csak akkor. Az mindegy hogy hány napos a ciklusod, itt most mesterséges volt minden. Amúgy a tüszõrepedés után 14 nappal szokott megjönni, de az Utro is bezavar...
szia ne keseredj el, sztem pénteken tesztelj, elöbb ne, és remélem öröm lesz 32
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babócához, és további boldog terhességet kívánok! nekem sajnos most sem jött össze a Forgácsban volt az inszem

Ma reggel teszteltem, a 10-es érzékenységű negativ volt az első vizeletből, a 25-ös érzékenységű a második vizeletből (igaz nem ittam előtte)pedig halvány pozitiv. Melyik tesztnek higyjek?

Legjobb válasz: A pozitívnak , mert csak volt ott valami kis hcg amit kimutatott. Két nap és sötétebb tesztnek kell lennie, próbáld ki! Türelem.!

A pozitívnak , mert csak volt ott valami kis hcg amit kimutatott. Két nap és sötétebb tesztnek kell lennie, próbáld ki! Türelem.!
Nem tudom, hogy a 10-es érzékenységû tesztet honnan veszed, én egyszerre 5 darabot vettem a netrõl. Eddig 4-et használtam el, mind értékelhetetlen volt. Szerintem várjál még 2 napot és boltból vett 20-25-ös teszttel próbálkozz. Bár szerintem babás vagy, mert az álpozitív teszt nagyon ritka!
A kérdező hozzászólása: Én is a netrõl vettem a 10-es érzékenységû tesztet, remélem , hogy azok nem mûködnek rendesen.
Szia volt baba a pocidban??
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen volt és már lassan 10 hónapos.

Mára nem várom a mensim!? Egyenlőre semmi, de csináltam reggel egy wodfo (25-ös) tesztet, de nega lett . Már tuti nincs baba?

Legjobb válasz: 25-ös teszt gyakran csak az elmaradt mesi után 3-4 nappal mutatja ki a terhességet. Fõleg ha esetleg késõn volt PÉ-d. Szerintem még ne add fel! Ha ma nem jön meg, akkor 2-3 nap múlva érdemes újratesztelni. Vagy próbálkozz holnap egy érzékenyebb teszttel! :) Szorítok neked, hogy baba legyen! Majd írd meg, hogy mi lett!

25-ös teszt gyakran csak az elmaradt mesi után 3-4 nappal mutatja ki a terhességet. Fõleg ha esetleg késõn volt PÉ-d. Szerintem még ne add fel! Ha ma nem jön meg, akkor 2-3 nap múlva érdemes újratesztelni. Vagy próbálkozz holnap egy érzékenyebb teszttel! :) Szorítok neked, hogy baba legyen! Majd írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: ma reggelre megjött :( nem tudom mi van velem. máskor görcsölök, most meg semmi. a melleim ugyanúgy fájnak...
??
A kérdező hozzászólása: még semmi :) semmi jele, hogy meg akarna jönni. Amit érzek, hogy szúrkál a méhem, de inkább a bal oldal, vagy nem tudom, de nem vészes. Ja és a cicim viszont egyre jobban fáj, feszül. Ma reggel arra keltem, hogy ráfeküdtem és üvölteni tudtam volna.
várjuk a fejleményt!:) )
Kérdezõ, mik a fejlemények? :)
A kérdező hozzászólása: oké, köszi :) még mindig semmi. de olyan furi, hogy semmi görcs sincs, semmi.
Nem tuti! :) Nekem nemvárt másnapján is negatív volt, majd nemvárt után 3 nappal lett pozitív. (2. napon nem teszteltem) Szurkolok, majd írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) tegnap úgy éreztem megfog jönni, fájdogált a hasam, stb, de már semmi
Velem is múlt hónapban pont ez volt, és sajnos nekem is megjött.Reméljük mihamarabb sikerünk lesz!:)

Ha szerdán volt a beágyazódás, akkor ma reggel már mutatnia kellett volna egy 25-ös tesztnek a terhességet?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Az a helyzet,hogy Pcos vagyok és a ciklusaim elég hosszúak.Az elmúlt két hónapban 47-51 napra jött meg.Ma vagyok az 54.napon és még nem jött meg.Kedden és szerda reggel volt egy kis rózsaszín folt a bugyimon,de azóta semmi.Azért gondoltam,hogy hátha az jelezte a beágyazódást.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az a helyzet, hogy Pcos vagyok és a ciklusaim elég hosszúak.Az elmúlt két hónapban 47-51 napra jött meg.Ma vagyok az 54.napon és még nem jött meg.Kedden és szerda reggel volt egy kis rózsaszín folt a bugyimon, de azóta semmi.Azért gondoltam, hogy hátha az jelezte a beágyazódást.
Elsõ, én is leírom a tapasztalatomat:) Ovu utáni 9. napon lett pozitív tesztem, azaz menzesz elõtti 4-5. napon. De, aki esetleg spórolás miatt nem akar, csak egyet tesztelni, akkor persze érdemes a nem vártig várni midnenképpen.
nem!! az csak nem várt után jó 3-4 nappal... max 10 mutatja ki a beágyazódás utáni elsõ napon(én ebben sem bíznék) TÜRELEM!
Hát a beágyazódás után bõven ki kell mutatnia. De szerintem te a beágyazódás elsõ napjára gondoltál, akkor tényleg korai. Mert maga a beágyazódás 4-6 napig tart általában, nem egy napig.
A beágyazódás több napig tart, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig. Nekem nemvárt elõtt 2-3nappal lett halvány pozitív a tesztem!
Elsõ vok...a legérzékenyebb teszttel nem várt után 1 nappal úgy teszteltem pozit h egy óra múlva jelent meg csak a 2.csík...tapasztalatból írtam hogy türelem!!!!!
A nemvárt elõtt ne csinálj tesztet, mert felesleges. Sajnos ezt muszáj kivárni. Csak csalódást okozol magadnak.
A legérzékenyebb terhességi tesztek is csak LEGKORÁBBAN a beágyazódástól számított 3 nap elmúltával mutatnak pozitív eredményt, de a hamis negatív tesztek aránya itt még minimum 30-40%. Nálad maximum 2 nap telt el a beágyazódástól, amennyiben tényleg szerdán megtörtént.

Ha a 10-es érz. Terh. Tesztem, halvány+ lett, két nap múlva reggel 25-ös érz. Tesztelhetek?

Mára-holnapra nem vártam.

Legjobb válasz: Szerintem igen, de biztosabb újra 10-essel tesztelni. Megkérdezhetem, hogy mióta próbálkoztok?

Szerintem igen, de biztosabb újra 10-essel tesztelni. Megkérdezhetem, hogy mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja, viszont ebben a hónapban használtam ovu tesztet is, és rögtön sikerült. Csütörtökön volt egy kisebb barnás nyákom wc után a papíron és aznap azt hittem, hogy megjön, mert olyan érzésem volt. De szerencsére nem, szerintem a beágyazódás végén voltam. Remélem nem ver át a teszt.
tedd fel a teszt fotóját légyszi :) és a pozitív ovunapokon voltatok együtt? mármint amikor pozitív lett az ovuteszt?elõtte-utána?
Nekem a 25ös x-epil teszt jóval hamarabb és határozottabban mutatta a babát, mint a vaterás 10-es teszt...Szóval szerintem egész nyugodtan.

23-24-én kellett volna megjönnie a menstruációmnak, d e semmi híre nincs. Ma reggel csináltam egy 25-ös x-epil tesztet, ami nagyon-nagyon halvány, de ott a második csík is. Miért ennyire halvány még mindig?

A férjemnek először keresnie kellett a másodikat,de mondta hogy ő is lát "valami rózsaszín izét".Tegnap reggel egyszer hánytam...nem kéne már erősebbnek lennie a csíknak?2éve várjuk a tesót,remélem sikerült.

Legjobb válasz: Két napos késésnél ez még teljesen normális.Lehet,hogy nem félidõben volt peteérésed,hanem késõbb és így késõbb is fogant a baba.Ha ott a második csík,akkor nincs gond :)

Két napos késésnél ez még teljesen normális.Lehet, hogy nem félidõben volt peteérésed, hanem késõbb és így késõbb is fogant a baba.Ha ott a második csík, akkor nincs gond :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130926/F_nyk.0038_www.kepfeltolt..
Igen, ez pozitív és majd erõsödni fog, ahogy írtam is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Tényleg csak az aggasztott hogy még nagyon kis halovány...Azért a kérdés és a link között hánytam egy kicsit megint...:)
Szerintem is van ott valami. :-) Próbálj ki egy 10-es tesztet. Annak sokkal erõsebbnek kell lennie! :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, reggel 10sel kezdtem, de pechemre rossz volt a teszt... :( Majd lehet hogy holnap reggel megpróbálom megint.

Ma reggel a 25-ös teszt halvány pozit mutatott. Most csináltam egy 10-es (amazon) tesztet, de negatív lett. Ti értitek ezt?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mivel a reggeli vizeletben sokkal koncentráltabban van jelen a hormon, mint egy késõbbiben, amikor már pisiltél többször - hiszen nincs ideje felhalmozódni. Ha már mindenáron tesztelni akarsz napközben, akkor legalább 2-3 órán át ne pisilj, és ne is igyál. De a legegyszerûbb, ha reggelig vársz a következõ teszttel.

Elõfordulhat, mivel a reggeli vizeletben sokkal koncentráltabban van jelen a hormon, mint egy késõbbiben, amikor már pisiltél többször - hiszen nincs ideje felhalmozódni. Ha már mindenáron tesztelni akarsz napközben, akkor legalább 2-3 órán át ne pisilj, és ne is igyál. De a legegyszerûbb, ha reggelig vársz a következõ teszttel.
Érdemes reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, de ha reggel pozitív volt akkor biza terhes vagy.
tedd fel kérlek a pozitív tesztet. Köszi!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120507/F_nyk_p0095_www.kepfeltol.. elég holos
Elvileg hány hetes+napos lennél? Nekem 4 hetesen már nagyon erõs pozi volt.
Hát, én ezeken a képeken semmit nem látok, nagyon homályos!:)

4 napja késik, volt egy negatív tesztem és ma reggel egy halvány pozitív. Remélem baba van, de most vettem észre, hogy egy 2 Ft-os nagyságú, világosbarna pecsét van a tiszatságimon. Ez most rosszat jelent?

Legjobb válasz: Szia. Elõször is gratula,a halvány csík is csík.A barnázásra figyelj,ha erõsödne,és görcsölni is elkezdenél,akkor hívd a dokidat,én tavaly novemberben így vetéltem el,persze ez nem ijesztgetés,hanem jótanács.Tehát rosszat nem jelent,de nem árt odafigyelni rá. Boldog babavárást:Lizy

Szia. Elõször is gratula, a halvány csík is csík.A barnázásra figyelj, ha erõsödne, és görcsölni is elkezdenél, akkor hívd a dokidat, én tavaly novemberben így vetéltem el, persze ez nem ijesztgetés, hanem jótanács.Tehát rosszat nem jelent, de nem árt odafigyelni rá. Boldog babavárást:Lizy
Nem feltétlen jelent rosszat, nekem is volt és most 26 hetes anyahajó vagyok:D Szerintem keresd fel a nõgyógyászod, én úgy tudom a barnázás nem jelent rosszat.
Pihenj sokat, feküdj amennyit csak tudsz! Ha görcsölnél menj el dokihoz! Szorítok!
Gratula a + teszthez. Ha aggódsz, akkor menj el a dokihoz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem nem lesz semmi gond.

Lehetséges az, hogy már 8. napja késik, de ma reggel csináltam tesztet és a 25-ös teszt nem mutatott semmit?

Pénteken teszteltem egy 10-es teszttel és sokat kellett várni rá, de el?jött a második vonal halványan. Produkálom a terhesség tüneteit! Nagyon érzem a szagokat, émelygek, hányingerem van. FOlyton az a mindjárt megjön érzésésem van. Feszül a hasam, puffadt és úgy érzem, mintha nagyobb lenne a méhem! Nem szoktam mérni a h?met, de ma reggel megmértem, hüvelyben 37,2 lett. Szerintetek csalhatnak a tesztek?? Lehet terhes??

Legjobb válasz: Szerintem várjál pár napot és csináljál egy másikat!Üdv 27hetes kismama

Szerintem várjál pár napot és csináljál egy másikat!Üdv 27hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszönöm! :) Gratulálok a Babához! Boldog babvárást! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!