Találatok a következő kifejezésre: Ost 5 terhes vagyok (3 db)

Magas a prolaktin szintem, kaptam rá Bromocriptin-richter 2, 5 mg-os gyógyszert! Azt mondta a doki, hogy kezdjem el, függetlenül attól, hogy terhes vagyok-e már. A gyógyszerre az van írva, terhesen ne szedd. Szedhetem?

4 nap múlva kiderül! De az van a gyógyszerre írva, hogy ha terhes vagy , ne szedd!!!

Legjobb válasz: Amúgy, ettõl a gyógyszertõl hamarabb teherbe tudok majd esni?

A kérdező hozzászólása: Amúgy, ettõl a gyógyszertõl hamarabb teherbe tudok majd esni?
Én is ebben a cipõben járok.Jan közepe óta szedem.De nekem azt mondták, hogy szedni kell a 12 hétig, mert a gyógyszer le viszi a prolaktin szintet és akkor eshetsz teherbe.Viszont ha nem szeded akkor vissza ugrik a prolaktinod és vetélest eredményezhet.Ennyit tudok.Én mindenesetre szedem.Remélem segít mindkettõnknek.
Nekünk 3 hónap próbálkozást mondott a doki.Azt mondta szerinte remélhetõleg össze fog jönni.Mert nekem is csak ez az eredményem volt rossz.Állítólag igen.
A kérdező hozzászólása: Akkor szedítek akkor is ha terhesek lesztek?
Én igen.Mert ha vissza ugrik a szint az nem jó.Pontos szakkifejezéseket nem tudok, de írd be a keresõbe vagy a babanet.hu.Ott van is a társalgóba egy ilyen téma.Érdemes el olvasni.Ott is ezt írják.Van tapasztalatuk
Az én orvosom azt mondta a terhesség 6. hetéig szedni kell!!!

Ost 5 hónapos terhes vagyok azaz 20. hetes. Gyermekem koponyájánál mindkét oldalon 2 oldali cystát találtak. Ki növi e a terhesslg végére? Ha igen van e kockázata? Magzatvizvizsgálat mennyire veszélyes? Mitől alakul ki ez a cysta?

Azt mondtk nekem ha nem csináltatok magzatviz vizsg. akkor 8 % esly a Down-szindromának.Igaz ez?

Legjobb válasz: Most ha azt mondom laikusként, nem növi ki a terhesség végére és nem veszélyes a magzatvízvizsgálat, elhiszi nekem? Ne higgyen nekem, hanem az orvosának, akiben elvileg megbízik és felteheti neki ezeket a kérdéseket, mert kötelessége válaszolni. Jó egészséget kívánok mindkettõjüknek!

Most ha azt mondom laikusként, nem növi ki a terhesség végére és nem veszélyes a magzatvízvizsgálat, elhiszi nekem? Ne higgyen nekem, hanem az orvosának, akiben elvileg megbízik és felteheti neki ezeket a kérdéseket, mert kötelessége válaszolni. Jó egészséget kívánok mindkettõjüknek!
Már biztosan túl vagy mindenen, mi történt végül? Én hasonló cipõben járok, de engem lebeszéltek (egy genetikus prof.) a magzatvíz vizsgálatról mert veszélyes, és a ha down kórós a gyerek akkor azt már a 12. heti (!) UH-n látni kellett volna mert olyan egyéb látható rendellenességekkel jár! Az elvégzett vizsgálat után a kórház pedig nem kevés pénzt kap az államtól... szóval ez is egy üzlet ahol Te és a baba nem számítotok... Végül vállaltad?

Elvagyok keseredve, a 25-ös teszten 2perccel késöbb vizszintes vonal függöleges helyett, a kontroll vonal is halvány, aztán meg eltünt a második vonal 5-6perccel késöbb, biztos hogy nem vagyok terhes?

de már a kontroll csík is elég halvány volt, igaz hogy napközben csináltam a tesztet, elfelejtettem bogyit beszedni, és már 6nappal túl vagyok azon amikorra legkésöbb meg kellett volna jönnie/máskor is volt hogy elfelejtettem a bogyót de mindíg megjött pontosan legésöbb az ötödik napra,most már 11napja hogy letettem a bogyit ami nagyon alacsony hormontartalmú/,gyomorégésem van, néha émelygéssel, szédüléssel,a hasam is szurkált picit, de ha hason fekszem egy idö múlva elkezd fájni, nem nagyon de kényelmetlen rajta feküdni, és lassacskán a melleim is feszülnek kicsikét...Vissza számoltam és a számítások szerint máj10-én volt a termékeny napom,és pont akkor felejtettem el bevenni a bogyit.Elvagyok kenödve, mert ugyan nem lett volna tervezett,de már kezdtünk örülni a babának:(((vagy szerintetek még csináljak teszet?

Legjobb válasz: Szerintem csinálj még egy tesztet hátha csak valamit nem jól csináltál.

Szerintem csinálj még egy tesztet hátha csak valamit nem jól csináltál.
szia, reggel csinálj egy másikfajta tesztet, gyanus hogy baba
A kérdező hozzászólása: Köszi!Olyan tesztet vettem hogy egy csomagban két ugyanolyan van...holnap reggel csinálok tesztet, és ha az is ilyen bénán sül el, akkor veszek még egy párat...de most teljesen el vagyok kenödve:((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!