Találatok a következő kifejezésre: Osszezavart egy srac (3 db)

Nagyon összezavar egy srác viselkedése. Bővebben lent. Véleményetek?

Szóval van egy srác ismerősöm, akivel mindig véletlenszerűen összefutok az utcán és tök jól elbeszélgetünk. Multkor meglátott a buszon, integettünk is egymásnak és képes volt átszaladni miattam az úttesten és még éppen fel tudott szállni a buszomra. Ez nekem annyira jólesett.. Legutóbb pedig ő állt az utcán és mikor közeledtem, próbált elfelé fordulni, nekem háttal.. Azt éreztem mintha nem örülne nekem.. egész közel kellett mennem hozzá és csak akkor vett észre és akkor köszönt rám, hogy jajj szia.... De nekem úgy tűnt jobban örült volna ha nem veszem észre.... ezúttal is sétáltunk kicsit és jól elbeszélgettünk ugyan de én most emiatt annyira összezavarodtam... Lehet csak én érzem rosszul és beképzelem, hogy nem akart észrevenni? Nekem mindenesetre valahogy nem fér össze az, hogy valaki egyszer még képes legyen a buszra is követni mikor meglát, máskor meg úgy tegyen mintha nem akarna velem találkozni... 21L

Legjobb válasz: Nem lelombozni akarlak, de nem lehet, hogy csak azért futott a buszhoz, mert nem akarta megvárni a következõt? Egyébként én ebbõl semmit nem tudok leszûrni, ne haragudj.:( Ez nagyon kevés infó.

Nem lelombozni akarlak, de nem lehet, hogy csak azért futott a buszhoz, mert nem akarta megvárni a következõt? Egyébként én ebbõl semmit nem tudok leszûrni, ne haragudj.:( Ez nagyon kevés infó.
A kérdező hozzászólása: Õ a túloldalon várt az ellenkezõ irányba menõ buszra és mikor meglátott engem a buszon és integettünk egymásnak akkor átrohant az én buszomhoz... pedig semmi dolga nem lett volna amugy abba az irányba amerre én mentem...
Lehet, hogy télleg nem vett észre akkor amikor te mentél hozzá vagy lehet, hogy valamiért kenyelmetlenül érezte magát, vagy csak rossz napja volt :) De minden esetre nem hinném, hogy haragudna rád vagy valami ilyesmi szóval nyugi :) <3
Lehet, h akkot nem akart találkozni senkivel v nem akart veled beszélgetni v sietett v tényleg nem vett észre
A kérdező hozzászólása: De utána meg õ nem akart elengedni úgymond, mert hiába jött a buszom, megkért menjek a következõvel és addig még dumáljunk....

Szakítottam egy sráccal, most viszont teljesen összezavart. Mit tegyek?

Egy sráccal szakítottam, mert ugyan én már kezdtem beleszeretni, köt?dni hozzá, rajta ezt egyátalán nem láttam. Rettenetesen féltem, hogy csak egy strigula lennék neki. Mert nem is titkolta, hogy rengeteg lánnyal lefeküdt már komolyabb ismerettség nélkül is. Szakítás után egy nappal viszont beszélgettünk msn-en, és olyanokat magyarázott, hogy neki sokkal többet jelentett ez a kapcsolat, mint nekem. Csak nem merte kimondani, hogy szeret, mert félreértettem volna. És én nem is vagyok olyan mélyérzés? lány, mint amilyennek gondolom magam, ha ilyen könnyen dobtam.

Legjobb válasz: A srácnak sérti az önérzetét hogy Te dobtad õt, nyilván nem ez a megszokott nála. Szerintem nem érdemel további szót tõled, koncentrálj inkább arra a srácra akivel most jársz. A másik meg majd szépen idõvel elmúlik a szívedbõl! Sok sikert!

A srácnak sérti az önérzetét hogy Te dobtad õt, nyilván nem ez a megszokott nála. Szerintem nem érdemel további szót tõled, koncentrálj inkább arra a srácra akivel most jársz. A másik meg majd szépen idõvel elmúlik a szívedbõl! Sok sikert!
Egy szakítás miatt nehogy azt hidd hogy megváltozott, csak meg van sértõdve, vagy nem érti miért hagytad ott. Esetleg az bántja hogy nálad nem sikerül elérnie azt amit más lányoknál igen. Ha újra összejöttök (már harmadjára?) akkor csak azt fogja hinni hogy bármit megtehet mert te úgyis visszafogadod utána.
Nah ha jól értem akkor van 2 srác. Ebbõl az elsõvel akarsz végleg szakítani, és a másodikkal pedig össze jönni. De az elsõ sráccal 2szer jártál, és most ismét dobtad, de ezúttal végleg. A második sráccal is jártál már egyszer? Ebbõl gondolva:"Az a fiú viszont, aki a szakításunk után lett, kell nekem. Mondjam meg neki, hogy megbántam, hogy dobtam..." Ha a második srácba szerelmes vagy, és õ is beléd, és képes megbocsátani, hogy 1szer már dobtad, akkor beszélj vele, hogy mi lenne ha újra kezdenétek. Ahogy olvastam, az elsõ srác, akivel 2szer jártál, az nem képes azt feldolgozni, hogy vele mert egy lány szakítani. Ha meg sok lánnyal volt dolga, akkor legyen, de akkor ne csodálkozzon, hogy soha nem lesz normális kapcsolata. Szal érdemes megpróbálni a második sráccal, hát ha jobb lesz mint ahogy gondoltad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Köszi, hogy elolvastátok a hosszú mondókámat. De rosszul, vagyis félreérthetõen fogalmaztam. Egy fiú van. "Az a fiú viszont, aki a szakításunk után lett, kell nekem." Ez ugyanarra a srácra vonatkozik, hogy akivel már kétszer jártam, most megváltozott, mintha egy másik ember lenne. Így értettem. Szóval van egy srác. Jártunk, de aztán azt hittem, hogy vége, mert nem keresett, majd újra összejöttünk, de nem történt minõségbeli változás, ezért dobtam. Azóta viszont mintha kicserélték volna. Mintha tényleg egy érzõ emberi lény lenne, nem olyan, mint a kapcsolatunk alatt. Bocsi, hogy rosszul írtam. Visszaolvasva negyedszerre, tényleg félreérthetõ. Bocsánat még egyszer!
én teljesen értettem, és szerintem nem volt félreérhetõ. Viszont igazuk lehet az elõttem szólóknak, lehet, h csak addig "másmilyen", míg sértve érzi magát. De ha visszafogadnád (egyébként próbálkozik még?), vagy újrakezdenétek, akkor ugyanolyan szótlan, figyelmetlen, nemtörõdöm lenne, mint volt. Szerintem adj idõt neki, ne akard folytatni, hanem bízd rá. Kereshetsz is éppen mást, de ez sem feltétlenül szükséges. Szerintem egyhamar kiderül, h tényleg megváltozott -e, vagy esetleg te ismerted õt félre, és ha van közös jövõtök, akkor úgyis úgy fog alakulni. Szóval én azt tanácsolom neked, hogy ne próbálkozz, ne hívd vissza magadhoz, hanem figyeld õt, és ha még hetekkel késõbb is úgy látod, akkor újra találkozhattok, és talán újra összejöhettek. :)
add meg neki ezt a linket...

Osszezavart egy volt srac az eletembol.. S a kapcsolatom nem megy jol a baratommal... Hogyan dontsek helyesen?

Tegnap kint voltam a baratnommel, s osszefutottam egy regi sraccal akinek regebb komoly tervei voltak velem.nem jartunk, mert mindig elvolt utazva,de egesz nap telefonon beszeltunk, aztan nekem jott erettsegi es nem akartam annyira komolyat.Most itthon van stabil munkahellyel,s akar megint. Van baratom 1 es fel eve, de mar par napja a vizsgai miatt nem taliztunk, s annyira nincs mellettem, megertem h nehez neki is,de ...Ossze vagyok zavarodva s nem tudom mit tegyek.A masik srac is tetszik...

Legjobb válasz: há figy....ezt csa te érzed...szerintem ne hagyd el a mostani barátod,akivel már másfél éve jársz...te irtad saját magad,hogy megérted azt,hogy nem foglalkozik veled annyit mint régebben mert a vizsgákra készül...mégis úgy tûnik,hogy nem igazán érted meg...szerintem most az a fontos h mellette legyél,ha valami problémája van hozzád nyugodtan tudjon fordulni...biztos hogy szeret téged, csak tényleg ez a vizsgázás nem 1 kellemes dolog..és biztos sokat idegeskedik...és nem rajtad akarja levezetni a feszültséget...az a másik srác meg keressen másik csajt...mert eléggé gerinctelen szerintem,hogy 1 olyan sráctól akar téged elrángatni,akivel már 1,5 éve együtt vagy...ez nem igy megy,hogy hazajön az utazgatásaiból aztán máris...hopp kell 1 csaj...jajj hát itt van az én kis régi "barátnöcském" akivel annó még valami lehettett volna...de hát sajnos annyit kellett utaznia....(legalábbis ez csak az én véleményem...) szerintem maradj a régi barátod mellett,és segits neki abban amiben tudsz....ha vége lesz a vizsgáinak minden rendbe fog jönni :) (bocsi a regényért XD )

há figy....ezt csa te érzed...szerintem ne hagyd el a mostani barátod, akivel már másfél éve jársz...te irtad saját magad, hogy megérted azt, hogy nem foglalkozik veled annyit mint régebben mert a vizsgákra készül...mégis úgy tûnik, hogy nem igazán érted meg...szerintem most az a fontos h mellette legyél, ha valami problémája van hozzád nyugodtan tudjon fordulni...biztos hogy szeret téged, csak tényleg ez a vizsgázás nem 1 kellemes dolog..és biztos sokat idegeskedik...és nem rajtad akarja levezetni a feszültséget...az a másik srác meg keressen másik csajt...mert eléggé gerinctelen szerintem, hogy 1 olyan sráctól akar téged elrángatni, akivel már 1, 5 éve együtt vagy...ez nem igy megy, hogy hazajön az utazgatásaiból aztán máris...hopp kell 1 csaj...jajj hát itt van az én kis régi "barátnöcském" akivel annó még valami lehettett volna...de hát sajnos annyit kellett utaznia....(legalábbis ez csak az én véleményem...) szerintem maradj a régi barátod mellett, és segits neki abban amiben tudsz....ha vége lesz a vizsgáinak minden rendbe fog jönni :) (bocsi a regényért XD )
A kérdező hozzászólása: A masik nem tudja h van baratom.. A mostani baratom megmondta, h jarjunk de nem akar meghazasodni..s nem tudja h mi lenne par ev mulva ha egyuttmaradunk. Tehat vele jovom nem biztos..a masik meg regebb azzal kezdte, csak akkor tul korai volt. Es nem akarok "csak" jarni valakivel, hanem szeretnek szep lassan kialakitani en is valami komolyabbat. Hogy helyes? Uljek vele bar lehet h soha nem lesz komoly es elmegy a fiatalsagom, vagy menjek a masikkal s lehet boldog leszek?De ot nem ismerem tul jol.. Nem tudom mit tegyek...Ismerkedjek meg vele? s utana dontsek?
hehe :D mennyire nagyképû gondolat, hogy tudsz helyesen dönteni... Félre ne érts, helyes döntés van, csak ezt csak utólag fog kiderülni.
határozott jellem vagy, hogy egy forumon vársz döntést arra vonatkozólag, hogy kivel ápoljál szorosabb kapcsolatot
serintem jobban járnál ha elöször tapasztalatokat szereznél az életbõl, és nem pedig rögtön házasságon törnéd a fejed.... szerintem kéne 1 pár csalódás az életedbe hogy rájöjj a dolgok lényegére
A kérdező hozzászólása: jajj kosz, en is vegre 100 srac kozul kapok 2ot aki nem epp lefektetni vagy atverni akar. volt boven eleg olyan az eletembe, s nehezen hoztam helyre magam a sok csalodasbol. Ugyh csakis komoly kapcsolat kell, mert azt szeretem. Ugyh csak az irjon aki tiszteletben tudja tartani ezt es oszinten velemenyt mond.Koszonom!Es nem valaszt varok, mert vegul ugyis en dontom el...de szeretnem tudni masok hogy gondolkoznanak ilyen esetben
Nem tudom miert kell fikazni a masikat. Az illeto velemenyt kert masoktol mert nyilvan bizonytalan es a dolgok nem olyan egyszeruek. Nem biztos h 100szor csalodni kell ahhoz h valakihez hozzamenjunk. Es nem biztos az sem h az a parkapcsolat jo ahol esszel mentunk bele es varjuk h majd az erzelem is megjon. mert lehet h az sosem fog. attol meg tisztelhetjuk a masikat meg szerethetjuk nem errol van szo de nem lesz soul mate az illeto sosem csak azt hisszuk. de kerdes h ki mire vagyik...
A kérdező hozzászólása: koszonom, ez jol esett:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!