Találatok a következő kifejezésre: Ossze vagyok Mit tegyek (102 db)

A gyengébek kedvéért én lány vagyok mit tegyek van egy barátnőm aki bánt de mikor össze veszünk mindig nyalizik nem hagy békén sohasem mit tegyek?

els?ben pofozott másodikban csipkedett harmadikban mindíg lelökött a lépcs?n negyedikben megint pofozott most meg zsarol és szerintem lezbi

Legjobb válasz: Milyen gyengébbek kedvéért? Te beteg vagy! Tanulj meg írni!!

Milyen gyengébbek kedvéért? Te beteg vagy! Tanulj meg írni!!
Hány éves vagy?

Szeretnénk babát 3 hónapja próbálkozunk nem jött össze eddig de a párom kibukott tőlem, hogy mindig erről beszélek! Ne mondjam előtte h aggódok? Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)

Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)
Mit aggódsz? 3 hónap után??? Eddig összesen kb. 9 termékeny napod volt... Tényleg ne mondd neki és te se stresszelj rá erre ennyire.
Elhiszem, hogy kibukott. A 3 hónapos próbálkozás nem sok, nem kell rágörcsölni a dolgokra, mindig erre gondolni, menetrendszerûen szexelni. Ezek dolgok csak gátolják a teherbeesést, nem segítik. Úgyhogy nyugi, hanyagold a témát, mert azt is elérheted, hogy õ nem akar már majd gyereket. És te se agyalj folyton ezen, kösd le magad valami mással. Igény szerint legyetek együtt. Elõbb utóbb jönni fog a baba. De ha nem, eltelik egy év, akkor érdemes már elmbeszélgtnetek errõl, és kivizsgálásra menni. De 3 hónap után felesleges még aggódni, meg ezen agyalni.
Az aggódással rá érsz egy év múlva is. Ne beszél neki róla csak legyetek együtt sokat de ne azt mond neki hogy 20. -án van peteérés és szexelni , kell mert ez is gátolhatja õt a megfelelõ teljesítésben...

Tetszik egy srác. Egy suliba járunk, beszélni még nem beszéltem vele csak köszönőviszonyban vagyunk. Mit tegyek? Nemmerem megmondani neki, főleg hogy tegnap jött össze egy csajjal.

szerelem, tetszés, fiúk

Legjobb válasz: Ha most jött össze egy másik lánnyal, akkor inkább ne is tudasd vele hogy szereted!

Ha most jött össze egy másik lánnyal, akkor inkább ne is tudasd vele hogy szereted!

17 éves vagyok szingli-szűz, de már nagyon vágyodok a szexre, viszont nem feküdnék össze egy jöttmenttel. Hol lehet manapság egy aranyos helyes fiút találni, persze nem csak a szexre hanem normális kapcsolatra is egyben? Vagy mit tegyek? :D

Legjobb válasz: Szerintem próbálj kicsit uralkodni magadon, ne a hormonjaid vigyenek bele egy kapcsolatba :) Ne az legyen a fõ szempont, hogy nekem most azért kell párkapcsolat, mert szex is van benne. Hát, hogy hol lehet találni megfelelõ párt nehéz kérdés, ha ezt meg lehetne válaszolni, senkinek nem lenne gondja megtalálni:))) Próbálj az ismerõseid körében szétnézni. Itt a nyár, biztos összeröffen a csapat párszor majd és mindig van olyan, hogy valaki hoz egy barátot a társaságba. Ahol semmiképp ne próbálkozz: disco vagy bárok:) 25/F

Szerintem próbálj kicsit uralkodni magadon, ne a hormonjaid vigyenek bele egy kapcsolatba :) Ne az legyen a fõ szempont, hogy nekem most azért kell párkapcsolat, mert szex is van benne. Hát, hogy hol lehet találni megfelelõ párt nehéz kérdés, ha ezt meg lehetne válaszolni, senkinek nem lenne gondja megtalálni:) )) Próbálj az ismerõseid körében szétnézni. Itt a nyár, biztos összeröffen a csapat párszor majd és mindig van olyan, hogy valaki hoz egy barátot a társaságba. Ahol semmiképp ne próbálkozz: disco vagy bárok:) 25/F
dobj egy privit
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) amugy pesten :)
A kérdező hozzászólása: ja és sose kezdeményezek :D max feldobom a labdát :P
Ha nem lenne párom, rádkattannék. Én se feküdnék össze jöttmentekkel, de egy ismeretlen szimpatikus 17 éves lánnyal bármit! :) Ne úgy fogd fel hogy jöttmentek! Ha összefutsz egy helyes sráccal és kívánod akkor kapd el és élvezd! Ne legyenek gátlásaid, mert ez szép és csodás dolog! Õszinte és tiszta! Ne várj idillikus álmokra, mert a valóság sokkal izgalmasabb és elérhetõbb is!
nekem is ez van..csak en 16vok :S
Nekem is ez a problémám mint a Kérdés írónak. Egy 16/L szûz fiú
ha talizunk, akkor lehetek ismerõsöd... dobj egy privit :-) 33/F
17:06 pedofil állat
Nem pedofil, csak türelmetlen:D
És akkor mi van ha szûz vagyok?Nem érdekel!Valahol el kell kezdeni, meg én nem a szexre hajtok, hanem arra hogy legyen egy lány aki szeret és én is õt és bármit elmondhatunk egymásnak.
Itt vagyok! 17/F
bocsesz, de egyik válaszoló írja, h ne szûzzel, mert nem leaz sok jó.ez egyáltalán nem igaz szerintem, jó lehet 1-2 alkalom nem lesz orgazmusokkal teli, de hidd el utána minden tökéletes lesz :) am meg biztos vannak barátaid nézz körül ott, de ne pasikommandó módon
Itt ahol én vagyok.Aki itt ül a székemben és nyomogatja a billentyûzetet.
Hova menjek Érted? :D
Hova menjek? +1
Tanacs: #1 ne itt keres fiút #2 nez körül a környezetetben biztos tetszel valakinek #3 élj boldogan #4 sose fogad meg a tanácsom
Én is "szingli-szûz" vagyok. Ha szeretnél ismerkedni csak írj:) 20f
Hol laksz? 18/F
en is szuz vagyok 21F :p ha meg akarsz ismetelni ismetlem az elzot irj privit :)
Azért 1 jó tanács szerény véleményem.. ne kezdj szûz pasival.. ha tényleg.. az mind ketten azok vagytok kevés tapasztalat nem sok jó lenne belõle :) és az aranyos kedves srácokat.. pedig.. szerintem a barántõid rokonságába keresd komolyan.. barátnõd unokatesója.. és még könnyen le is lehet õket nyomozni hogy tényleg.. olyan rendesek mint amilyennek mondják magukat.. :)
06-25 18:56 Nézz utána a szó jelentésének te kretén mielõtt ilyen [email protected]ágokkal dobálózol!!!!
Felejsd el! Mivel már csak VOLT barátnõd így nem tehetsz semmit.
Vetkõzd le az irigységed! Mondj le a kisajátítási mániádról!
igen nagyon gyorsan felejtsd el mielõtt még másnak fájdalmat okoznál a féltékenységi mániáddal õ már túl van rajtad lépj te is túl rajta!

Van egy lány aki az osztálytársam és már jártam vele. De most újra akarom kezdeni vele. Nagyon jó barátok vagyunk. Mit tegyek hogy újra össze jöjjek vele?

Legjobb válasz: Fel kell tenned magadnak a kérdést. Mi van, ha nemet mondd? Kockáztatnád a barátságotokat?

Fel kell tenned magadnak a kérdést. Mi van, ha nemet mondd? Kockáztatnád a barátságotokat?
Krisz...én vagyok az a lány...NEM!!mi már befejeztük!!

Szeretek valakit több mint 1 éve, de semmise jönn össze . Öngyi vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: bármit, csak öngyilkos ne legyél...

bármit, csak öngyilkos ne legyél...
Te vagy az Kalman?
A kérdező hozzászólása: azért mondom :D am kösszi igazad van , , de szeretem õt az a bajj .. és semmi esélyem nála..
jabocs most olvastam utána hogy fiú vagy.. tehát akkor ugyanez mint az elõbbi válaszaim, csak lányokkal :)
én is szerettem eddig rengeteg olyan nõt akik rám se bagóztak. ez a legszebb szeretet, mert ez önzetlen. az egyik fél oda van a másikért, de az le sem sz*rja. én a helyedbe leülnék a szüleiddel beszélgetni, hogy mit érzel. anyuval, apuval, õk a legnagyobb támaszok az életedben, nekik mindent el lehet mondani. mi az hogy öngyi vagy mit tegyek???? nem tetszel annak a valakinek és kész. benne van. mindig lesznek olyanok akiknek bejössz, és olyanok akiknek nem. ilyen az élet. fel sem tudom fogni hogy neked miért jut elsõként az öngyilkosság az eszedbe, ezt hívják mérhetetlen önzõségnek, amikor nem kaphatsz meg valamit, és inkább saját magadban teszel kárt mint hogy elfogadnád a tényt hogy nem lehet a tiéd. van a Földön 3, 5 milliárd férfi legalább, belõlük azért még lehet válogatni :)
öngyilkos egy csak miatt amikor 4 miliard punci van a vilagon:D légy komoly buli sex pia és helyre jösz
Szerintem is öngyi
lesz ettõl ezerszer jobb lány hidd el nekem senki nem ér annyit hogy meghalj.és találsz olyat aki érted halna meg csak várni kell
A kérdező hozzászólása: mivan ?
Te vagy az Kálmán?
A kérdező hozzászólása: Remélem .:) .. csak hát na , szeretem de megkéne oldani valahogy , pedig olyan mocsok a lány , és ez miatt szeretem
Lépj ki a világba, menny bulizni, igyál okosan a haverjaiddal. Nyiss a világ felé és az befogad és újra jó lesz elhiheted :) .
A kérdező hozzászólása: már elmondtam , de már le is irtam ha elolvastad volna , , normálisabban .
pl hagyd abba az önsajnálatot. aztán mondd el neki, mit érzel. vesztenivalód nincs.
A kérdező hozzászólása: el ám , kiránduláson , el is sirta magát de õ nem szerlemes . már 211 nappja nem látam pedig 8 perce lakok töle :D .. na ez milyen :S :S
hát nem tudom udvaroltál már neki komolyabban?vagy virág vagy mondtad neki mit érzel?
A kérdező hozzászólása: de az a bajj , , megnézek én mást lányt is , de mikor eszembe jutt áhh....
pff egy éve lépj tovább ha együtt kel legyetek akkor idõvel majd megtörténik

Mit csnáljak össze vesztem a barátnõmmelmit tegyek? Igazából azért vesztünk össze mert Minden más barátnõm ki akarja Közösíten most mit tegyek Tartsak ki a barinõm mellett Vagy inkább felejtsem el és Menjek a csajok után?

Legjobb válasz: Ha õ az igazi barátnõd, akkor védd meg, és ne menj azokkal, akik ki akarják közösíteni. Neked fordított esetben hogyan esne? Gondolkozz el ezen.

Ha õ az igazi barátnõd, akkor védd meg, és ne menj azokkal, akik ki akarják közösíteni. Neked fordított esetben hogyan esne? Gondolkozz el ezen.
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet......NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!♡

Mit tegyek? Teljesen össze vagyok zavarodva! (többi lent)

Én egy keresztény családba születtem és nagyon vallásos vagyok. Az a helyzet, hogy nem mindennel értek egyet a bibliai tanításokkal. Jézus szempontjából sem vagyok biztos, h értünk halt meg. Szerintem csak Isten fontos. Továbbá el kezdtem érdeklődni a buddhizmus irányába. Mit tegyek? Ti mit választanátok?? 16f

Legjobb válasz: 1. Mi tetszik a kereszténységben? 2. Mi nem tetszik a kereszténységben? 3. Mi tetszik a buddhizmusban? 4. Mi nem tetszik a buddhizmusban? 5. Mi a különbség a kereszténység és a buddhizmus között? 6. Hogyan foglalnád össze röviden, hogy mi az élet értelme szerinted? 7. Mik az alapvetõ elveid? 8. Miben változna az életed, ha megszabadulnál a kereszténységtõl? 9. Miben változna az életed, ha buddhista lennél? 10. Mit gondol Istenrõl és Jézusról (a kereszténység és a buddhizmus és végül pedig te)?

1. Mi tetszik a kereszténységben? 2. Mi nem tetszik a kereszténységben? 3. Mi tetszik a buddhizmusban? 4. Mi nem tetszik a buddhizmusban? 5. Mi a különbség a kereszténység és a buddhizmus között? 6. Hogyan foglalnád össze röviden, hogy mi az élet értelme szerinted? 7. Mik az alapvetõ elveid? 8. Miben változna az életed, ha megszabadulnál a kereszténységtõl? 9. Miben változna az életed, ha buddhista lennél? 10. Mit gondol Istenrõl és Jézusról (a kereszténység és a buddhizmus és végül pedig te)?
Én is kételkedem, de nem a vallásban, hanem maga az egyházban. Túlságosan felfújják az egészet, és elítélnek, ha nem értesz egyet velük, sõt, bûnösnek hisznek. Én hiszek Jézusban és Istenben, de azt nem hogy a templomba járás határozza meg, ki mennyire vallásos. A szeretetrõl kellene szóljon az egész, nem? Ha váltanék vallást, tuti, hogy a buddhizmus lenne, de szeretem a vallásomat ( református), csak megvannak a saját elképzeléseim. Különben is, a kettõ ugyanazt hajtogatja: éld helyesen az életed. Szóval nem kell olyan drasztikusan felfogni az egészet. Mindegy milyen vallást gyakorolsz, csak érezd "otthon" magad.
Keress bizonyítékokat amelyek alátámasztják a vallások hitelét.
A te korodban teljesen normális, hogy kételkedsz. Mi keresztények úgy tanítjuk, hogy az Istent nem lehet máshogy megismerni, csak Jézuson keresztül. Õ mutatta meg azt, hogy milyen is az Isten valójában. Jézus értünk halt meg, egyrészt ezt Õ maga mondta. Másrészt a kereszténység fennállástól kezdve egészen napjainkig mintegy 70 millió mártírról tud, akik a Jézusba vetett hitért haltak meg, és ezzel tettek tanúságot, hogy te is higgy.
Semmi baj nincs a hozzáállásoddal.Az egyházi emberek, megrögzött keresztények szerint lehet, hogy igen, de gondolom te is sejted, hogy mivel õk maguk nem mernek igazán szabadok lenni, és kételkedni, ezért szeretnének téged is visszahúzni a saját szintjükre.Nem kell velük foglalkozni. Tanulmányozd nyugodtan továbbra is a buddhizmust ha szimpatikus, kételkedj a Bibliában, és Jézus megváltói szerepében, és ki fog bontakozni elõtted a kép idõvel.
Szerintem olvassál egy pár könyvet. Hasonlítsd össze a vallásokat, gondolkodásokat. Egy pár könyv: - Platón: Szókratész védõbeszéde - Kulananda: Buddhizmus (Alexandra Kiadó) - Lao Ce: Tao Te King (Weöres Sándor ford.) Szerintem ez elég rálátást ad. Egy jó összehasonlító esszé a vallásokról: Albert Schweitzer: A keresztyénség és a világvallások Ez az írása egyetlen könyvben található meg: Albert Schweitzer, a gondolkodó (Református Zsinati Iroda Sajtóosztálya, 1989) Remélem, ugyanarra fogsz jutni, mint én: Jézus Krisztus az igazi! „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.”
A 70 millió az nem mártír volt, hanem bolond.
A hitet Isten adja és nem ember. Jézus Krisztus halt meg a világ bûneiért és nem Buddha. Õ egy tanító aki segíteni nem tud. Isten Szelleme elvezet minden igazságra ha befogadod és döntesz még ma mert holnap már késõ lehet.Tedd fel a kérdést van e Isten? A szíveddel láss. Ne a tan mesék és érdekességek világát kutasd.Fordulj a Teremtõdhöz hajolj meg elõtte Õ az egyetlen Isten aki megismerteti magát veled legyél szorgalmas befogadó . Egy Isten egy hit egy kinyilatkoztatás van a választ a Bibliában találod meg. Áldjon meg téged bölcsességgel , örömmel, békességgel és biztonsággal.
A kérdező hozzászólása: "Az egyetlen isten ami fontos az te magad vagy." Már bocs, de ez nem igaz!! És attól, hogy te ateista vagy, ha nem is tiszteled Istent, már csak helyesírási szempontból is naggyal írhattad volna a nevét. Egyébként meg nem erkölcsi útmutatást kértem...
"köszönöm! és utolsó ha szabad kérdeznem neked mi a hited? :) )" Én is keresztény családba születtem, csak aztán kezdtem átlátni a szitán.Nem utasítom el egy az egyben a Bibliát, csak nem fogadok el belõle mindent, túl nyilvánvaló a manipulatív trükk, miszerint, "vagy elfogadod az egészet, vagy nem" Ez nálam nem így mûködik.A buddhizmus nekem is szimpatikus.Hinni a bennem lakó Istenben hiszek, persze ez nem egyezik teljesen a vallások által diktált dogmákkal.
Jó hallani, hogy nem értesz egyet a bibliai tanitásokkal. Ez azt jelenti, hogy kétségeid vannak. Ezek a kétségek nem mások mint az inteligenciád. Az próbál hozzád beszélni. Hallgass rá, ne nyomd el. Elgondolkodtál e már azon, hogy miért is vagy keresztény? Az ok nem más mint az, hogy olyan cssaládban neveltek, olyan országban szulettél. Ha Pakisztánban szulettél volna akkor muzulmán, ha indiában akkor hindu, ha tibetben akkor buddhista lennél. Az egyetlen isten ami fontos az te magad vagy. Nem kell hinned semmiben ahhoz, hogy jó, értelemmel teli életet élj. Ha tényleg hinni akarsz valamiben akkor az legyen ez: Bánj úgy a másikkal ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. Hidd, hogy ha mindenki igy gondolkodna akkor máris szebb lenne a világ. Nem kell ehhez Jézus, Allah vagy Budha. Amen
, , Szerintem csak Isten fontos." Atya - Fiú - Szentlélek Mi, keresztények a Szentháromság egy Istenben hiszünk :D Szerintem a keresztény hittel együtt nem lehet gyakorolni a buddhizmust, mivel a kereszténység szerint az csak mese habbal :P Te tudod, miben/kiben hiszel igazán...
Szerintem majd azután kötelezd el magad valamelyik vallás mellett, miután megismerted azokat, amelyek érdekelnek. Ez a szabadság útja.
Így van, csak Isten a fontos. De ahhoz, hogy Istenhez eljuthassunk, Vele egyáltalán kapcsolatunk lehessen, ehhez kell Jézus. Mert Isten azt mondta Jézusról: "Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm, reá hallgassatok!" (Máté evangéliuma 17, 5) Jézus pedig ezt mondta, amire kérte Isten, hogy hallgassunk: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam." (János evangéliuma 14, 6) És ezt is: "Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz õbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." (János evangéliuma 3, 16) Ugyanis mindenki bûnös, és a bûnért pedig halált érdemlünk. Mindenki. Mert ezt mondja: "Mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsõségének." (Római levél 3, 23) És: "A bûn zsoldja a halál, az Isten kegyelmi ajándéka pedig az örök élet Krisztus Jézusban, a mi Urunkban." (Római levél 6, 23) Mivel mind bûnösek vagyunk, és ez halált érdemel, az egyetlen utunk Istenhez Jézusban van azért, mert õ meghalt a bûneinkért. Ez az evangélium; az örömhír. Ezen alapszik a kereszténység. És csakis Jézus az út az Atyához, Istenhez. Azért, mert csakis Jézus áldozata miatt nézi el Isten a bûneinket. De szabad az út Istenhez mindenkinek. És csak a Jézusban való hit számít. Hogy elhiszem Istennek, hogy valóban azt mondta róla, hogy az õ Fia (ahogyan idéztem is). Mert nézd meg, abban a mondatban, hogy "Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz õbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." csak az a feltétel, hogy 'aki hisz õbenne'. Aki hisz Jézusban. Higgy, és megkapod a válaszaidat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! és utolsó ha szabad kérdeznem neked mi a hited? :) )
7-es vagyok. Csak annyit még, hogy ez egy nagyon sarkos kijelentése Jézusnak. Dönteni kell: elfogadod Jézust, vagy elutasítod. Fontos látni, hogy Jézus nem pusztán egy nagy erkölcsi tanító volt. Többnek tartotta magát, s errõl tesz tanúbizonyságot az egész Újszövetség. Szívesen segítek, ha van kérdésed a kereszténységgel kapcs., tudok pár olvasnivalót is ajánlani. Keresztényként tisztában vagyok a felelõsségemmel: 2 János 1, 9 „Aki félrelép és nem marad meg a Krisztus tudománya mellett, annak egynek sincs Istene. A ki megmarad a Krisztus tudománya mellett, mind az Atya, mind a Fiú az övé.”
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát Crystina igazat adok neked! Én is már eddig vagyok az egyháztól. Lassan már azt hiszik az egyházi vezetõk, hogy õk maguk az Isten! É utolsó elõtti igen. Nem hagyom el a kereszténységet, de úgy döntöttem a buddhizmust is gyakorolni fogom. A könyveket majd meglátom lesz e idóm valamikor :) )
Az én véleményem az, hogy nem kell semelyik egyházat fanatikusan elfogadni, illetve követni. Mind Jézus, mind Buddha tanításaiban találhatsz univerzális igazságokat. Illetve olvass könyveket, mûvelõdj. Én hiszek Istenben, és abban, hogy voltak nagy tanítómesterek, akik megpróbáltak az általuk megértett igazságokat átadni, de egyrészt lehet õk is követtek el hibákat (helytelenül fogalmaztak, vagy egyes dolgokban tévedtek), másrészt ami a fõbb torzítás akkor történt, mikor a késõbbi követék elkezdték magyarázni a tanításokat. Persze a késõbbi magyarázatokban is lehetnek értékes gondolatok, mint ahogy nagy félremagyarázások is. Nem beszélve ha valamit átírtak. Szóval szerintem érdemes kritikusnak lenni, és próbálj ráérezni azokra a gondolatokra, amik szellemi többletet adnak neked, nem pedig lehúznak, vagy mossák az agyadat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!