Találatok a következő kifejezésre: Ossze vagyok Mit tegyek (107 db)

A gyengébek kedvéért én lány vagyok mit tegyek van egy barátnőm aki bánt de mikor össze veszünk mindig nyalizik nem hagy békén sohasem mit tegyek?

els?ben pofozott másodikban csipkedett harmadikban mindíg lelökött a lépcs?n negyedikben megint pofozott most meg zsarol és szerintem lezbi

Legjobb válasz: Milyen gyengébbek kedvéért? Te beteg vagy! Tanulj meg írni!!

Milyen gyengébbek kedvéért? Te beteg vagy! Tanulj meg írni!!
Hány éves vagy?

Szeretnénk babát 3 hónapja próbálkozunk nem jött össze eddig de a párom kibukott tőlem, hogy mindig erről beszélek! Ne mondjam előtte h aggódok? Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)

Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)
Mit aggódsz? 3 hónap után??? Eddig összesen kb. 9 termékeny napod volt... Tényleg ne mondd neki és te se stresszelj rá erre ennyire.
Elhiszem, hogy kibukott. A 3 hónapos próbálkozás nem sok, nem kell rágörcsölni a dolgokra, mindig erre gondolni, menetrendszerûen szexelni. Ezek dolgok csak gátolják a teherbeesést, nem segítik. Úgyhogy nyugi, hanyagold a témát, mert azt is elérheted, hogy õ nem akar már majd gyereket. És te se agyalj folyton ezen, kösd le magad valami mással. Igény szerint legyetek együtt. Elõbb utóbb jönni fog a baba. De ha nem, eltelik egy év, akkor érdemes már elmbeszélgtnetek errõl, és kivizsgálásra menni. De 3 hónap után felesleges még aggódni, meg ezen agyalni.
Az aggódással rá érsz egy év múlva is. Ne beszél neki róla csak legyetek együtt sokat de ne azt mond neki hogy 20. -án van peteérés és szexelni , kell mert ez is gátolhatja õt a megfelelõ teljesítésben...

Tetszik egy srác. Egy suliba járunk, beszélni még nem beszéltem vele csak köszönőviszonyban vagyunk. Mit tegyek? Nemmerem megmondani neki, főleg hogy tegnap jött össze egy csajjal.

szerelem, tetszés, fiúk

Legjobb válasz: Ha most jött össze egy másik lánnyal, akkor inkább ne is tudasd vele hogy szereted!

Ha most jött össze egy másik lánnyal, akkor inkább ne is tudasd vele hogy szereted!

17 éves vagyok szingli-szűz, de már nagyon vágyodok a szexre, viszont nem feküdnék össze egy jöttmenttel. Hol lehet manapság egy aranyos helyes fiút találni, persze nem csak a szexre hanem normális kapcsolatra is egyben? Vagy mit tegyek? :D

Legjobb válasz: Szerintem próbálj kicsit uralkodni magadon, ne a hormonjaid vigyenek bele egy kapcsolatba :) Ne az legyen a fõ szempont, hogy nekem most azért kell párkapcsolat, mert szex is van benne. Hát, hogy hol lehet találni megfelelõ párt nehéz kérdés, ha ezt meg lehetne válaszolni, senkinek nem lenne gondja megtalálni:))) Próbálj az ismerõseid körében szétnézni. Itt a nyár, biztos összeröffen a csapat párszor majd és mindig van olyan, hogy valaki hoz egy barátot a társaságba. Ahol semmiképp ne próbálkozz: disco vagy bárok:) 25/F

Szerintem próbálj kicsit uralkodni magadon, ne a hormonjaid vigyenek bele egy kapcsolatba :) Ne az legyen a fõ szempont, hogy nekem most azért kell párkapcsolat, mert szex is van benne. Hát, hogy hol lehet találni megfelelõ párt nehéz kérdés, ha ezt meg lehetne válaszolni, senkinek nem lenne gondja megtalálni:) )) Próbálj az ismerõseid körében szétnézni. Itt a nyár, biztos összeröffen a csapat párszor majd és mindig van olyan, hogy valaki hoz egy barátot a társaságba. Ahol semmiképp ne próbálkozz: disco vagy bárok:) 25/F
dobj egy privit
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) amugy pesten :)
A kérdező hozzászólása: ja és sose kezdeményezek :D max feldobom a labdát :P
Ha nem lenne párom, rádkattannék. Én se feküdnék össze jöttmentekkel, de egy ismeretlen szimpatikus 17 éves lánnyal bármit! :) Ne úgy fogd fel hogy jöttmentek! Ha összefutsz egy helyes sráccal és kívánod akkor kapd el és élvezd! Ne legyenek gátlásaid, mert ez szép és csodás dolog! Õszinte és tiszta! Ne várj idillikus álmokra, mert a valóság sokkal izgalmasabb és elérhetõbb is!
nekem is ez van..csak en 16vok :S
Nekem is ez a problémám mint a Kérdés írónak. Egy 16/L szûz fiú
ha talizunk, akkor lehetek ismerõsöd... dobj egy privit :-) 33/F
17:06 pedofil állat
Nem pedofil, csak türelmetlen:D
És akkor mi van ha szûz vagyok?Nem érdekel!Valahol el kell kezdeni, meg én nem a szexre hajtok, hanem arra hogy legyen egy lány aki szeret és én is õt és bármit elmondhatunk egymásnak.
Itt vagyok! 17/F
bocsesz, de egyik válaszoló írja, h ne szûzzel, mert nem leaz sok jó.ez egyáltalán nem igaz szerintem, jó lehet 1-2 alkalom nem lesz orgazmusokkal teli, de hidd el utána minden tökéletes lesz :) am meg biztos vannak barátaid nézz körül ott, de ne pasikommandó módon
Itt ahol én vagyok.Aki itt ül a székemben és nyomogatja a billentyûzetet.
Hova menjek Érted? :D
Hova menjek? +1
Tanacs: #1 ne itt keres fiút #2 nez körül a környezetetben biztos tetszel valakinek #3 élj boldogan #4 sose fogad meg a tanácsom
Én is "szingli-szûz" vagyok. Ha szeretnél ismerkedni csak írj:) 20f
Hol laksz? 18/F
en is szuz vagyok 21F :p ha meg akarsz ismetelni ismetlem az elzot irj privit :)
Azért 1 jó tanács szerény véleményem.. ne kezdj szûz pasival.. ha tényleg.. az mind ketten azok vagytok kevés tapasztalat nem sok jó lenne belõle :) és az aranyos kedves srácokat.. pedig.. szerintem a barántõid rokonságába keresd komolyan.. barátnõd unokatesója.. és még könnyen le is lehet õket nyomozni hogy tényleg.. olyan rendesek mint amilyennek mondják magukat.. :)
06-25 18:56 Nézz utána a szó jelentésének te kretén mielõtt ilyen [email protected]ágokkal dobálózol!!!!
Felejsd el! Mivel már csak VOLT barátnõd így nem tehetsz semmit.
Vetkõzd le az irigységed! Mondj le a kisajátítási mániádról!
igen nagyon gyorsan felejtsd el mielõtt még másnak fájdalmat okoznál a féltékenységi mániáddal õ már túl van rajtad lépj te is túl rajta!

Van egy lány aki az osztálytársam és már jártam vele. De most újra akarom kezdeni vele. Nagyon jó barátok vagyunk. Mit tegyek hogy újra össze jöjjek vele?

Legjobb válasz: Fel kell tenned magadnak a kérdést. Mi van, ha nemet mondd? Kockáztatnád a barátságotokat?

Fel kell tenned magadnak a kérdést. Mi van, ha nemet mondd? Kockáztatnád a barátságotokat?
Krisz...én vagyok az a lány...NEM!!mi már befejeztük!!

Szeretek valakit több mint 1 éve, de semmise jönn össze . Öngyi vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: bármit, csak öngyilkos ne legyél...

bármit, csak öngyilkos ne legyél...
Te vagy az Kalman?
A kérdező hozzászólása: azért mondom :D am kösszi igazad van , , de szeretem õt az a bajj .. és semmi esélyem nála..
jabocs most olvastam utána hogy fiú vagy.. tehát akkor ugyanez mint az elõbbi válaszaim, csak lányokkal :)
én is szerettem eddig rengeteg olyan nõt akik rám se bagóztak. ez a legszebb szeretet, mert ez önzetlen. az egyik fél oda van a másikért, de az le sem sz*rja. én a helyedbe leülnék a szüleiddel beszélgetni, hogy mit érzel. anyuval, apuval, õk a legnagyobb támaszok az életedben, nekik mindent el lehet mondani. mi az hogy öngyi vagy mit tegyek???? nem tetszel annak a valakinek és kész. benne van. mindig lesznek olyanok akiknek bejössz, és olyanok akiknek nem. ilyen az élet. fel sem tudom fogni hogy neked miért jut elsõként az öngyilkosság az eszedbe, ezt hívják mérhetetlen önzõségnek, amikor nem kaphatsz meg valamit, és inkább saját magadban teszel kárt mint hogy elfogadnád a tényt hogy nem lehet a tiéd. van a Földön 3, 5 milliárd férfi legalább, belõlük azért még lehet válogatni :)
öngyilkos egy csak miatt amikor 4 miliard punci van a vilagon:D légy komoly buli sex pia és helyre jösz
Szerintem is öngyi
lesz ettõl ezerszer jobb lány hidd el nekem senki nem ér annyit hogy meghalj.és találsz olyat aki érted halna meg csak várni kell
A kérdező hozzászólása: mivan ?
Te vagy az Kálmán?
A kérdező hozzászólása: Remélem .:) .. csak hát na , szeretem de megkéne oldani valahogy , pedig olyan mocsok a lány , és ez miatt szeretem
Lépj ki a világba, menny bulizni, igyál okosan a haverjaiddal. Nyiss a világ felé és az befogad és újra jó lesz elhiheted :) .
A kérdező hozzászólása: már elmondtam , de már le is irtam ha elolvastad volna , , normálisabban .
pl hagyd abba az önsajnálatot. aztán mondd el neki, mit érzel. vesztenivalód nincs.
A kérdező hozzászólása: el ám , kiránduláson , el is sirta magát de õ nem szerlemes . már 211 nappja nem látam pedig 8 perce lakok töle :D .. na ez milyen :S :S
hát nem tudom udvaroltál már neki komolyabban?vagy virág vagy mondtad neki mit érzel?
A kérdező hozzászólása: de az a bajj , , megnézek én mást lányt is , de mikor eszembe jutt áhh....
pff egy éve lépj tovább ha együtt kel legyetek akkor idõvel majd megtörténik

Mit csnáljak össze vesztem a barátnõmmelmit tegyek? Igazából azért vesztünk össze mert Minden más barátnõm ki akarja Közösíten most mit tegyek Tartsak ki a barinõm mellett Vagy inkább felejtsem el és Menjek a csajok után?

Legjobb válasz: Ha õ az igazi barátnõd, akkor védd meg, és ne menj azokkal, akik ki akarják közösíteni. Neked fordított esetben hogyan esne? Gondolkozz el ezen.

Ha õ az igazi barátnõd, akkor védd meg, és ne menj azokkal, akik ki akarják közösíteni. Neked fordított esetben hogyan esne? Gondolkozz el ezen.
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet......NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!♡

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!