Találatok a következő kifejezésre: Ossze vagyok Mit (583 db)

Rosszul varrták össze, vagy mi lehet?

Augusztus 20.-án este a belsõ talpélem, kb3cm hosszan vágta fel egy üvegszilánk,összevarrták, mankóztam stb, varratszedés után nem sokkal már alig fájt, minden oké volt, azt hittem el fog múlni az a kis fájdalom, de egyre jobban erõsödik, fáj.. egyik ismerõsöm, akinek az ujját varrták vissza az azt mondta, hogy szerinte rosszul varrták össze, és úgy lehet helyrehozni, ha felvágják, és újra összevarrják, ez így van? Vagy miért van, ilyenkor mi a teendõ?

Legjobb válasz: Ja és varratszedéskor az orvos azt mondta, hogy 2-3 nap múlva kéne kiszedni, de inkább kiszedi hamarabb, mert neki az úgy jobb stb... Meg elõször azt mondták, hogy 2 öltéssel összevarrják, aztán meg miközben varrták így megszólalnak, hogy hát lehet kell még egy,a másik meg hozzáteszi, hogy hát legyen, így 3 öltéssel varrták össze..

A kérdező hozzászólása: Ja és varratszedéskor az orvos azt mondta, hogy 2-3 nap múlva kéne kiszedni, de inkább kiszedi hamarabb, mert neki az úgy jobb stb... Meg elõször azt mondták, hogy 2 öltéssel összevarrják, aztán meg miközben varrták így megszólalnak, hogy hát lehet kell még egy, a másik meg hozzáteszi, hogy hát legyen, így 3 öltéssel varrták össze..
Talán akkor menj orvoshoz vele!! Nem ismerõsödnek kéne rögtön hinni, aki nem szakképzett. Az is lehet, hogy valami fertõzés alakzult ki vagy a fene se tudja. Meg kell nézetni.

Supra Vaideresek! A Supra Vaider nyelve melett dupla fűzési felület van, és hogy az ne vetemedjen el/ne álljon ki, mit lehet vele tenni? Kössem össze? Vagy mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Nem egészen értem a kérdést, de lehetséges, hogy csak azért, mert nekem Skytop van :D De gyanítom, mire gondolsz. Alapból sem áll el annyira (nekem), meg nem is szokták végig befûzni (nekem sem áll el). Ha esetleg meg tudnád fogalmazni másképp, lehet hogy jönnek a Vaider-esek és azonnal segítenek XD

Nem egészen értem a kérdést, de lehetséges, hogy csak azért, mert nekem Skytop van :D De gyanítom, mire gondolsz. Alapból sem áll el annyira (nekem), meg nem is szokták végig befûzni (nekem sem áll el). Ha esetleg meg tudnád fogalmazni másképp, lehet hogy jönnek a Vaider-esek és azonnal segítenek XD
A kérdező hozzászólása: A nyelvény van a felirat, hogy SUPRA és a felirat mellett van a legfelsõ füzési lyuk. Ott duplán kell befûzni (én sem addig fûzöm) és amikor felveszem a cupõt, elkezdek benne sétálni, akkor látom, hogy kifelé áll minden lépésnél. És nem akarom, hogy kiálljon. Remélem már érted :D
Így már igen, persze ehhez gyorsan megnéztem Garage-on is a Vaider-t, hogy én is erre gondolok-e :D Tehát ott van egy ilyen kis lifegõ fül, és ez nem akarja az igazat. És ha a kettõ közül az alsóba még befûzöd? Úgy még jól néz ki szerintem. Vagy esetleg majd "betörik" a csuka, és nem áll el - ez is lehetséges.

Mi legyen utána? Mit csináljak az első alkalom után? Csak bujjunk össze, vagy mit?

csak nekem az els?,lány vagyok

Legjobb válasz: Dehogynem! Nyugodtan beszéljétek meg! Mi volt jó, hogy volt jó, mi volt rossz. Persze csak ha kedvetek van hozzá. Ja és ne várj sokat az elsõtõl. Sokat kell gyakorolni, h jó legyen.

Dehogynem! Nyugodtan beszéljétek meg! Mi volt jó, hogy volt jó, mi volt rossz. Persze csak ha kedvetek van hozzá. Ja és ne várj sokat az elsõtõl. Sokat kell gyakorolni, h jó legyen.
Megvolt már az elsõ? vagy csak most tervezitek? habár ez lényegtelen! Bújjatok össze, persze! Ez a legjobb. Beszélgessetek, és simogassátok egymást! Ne kérdezd arról, hogy milyen volt. Ha élvezte, úgyis látod rajta! Általában így szokták levezetni az emberek a szexet. Mi is ezt csináljuk! Így békével alszunk el.
Figyelj, emberek milliárdjai megoldották a helyzetet, ezt nem lehet netrõl megtanulni. :P
Mert mire gondoltál? Tûzijátékra? :D
Persze, öleld át és dõljetek hátra. Vegyétek fel a letúrt takarót a földrõl és bújjatok be alá.


A barátnőmmel mikor házasodhatunk össze, vagy mikor jegyezhetjük el egymást?

szeretjük egymást,és tetszünk is egymásnak.lassan 1 hónaposak leszünk.

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok?

Hány évesek vagytok?
Lassan 1 hónaposak lesztek? 1 hónap azért még egyáltalán nem olyan kapcsolat, amiben ilyesmi egyáltalán az ember eszébe juthat.
tetszünk is egymásnak :D Na igen ez a legfontosabb alap egy házasságoz :D
18 évesen?! Még legalább 3 évet nyugodalmasan várhattok az eljegyzéssel. Legalább egy diploma vagy egy becsületes szakma legyen a kezetekben. Eljegyezni úgy, hogy még az életben nem mutattál fel semmit (se munka, se diploma se, se , se...) nevetséges... Sajnos, de ez van :) Egy hónap meg még igen csak kevés idõ, mé egy év sem sok, nemhogy 1 hónap...
Eljegyzésnek csak akkor van értelme, ha rövidesen össze tudtok házasodni. Ahhoz viszont az kell, hogy legyen saját jövedelmetek, amibõl fizetni tudjátok a lakást, a rezsit és a többi kiadást. Erre még sokat kellene várnotok. De egy hónap alatt még nem is nagyon ismerhetitek egymást. Ez csak fellángolás, és nem biztos, hogy tartós lesz.
mi magunk között három hónap után jegyeztük el egymást, hivatalosan nemsokára, másfél év után, fél évnyi együttlakás után fogjuk. Nem árt elõtte kideríteni, hogy együtt tudsz-e élni a másikkal.
Szerintem elõbb essen le a tojáshéj a feneketekrõl! Hozzá akarsz költözni? Mit szólnának a szülei, majd eltartanak?
vicces voltál
A kérdező hozzászólása: De nagyon kevés 1 hónap, elõzõ.
Lollllll lollllll
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen a válaszokat.megfogadom a jó tanácsokat.Én ezt jövõre suli után, akarom csinálni
lehet akkor akarod majd, de addigra nem lesztek már együtt amint rájön mekkora csicska vagy, hogy 1 hónap után már az eljegyzés merül fel benned kidob a piicsába
A kérdező hozzászólása: SOk jó tanács szerint fogok élni. Elõzõ:ez durva, elég erõs kritika volt.
Az elõzõvel ne törõdj, õ nagyobb csicska lehetett, mivel valószínû õt dobták azért ilyen megkeseredett...
A kérdező hozzászólása: Elõzõ nem foglalkozok vele, nem érdemli meg.többi jó válasz jöhet.
1 hónap nem kevés egy kicsit?
Kérdezz eá a lánynál, hogy mi szólna hozzá
Van aki ezt a kérdést tényleg komolyan vette?
Nekünk ekkor volt az eljegyzésünk, 18 voltam, a férjem 19. Na persze mi már akkor évek óta együtt voltunk, hozzáteszem, szexuális kapcsolat nélkül, eljegyzésig. Egy év múlva volt az esküvõnk, közben összeköltöztünk, munka, mellette egyetem, hamar elrugaszkodtunk a szülõktõl. Gyerekek késõbb jöttek. Lehet, a mi fenekünkön is ott volt a tojáshéj, de együtt vagyunk, szóval nem volt rossz döntés. Mindenki maga érzi, mikor jön el ennek az ideje. Emlékszem, a mi szüleink is nagyot nyeltek, mikor meglátták a gyûrûket, és sokan leintettek, hogy nem lesz belõlünk semmi. Mára már tagadják, és azt mondják, hogy mi mindig is tudtuk, hogy ti komolyan gondoljátok, és egymásnak vagytok teremtve.
A kérdező hozzászólása: Én 18 vagyok, a barátnõm 19 éves.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ válaszolo:igen annyi.Nem most akarom, hanem késõbb 6 , vagy2 év múlva
"Az eljegyzésnek akkor van értelme..."???? Ez vicces. Van akik direkt hosszú eljegyzést tartanak, mivel már szeretnének ugyna összeházadosni, de valami miatt, mondjuk anyagiak, jelenleg nem megy. Ez egyfajta "foglaló". De van aki ezt is felbontja részekre. Mint "elõeljegyzés" meg "nem hivatalos eljegyzés" ezek általában egymást között szokott menni titokban, és akkor jegyzik el egymást ténylegesen ún hivatalosan, amikor így érzik, hogy már minden klaffol... már újra kérhet erkölcsit a võlegény vagy hasonlók.
A kérdező hozzászólása: 20-25 évesen lehet, majd ezeket csinálni (házasság, esküvõ, eljegYzés)
1 hónap után még azt se tudod, hogy ki õ. Rengeteg minden van, amit nem tudsz róla. Más dolog szerelmesnek lenni néhány hetes ismertség után és megint más jól ismerni egymást és elkötelezõdni. Várjatok még!
nah azért van ilyenre is, olyanra is példa. Haveromnak pont ma van az esküvõje. Õ 4 év együttjárás után jegyezte el a lányt, aztán hogy ne a szülõknél lakjanak belevágtak a házépítésbe. Mivel költséges volt, és valami oknál fogva ragaszkodtak a nagy lagzihoz, így az eljegyzést 4 évre rá követte(követi) a házasság!
Mi 17 évesen jöttünk össze, és 19 évesen költözött a párom hozzánk, anyós problémák miatt, az 1 hónap szerintem kevés ilyen döntésekre, nem is ismeritek egymást rendesen, elõbb távolról ismerjétek meg a másikat ne egybõl a közepébe, mert ha úgy derül ki hogy szétszakító gondok vannak akkor nem lesz szép az elválás, hisz akármennyire tiltakozol nem tudhatod mi lesz a vége...most még nem látsz a ködtõl , meg õ se, de hidd el ez a vakság elmúlik. 1 év után gondolkozzatok ezen, meg ha már van tervetek a jövõtökkel esetleg neked munkád, mert valamibõl bele kell adnod a rezsibe, meg ugye a barátnõd szüleinek is plusz munka vagy. 23/N
Ui: az eljegyzés és a házasság nem korhoz van kötve, hogy 25 évesen kell. Mi van ha 25 évesen elkezdõdik egy kapcsolatod ami tart 3 hete? feleségül veszed? Az eljegyzés akkor kell ha eldöntötted, hogy azzal az emberrel akarod leélni a hátralévõ életedet, mert te úgy érzed, õ az akivel boldog lehetsz, családot alapíthatsz és megélhetsz minden jó pillanatot. 23/N
A kérdező hozzászólása: õk és szülõket ott alvásrol megkérdezem

Hogy jöjjek össze? Vagy mit mondjak neki hogy tudja többet akarok barátságnál?

Van egy fiú akivel nagyon sokat beszélgettem facebook-on és utána vele meg még pár emberrel elmentünk sátorozni és ott mi ketten egy sátorban aludtunk és összebujtunk meg csókolóztunk végig. Utána nem nagyon beszéltünk mert mindketten nyaralni voltunk meg ilyenek. De most megint elkezdtünk dumálni. És akar sátorozni velem de most kettesben. Még lehet fog jönni pár ember de nem valószín?. Hogyan közöljem vele hogy szeretném ha járnánk?

Legjobb válasz: Várj egy kicsit, hátha felhozza õ. Ha meg nem akkor mond meg neki. Egyszerû ;)

Várj egy kicsit, hátha felhozza õ. Ha meg nem akkor mond meg neki. Egyszerû ;)
A sátorozás alatt biztos lesz jó alkalom. Mondd meg neki, ha nem érzi magától :)
Ha mindketten komolyan gondoljátok akkor nem kell ezt erõltetni, nem muszáj ezt közölni a másikkal, ha mindketten akarjátok akkor majd úgyis kialakul :) ) sok szerencsét, és légy vele sokat kettesben ;)

Mit tegyek? Teljesen össze vagyok zavarodva! (többi lent)

Én egy keresztény családba születtem és nagyon vallásos vagyok. Az a helyzet, hogy nem mindennel értek egyet a bibliai tanításokkal. Jézus szempontjából sem vagyok biztos, h értünk halt meg. Szerintem csak Isten fontos. Továbbá el kezdtem érdeklődni a buddhizmus irányába. Mit tegyek? Ti mit választanátok?? 16f

Legjobb válasz: 1. Mi tetszik a kereszténységben? 2. Mi nem tetszik a kereszténységben? 3. Mi tetszik a buddhizmusban? 4. Mi nem tetszik a buddhizmusban? 5. Mi a különbség a kereszténység és a buddhizmus között? 6. Hogyan foglalnád össze röviden, hogy mi az élet értelme szerinted? 7. Mik az alapvetõ elveid? 8. Miben változna az életed, ha megszabadulnál a kereszténységtõl? 9. Miben változna az életed, ha buddhista lennél? 10. Mit gondol Istenrõl és Jézusról (a kereszténység és a buddhizmus és végül pedig te)?

1. Mi tetszik a kereszténységben? 2. Mi nem tetszik a kereszténységben? 3. Mi tetszik a buddhizmusban? 4. Mi nem tetszik a buddhizmusban? 5. Mi a különbség a kereszténység és a buddhizmus között? 6. Hogyan foglalnád össze röviden, hogy mi az élet értelme szerinted? 7. Mik az alapvetõ elveid? 8. Miben változna az életed, ha megszabadulnál a kereszténységtõl? 9. Miben változna az életed, ha buddhista lennél? 10. Mit gondol Istenrõl és Jézusról (a kereszténység és a buddhizmus és végül pedig te)?
Én is kételkedem, de nem a vallásban, hanem maga az egyházban. Túlságosan felfújják az egészet, és elítélnek, ha nem értesz egyet velük, sõt, bûnösnek hisznek. Én hiszek Jézusban és Istenben, de azt nem hogy a templomba járás határozza meg, ki mennyire vallásos. A szeretetrõl kellene szóljon az egész, nem? Ha váltanék vallást, tuti, hogy a buddhizmus lenne, de szeretem a vallásomat ( református), csak megvannak a saját elképzeléseim. Különben is, a kettõ ugyanazt hajtogatja: éld helyesen az életed. Szóval nem kell olyan drasztikusan felfogni az egészet. Mindegy milyen vallást gyakorolsz, csak érezd "otthon" magad.
Keress bizonyítékokat amelyek alátámasztják a vallások hitelét.
A te korodban teljesen normális, hogy kételkedsz. Mi keresztények úgy tanítjuk, hogy az Istent nem lehet máshogy megismerni, csak Jézuson keresztül. Õ mutatta meg azt, hogy milyen is az Isten valójában. Jézus értünk halt meg, egyrészt ezt Õ maga mondta. Másrészt a kereszténység fennállástól kezdve egészen napjainkig mintegy 70 millió mártírról tud, akik a Jézusba vetett hitért haltak meg, és ezzel tettek tanúságot, hogy te is higgy.
Semmi baj nincs a hozzáállásoddal.Az egyházi emberek, megrögzött keresztények szerint lehet, hogy igen, de gondolom te is sejted, hogy mivel õk maguk nem mernek igazán szabadok lenni, és kételkedni, ezért szeretnének téged is visszahúzni a saját szintjükre.Nem kell velük foglalkozni. Tanulmányozd nyugodtan továbbra is a buddhizmust ha szimpatikus, kételkedj a Bibliában, és Jézus megváltói szerepében, és ki fog bontakozni elõtted a kép idõvel.
Szerintem olvassál egy pár könyvet. Hasonlítsd össze a vallásokat, gondolkodásokat. Egy pár könyv: - Platón: Szókratész védõbeszéde - Kulananda: Buddhizmus (Alexandra Kiadó) - Lao Ce: Tao Te King (Weöres Sándor ford.) Szerintem ez elég rálátást ad. Egy jó összehasonlító esszé a vallásokról: Albert Schweitzer: A keresztyénség és a világvallások Ez az írása egyetlen könyvben található meg: Albert Schweitzer, a gondolkodó (Református Zsinati Iroda Sajtóosztálya, 1989) Remélem, ugyanarra fogsz jutni, mint én: Jézus Krisztus az igazi! „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.”
A 70 millió az nem mártír volt, hanem bolond.
A hitet Isten adja és nem ember. Jézus Krisztus halt meg a világ bûneiért és nem Buddha. Õ egy tanító aki segíteni nem tud. Isten Szelleme elvezet minden igazságra ha befogadod és döntesz még ma mert holnap már késõ lehet.Tedd fel a kérdést van e Isten? A szíveddel láss. Ne a tan mesék és érdekességek világát kutasd.Fordulj a Teremtõdhöz hajolj meg elõtte Õ az egyetlen Isten aki megismerteti magát veled legyél szorgalmas befogadó . Egy Isten egy hit egy kinyilatkoztatás van a választ a Bibliában találod meg. Áldjon meg téged bölcsességgel , örömmel, békességgel és biztonsággal.
A kérdező hozzászólása: "Az egyetlen isten ami fontos az te magad vagy." Már bocs, de ez nem igaz!! És attól, hogy te ateista vagy, ha nem is tiszteled Istent, már csak helyesírási szempontból is naggyal írhattad volna a nevét. Egyébként meg nem erkölcsi útmutatást kértem...
"köszönöm! és utolsó ha szabad kérdeznem neked mi a hited? :) )" Én is keresztény családba születtem, csak aztán kezdtem átlátni a szitán.Nem utasítom el egy az egyben a Bibliát, csak nem fogadok el belõle mindent, túl nyilvánvaló a manipulatív trükk, miszerint, "vagy elfogadod az egészet, vagy nem" Ez nálam nem így mûködik.A buddhizmus nekem is szimpatikus.Hinni a bennem lakó Istenben hiszek, persze ez nem egyezik teljesen a vallások által diktált dogmákkal.
Jó hallani, hogy nem értesz egyet a bibliai tanitásokkal. Ez azt jelenti, hogy kétségeid vannak. Ezek a kétségek nem mások mint az inteligenciád. Az próbál hozzád beszélni. Hallgass rá, ne nyomd el. Elgondolkodtál e már azon, hogy miért is vagy keresztény? Az ok nem más mint az, hogy olyan cssaládban neveltek, olyan országban szulettél. Ha Pakisztánban szulettél volna akkor muzulmán, ha indiában akkor hindu, ha tibetben akkor buddhista lennél. Az egyetlen isten ami fontos az te magad vagy. Nem kell hinned semmiben ahhoz, hogy jó, értelemmel teli életet élj. Ha tényleg hinni akarsz valamiben akkor az legyen ez: Bánj úgy a másikkal ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. Hidd, hogy ha mindenki igy gondolkodna akkor máris szebb lenne a világ. Nem kell ehhez Jézus, Allah vagy Budha. Amen
, , Szerintem csak Isten fontos." Atya - Fiú - Szentlélek Mi, keresztények a Szentháromság egy Istenben hiszünk :D Szerintem a keresztény hittel együtt nem lehet gyakorolni a buddhizmust, mivel a kereszténység szerint az csak mese habbal :P Te tudod, miben/kiben hiszel igazán...
Szerintem majd azután kötelezd el magad valamelyik vallás mellett, miután megismerted azokat, amelyek érdekelnek. Ez a szabadság útja.
Így van, csak Isten a fontos. De ahhoz, hogy Istenhez eljuthassunk, Vele egyáltalán kapcsolatunk lehessen, ehhez kell Jézus. Mert Isten azt mondta Jézusról: "Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm, reá hallgassatok!" (Máté evangéliuma 17, 5) Jézus pedig ezt mondta, amire kérte Isten, hogy hallgassunk: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam." (János evangéliuma 14, 6) És ezt is: "Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz õbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." (János evangéliuma 3, 16) Ugyanis mindenki bûnös, és a bûnért pedig halált érdemlünk. Mindenki. Mert ezt mondja: "Mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsõségének." (Római levél 3, 23) És: "A bûn zsoldja a halál, az Isten kegyelmi ajándéka pedig az örök élet Krisztus Jézusban, a mi Urunkban." (Római levél 6, 23) Mivel mind bûnösek vagyunk, és ez halált érdemel, az egyetlen utunk Istenhez Jézusban van azért, mert õ meghalt a bûneinkért. Ez az evangélium; az örömhír. Ezen alapszik a kereszténység. És csakis Jézus az út az Atyához, Istenhez. Azért, mert csakis Jézus áldozata miatt nézi el Isten a bûneinket. De szabad az út Istenhez mindenkinek. És csak a Jézusban való hit számít. Hogy elhiszem Istennek, hogy valóban azt mondta róla, hogy az õ Fia (ahogyan idéztem is). Mert nézd meg, abban a mondatban, hogy "Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz õbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." csak az a feltétel, hogy 'aki hisz õbenne'. Aki hisz Jézusban. Higgy, és megkapod a válaszaidat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! és utolsó ha szabad kérdeznem neked mi a hited? :) )
7-es vagyok. Csak annyit még, hogy ez egy nagyon sarkos kijelentése Jézusnak. Dönteni kell: elfogadod Jézust, vagy elutasítod. Fontos látni, hogy Jézus nem pusztán egy nagy erkölcsi tanító volt. Többnek tartotta magát, s errõl tesz tanúbizonyságot az egész Újszövetség. Szívesen segítek, ha van kérdésed a kereszténységgel kapcs., tudok pár olvasnivalót is ajánlani. Keresztényként tisztában vagyok a felelõsségemmel: 2 János 1, 9 „Aki félrelép és nem marad meg a Krisztus tudománya mellett, annak egynek sincs Istene. A ki megmarad a Krisztus tudománya mellett, mind az Atya, mind a Fiú az övé.”
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát Crystina igazat adok neked! Én is már eddig vagyok az egyháztól. Lassan már azt hiszik az egyházi vezetõk, hogy õk maguk az Isten! É utolsó elõtti igen. Nem hagyom el a kereszténységet, de úgy döntöttem a buddhizmust is gyakorolni fogom. A könyveket majd meglátom lesz e idóm valamikor :) )
Az én véleményem az, hogy nem kell semelyik egyházat fanatikusan elfogadni, illetve követni. Mind Jézus, mind Buddha tanításaiban találhatsz univerzális igazságokat. Illetve olvass könyveket, mûvelõdj. Én hiszek Istenben, és abban, hogy voltak nagy tanítómesterek, akik megpróbáltak az általuk megértett igazságokat átadni, de egyrészt lehet õk is követtek el hibákat (helytelenül fogalmaztak, vagy egyes dolgokban tévedtek), másrészt ami a fõbb torzítás akkor történt, mikor a késõbbi követék elkezdték magyarázni a tanításokat. Persze a késõbbi magyarázatokban is lehetnek értékes gondolatok, mint ahogy nagy félremagyarázások is. Nem beszélve ha valamit átírtak. Szóval szerintem érdemes kritikusnak lenni, és próbálj ráérezni azokra a gondolatokra, amik szellemi többletet adnak neked, nem pedig lehúznak, vagy mossák az agyadat.

Szeretnénk babát 3 hónapja próbálkozunk nem jött össze eddig de a párom kibukott tőlem, hogy mindig erről beszélek! Ne mondjam előtte h aggódok? Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)

Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)
Mit aggódsz? 3 hónap után??? Eddig összesen kb. 9 termékeny napod volt... Tényleg ne mondd neki és te se stresszelj rá erre ennyire.
Elhiszem, hogy kibukott. A 3 hónapos próbálkozás nem sok, nem kell rágörcsölni a dolgokra, mindig erre gondolni, menetrendszerûen szexelni. Ezek dolgok csak gátolják a teherbeesést, nem segítik. Úgyhogy nyugi, hanyagold a témát, mert azt is elérheted, hogy õ nem akar már majd gyereket. És te se agyalj folyton ezen, kösd le magad valami mással. Igény szerint legyetek együtt. Elõbb utóbb jönni fog a baba. De ha nem, eltelik egy év, akkor érdemes már elmbeszélgtnetek errõl, és kivizsgálásra menni. De 3 hónap után felesleges még aggódni, meg ezen agyalni.
Az aggódással rá érsz egy év múlva is. Ne beszél neki róla csak legyetek együtt sokat de ne azt mond neki hogy 20. -án van peteérés és szexelni , kell mert ez is gátolhatja õt a megfelelõ teljesítésben...

Az osztályból tetszik egy fiú, aki levegõnek néz. Össze vagyok zavarodva. Mit tehetnék? (bõvebben a leírásban) 15/L

Ebben ez évben kezdtük a középiskolát, mindenkivel könnyen alakított ki kapcsolatot, viszont engem levegõnek néz év eleje óta, viszont egy-két emberen kívül (engem is beleértve) mindenkivel jól kijön, a barátnõimmel is. De sokan mondják, hogy amikor nem figyelek, akkor engem néz. Például: van mikor beszélek hozzá, és mintha meg se hallaná. Vagy, általában egy busszal járok haza vele, és a barátnõimmel is, de a fiú soha nem ül oda hozzánk, mindig a busz másik felében marad. Egyszer, mikor nem mentem velük, odaült a barátnõimhez és állítólag tök jól elbeszélgettek. Nem értem miért kerül engem...

Legjobb válasz: Mert nem vagy neki szimpatikus, azért. De ettõl nem dõl össze a világ, nem szerethet mindenki mindenkit :)

Mert nem vagy neki szimpatikus, azért. De ettõl nem dõl össze a világ, nem szerethet mindenki mindenkit :)
De miért zavar, hogy kerül? Nem lehet mindenki mindenkivel jóban. Vagy esetleg tetszik és azért zavar?
A kérdező hozzászólása: igen tetszik. (de így kezdtem a kérdést is..:D)
szia :) lehet h nem vagy szimpi neki, de akár lehet az ellenkezõje is. ezt csak onnan gondolom, h én (jó mondjuk én lány vok, a fiuknál nem biztos h igy van), de régebb, ha tetszett egy fiu, sosem mertem ránézni, és amikor odajött a társaságunkba, a barátnõim rám néztek (mert õk tudták) én meg éreztem h elpirulok, és ink elmentem... pedig szerettem volna vele is lenni meg beszélgetni. de azt hallottam vannak ilyen ijedõsebb fiúk is, akik szerényebbek. attól függ, õ milyen típus
Le tudnád írni magyarul is?
A kérdező hozzászólása: igen igen még jó mikor nyomom de amikor már kb teljesen ki nyomom igen feszül a tricepsz és akkor de csak az egyik karom de azt latni is hogy a jobb karomba fejleteb a tricepszz mind a balban lehet hogy azért ?
Lehet, hogy a tricepszed túl gyenge. Addig még megy a mozdulat, ameddig vállból nyomod, de amikor már a tricepszed érné a terhelés jórészt, akkor összecsuklik a karod, nem? Persze ez csak egy tipp, mert ebbõl a szövegbõl lehetetlen kihámozni a mondanivalódat.
Ha nem vagyok fent hogy írjak vissza majom? Ha ennyi eszed van, hogy nem jössz rá magadtól hogy kisebb súly kéne, akkor inkább iskolába mennék a helyedben, mert szükséged van rá!
Egyrészt próbálj meg tagoltan, helyesen írni. Ékezetes betûk, tagmondatok között vesszõ, alapvetõ helyesírás, stb... MÁSRÉSZT meg talán kisebb súllyal kéne próbálkozni?
A kérdező hozzászólása: de ne hogy segics te kugya
A kérdező hozzászólása: hát ugy értem mikor nyomom ki akkor a kezzem össze essik érted nem birja és veszélyes mert rám eshet és azt szeretném tudni hogy miért ?
Mi az hogy összecsuklik? Ilyet még életemben nem láttam!
A kérdező hozzászólása: össze csuklik a karom mikor nyomok mellre, miért ? lehet nincs ellége kifejledve a vállam ? vagy mi ?
Igen, akkor biztosan az a tricepszed a ludas. Meg kell próbálnod felhozni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!