Találatok a következő kifejezésre: Orvosnál még jártam, az (4 db)

Orvosnál még nem jártam, az ovuhoz hogy juthatok hozzá gyogyszertárban?

Legjobb válasz: dehogynem, meg lehet venni gyógyszertárban

dehogynem, meg lehet venni gyógyszertárban
en is a patikaba akartam megvenni, most hasznaltuk eloszor es ugy latszik sikerret :-) .De tiszta veletlenul az egyik hypermarket polcan pillantottam meg. Sok sikert!

Tisztelt Doktor Úr lenne egy olyan problémám hogy a menstruációm sokszor hónapokig kimarad volt olyan hogy fél évig sem jött meg. Jártam több orvosnál de igazából nem találtak semmit, annyi derült ki hogy az egyik petevezetékem el van záródva nem tudom ho

Tisztelt Doktor Úr lenne egy olyan problémám hogy a menstruációm sokszor hónapokig kimarad volt olyan hogy fél évig sem jött meg. Jártam több orvosnál de igazából nem találtak semmit, annyi derült ki hogy az egyik petevezetékem el van záródva nem tudom hogy tudna-e nekem valamit ajánlani hogy a menstruációm helyre álljon.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az egyoldali petevezeték-elzáródás nem tehető felelőssé a vérzési problémákért. Legnagyobb valószínűség szerint hormonális probléma áll a háttérben, ezért erre irányuló kivizsgálás lenne most a legfontosabb. Amennyiben gondolja, készséggel segítek ebben. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az egyoldali petevezeték-elzáródás nem tehető felelőssé a vérzési problémákért. Legnagyobb valószínűség szerint hormonális probléma áll a háttérben, ezért erre irányuló kivizsgálás lenne most a legfontosabb. Amennyiben gondolja, készséggel segítek ebben. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Pár napja köhögök, le vagyon gyengülve, és hőemelkedésem van, voltak szakaszos tüsszentési rohamok is, légzés is nehézkes, szédelgek, még nem jártam orvosnál. Lehetséges, hogy ez az új influenza?

Legjobb válasz: 2009 04 30 0:24 :D Budapest Magyarország lehet, hogy megfertõzõdtem most persze még vicces, meg minden, de két hét múlva amikor fél budapest mûtõs maszkban fog rohangálni, nem lesz az.

A kérdező hozzászólása: 2009 04 30 0:24 :D Budapest Magyarország lehet, hogy megfertõzõdtem most persze még vicces, meg minden, de két hét múlva amikor fél budapest mûtõs maszkban fog rohangálni, nem lesz az.
A hírek alapján nem valószínû, a környezõ országokban sem regisztráltak esetet és egész Európán belül is "elhanyagolható" a szám. (Na persze nem azoknak aki betegek lettek :( Szerintem egyszerûbb ha orvoshoz mész. Aztán meg sok folyadék, ágynyugalom stb:)
Nyugi, biztosan nem az, ez egyszerû megfázás. Nekem is ugyanezek a tüneteim voltak 1-2 hete, már szerencsére kifelé megyek belõle.

Tisztelt Doktor úr! Visszatérő BV-m van, már sok orvosnál jártam vele és mindenféle gyógyszert, kúpot kipróbáltam, de nem használt igazából semmi sem. Legutóbbi vizsgálaton kiderült, hogy méhszájsebem is van, ezenkívül a BV még mindig fennáll. Az orvosom

Tisztelt Doktor úr! Visszatérő BV-m van, már sok orvosnál jártam vele és mindenféle gyógyszert, kúpot kipróbáltam, de nem használt igazából semmi sem. Legutóbbi vizsgálaton kiderült, hogy méhszájsebem is van, ezenkívül a BV még mindig fennáll. Az orvosom tanácsára elkezdtem használni a Vitagyn C krémet. Kérdésem az lenne, hogy a méhszájseb fagyasztásos kezelése megszüntetné-e a visszatérő és gyakori hüvelyfolyást? Lehet, hogy a méhszájseb kezelésétől a panaszaim is elmúlnának? Olvastam pár kérdést itt az oldalon és többen arról számoltak be, hogy a méhszájseb fagyasztásos kezelése után a panaszaik megszűntek.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, a méhszájseb fagyasztásos kezelése valószínűleg segítene a problémákon, de ennek megítélésére látni kellene az elváltozást is, vagyis ehhez vizsgálat szükséges. Kezelőorvosa azonban helyes tanácsot adott, mert a Vitagyn C krém valóban alkalmas a BV megelőzésére. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, a méhszájseb fagyasztásos kezelése valószínűleg segítene a problémákon, de ennek megítélésére látni kellene az elváltozást is, vagyis ehhez vizsgálat szükséges. Kezelőorvosa azonban helyes tanácsot adott, mert a Vitagyn C krém valóban alkalmas a BV megelőzésére. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!