Találatok a következő kifejezésre: Orvosnál még jártam, (13 db)

Eddig 4 terhességi tesztet csináltam és mindegyiken megjelent a második vonal, de csak halványan! A terhesség első tüneteit is produkálom (pl:belilult a szeméremajkam) Orvosnál még nem jártam! Ez már biztosnak számít?

Legjobb válasz: hát még nem 100% de már halad a 100 felé,szerintem mindenképp menj el dokihoz.kb 80%.halványan valoszinû azért jelenik meg mert kevés a hcg hormonszint,de van valamennyi és a tetszt erõs,de még nem tudja kimutatni 100%ra okvetlen doki.

hát még nem 100% de már halad a 100 felé, szerintem mindenképp menj el dokihoz.kb 80%.halványan valoszinû azért jelenik meg mert kevés a hcg hormonszint, de van valamennyi és a tetszt erõs, de még nem tudja kimutatni 100%ra okvetlen doki.
Ezek után komolyan nem értem mi a kérdés??
A halvány 2. csik is pozitiv!!! Tehát 100% hogy terhes vagy!!!
A halány csík is csík, tehát pozitív. Esélyes vagy egy babára:-) irány a doki:-)
mindenkinek igaza van, es jobb lenne ha nem szornad a penzed tesztekre amik ugyis pozitivak mivel egy baba nem ket fillerbe kerul se a szules es stb....sporolj a rugdalozora es menj azonnal dokihoz hogy a szukseges vizsgalatokat elvegezhesse.

4 hetes terhes vagyok. Elvileg ma kéne megjönnie, és barnás folyásom van. Picit fáj a hasam. Orvosnál még nem jártam?

Kell aggódnom?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy terhes vagy, ha még ki sem maradt a vérzésed?

Honnan tudod, hogy terhes vagy, ha még ki sem maradt a vérzésed?
Ha terhes vagy, akkor Nem kéne megjönnie. Egyébként pedig ha eredetileg ma jönne meg akkor az a legnagyobb jóindulattal is csak 2 hetes terhesség.
Ha barnás folyásod van, akkor lehet hogy meg fog jönni, akkor viszont nem vagy terhes. :(
Most terhes vagy, mert pozi lett a teszted, vagy csak mára nem várod?!Nem mindegy ám! Ha nincs pozitív teszted, akkor az is lehet, hogy csak szimplán azért fáj a hasad, mert meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam hogy érthetõ, hamár tudom, hogy terhes vagyok, csináltam tesztet.
a nemvárt napján már 4 hetes terhességrõl beszélünk, ugyanis a terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják. Mért kell lehurrogni a kérdezõt ha nem is értesz hozzá??? nekem egyébként ugyanez volt most a másodiknál. aznap mikor nem vártam volt egy kis barnázás és a hasam is fájdogált napokig. az elsõ terhességemnél az elsõ 3 hónapban végig sokat fájdogált a hasam. most vagyok 26 hkm.
A kérdezõ jól írta, elvileg 4 hetes terhes. Ha tovább jelentkezik ez a folyás menj el orvoshoz, nem ártana egy kis progi pótlás. Szorítok hogy minden rendbe legyen!
Szia.Én sem várom mára. Nem is jött meg eddig, de barnázok egy picit.(máskor 4-5 napig szoktam elõtte, most nem nagyon volt semmi)Tegnap csináltam tesztet de délután.az negatív volt.hát bizakodó vagyok én is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, a második baba lesz. Ma eddig semmi nincsen hála. A dokim sajna szabin van a jövõhéten.

Orvosnál még nem jártam, az ovuhoz hogy juthatok hozzá gyogyszertárban?

Legjobb válasz: dehogynem, meg lehet venni gyógyszertárban

dehogynem, meg lehet venni gyógyszertárban
en is a patikaba akartam megvenni, most hasznaltuk eloszor es ugy latszik sikerret :-) .De tiszta veletlenul az egyik hypermarket polcan pillantottam meg. Sok sikert!

Tisztelt Doktor Úr lenne egy olyan problémám hogy a menstruációm sokszor hónapokig kimarad volt olyan hogy fél évig sem jött meg. Jártam több orvosnál de igazából nem találtak semmit, annyi derült ki hogy az egyik petevezetékem el van záródva nem tudom ho

Tisztelt Doktor Úr lenne egy olyan problémám hogy a menstruációm sokszor hónapokig kimarad volt olyan hogy fél évig sem jött meg. Jártam több orvosnál de igazából nem találtak semmit, annyi derült ki hogy az egyik petevezetékem el van záródva nem tudom hogy tudna-e nekem valamit ajánlani hogy a menstruációm helyre álljon.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az egyoldali petevezeték-elzáródás nem tehető felelőssé a vérzési problémákért. Legnagyobb valószínűség szerint hormonális probléma áll a háttérben, ezért erre irányuló kivizsgálás lenne most a legfontosabb. Amennyiben gondolja, készséggel segítek ebben. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az egyoldali petevezeték-elzáródás nem tehető felelőssé a vérzési problémákért. Legnagyobb valószínűség szerint hormonális probléma áll a háttérben, ezért erre irányuló kivizsgálás lenne most a legfontosabb. Amennyiben gondolja, készséggel segítek ebben. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
gyógyszer és diéta. Menj orvoshoz, addig felesleges ezen aggódni.
A kérdező hozzászólása: Épp a gyógyszerektõl tartok...én nem szedek gyógyszereket, nem bízok ezekben..attól tartok, hogy ha gyógyszert írnak ki, akkor késõbb valamilyen más betegségem alakul ki a gyógyszerektõl..
Akkor kenj a füled mögé tejfölt, hátha az segíteni fog.
Ne is szedj gyógyszereket, a meddõség sokkal jobb! = ha nem lehet gyereked
Meg a cukorbetegség is tök jó dolog, ami az IR-bõl fog kialakulni, ha párosul a PCOS-hez. :)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van...túl parázom a dolgokat..:(
Nem biztos, hogy kell gyógyszert szedned. Ez a terheléses eredményeidtõl függ. Lehet, hogy neked elég a sport és a diéta.
A kérdező hozzászólása: Igen, azóta olvastam sok mindent...Többek között, h sok mindenki letette vagy el sem kezdte szedni a gyógyszert, hanem áttért paleora..
A paleolit dieta a kozkeletu velekedessel ellentetben nem igazan jo. Szenhidrat dietara volna szukseg.

Érezhetek mensi szerű görcsöket (derékfájás, tompa hasfájás pár percig) naponta több alkalommal 5 hetes terhesen? Orvosnál még nem jártam.

Legjobb válasz: Szia!Igen, érezhetsz!!Ez teljesen normális, de minél hamarabb menj el orvoshoz, hogy megvizsgáljon, minden rendben van e!!:D 27hetes kismama

Szia!Igen, érezhetsz!!Ez teljesen normális, de minél hamarabb menj el orvoshoz, hogy megvizsgáljon, minden rendben van e!!:D 27hetes kismama
Szia, 6 hetesen én ugyanígy vagyok, mint te. Mondtam a dokinak, felírt egy "magzaterõsítõ" gyógyszert (Utrogestan) napi 3x kell szednem. Még most is görcsölgetek, de sokkal jobb. És MagneB6-ot is szedek. Szerintem menj el a dokihoz és jelezd a panaszod.

36. hetes terhes vagyok. Tegnap jártam egy orvosnál aki kenetet is vett és meg is vizsgált de olyan durván hogy azóta is fáj a hasam. Normális ez?

(Nem er?söd? - sz?n? hanem állandóan ugyanaz a kellemetlen érzés). Bár ? azt mondta minden rendben. El?tte semmi bajom nem volt.

Legjobb válasz: Nekem, amikor legutóbb megvizsgált az orvosom, még egy kis barnás folyásom is volt. És én is éreztem, hogy kicsit fáj, pedig a vizsgálat alatt nem éreztem semmit, nagyon óvatos volt. Szóval szerintem semmi gond. Nekem két nap kellett, mire elmúlt (szerdán voltam, még csütörtökön volt egy kis folyás, de péntekre megszûnt) Ha még holnap is érzed, inkább kérdezd meg a védõnõd.

Nekem, amikor legutóbb megvizsgált az orvosom, még egy kis barnás folyásom is volt. És én is éreztem, hogy kicsit fáj, pedig a vizsgálat alatt nem éreztem semmit, nagyon óvatos volt. Szóval szerintem semmi gond. Nekem két nap kellett, mire elmúlt (szerdán voltam, még csütörtökön volt egy kis folyás, de péntekre megszûnt) Ha még holnap is érzed, inkább kérdezd meg a védõnõd.
Melyik városban volt ez? Én is jártam így egy dokival, bár nem voltam terhes, még véreztem is a vizsgálat után. Olyan alapos volt, hogy még a gát is megsérült és pisiléskor napokig csípett és még azt is elmagyarázta, hogy ha nem szülök azonnal akkor már nem is lehet gyerekem mert elég idõs vagyok, vagy az is lehet, hogy csal a párom. Na ekkor látam elõször és utóljára is. Ez nem normális hogy fáj a hasad menj másik dokihoz!

Pár napja köhögök, le vagyon gyengülve, és hőemelkedésem van, voltak szakaszos tüsszentési rohamok is, légzés is nehézkes, szédelgek, még nem jártam orvosnál. Lehetséges, hogy ez az új influenza?

Legjobb válasz: 2009 04 30 0:24 :D Budapest Magyarország lehet, hogy megfertõzõdtem most persze még vicces, meg minden, de két hét múlva amikor fél budapest mûtõs maszkban fog rohangálni, nem lesz az.

A kérdező hozzászólása: 2009 04 30 0:24 :D Budapest Magyarország lehet, hogy megfertõzõdtem most persze még vicces, meg minden, de két hét múlva amikor fél budapest mûtõs maszkban fog rohangálni, nem lesz az.
A hírek alapján nem valószínû, a környezõ országokban sem regisztráltak esetet és egész Európán belül is "elhanyagolható" a szám. (Na persze nem azoknak aki betegek lettek :( Szerintem egyszerûbb ha orvoshoz mész. Aztán meg sok folyadék, ágynyugalom stb:)
Nyugi, biztosan nem az, ez egyszerû megfázás. Nekem is ugyanezek a tüneteim voltak 1-2 hete, már szerencsére kifelé megyek belõle.

Tisztelt Doktor úr! 4 hónapja égő, viszkető érzés van a szeméremtesten kívül. Már jártam több orvosnál is. Bőr- és nemibeteg-gondozóban is. Csináltak tenyésztést, vérben és vizeletben is nézték a nemi úton terjedő betegségeket, de nem találtak semmit. Még

Tisztelt Doktor úr! 4 hónapja égő, viszkető érzés van a szeméremtesten kívül. Már jártam több orvosnál is. Bőr- és nemibeteg-gondozóban is. Csináltak tenyésztést, vérben és vizeletben is nézték a nemi úton terjedő betegségeket, de nem találtak semmit. Mégis érzem. Lehet hüvelyszárazságom? Viszont normális folyásom van. Az orvos szerint ha irritáció lenne, már ennyi idő alatt az is elmúlt volna. Rákszűrés eredményem is jó. Köszönettel: Ildikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javasolt lenne egy vizsgálat, enélkül sajnos nem tudok véleményt, tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javasolt lenne egy vizsgálat, enélkül sajnos nem tudok véleményt, tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 4 hónapja égő, viszkető érzés van a szeméremtesten kívül. Már jártam több orvosnál is. Bőr- és nemibeteg-gondozóban is. Csináltak tenyésztést, vérben és vizeletben is nézték a nemi úton terjedő betegségeket, de nem találtak semmit. Még

Tisztelt Doktor úr! 4 hónapja égő, viszkető érzés van a szeméremtesten kívül. Már jártam több orvosnál is. Bőr- és nemibeteg-gondozóban is. Csináltak tenyésztést, vérben és vizeletben is nézték a nemi úton terjedő betegségeket, de nem találtak semmit. Mégis érzem. Lehet hüvelyszárazságom? Viszont normális folyásom van. Az orvos szerint ha irritáció lenne, már ennyi idő alatt az is elmúlt volna. Rákszűrés eredményem is jó. Köszönettel: Ildikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javasolt lenne egy vizsgálat, enélkül sajnos nem tudok véleményt, tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javasolt lenne egy vizsgálat, enélkül sajnos nem tudok véleményt, tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!