Találatok a következő kifejezésre: Orvosi utasítás szedhetek (2 db)

Szedhetem-e orvosi utasítás nélkül a Bilobil ginkgo-t?

A szer neve ez:Bilobil ginkgo. A Bilobil szó után van fent egy kör, amibe egy R betú van rajzolva. Jó hatást érzek, mert amióta szedem, azóta nyugodtabb vagyok. A memóriám is mintha javulna, de nem tudom, hogy ettől a szertől van-e ez a két kedvező változás .

Legjobb válasz: Akkor a használati utasítás szerint szedd, persze ha a betegtájékoztatóban írnak olyan betegségrõl vagy gyógyszerrõl aminél javasolt az orvos véleményének kikérdezése vagy esetleg terhes vagy, vagy szoptatsz én megkérdezném errõl a háziorvosom. Egyéb esetben nem kell, én vizsgaidõszakkor szedtem, úgy éreztem, hogy segített.

Akkor a használati utasítás szerint szedd, persze ha a betegtájékoztatóban írnak olyan betegségrõl vagy gyógyszerrõl aminél javasolt az orvos véleményének kikérdezése vagy esetleg terhes vagy, vagy szoptatsz én megkérdezném errõl a háziorvosom. Egyéb esetben nem kell, én vizsgaidõszakkor szedtem, úgy éreztem, hogy segített.

Orvosi utasítás nélkül szedhetek magne b6-ot?

17 hetes vagyok és elég gyakran érzem, hogy megkeményedik a méhem. Jelenleg Elevitet szedek, abban is van magnézium, de úgy t?nik nem elég. A magne b6-on fel van tüntetve az ajánlott mennyiség vagy várjam meg, mit javasol az orvos?

Legjobb válasz: Azt nyugodtan, de írathatsz fel magnézium citrátot is, az olcsóbb kicsit, meg túl a hányós korszakon nem fontos a b6 hányinger csökkentõ hatása sem. Mindekettõ nagyon jó. Az adagolást ált 2x1 el kezdik, de max 3x2t lehet. Én így hallottam a dokimtól.

Azt nyugodtan, de írathatsz fel magnézium citrátot is, az olcsóbb kicsit, meg túl a hányós korszakon nem fontos a b6 hányinger csökkentõ hatása sem. Mindekettõ nagyon jó. Az adagolást ált 2x1 el kezdik, de max 3x2t lehet. Én így hallottam a dokimtól.
Szerintem nyugodtan szedheted.Én is ennyi ídõs vagyok mint te és az orvos szerintem örül ha figyelmes vagy és te magad döntöd el, hogy mi jó neked és a picinek.
Nyugodtan szedjed.A maximális bevihetõ mennyiség napi 3*2.De inkább igény szerint lenne jó.Tehát az elsõ 1-2 napon egyél 1et.Ha még mindig sokat keményedsz, akkor növelheted az adagot 2*1re, majd 3*1 és így tovább. Nekem is néha voltak nagyon keményedõs idõszakok, akkor beszedtem 1-2 szem magnéziumot és helyre jött.Viszont azt tudnod kell, hogy ez egy jelzés a testedtõl.Azt jelzi, hogy több pihenésre lenne szükséged, vagy hogy túlhajtottad magad, vagyél vissza.Nekem is a 17. hét környékén volt ilyen.A következõ a 30. héten.De mihelyt csökkentettem az élettempón és elmagyaráztam a fõnökömnek, hogy egy várandós nem késik el soha, hanem mindig pont akkor érkezik, amikor kell, majd megegyeztem vele, hogy rugalmas munkaidõben fogok dolgozni, minden helyre állt.Az átállásokkor ettem 1-2 szem magnéziumot.
Magne b6 -ból szedhetsz 3szor 2-t is. De igy az 50 db-osat meg fogod enni 9 nap alatt és elég drága is. Én vettem a Béresnek a magnéziumát amiböl napi 1-et kell szedni igy a 60-db-os elég 2 hónapig és ugyanannyiba került mint a másik! Mindenképp szed ha keményedsz mert aze nem szabadna még ilyen korán! Hivd fel a dokidat és a védönödet! 23 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!