Találatok a következő kifejezésre: Orvoshoz forduljak h (4 db)

Késõi klimax? Várjak még, vagy másik orvoshoz forduljak? 55 évesen 1-3 havonta még van menzeszem, szokásos tünetekkel, de klimax is megjelent / hõhullám, hangulatváltozás/

Késõn jött meg az elsõ, késõn is szültem másodszorra,fogamzásgátló tartotta rendben csak a ciklust évtizedekig,mégis azt mondták szakrendelésen hogy 52 év fölött nem vérezhetnék már.

Legjobb válasz: Szerintem ez elõfordulhat. Mamám ugyanígy volt, neki is késõn jött meg az elsõ (majdnem 17 éves korában) És 56-7 évesen még meg volt neki néha a mensije.

Szerintem ez elõfordulhat. Mamám ugyanígy volt, neki is késõn jött meg az elsõ (majdnem 17 éves korában) És 56-7 évesen még meg volt neki néha a mensije.
Nem kell orvoshoz fordulni nekem is 56 éves koromig volt. Mostanában ez nem ritkaság.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Ha segíteni akarsz magadon szedj krill olajat. Több betegem szedi elképesztõek az eredmények. Küldhetek róla egy teljes anyagot, kuld emilcímet mert ide nem tudom csatolni. Évi

Erős viszketést érzek már egy ideje a végbélnyílásom körül, ha vakarom, jó érzés, de tudom, h nem lenne szabad. És már a jobb mellem alja is viszket. Mi lehet a gond? Milyen orvoshoz forduljak?

Legjobb válasz: Talán valami allergia. Menj háziorvoshoz, az tudni fogja, hogy melyik szakorvos tud segíteni, és tud adni beutalót is. (Sok rendelés beutalóköteles ugyanis.)

Talán valami allergia. Menj háziorvoshoz, az tudni fogja, hogy melyik szakorvos tud segíteni, és tud adni beutalót is. (Sok rendelés beutalóköteles ugyanis.)
a panaszaid alapján gombás fertozés, háziorvos, bororvos
Cukrod rendben van?
Végbél nyílás viszketése két okból lehet: giliszta és gomba. Mivel vakarod s elõfordulhat, hogy gomba a melled is azért viszket mert mosatlan kézzel óvatlanul tovább vitted a fertõzést. Sürgõsen fordulj orvoshoz!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére már rendbe jöttem. Gondoltam megosztom veletek, h mi is volt a baj: gombás fertõzés volt a végbélnyílásnál, a mellemnél meg ekcéma. Mindkettõre kaptam megfelelõ krémet. Köszi a válaszokat!!!
v férges vagy
A kérdezõtõl szeretnék segítséget kérni, hogy melyik krémet használta a végbél viszketésre, mert pár napja nekem is elõjött ez a viszketés és én arra tippelek, hogy gombám van. Még egyelõre nem vészes a dolog, de szeretném elkezdeni kenegetni, hogy ne romoljon tovább a dolog. Köszönöm, ha tudsz nekem segíteni és megírod a krém nevét, ami neked segített!

Orvoshoz forduljak azzal h. néha fáj a pocakom?

Igazából nem fáj meg görcsöl hanem olyan érzés mint amilyet lehet érezni mielött megbetegszek.Ilyen furi érzés.

Legjobb válasz: Szia.Szerintem,hogy megnyugodjál,menj el dokihoz,hidd el jobb lesz.Mert én is úgy voltam,hogy éjjelente görcsöltem,és nem tudtam,hogy most el menjek-e dokihoz.Elmentem,megnyugtatott,hogy nincs semmi baj,és mostmár nyugodt vagyok.Így sokkal jobb!Jobbulást!

Szia.Szerintem, hogy megnyugodjál, menj el dokihoz, hidd el jobb lesz.Mert én is úgy voltam, hogy éjjelente görcsöltem, és nem tudtam, hogy most el menjek-e dokihoz.Elmentem, megnyugtatott, hogy nincs semmi baj, és mostmár nyugodt vagyok.Így sokkal jobb!Jobbulást!
Nincs semmi baj, természetes, de ahogy elõttem írták, saját magd megbyugtatására érdemes, mert ha Te megnyugszol, a babó is!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.:)

Ausztriában dolgozom, beteg lettem és felkerestem a kinti h. orvost. A fõnököm viszont közölte velem, hogy ha nem megyek be dolgozni-kirúg! Mit tehetek jogilag, hova forduljak?

Legjobb válasz: Osztrák jogászhoz, itthon nem tudunk segíteni. Nahát nahát, pedig mi azt hittük, hogy a határon túl minden szuper és jó :) Ott is kirúgják az embert, ha beteg? :) (Irónia, kedveseim, mielõtt lepontoztok.. ;)

Osztrák jogászhoz, itthon nem tudunk segíteni. Nahát nahát, pedig mi azt hittük, hogy a határon túl minden szuper és jó :) Ott is kirúgják az embert, ha beteg? :) (Irónia, kedveseim, mielõtt lepontoztok.. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!