Találatok a következő kifejezésre: Orvos vissza megnézik a (3 db)

Orvos vissza hivott megnézik a pé-met. mert nem jőtt őssze. mit tud segiteni még?

2clostit szedtem nem siker?lt.mij?nn ezután?

Legjobb válasz: Szia nekem is ez volt a 2.hónapom clostival és ha most sem sikerül akkor átjárhatósági vizsgálat következik ha párodat nem vizsgálták még meg!

Szia nekem is ez volt a 2.hónapom clostival és ha most sem sikerül akkor átjárhatósági vizsgálat következik ha párodat nem vizsgálták még meg!
A kérdező hozzászólása: még nem .most tekt le a 2-ik closti kura nem jõtt õssze.
A kérdező hozzászólása: azt mondta meg nézi a pé met.
Mióta eszed a clostyt????Azért fél évet nyugodtann várhatsz vele????nekem 5 hónap után jött össze a baba, én mondjuk pont akkor feleztem meg napi 2xfelet szedtem, rögtön teherbe estem. A progeszteron szinted jó??????
A kérdező hozzászólása: azt nem mérték.mit csinálnak még ezután?
A párodat is vizsgáltasd meg mert lehet hogy nem is veled van a baj!
A kérdező hozzászólása: és ha a párommal van baj azt nem islehet orvosolni?

Arcüreggyulladásom van! Ez veszélyes? Holnap megyek fül-orr gégészetre az orvosom elküldött aazt mondta, hogy ott megnézik az eredménnyek kell vissza mennem és úgy ír fel gyógyszert! Mit fognak csinálni a gégészeten?

Legjobb válasz: Nem veszélyes. A fül-orr-gégész megnyomkodja az arcod az arcüreg felett, hogy érzel-e fájdalmat. Belenéz orrodba-füledbe, hogy van-e váladék, vagy gyulladás. A torkodba is belenéz, ha már ott vagy. És valószínûleg elutal orrmelléküreg röntgenre, ahol lefényképezik a fejed (arcüreg és homloküreg miatt). Meg kell állnod egy fémlemez elõtt nyitott szájjal. Nem kell levetkõzni, max pólóra. A röntgenlelettel visszamész fül-orr-gégére, aki megnézi és diagnózist állít fel, gyógyszert javasol, esetleg felír (ha aházidoki akar felírni, akkor nem tudom, a gégész ad-e receptet). Tehát lesz egy zárójelentésed meg egy röntgeneredményed, ezzel elmész a házidokihoz, és õ megnézi. Múlt hónapban négyszer csináltam ezt, van rutinom. :)

Nem veszélyes. A fül-orr-gégész megnyomkodja az arcod az arcüreg felett, hogy érzel-e fájdalmat. Belenéz orrodba-füledbe, hogy van-e váladék, vagy gyulladás. A torkodba is belenéz, ha már ott vagy. És valószínûleg elutal orrmelléküreg röntgenre, ahol lefényképezik a fejed (arcüreg és homloküreg miatt). Meg kell állnod egy fémlemez elõtt nyitott szájjal. Nem kell levetkõzni, max pólóra. A röntgenlelettel visszamész fül-orr-gégére, aki megnézi és diagnózist állít fel, gyógyszert javasol, esetleg felír (ha aházidoki akar felírni, akkor nem tudom, a gégész ad-e receptet). Tehát lesz egy zárójelentésed meg egy röntgeneredményed, ezzel elmész a házidokihoz, és õ megnézi. Múlt hónapban négyszer csináltam ezt, van rutinom. :)
Igen, ez így jó! Ez az általános rendje a vizsgálatoknak. Gratula a babához!
Szia. Ha minden rendben van, akkor havonta egy vizsgálat.
Szia! Amikor én voltam 6 hetesen UH-on és mindent rendben talált, rá két hétre visszahivott. /Igaz én magán dokinál voltam/. És mit mondott védõnöhöz mikor menjél? Azt ugye tudod, hogy a kiskönyvedet a l2 hétig meg kell kapnod. Azt irták az elöttem szólók, hogy havonta kell hozzá járnod, de akárhogy számolom ez 6 hét amikor vissza kell menned.
hát 12hetes az már picit tobb mint a 6, ugyanis ha elmentél volna hamarabb a picinek a kb.7héttol van szivhangja is, meg a 10en mar latni a labacskáit meg a kezecskéit+vérvizsgálat is a 10korul van az elso...de hát nemlessz semmi gond a 12.ben sem csak bird kivárni..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!