Találatok a következő kifejezésre: Orgazmusom van, csak (127 db)

Az arrafele van igen, csak a saroknál nem kell befordulni, hanem még egy háztömbbel odébb.
én így írnám le olyan érzés mintha egy forró sajtkrémmel teli medencében úsznál és ezt szétkennéd a testeden és közben széjjelporladsz a boldogságtól
az orgazmus olyan érzés, mint amikor megrázod a sörösdobozt és még van benne!

Csak huvelyi orgazmus van vagy van mas milyen is es az milyen, es hogy lehet eloidezni? Meg szuz vagyok nem tudom

Legjobb válasz: szia! a lányok nagy részének a csiklója érzékenyebb, mint a hüvelye. sokaknak nehéz hüvelyi orgazmushoz jutniuk, vannak, akiknek közben a csikló izgatása is szükséges, is olyan is aki még soha sem élt át hüvelyi orgazmust. én azt tanácsolnám, hogy megfelelõ védekezés mellett, elõjáték után, ha már kellõen fel vagytok izgulva mindketten, és nedves a hüvelyed, csak akkor történjen a behatolás. elõtte lehet orálisan (szájjal) vagy kézzel izgatni a csiklód, és persze ezt a behatolás alatt is meg lehet tenni, mármint az izgatást pl kézzel, vagy a misszionárius pozícióban, a fiú szeméremdombja is tud izgató hatással lenni a csiklódra. ha van kedved ki is próbálhatod magadon, hogy hol vagy érzékenyebb, mi az ami neked jól esik, így már tudod irányítani a fiút is, hogy mit csináljon, ami neked jól esik lehet eleinte a hímvesszõ behatolása nélkül is ismerkedni egymással szexuálisan (kézzel, szájjal), és ha már így megy, akkor jöhet a pénisz is... kellemes idõtöltést :)

szia! a lányok nagy részének a csiklója érzékenyebb, mint a hüvelye. sokaknak nehéz hüvelyi orgazmushoz jutniuk, vannak, akiknek közben a csikló izgatása is szükséges, is olyan is aki még soha sem élt át hüvelyi orgazmust. én azt tanácsolnám, hogy megfelelõ védekezés mellett, elõjáték után, ha már kellõen fel vagytok izgulva mindketten, és nedves a hüvelyed, csak akkor történjen a behatolás. elõtte lehet orálisan (szájjal) vagy kézzel izgatni a csiklód, és persze ezt a behatolás alatt is meg lehet tenni, mármint az izgatást pl kézzel, vagy a misszionárius pozícióban, a fiú szeméremdombja is tud izgató hatással lenni a csiklódra. ha van kedved ki is próbálhatod magadon, hogy hol vagy érzékenyebb, mi az ami neked jól esik, így már tudod irányítani a fiút is, hogy mit csináljon, ami neked jól esik lehet eleinte a hímvesszõ behatolása nélkül is ismerkedni egymással szexuálisan (kézzel, szájjal), és ha már így megy, akkor jöhet a pénisz is... kellemes idõtöltést :)
Létezik csikló orgazmus is. Azt úgy tudod elérni, hogy simogatot, vagy vibrátorral izgatod (illetve a partnered nyalogatja). Sok nõnek csak ilyen orgazmusa van.

Nekem csak csikló orgazmusom van. De egy, ami nem tetszik benne, hogy mikor orgazmusom van, akkor spriccelve pisilek. Hogy lehetne ezt elkerülni?

Másnap moshatok mindent:(

Legjobb válasz: Ha nem kamu ez a kérdés, akkor nem spriccelve pisilsz orgazmus közben, hanem spriccelve élvezel, ami nagyon ritka. Minden fiú álma ez, hogy ilyennel találkozzon :)

Ha nem kamu ez a kérdés, akkor nem spriccelve pisilsz orgazmus közben, hanem spriccelve élvezel, ami nagyon ritka. Minden fiú álma ez, hogy ilyennel találkozzon :)
Én fiú vagyok és bár nem volt benne részem de, hidd el vannak fiúk akiket ez nagyok izgat, valahol talán engem is. Pl. azért mert te a ritkaságszámba mész. Egyébként a nõi ejakulációról vagy a nõi spriccelésrõl keres rá a neten ott olvashatsz róla.
Helló, én vagyok a legelsõ válaszoló, szóval, ha szeretnél róla tovább beszélni, kérlek, írj privit.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy senki nem tud segíteni:(
Kedves Kérdezõ, Nos, ha neked ez abszolút ellenszenves, akkor azzal persze nem nagyon lehet mit kezdeni - és éppen ezért nem is tudom elmagyarázni, mi benne az izgató, mint ahogy nem tudnám elmagyarázni pl. azt sem, hogy nekem miért ízlik a somlói galuska, miközben mások meg utálják. Ez egyszerûen csak szexi, illetve a legtöbben annak találják, de ha te nem, hát akkor nem, ennyi. Viszont azt ennek ellenére is tudnám ajánlani, hogy fogadd el a jelenséget egyszerûen azért, mert ha ellenérzéséket táplálsz iránta magadban, vagy viszolyogsz tõle, akkor az a késõbbiekben esetleg negatív hatással lehet akár az orgazmuskészségedre, akár csak általában véve arra, hogy rendesen el tudd engedni magad szeretkezés közben. És éppen ezért nem tudok nyilatkozni a feleségemrõl se - nem lehet megkérdezni egy színvakot arról, hogy a zöld vagy a lila tetszik-e neki jobban; õ ilyet nem tud (ha tudna, már régen kiderült volna, lévén célzott próbálkozások is voltak az elõidézésére), így max. azt véleményezheti, hogy másoknál ha látná ezt, az tetszene-e neki, vagy sem - de az egyáltalán nem ugyanaz, mintha õ maga élné át. 12:40-es voltam.
Kislány!Elõbb járj utána a dolgoknak! Spriccelés csak és kizárólag hüvelyi orgazmusnál fordul elõ!
Nem akarok kötekedni, de legalábbis videón láttam én már spriccelést csak és kizárólag csiklóingerlés után is...
Hát én azért megértelek...engem zavarna ha igy mennék el! Nem is értem miért mondják hogy ez milyen különleges adottság, dehát biztos az...mindenesetre ha a férjed nem zavarja akkor örülj neki, és nincs gond!
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:42-es. Szerintem meg te nézz utána a dolgoknak. Ha egyszerûen nincs semmi a hüvelyembe, csak a csiklómnál a vibri, vagy a férjem újjai, akkor hogy hüvelyi orgazmus???? Olvass elõször te, és utána okoskodj!!!
Szia! Én csak annyit fûzök hozzá, hogy nekem is sikerült egyszer ez, amirõl beszélsz, és nekem is csiklóorgazmusom volt, nem hüvelyi közben. Én nem is vettem észre, csak a férjem szólt, aki éppen ott lent tevékenykedett. És neki is szörnyen tetszett. Szerintem ne foglalkozz vele. Azt meg, hogy a pasiknak mi tetszik benne, sosem fogjuk megérteni úgysem, mint ahogyan õk sem értenek minket. CSak egyszerûen élvezz, és kész!
minden pasi álma hogy ilyennel találkozzon? hát nézz utánna dolgoknak és foglalkozz többet a nõddel.Talán meglesz a "találka"is.Az én csajom is szokott.Persze nem mindig.Hja, hüvelyi, de volt rá példa , hogy csiklo orgazmusnál is spriccelt.Tuti csiklo volt mert én nyaltam szét a pöckét.de amig nem kerestem meg neki/azt a pontot/, elötte ö sem spriccelt.és tényleg izgato.
2x nekem is sikerült egyszer hüvelyi volt egyszer csikló de ott is váltakozott a hüvelyivel jó volt meg minden de mikor a párom nagyon belejön arra koncentrálok hogy úgy ne menjek el mert nekem szõrnyen kínos.olyan érzés mikor bepisilek és félek hogy az is jön.mondjuk nekem nem volt olyan erõteljes de volt.amikor szeretkeztünk mondtam neki hogy valószinû lepisiltem mert nem tudtam vissza tartani de nem volt szaga.hála az égnek õt nem zavarta viszont nekem annál jobbaan égett a pofámon a bõr
Tök fölöslegesen, kedves utolsó, mert anatómiailag úgy van összerakva a szervezeted, hogy orgazmus közben egyszerûen NEM TUDSZ pisilni, lehetetlenség az izmok és az idegek huzalozása miatt. Vagy orgazmálsz, vagy pisilsz, de a kettõ együtt nem megy, ezért ami olyankor kijön, az mindig a tényleges élvezeti nedv, és sose pisi. Nyugodj meg, és engedd el magad. Akármibe lefogadom, hogy a párod is imádja a dolgot, csak max. nem mondja, mert látja, hogy téged ez zavar.
A kérdező hozzászólása: Már bocs, de hagy tudjam mikor van ez az érzés. Nincs semmi a hüvelyembe mikor ez van. Így csikló orgaznusról beszélünk, nem kell kijavítani. Tudom mit írok
Én is szoktam spriccelni és elég nagy mennyiségû nedv távozik olyankor, amit hát igen, fel kell takarítani...ennyi kellemetlenség van benne összesen szerintem.Nem kéne utálnod, hiszen az orgazmussal (hüvelyivel!) jár, ami nagyon jó érzés.Nekem pl semmilyen ellenérzésem nincsen, a párom meg egyszerûen imádja, szerintem a férfiak szeretik látni a munkájuk eredményét, ami ez esetben elég konkrét és eltéveszthetetlen.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu. De engem ez nagyon zavar. Hát akkor én a ritka esetekhez tartozom.
A kérdező hozzászólása: És Te fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: De miért ízgat?
A kérdező hozzászólása: A férjem azt mondja, hogy Õt nem zavarja, de lehet igen, csak nem mondja.
A kérdező hozzászólása: Ha gondolod írj priviben, ha úgy egyszerûbb
Írj nekem elõbb és akkor szívesen beszélek veled errõl.
Basszus... Rövid leszek, kedves Kérdezõ. 1.) Egy RENDKÍVÜL RITKA ÉS KÜLÖNLEGES adottság birtokában vagy. 2.) A legtöbb férfi MEGÕRÜL ezért és IMÁDJA. (pl. én is igen örülnék neki, ha a feleségem képes lenne rá) 3.) Nagyon sok NÕ is MINDENT MEGADNA azért, hogy képes legyen rá, de NAGYON SOKUK egyszerûen nem tudja elõidézni. Tehát: NE SZÉGYENKEZZ miatta, hanem örülj neki! Ismerd fel, hogy ez valóban egy KÜLÖNLEGESSÉG - olyasmi, mintha mondjuk születetten lenne olyan alakod, mint a legbálványozottabb pornószínésznõnek, vagy mit tudom én. Lényeg az, hogy ALAPBÓL RENDELKEZEL OLYASMIVEL, AMIÉRT MÁSOK ÖLNI TUDNÁNAK (képletesen szólva). Örülj neki! Fogadd el, és bontakoztasd ki. Olvass utána, ahogy írták föntebb is. Nagy esély van rá, hogy a párodat nemhogy nem zavarja, hanem nagyon is tetszik neki, csak mivel látja, hogy téged viszont zavar, talán visszafogja magát. Vagy ha nem, akkor idõvel megszokja, és teljesen természetes lesz neki is. HAJRÁ!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nem értem akkor sem, mi az ízgató ebben. Miért vannak oda ezért a pasik és a nõk. A Feleségedet kérdezted errõl, hogy tetszene e neki?
Bocs hogy kijavítanak, de nem csikló orgazmusnál spriccelsz, hanem hüvelyinél (G-pontos orgazmus)! Azért ezzel legyél tisztába!
Nekem erõteljes csiklóorgazmusnál pisi szokott lenni sajnos...

Miért van az hogy miután először orgazmusom van utána csak akkor áll fel hogyha kicsit erősebben ráfogok és úgy folytatjuk de ha berakom és elengedem utána lekonyul? !

Legjobb válasz: Egyszerûen azért mert a férfi nemi szerv csak EGY alkalomra van kifejlesztve! Nem úgy mûködik minta nõi hogy szinte akárhány orgazmust produkál egymás után. Férfinak ez csak szünetekkel megy! Gondolom elég tini lehetsz ha még ezt sem tudod!

Egyszerûen azért mert a férfi nemi szerv csak EGY alkalomra van kifejlesztve! Nem úgy mûködik minta nõi hogy szinte akárhány orgazmust produkál egymás után. Férfinak ez csak szünetekkel megy! Gondolom elég tini lehetsz ha még ezt sem tudod!
Hehe:D Nekem a rekordom 6 menet egymás után:D Igaz, a végén már csak levegõ jött xD 19/F

A szex csak akkor indítja meg a szülést ha a kismamának orgazmusa van? Vagy nincsen össze függés az orgazmussal?

Legjobb válasz: A szex kétféleképpen indíthatja be a szülést: egyik, hogy az orgazmussal oxitocin felszabadulás jár, a másik, hogy a spermák természetes prosztaglandintartalmuk révén méhszájérlelõ hatásúak. De mindkettõ csakis akkor hatásos, ha már magától is hamarosan megindulna a szülés.

A szex kétféleképpen indíthatja be a szülést: egyik, hogy az orgazmussal oxitocin felszabadulás jár, a másik, hogy a spermák természetes prosztaglandintartalmuk révén méhszájérlelõ hatásúak. De mindkettõ csakis akkor hatásos, ha már magától is hamarosan megindulna a szülés.
Nem csak akkor indítja be, de az orgazmus oxitocint szabadít fel!
Gabka77-nél a pont! :)

Fiúk! Mi az amiről biztosan rájöttök, hogy a csaj csak megjátssza, hogy orgazmusa van? Mármint ami után rájöttök? Egyátalán van amiről levágjátok h ez csak színjáték?

Legjobb válasz: Én személy szerint érzem is amikor orgazmusa van mert megfeszül a hüvelyizomzata, szóval bukta lenne ha színlelne. De nálunk ilyen elõ sem fordulhat.

Én személy szerint érzem is amikor orgazmusa van mert megfeszül a hüvelyizomzata, szóval bukta lenne ha színlelne. De nálunk ilyen elõ sem fordulhat.
Szia! Ugyan én nõ vagyok, de azért hátha segít... Ha egy csaj színlel, akkor nem lesz még nedvesebb, ha elmegy. Vagy amit már írtak, hogy orgazmuskor megfeszül a hüvely izomzata. De sok jele lehet. Pl ha elmegy, remeg, utána pisilnie kell, de ha színlel, akkor nem, vagy hosszabb vagy rövidebb az "orgazmus", ha színlel. De alapvetõen érzed. Ha másból nem is, de a szíverrésbõl igen, mert orgazmus esetén a pulzus sokkal gyorsabb.
Én ezen sokat gondolkoztam, önbizalomhiányból fakad, de szerintem semmi értelme színelni ezt az egészet, én mindig rákérdezek, hogy ha elment, ha nem, hogy folytossam-e másképpen. Ezzel a színlelés hazugsággal, csak maguknak ártanak, és a nõk mostanában egyre inkább vágynak az orgazmusra, meg régebben is, csak akkor nem voltennyire központi téma, és valószínûleg addig nem hagynak nyugodni amíg el nem érek, amit akarnak. Legalábbis nálam így szokott lenni, vagy hát eddig az összes barátnõmmel így volt. egy lány volt, aki nem tudott elélvezni, bármit csináltam, de õ sem játszotta meg az orgazmust, õ megmondta, hogy hát neki nem megy ez, 2-3 órát is ügyködtem utánna, kézzel, lábbal fejjel, orral, nyakkal térddel, háttal, amit el tudsz képzelni. Meg nekem az az észrevételem, mind orális, mind aktus közben, hogy amikor a lány elélvez, akkor érezhetõen több lesz a testnedve. Nem spriccel, meg ilyenek, de tényleg érezni, hogy csordogál ki belõle valami, hüvelyi az õedig igencsak látványos, de azt nem lehet megjátszani ;). A másik amit észrevettem, lehet, hogy ez butaság, de nekem úgy tûnik, mintha elélvezés után ott dobogna a szíve. Nem hüvely összehúzódásról beszélek most. 20/F
LEGTÖBBSZÖR MIKOR A CSAJNAK ORGAZMUSA VAN AKKOR UGYANUGY ELÉLVEZ MINT A FIU ÉS NEDVESEB LESZ ÉS PÁRSZOR MEGFESZÜL A PUN CI
eggyértelmû jelei vannak Pl:ugyanúgy "nyög, , vagy sok lány elvörösödik néhányan mosolyognak mûorgazmust nem könnyû csinálni sztem eggyértelmüen fölismeritek de igy nem lehet elmagyarázni

Van mikor szexuális álmom van és akkor orgazmusom van . Ezt csak "kikapcsolt-aggyal" tudja elérni az ember?

Szóval mikor szexuális álom hatására van orgazmusom akkor az semelyik másikhoz nem fogható ..nem lehet leirni . volt már csikló orgazmusom de azt ezzel össze sem lehet mérni.Azt hittem hogy majd a hüvelyi lesz ilyen csodálatos ..de tévedtem (psze azok is nagyon -nagyon jók de az álombelihez képest ....)ilyen nektek is van ? ezt tényleg csak "igy" lehet elérni ?17/L

Legjobb válasz: Nekemis teljesen más érzés,tényleg nem írható le szavakkal.Én is csak 2 évvel vagyok idõsebb nálad,sztem több tapasztalat kell hozzá hogy ilyen orgazmusban legyen része valakinek,akkor is ha ébren van:)Biztos megtapasztaljuk egyszer!:D

Nekemis teljesen más érzés, tényleg nem írható le szavakkal.Én is csak 2 évvel vagyok idõsebb nálad, sztem több tapasztalat kell hozzá hogy ilyen orgazmusban legyen része valakinek, akkor is ha ébren van:) Biztos megtapasztaljuk egyszer!:D
A kérdező hozzászólása: Hát remélem :D
Nálam ez kicsit összetettebb. Egész életemben attól szenvedtem, hogy felizgulok a csikizéstõl (kéretik nem hülyének nézni, tényleg így van), és a nemi szervem után gyakorlatilag a talpam a második legérzényebb, de olyan szinten, hogy ha ott kényeztetnek, õrületes módon felizgat. Na mármost gyakran álmodom arról, hogy a talpamat csikizik, és ilyenkor akkorát élvezek álmomban, amilyen semmi máshoz nem fogható. Szóval én is úgy voltam vele, hogy nem hasonlított se a csikló-orgazmushoz, se a hüvelyihez. Viszont egyszer volt egy olyan eset, hogy a párom beteg volt, szegénynek nem volt sok ereje, én viszont nagyon ki voltam készülve. Nálunk nincsenek tabuk, magamhoz nyúltam ott mellette, mert már nem bírtam. Õ erre az ölébe vonta a lábamat, és elkezdte birizgálni a talpamat (jól tudja, mennyire érzékeny vagyok ott) - és erre láss csodát, pontosan olyat élveztem, mint az álmaimban! :O Szóval nem tudom, ez hogy lehetséges, miféle jellegû, meg ilyesmi... de nem tudom hova tenni. (bocsi, hogy ezzel fárasztottalak, de nem nagyon szoktam errõl beszélni, aztán megláttam a kérdésedet, és gondoltam, megosztom veled.)
A kérdező hozzászólása: Dehogyis :D ez télleg érdekek :D na de akkor jó neked xD

Orgazmusom van, vagy csak túl jó?

Nem vagyok benne biztos h a hüvelyi orgazmus amit érzek az az e. Most ne nézzetek hülyének, nem vagyok kezd?. Csak igazság szerint nem olyan érzés mint amikor magamhoz nyúlok. Szexelünk és hát megy fel az érzés, tök jó, de nem lendül át. Most aki tudja mir?l beszélek az érti. Ez orgazmus. Amikor magamhoz nyúlok, szintén emelkedik az érzés, majd átlendül és remegek stb... De szex közbe nem így van. Nagyon jó a barátommal, de most akkor van orgazmusom??? A másik meg hogy néha olyan pontot talál el hogy orgazmushoz közeled? érzésem van, és baromi jó, de minél közelebb érnék az orgazmushoz, úgy érzem h mindjárt bepisilek. Ilyenkor mindig megállítom a barátom de nem mondom neki h mért. Ha nem állítanám meg orgazmusom lenne v bepisilnék?? Csak azok válaszoljanak akik értik h mit írok, és nem néznek le a bugyutának hangzó kérdésemért. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: szia. én egyel alattad irtam hasonló kérdést.nekem nincs hüvelyi orgazmusom.Életemben egyszer volt.most meg 21 vagyok,és az tizenévesen volt.Igen,amikor ugy érzed hogy pisilned kell,ne hadjátok abba,mert akkor az azt jelenti hogy elfogsz menni.nyugi nem pisilsz be.egyszer én is jártam már igy.de ez az orgazmus jele.sok sikert

szia. én egyel alattad irtam hasonló kérdést.nekem nincs hüvelyi orgazmusom.Életemben egyszer volt.most meg 21 vagyok, és az tizenévesen volt.Igen, amikor ugy érzed hogy pisilned kell, ne hadjátok abba, mert akkor az azt jelenti hogy elfogsz menni.nyugi nem pisilsz be.egyszer én is jártam már igy.de ez az orgazmus jele.sok sikert
A kérdező hozzászólása: De basszus az nagyon ciki lenne ha kicsöppenne valami. De köszi szépen a választ. Most megnyugtattál.
A kérdező hozzászólása: Ha van vkinek még frankó válasza, szívesen várom.
"de minél közelebb érnék az orgazmushoz, úgy érzem h mindjárt bepisilek" Valószinûleg artyznál(Nõi ejakuláció), Nagyon erõteljes orgazmus:)
Igen valószinûleg nõi ejakulációd lenne. Hallottál már róla? Olyan minta mikor a férfi elmegy, csak a nõknél olyan mintha bepisilne. Ne hagyjátok abba. Hidd el nagyon komoly érzés lesz!
A pisilés-érzés lehet a G-pont izgatásától, ha "rendes" szeretkezés közben érzed, vagy az U-pontétól: http://www.femina.hu/szex/u_pont
Az orgazmus legbiztosabb jele a hüvely és méh izomzatának ritmikus összehúzódása. Ha ez nincs, akkor csak a közelében voltál. Bepisilni nem fogsz, nyugodj meg, csak úgy érzed, ilyenkor ugyanis a húgycsõ izmai nem engednek el.

Nincs hüvelyi orgazmusom! Miért van ez? Csak a csikló orgazmusom van.31 éves vagyok.

Legjobb válasz: Vannak, akiknek semmilyen sincs, sajnos.

Vannak, akiknek semmilyen sincs, sajnos.
A nõk nagyobb részének nincsen hüvelyi orgazmusa, csak csiklói. Manapság nagyon divatos dolog lett a hüvelyi orgazmus, mindenki azt hajkurássza és nem is örül annak hogy egyáltalán van neki valamilyen (sok nõnek a csiklói sem jön össze). Sokan azt hiszik hogy a hüvelyi értékesebb, magasabb rangú orgazmus mint a csiklói pedig ez nem így van. Szóval szerintem ne legyél emiatt elkeseredve.
eddig sem volt vagy csak mostanában nincs?
A kérdező hozzászólása: Egyszer volt azt hiszem mert másmilyen érzés volt mit ami szokott lenni ez 10 évvel ez elõtt volt azóta nem éreztem olyat.
A kérdező hozzászólása: Igazad van nem sopánkodok hisz amúgy meg egészét nézve jó a szex a párommal.:D

Meg tudjátok különböztetni(fiúk) hogy mikor milyen orgazmusa van a lánynak? Vagy csak úgy vagytok vele, hogy orgazmus és kész?

Mert ugye két fajta orgazmus van...csiklói és hüvelyi...

Legjobb válasz: A fiúk csak annyit éreznek a nõi orgazmusból, hogy ha hüvelyi akkor kitágul a hüvely és hirtelen jobban nedvesedik! a csiklói pedig a nõ számára hatalmas tud lenni de a fiú a hangból ítéli meg h élvezel..

A fiúk csak annyit éreznek a nõi orgazmusból, hogy ha hüvelyi akkor kitágul a hüvely és hirtelen jobban nedvesedik! a csiklói pedig a nõ számára hatalmas tud lenni de a fiú a hangból ítéli meg h élvezel..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!