Találatok a következő kifejezésre: Orgazmus után közben, a (15 db)

Szerintetek lehet érezni a spontán peterését orgazmus után közben? Elnézés ha buta kérdést vagy nem értelmesen tettem fel a kérdést.

Legjobb válasz: Ha egyébként is szoktad érezni,akkor igen.Ha nem,akkor most sem fogod érezni.

Ha egyébként is szoktad érezni, akkor igen.Ha nem, akkor most sem fogod érezni.

Ha egy lány elmegy aktus közben, de a fiú még folytatja, akkor a lánynak ez nem rossz? Mert orgazmus után összehúzódnak az izmai.

Legjobb válasz: Nem minden aktus során sikerül,hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még,még,mélyebben erõsebben,lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.

Nem minden aktus során sikerül, hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még, még, mélyebben erõsebben, lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.
Orgazmus után kell pihenõ, mert olyankor kicsit szárazabb leszek, és regenerálódnom kell. Addig általában orálisan folytatom neki.
Ez változó. Általában nem okoz problémát, ha tovább kell szeretkezni, de egyes lányoknál elõfordulhat, hogy túl érzékennyé válnak, és kell nekik egy kis szünet. Egyébként ja, olyankor lehet folytatni szájjal, ahogy az elõzõ hozzászóló írja. ;)
Ez természetes védekezési mechanizmus..mint a csigáknál. Ilyenkor le kell õket hajítani magadról és agyonsózni.
Hát vannak olyan emberek is akik élvezik a fájdalom okozását, és vannak nõk akiknek olyan nagy a tûrõképességük, hogy semmi se éreznek ebben az esetben. De egy átlagos nõnek lehet, hogy kényelmetlen a szitu.
hmm, szerintem ez mindenkinél más, h rossz v sem nekem pl kicsit sem sõt, mivel akkor teljesen magamon kívül vagyok, mert nagyon jó érzés, ezért az, h még folytatja, hosszabbá teszi az orgazmust

A nők közül miért hiszik sokan azt, hogy az orgazmus felé vezető úton illetve a csúcson hülye arcot vágnak? Miért szégyenlik az arcukat orgazmus közben?

Legjobb válasz: na ez a kérdés már bennem is nagyon érett jó hogy feltetted de ez ténleg így van fõleg eleinte

na ez a kérdés már bennem is nagyon érett jó hogy feltetted de ez ténleg így van fõleg eleinte
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre csak a magam nevében beszélek, de talán a többi férfitársam is megerõsít abban, hogy egy szexuálisan felizgult illetve az orgazmust éppen átélõ nõ arcánál kevés szebb dolog van a világon. Éppen ezért csodálkozom, mikor a nõk azt írják, hogy félnek kinevetik õket, mert hülye arcot vágnak. Sok nõben pl ez is gát lehet az orgazmus elérésében.
Nekem ez pl. eszembe sem jutott, amíg pár hete v. hónapja egy srác itt a GYK-n meg nem kérdezte, hogy mit csináljon, mert az új barátnõje hülyén vicsorog, amikor elmegy... hát biztos ilyen is van. Nálam ez nem para, nekem pont a barátom nem mutatja orgazmuskor az arcát, pedig én sosem rejtem el. Nyilván vannak lányok, akiket az zavar, hogy olyankor más az arcuk, mint ahogy õk szépnek látják magukat, meg hogy nem tudnak uralkodni a vonásaikon. Bár ez így van izgatás és az aktus közben is, nem lehet arra koncentrálni, hogy olyan képet vágjon az ember, ami jól mutatna a családi fotón. Illetve lehet, csak nem érdemes. Nekem az elõzõ barátom is szégyenlõsebb volt nálam, õ meg hangokat nem mert kiadni közben, szóval fiúk közt is van, aki nem engedi el magát. Kár, mert tényleg izgató látni és hallani, ha a szerelmem teljesen átadja magát az együttlétnek.
Nekem sem tetszik az arcom sex közben, de a párom imádja.Viszont én is mindig felizgulok ha arra gondolok h. a párom arca milyen amikor élvezi a szexet.AMúgy sezrintem ez tipikus nõi dolgo.A nõk többsége sosem elégedett magával, mert a média összezavarja.A legtökéletesebb nõ is biztos talál magán vmit ami nem tetszik neki, miközben férfiak hada küzdene meg érte.
Én nem azt nem tuom megérteni, hogy miért gátlásos egy nõ, hanem azt nem hogy miért gátlásos a párjával? Miért nincs meg a bizalom és az õszinteség? 30/F

Fiúknál maga az orgazmus, szóval amikor a legjobb, az az ejakuláció előtt, közben, vagy után van?

Lehet hogy hülye kérdés, de mikor pl. barátomnak szájjal csinálom, azt érzem, hogy mikor megy el, legalábbis "fizikailag", de akkor a legjobb? Vagy el?tte? Ne nézzetek hülyének,, fogalmam sincs mit érezhet, szóval kíváncsi vagyok :D

Legjobb válasz: az ejakuláció elõtti pillanatok.. :))

az ejakuláció elõtti pillanatok.. :) )
Közvetlenül elõtte a legjobb, és közben is nagyon jó. Utána viszonylag hamar elmúlik.
Kicsivel elõtte :) de nagyon határon van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) én is így sejtettem :D csak azért biztos ami biztos megkérdeztem :D

Ha egy férfinek pisilési ingere lesz attól, hogy a makkját izgatom, bepisil, ha nem hagyom abba? Elötte elment pisilni, de izgatás közben szólt, h hagyjam abba egy picit, mert bepisil. De orgazmus után, ha elmegy wc-re, nem tud pisilni.

Legjobb válasz: Ez egy érdekes reflex,létezõ jelenség, fiu vagyok csak azért írom,mert én azt tapasztaltam,ha zuhanyzás közben erõs vízsugárral veretem a farkam leghegyét,akkor valahogy löki a vizeletet.Ez egy reflex.Nem a leghegyét kell izgatni,hanem a nyakát. Mármint a faroknak.Makkon nincs mit izgatni,csak a tövét kell,a fityót kell rajta rángatni aztán csá.Ezt lehet szájjal is.

Ez egy érdekes reflex, létezõ jelenség, fiu vagyok csak azért írom, mert én azt tapasztaltam, ha zuhanyzás közben erõs vízsugárral veretem a farkam leghegyét, akkor valahogy löki a vizeletet.Ez egy reflex.Nem a leghegyét kell izgatni, hanem a nyakát. Mármint a faroknak.Makkon nincs mit izgatni, csak a tövét kell, a fityót kell rajta rángatni aztán csá.Ezt lehet szájjal is.
Orgazmus - fajfenntartás (Elsõdleges objektíva!) A kiválasztó rendszer mûködése ilyenkor bõven huszadrangú, ezért nem tud pisilni közvetlen orgazmus után, kivéve azt az esetet, amikor a makkot úgy ingerli ahogy te, mert akkor beindítható a vizelet. Ez olyan mint a nyelv lenyomása. Akkor is hányingert vált ki ha üres a gyomrod. Másképp masszírozd a makkot, mert tényleg be fog vizelni a szádba, és nem direkt fogja csinálni!
A válaszok jók! Én csak annyit tennék hozzá hogy én példáúl szex elött azért megyek el pisilni mert akkor könyebben el megyek. Na most ne 5 percre gondoljatok......
Én lány vagyok, de nekem is pisilnem kell, ha felizgulok, és ha közvetlen szex után megyek el wc-re alig akar kijönni, mert még megvan duzzadva minden. Nagyon rossz érzés, mikor majd bepisilsz és nem akar jönni semmi.
En akkor erzek ilyen extrem pisileshez hasonlo ingert, mikor a csajom oralisan elegit ki, elelvezek es utana nem haggya abba hanem tovabb szopja (nem var egy percet sem hanem azonnal folytatja). Sot meg olyan nevetesi kenyszer is elkap :D :D Nem tudom miert, de a pisilesi ingerrel egyutt jar hogy muszaj rohognom mint mikor nagyon csikiznek. Mondtam neki semmi baj meg nem ot rohogom ki, csak ilyen ingert erzek es nem tehetek rola :) Na ehhez mit tudtok hozzaszolni? Masnal is van ez, vagy en vagyok ilyen fura? :D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem folytatom ilyenkor...Mert azon gondolkoztunk, hogy vajon bepisilne-e vagy hatalmasat élvezne?
ma 11:19 Folytasd inkább, de másképp! Nehogy abbahagyd!

Orgazmus után esetleg közben, a nőknél vérzés is felléphet, Szeretkezés után vettük észre és egyikünk sem lett véres, ez már a második eset, kitől származhet a vérzés?

Szeretném tudni,hogy ez rendellenes -e vagy sem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy kcsit durvák vagytok és megsérül a hüvely fala.

Lehet, hogy kcsit durvák vagytok és megsérül a hüvely fala.
nem lehet, hogy menses után van a lány?mert olyan elõfordulhat, hogy a sex kicsit "visszahozza".
vagy a férfinek van fitymaszûkülete és megsérti a bõrt esetleg, vagy a nõben sérül vmi egy kicsit. Ha menszesz lenne akkor kicsit még utána is vérezne és egyértelmû lenne hogy kitõl ered. Vagy a méhszájban van vmi. Máskor nem okoz panaszt? Szerintem azért vizsgáltassátok meg dokival is. Orgazmustól nem lehet vérzés, legalábbis nem hallottam még ilyent.
Igen, rendellenes.

Egy csaj aki nemrég vesztette el mikor megy el sex közben? Hány alkalom után? Mert a barátnőmmel már egy párszor lefeküdtünk de még nem ért el az orgazmusig

orgazmus

Legjobb válasz: Kedves elsõ válaszoló te aztán hatalmas észkombájn vagy ha 16 évesen osztod itt az észt olyan témáról amihez fogalmad sincs mert a válaszodból tisztán lejön hogy tényleg fogalmad sincs a témáról !

Kedves elsõ válaszoló te aztán hatalmas észkombájn vagy ha 16 évesen osztod itt az észt olyan témáról amihez fogalmad sincs mert a válaszodból tisztán lejön hogy tényleg fogalmad sincs a témáról !
Ember!? hány évesek vagytok? Nem attól fog függeni, hogy hányszor szeretkeztetek/dugtatok, hanem, hogy képes-e hüvelyi orgazmusra, vagy csak csikló orgazmusra... esetleg kényeztethetnéd addig, hogy eljusson a csúcsra!? F/16
OFF: Én igazat adok az elsö válaszolónak, mikor megláttam hogy mégcsak 16éves, megdöbbentem hogy ennyit tud ^^ Válasz: Szóval igaza van az elsö válaszolónak, mert én már 2hónapja élek szexuális életet(minden nap), s még nem jutottam el az orgazmusig, de az nem is olyan fontos, mármint nekem nem, hisz élvezem vele a szexet, s szeretem öt, nekem ez a legfontosabb :) 18/L
18/L-nak írom, ha megtudod mi az orgazmus , csakis oda akarsz eljutni minden egyes sex közben, mert azt is tudni kell, hogy vannak csajok akik többször mennek a csúcsra :P
Visszafelé reagálva a válaszolóknak: Én hat év és sok orgazmus után sem azt tartom a legfõbb célnak. Két hónap nem is olyan sok, de sokat kell még gyakorolni. Egy 16 évesnek is lehet több esze, elméleti tudása, sõt, gyakorlati tapasztalata is, mint egy idõsebbnek. Jelen esetben még igaza is van nagyjából, aki nem képes hüvelyi orgazmusra, vagy csak nagyon nehezen, az egy gyakorlatlan partnerrel szex közben nem igazán fog élvezni, mert a gyakorlatlan partner nem izgatja közben a csiklóját, meg nem úgy mozog, meg ilyenek. A kérdezõnek: Fontold meg, amit az elsõ válaszoló írt. Izgasd fel rendesen a csajt, ha nem megy el szex közben, intézd el máshogy.
Annyi alkalom után, amennyi után ki tudod elégíteni.

Létezik hogy a férfi két menet közt nem tart szünetet? Ha igen akkor nem rossz neki orgazmus után tovább nyomni?

Legjobb válasz: Az elsõ menet úgy 20perc körül van, ekkor "kilövöm a tárat", utána 10 másodperc és nyomom tovább. A második menet meg eltart 40-50 percig is. Több nem szokott kelleni, eddig olyan lány nem volt, aki harmadikat is akart volna. Sajnos. 21/F

Az elsõ menet úgy 20perc körül van, ekkor "kilövöm a tárat", utána 10 másodperc és nyomom tovább. A második menet meg eltart 40-50 percig is. Több nem szokott kelleni, eddig olyan lány nem volt, aki harmadikat is akart volna. Sajnos. 21/F
Hát mi egyszer megjátszottuk a párommal. Nagyon tetszett neki a dolog csak kifáradt
16-vagy 17 éves voltam, össze jöttem egy tàncos csajjal, hihetetlen egy tapasztalt bomba ribi vol.... én meg szüz voltam. 12x élveztem el ugy, hogy közben nem lankadt le.... most néha még a 2. sem megy :( mondjuk most nem bomba nöm van, sajnos. tehàt agyban döl el minden és rengeteg muli a hölgyön is.... 30/F
én 4 et 1 huzamba eltoltam :) )
Hát te ezek szerint még nem láttál ilyet. Az én pasimnak egy csomószor nem ernyed el egybol. és akkor mehet tovább. Am a nok sem mind képesek multiorgazmusra. a pasik kozt ez mégritkább jelenség
"De mi lehet az oka annak hogy nem minden pasi birja ezt megtenni?" Te jó ég! Még egy ált.sulis is tudja, hogy a pénisz az orgazmus után elernyed és csak bizonyos idõ után képes a második menetre. Ja, hogy itt mindenki viagrát szed, nem tudtam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A férfi intenziven élvez akkor is ha nem jön spermája???
Ez nálam már megszokott dolog. Én akár 3-szor is bírom egymás után és sokkal jobban élvezem második, harmadik alkalommal. :)
én is sokszor bírom egymás után, de elélvezések után mindig egyre több ideig bírom. 3 menet az nagyjából 45 perc, de fölösleges tovább nyomni, mert 4-5 elélvezés után már nem megyek el soha az életben. természetesen úgy megyek el, hogy nem jön sperma, csak ha szeretném. azpedig hogy hogyan képes rá valaki? hát képes a multi orgazmusra. ilyen "egyszerû"
Mert mindenki más.
A kérdező hozzászólása: A párommal próbálkozni fogunk.. Csak úgy kiváncsiságból.De mi lehet az oka annak hogy nem minden pasi birja ezt megtenni?
Én nem szoktam szünetet tartani, és olyankor olyan, mint ha nem is élveztem volna el még 1x se, és még tovább is bírom a 2. menetet, de a legtöbb csaj, akivel voltam, már az elsõ menet közben teljesen ki elégült, így ritkán volt szükség a 2.re
A volt pasim 4x bírta egymás után
A volt pasim 3x bírta egymás után
Jah és ezt multi orgazmusnak hívják. Állítolag nem minden féfinek lehet
:D :D Miféle kérdés ez? Már bocs, de magamból indulok ki, szerintem egyáltalán nem rossz, ha arra kér a lány, h folytassam, sõt. Nálam eddig 6 volt a max, egymás után kb. 3 óra leforgása alatt.
Talán rájössz hogy nincs pasid :)
Furcsa... küldj e-mailt erre kíváncsi lennék én is.. :PP 20/f
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat várnék, mert ezeket semmire nem tudom értékelni, és ez biztos, h nem igaz. És nem pasim van, hanem férjem, aki fülig belém van zúgva... Én csak kíváncsi vagyok, h nektek mi a véleményetek, mert errõl még senkinek nem beszéltem. Köszönöm. 40/nõ.
Minden emberke más..Szerintem mindenkit más izgat.Bár az viszont nem jó, hogy nincs hüvelyi orgazmusod.A kettõ együtt a tuti:) Lehet a férjeddel kellene felpörgetni a nemi életet és sikerülne minden??!
kifejthetnéd jobban mert ez így elég betegül hangzik... mi az hogy a sírás izgat? ha te sírsz vagy a párod sír? mitõl sírsz? msot akkor jó vagy nemjó hogy sírsz? nem értem.
Valószínûleg felfokozott érzelmi állapotba kerülsz. :-) Bújj oda a párodhoz, és bõgd ki magad a vállán. Nem fog eltolni.

Mitől lehet az a szúrás? Köze lehet a szexhez? 5 hetes és 4 napos terhes vagyok. Ma reggel együtt voltam a párommal, és az orgazmus után a méhösszehúzódásoknak köszönhetően 1-2 percig olyan érzésem volt, hogy megjön.

Gondolom, ez természetes. Aztán eltelt egy 10 perc, és elkezdett szúrni lent a hasamnál, a méhszájtól közvetlenül jobbra, egy pontban, néha még a hüvelyembe is kisugárzott. Összehúztam magam, akkor elmúlt. Pihentem negyed órát, és el is múlt teljesen. Mintha a leveg? szorult volna be...

Legjobb válasz: Mi is igy voltunk ezzel,aztan a 7. heten volt 1 kis barnas pecsetelesem es minket letiltott a doki a szexrol,es az uh-n tisztan latszott h mit es hol sertettunk meg. Vigyazz magadra es a babodra....Es a szexel csak ovatosabban. Gratulalok! 4 hetes kisfiu anyukaja

Mi is igy voltunk ezzel, aztan a 7. heten volt 1 kis barnas pecsetelesem es minket letiltott a doki a szexrol, es az uh-n tisztan latszott h mit es hol sertettunk meg. Vigyazz magadra es a babodra....Es a szexel csak ovatosabban. Gratulalok! 4 hetes kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt hiszem, más megoldást fogunk keresni... Nagyon féltem õt, úgy érzem, ha kell, akár 2 évet is kibírok szex nélkül, csak ne legyen semmi baja. :) Azóta egyébként semmi gond, pecsételés sincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!