Találatok a következő kifejezésre: Orgazmus után közben, (20 db)

Szerintetek lehet érezni a spontán peterését orgazmus után közben? Elnézés ha buta kérdést vagy nem értelmesen tettem fel a kérdést.

Legjobb válasz: Ha egyébként is szoktad érezni,akkor igen.Ha nem,akkor most sem fogod érezni.

Ha egyébként is szoktad érezni, akkor igen.Ha nem, akkor most sem fogod érezni.

Ha egy lány elmegy aktus közben, de a fiú még folytatja, akkor a lánynak ez nem rossz? Mert orgazmus után összehúzódnak az izmai.

Legjobb válasz: Nem minden aktus során sikerül,hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még,még,mélyebben erõsebben,lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.

Nem minden aktus során sikerül, hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még, még, mélyebben erõsebben, lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.
Orgazmus után kell pihenõ, mert olyankor kicsit szárazabb leszek, és regenerálódnom kell. Addig általában orálisan folytatom neki.
Ez változó. Általában nem okoz problémát, ha tovább kell szeretkezni, de egyes lányoknál elõfordulhat, hogy túl érzékennyé válnak, és kell nekik egy kis szünet. Egyébként ja, olyankor lehet folytatni szájjal, ahogy az elõzõ hozzászóló írja. ;)
Ez természetes védekezési mechanizmus..mint a csigáknál. Ilyenkor le kell õket hajítani magadról és agyonsózni.
Hát vannak olyan emberek is akik élvezik a fájdalom okozását, és vannak nõk akiknek olyan nagy a tûrõképességük, hogy semmi se éreznek ebben az esetben. De egy átlagos nõnek lehet, hogy kényelmetlen a szitu.
hmm, szerintem ez mindenkinél más, h rossz v sem nekem pl kicsit sem sõt, mivel akkor teljesen magamon kívül vagyok, mert nagyon jó érzés, ezért az, h még folytatja, hosszabbá teszi az orgazmust

Volt már veletek olyan szex közben, hogy elértetek egy ponthoz, (nem feltétlenül orgazmus után) és utána már nem esett jól és abba akartátok hagyni? Miért lehet ez?

Lány vagyok és nincs ez így mindig, de el?fordult már párszor..

Legjobb válasz: nekem is elõfordult,de sztem ez olyan mint a pasiknál orgazmus után,elvégre olyankor nekik is kell pihenni

nekem is elõfordult, de sztem ez olyan mint a pasiknál orgazmus után, elvégre olyankor nekik is kell pihenni
lelki probléma, feszültség
nekem is volt már.. van h egyszerûen csak megunom vagy besokallok, szerintem ez nem para, csak nem kell erõltetni utána

Ha egy férfinek pisilési ingere lesz attól, hogy a makkját izgatom, bepisil, ha nem hagyom abba? Elötte elment pisilni, de izgatás közben szólt, h hagyjam abba egy picit, mert bepisil. De orgazmus után, ha elmegy wc-re, nem tud pisilni.

Legjobb válasz: Ez egy érdekes reflex,létezõ jelenség, fiu vagyok csak azért írom,mert én azt tapasztaltam,ha zuhanyzás közben erõs vízsugárral veretem a farkam leghegyét,akkor valahogy löki a vizeletet.Ez egy reflex.Nem a leghegyét kell izgatni,hanem a nyakát. Mármint a faroknak.Makkon nincs mit izgatni,csak a tövét kell,a fityót kell rajta rángatni aztán csá.Ezt lehet szájjal is.

Ez egy érdekes reflex, létezõ jelenség, fiu vagyok csak azért írom, mert én azt tapasztaltam, ha zuhanyzás közben erõs vízsugárral veretem a farkam leghegyét, akkor valahogy löki a vizeletet.Ez egy reflex.Nem a leghegyét kell izgatni, hanem a nyakát. Mármint a faroknak.Makkon nincs mit izgatni, csak a tövét kell, a fityót kell rajta rángatni aztán csá.Ezt lehet szájjal is.
Orgazmus - fajfenntartás (Elsõdleges objektíva!) A kiválasztó rendszer mûködése ilyenkor bõven huszadrangú, ezért nem tud pisilni közvetlen orgazmus után, kivéve azt az esetet, amikor a makkot úgy ingerli ahogy te, mert akkor beindítható a vizelet. Ez olyan mint a nyelv lenyomása. Akkor is hányingert vált ki ha üres a gyomrod. Másképp masszírozd a makkot, mert tényleg be fog vizelni a szádba, és nem direkt fogja csinálni!
A válaszok jók! Én csak annyit tennék hozzá hogy én példáúl szex elött azért megyek el pisilni mert akkor könyebben el megyek. Na most ne 5 percre gondoljatok......
Én lány vagyok, de nekem is pisilnem kell, ha felizgulok, és ha közvetlen szex után megyek el wc-re alig akar kijönni, mert még megvan duzzadva minden. Nagyon rossz érzés, mikor majd bepisilsz és nem akar jönni semmi.
En akkor erzek ilyen extrem pisileshez hasonlo ingert, mikor a csajom oralisan elegit ki, elelvezek es utana nem haggya abba hanem tovabb szopja (nem var egy percet sem hanem azonnal folytatja). Sot meg olyan nevetesi kenyszer is elkap :D :D Nem tudom miert, de a pisilesi ingerrel egyutt jar hogy muszaj rohognom mint mikor nagyon csikiznek. Mondtam neki semmi baj meg nem ot rohogom ki, csak ilyen ingert erzek es nem tehetek rola :) Na ehhez mit tudtok hozzaszolni? Masnal is van ez, vagy en vagyok ilyen fura? :D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem folytatom ilyenkor...Mert azon gondolkoztunk, hogy vajon bepisilne-e vagy hatalmasat élvezne?
ma 11:19 Folytasd inkább, de másképp! Nehogy abbahagyd!

Orgazmus után esetleg közben, a nőknél vérzés is felléphet, Szeretkezés után vettük észre és egyikünk sem lett véres, ez már a második eset, kitől származhet a vérzés?

Szeretném tudni,hogy ez rendellenes -e vagy sem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy kcsit durvák vagytok és megsérül a hüvely fala.

Lehet, hogy kcsit durvák vagytok és megsérül a hüvely fala.
nem lehet, hogy menses után van a lány?mert olyan elõfordulhat, hogy a sex kicsit "visszahozza".
vagy a férfinek van fitymaszûkülete és megsérti a bõrt esetleg, vagy a nõben sérül vmi egy kicsit. Ha menszesz lenne akkor kicsit még utána is vérezne és egyértelmû lenne hogy kitõl ered. Vagy a méhszájban van vmi. Máskor nem okoz panaszt? Szerintem azért vizsgáltassátok meg dokival is. Orgazmustól nem lehet vérzés, legalábbis nem hallottam még ilyent.
Igen, rendellenes.

Üdvözletem. Lenne egy olyan kis problémám, hogy létezik e olyan, hogy egy férfinak nincs orgazmusa szex közben, után?

Nincs semmi nem betegségem, nincs merevedési zavarom, Egyszerűen a szex Kimerülésig tart, és nem orgazmusig. Ez alatt a kimerülés alatt nem 10-30 percet értek, hanem 2-3 órát. Nagyon örülnék ha egy szakértő orvos írna nekem pl egy E- mailt, Akivel konkrétabban is beszélhetek a dologról.19 éves vagyok.

Legjobb válasz: [email protected]

A kérdező hozzászólása: [email protected]
A kérdező hozzászólása: Pszichológus? Megfogadom a tanácsodat.
Nekem hasonló problémám van.Amikor a párommal vagyunk, orálisan kielégitem, aztán õ engem, de viszont utána lehetetlen, hogy elmenjek.Eltelik 2-3óra és egyszerûen a közelébe sem vagyok, de ez az elõzõ barátnõimnél is igy volt.Volt, hogy nem is éreztem, hogy elmentem.Mellesleg sosem drogoztam, nem iszok, és nem is cigizek.Orvosnál is voltam, de azt mondta szervi baj nincs, inkább lelki dolog.
Sztem az urulógus nem sokat fog neked segíteni ebben, habár õk is különbözhetnek, de mikor én voltam nem igazán volt megértõ ilyesmi problémámmal. Sztem inkább pszichológus.
A kérdező hozzászólása: Kellemetlen dolog ez nagyon. De ha nincs más, elmegyek. Gondoltam elõtte megkérdem hátha valaki tudja hogy lehet e az ilyet orvosolni.
Hát a neten utánaolvasni semmi, akkor irány az orvos.
A szex mindig kimerülésig tart, nem?
A kérdező hozzászólása: Neten olvastam utána
Ja, mit jelent az, hogy "utánanéztél"? Voltál vele orvosnál, vagy csak utánaolvastál a neten?
Igen, létezik, és sajnos nagyon nehéz kibogozni, hogy fiziológiai vagy pszichikai oka van. Az orgazmusról tudni kell, hogy nem a péniszben, hanem az agyban jön létre, és ezért az utóbbi sem zárható ki.
A kérdező hozzászólása: utána néztem dolgoknak, semmi eltérõt nem találtam.
Menj el urulógushoz, kizárni a fiziológiai problémát
Akkor is háziorvos vagy urológus elsõ körben. Ha másnak nem volt szervi baja, az nem jelenti azt, hogy neked sincs, tehát a kivizsgálással célszerû kezdeni; utána pedig az orvos esetleg tud neked TB-re beutalót adni pszichológushoz.

Létezik hogy a férfi két menet közt nem tart szünetet? Ha igen akkor nem rossz neki orgazmus után tovább nyomni?

Legjobb válasz: Az elsõ menet úgy 20perc körül van, ekkor "kilövöm a tárat", utána 10 másodperc és nyomom tovább. A második menet meg eltart 40-50 percig is. Több nem szokott kelleni, eddig olyan lány nem volt, aki harmadikat is akart volna. Sajnos. 21/F

Az elsõ menet úgy 20perc körül van, ekkor "kilövöm a tárat", utána 10 másodperc és nyomom tovább. A második menet meg eltart 40-50 percig is. Több nem szokott kelleni, eddig olyan lány nem volt, aki harmadikat is akart volna. Sajnos. 21/F
Hát mi egyszer megjátszottuk a párommal. Nagyon tetszett neki a dolog csak kifáradt
16-vagy 17 éves voltam, össze jöttem egy tàncos csajjal, hihetetlen egy tapasztalt bomba ribi vol.... én meg szüz voltam. 12x élveztem el ugy, hogy közben nem lankadt le.... most néha még a 2. sem megy :( mondjuk most nem bomba nöm van, sajnos. tehàt agyban döl el minden és rengeteg muli a hölgyön is.... 30/F
én 4 et 1 huzamba eltoltam :) )
Hát te ezek szerint még nem láttál ilyet. Az én pasimnak egy csomószor nem ernyed el egybol. és akkor mehet tovább. Am a nok sem mind képesek multiorgazmusra. a pasik kozt ez mégritkább jelenség
"De mi lehet az oka annak hogy nem minden pasi birja ezt megtenni?" Te jó ég! Még egy ált.sulis is tudja, hogy a pénisz az orgazmus után elernyed és csak bizonyos idõ után képes a második menetre. Ja, hogy itt mindenki viagrát szed, nem tudtam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A férfi intenziven élvez akkor is ha nem jön spermája???
Ez nálam már megszokott dolog. Én akár 3-szor is bírom egymás után és sokkal jobban élvezem második, harmadik alkalommal. :)
én is sokszor bírom egymás után, de elélvezések után mindig egyre több ideig bírom. 3 menet az nagyjából 45 perc, de fölösleges tovább nyomni, mert 4-5 elélvezés után már nem megyek el soha az életben. természetesen úgy megyek el, hogy nem jön sperma, csak ha szeretném. azpedig hogy hogyan képes rá valaki? hát képes a multi orgazmusra. ilyen "egyszerû"
Mert mindenki más.
A kérdező hozzászólása: A párommal próbálkozni fogunk.. Csak úgy kiváncsiságból.De mi lehet az oka annak hogy nem minden pasi birja ezt megtenni?
Én nem szoktam szünetet tartani, és olyankor olyan, mint ha nem is élveztem volna el még 1x se, és még tovább is bírom a 2. menetet, de a legtöbb csaj, akivel voltam, már az elsõ menet közben teljesen ki elégült, így ritkán volt szükség a 2.re
A volt pasim 4x bírta egymás után
A volt pasim 3x bírta egymás után
Jah és ezt multi orgazmusnak hívják. Állítolag nem minden féfinek lehet
:D :D Miféle kérdés ez? Már bocs, de magamból indulok ki, szerintem egyáltalán nem rossz, ha arra kér a lány, h folytassam, sõt. Nálam eddig 6 volt a max, egymás után kb. 3 óra leforgása alatt.

Miért vagyok nedvesebb orgazmus után, mint az aktus közben?

Lányok nálatok is ez van? Fiúk mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nálam is így van. 17/L

Nálam is így van. 17/L
Nekem is ez van én is lány vagyok és elég rossz:S.
Az én barátnõmnek is így van! Szerintem normális :)
A kérdező hozzászólása: De ez mitõl van???
Azért mert orgazmusod volt és akkor a legaktívabb és legérzékenyebb a puncid.Ekkor van a legtöbb vér is ott és felgyorsul a termelõdés.

Mitől lehet az a szúrás? Köze lehet a szexhez? 5 hetes és 4 napos terhes vagyok. Ma reggel együtt voltam a párommal, és az orgazmus után a méhösszehúzódásoknak köszönhetően 1-2 percig olyan érzésem volt, hogy megjön.

Gondolom, ez természetes. Aztán eltelt egy 10 perc, és elkezdett szúrni lent a hasamnál, a méhszájtól közvetlenül jobbra, egy pontban, néha még a hüvelyembe is kisugárzott. Összehúztam magam, akkor elmúlt. Pihentem negyed órát, és el is múlt teljesen. Mintha a leveg? szorult volna be...

Legjobb válasz: Mi is igy voltunk ezzel,aztan a 7. heten volt 1 kis barnas pecsetelesem es minket letiltott a doki a szexrol,es az uh-n tisztan latszott h mit es hol sertettunk meg. Vigyazz magadra es a babodra....Es a szexel csak ovatosabban. Gratulalok! 4 hetes kisfiu anyukaja

Mi is igy voltunk ezzel, aztan a 7. heten volt 1 kis barnas pecsetelesem es minket letiltott a doki a szexrol, es az uh-n tisztan latszott h mit es hol sertettunk meg. Vigyazz magadra es a babodra....Es a szexel csak ovatosabban. Gratulalok! 4 hetes kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt hiszem, más megoldást fogunk keresni... Nagyon féltem õt, úgy érzem, ha kell, akár 2 évet is kibírok szex nélkül, csak ne legyen semmi baja. :) Azóta egyébként semmi gond, pecsételés sincs.

A nők hogyan jutnak el aktus közben az orgazmusig? Mennyire jellemző ez, vagy inkább folytatásban utó munkállatok közben?

Legjobb válasz: Utómunkálatok közben?! Ajjajjjjj... régen rossz lenne, ha csak úgy tudnék eljutni... Szóval: felmérések szerint a nõk 70-80%-ának nincs hüvelyi orgazmusa. Ez sajnálatos tény. Lehetne, de nincs, beletörõdnek, nem foglalkoznak vele, nem akarják megtanulni. Nekem személy szerint néha 10 is van egy aktus során...

Utómunkálatok közben?! Ajjajjjjj... régen rossz lenne, ha csak úgy tudnék eljutni... Szóval: felmérések szerint a nõk 70-80%-ának nincs hüvelyi orgazmusa. Ez sajnálatos tény. Lehetne, de nincs, beletörõdnek, nem foglalkoznak vele, nem akarják megtanulni. Nekem személy szerint néha 10 is van egy aktus során...
A kérdező hozzászólása: Ez nem segített sokat :) ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!