Találatok a következő kifejezésre: Orgazmus után fáj a hasam (8 db)

Normális ha orgazmus után fáj a hasam? Erős szurkákást érzek.4hetes vagyok

Legjobb válasz: nem tesz jót , de inkább várd ki az elsõ vizsgálatot és mondd el a dokinak, lehet hogy teljesen el is tilt a szextõl. Sajnos, de a baba érdekében muszáj.

nem tesz jót , de inkább várd ki az elsõ vizsgálatot és mondd el a dokinak, lehet hogy teljesen el is tilt a szextõl. Sajnos, de a baba érdekében muszáj.
Nálam is ez volt koraterhességnél !Kissé hanyagolnunk kellett egymást , de nem sokáig ! Kb.a 6.-7.hét körül elmúlt és sokkal jobb a sex , mint valaha !!! 14 hetes Kisama:)
A kérdező hozzászólása: jó, köszönöm a válaszokat, remélem nekem is lehet majd :D
az orgazmus méhösszehúzódást okoz, ezért érezheted a szúrkálást! Biztos ami biztos említsd meg a dokidnak, meg fog vizsgálni és, ha a baba veszélyben van letílt... nyugi csak egy darabig! Boldog babavárást

Ha azelőtt pár nappal maszturbálok, hogy megjönne a menstuációm az orgazmus után nagyon fáj a hasam. Mitől lehet?

Úgy fáj a hasam,mintha mnestruációs görcs lenne..

Legjobb válasz: Nem már a menstráció elõtt egy héttel van, hogy kicsit görcsöl a hasam és orgazmus után olyankor jobban, fáj attól van, hogy közel van a mensid és ennyi, semmi komoly.

Nem már a menstráció elõtt egy héttel van, hogy kicsit görcsöl a hasam és orgazmus után olyankor jobban, fáj attól van, hogy közel van a mensid és ennyi, semmi komoly.
na igen... én attól féltem, hogy esetleg valami komolyabb bajom van, mert egy idõ után már olyannyira elviselhetetlen volt a fájdalom, hogy lábra állni nem tudtam. elmentem nõgyógyászhoz, kiderült, hogy volt egy cisztám ami "kipukkadt".. menj el te is egyhez, ártani nem árt!

Normális, hogy orgazmus után nagyon bekeményedik és fáj a hasam?

Oyan mintha begörcsölt volna,de nem tartott csak néhány másodpercig,ez ártott a kicsinek?Csak egyszer fordult el? és félek,hogy újból lessz.Ti már tapasztaltatok ilyet?26hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia. Igen ez normális, hogy szex után kicsit és rövid ideig bekeményedik a has. Baj akkor van, ha utána véreznél is. Üdv, 30 hetes kismami

Szia. Igen ez normális, hogy szex után kicsit és rövid ideig bekeményedik a has. Baj akkor van, ha utána véreznél is. Üdv, 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: nem, hála égnek nem véreztem, köszi a választ:-)

Mitől fáj a hasam orgazmus után?

Nem vagyok terhes, nem szedek tablettát.

Legjobb válasz: vagy valami betegséged van és azért pl gyulladás, vagy az izomösszehúzodások miatt... attól függ hogyan fáj

vagy valami betegséged van és azért pl gyulladás, vagy az izomösszehúzodások miatt... attól függ hogyan fáj
A kérdező hozzászólása: olyan mintha "mindjárt megjönne"

Ha orgazmus után nagyon fáj a hasam akkor jobb ha ezt hanyagoljuk, ugye? De miért fáj?

5 hetes terhes vagyok, amúgy is beleszokott nyilalni a hasamba és elég er?sen fáj, de orgazmus után még jobban. Miért van ez? Csikló orgazmus, tehát nem sértek meg belül semmit, nem csináljuk durván... Elkeserít?! Ha szeretkezünk és nekem nem sikerül az orgazmus akkor nincs gond, akkor nem fáj. A méh összehúzódások miatt fáj vagy mi ez?

Legjobb válasz: iegn addig ovatosan mig doki nem látott

iegn addig ovatosan mig doki nem látott
nekem is fájt, pedig doki engedte volna a 12.hét után. A méhösszehúzódások miatt van. Mi jobbnak láttuk nem erõltetni sajnos. Konzultálj mielõbb a dokiddal!
Nekem is engedte volna a doki, de nem volt kellemes, sokszor fájt és keményedett utána a hasam.Mi hanyagoljuk sajnos a szexet. 34hkm
ha fáj hagyd abba vetélést okozhat

Orgazmus után miért fáj a hasam?

34 hetes vagyok,és mostanában amikor együtt vagyunk a férjemmel,orgazmus után fáj ill. szúr lent a hasam.

Legjobb válasz: Ártani nem hiszem hogy ártasz, biztosan vigyáztok ti is, és nem vagytok durvák. De azért gondolj bele, hogy már hamarosan szülni fogsz, pláne a baba is lent van, vagyis a méhszájad is közelebb került a "kijárathoz", és feszül, nyúlik folyamtosan, ahogy a kicsi is fészkelõdik. Ti pedig a szexel ellentétesen hattok rá, kívülrõl "nyomjátok", így természetes, hogy elõfordulnak alhasi fájdalmak. Ha a doki azt mondja, mehet még a szex, akkor ne aggódj, õ ismerheti leghitelesebben a méhed és méhszájad állapotát.

Ártani nem hiszem hogy ártasz, biztosan vigyáztok ti is, és nem vagytok durvák. De azért gondolj bele, hogy már hamarosan szülni fogsz, pláne a baba is lent van, vagyis a méhszájad is közelebb került a "kijárathoz", és feszül, nyúlik folyamtosan, ahogy a kicsi is fészkelõdik. Ti pedig a szexel ellentétesen hattok rá, kívülrõl "nyomjátok", így természetes, hogy elõfordulnak alhasi fájdalmak. Ha a doki azt mondja, mehet még a szex, akkor ne aggódj, õ ismerheti leghitelesebben a méhed és méhszájad állapotát.
Szia! Én is az utolsó pillanatig szexeltem, és ilyen korosan mint te nekem is keményedett a hasam. Természetes ilyen korú várandóságnál. Nem árt a babának, viszont megindulhat a szülés. Én akkor hagytam abba párommal a szexet, 38 hetesen amikor keményedett már a hasam nagyon a szex után. Kellemetlen volt ezért.
De fontos lehet szerintem az is, hogy csak zárt méhszájnál szabad a sex... És valóban néha be indíthatja a szülést.

Baj ha orgazmus után mindig bekeményedik a hasam? 1-2 percig tart, nem fáj csak kőkemény lesz.30 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :)) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :))))

Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :) ) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :) )))
Ameddíg nem okoz görcsöt, vagy vérzést nem baj, csak óvatosan a bejutó spermiumok megnyithatják a méhszájat. Inkább a lepedõre kerüljenek.

Miért fáj orgazmus után a hasam?

Babát várok, és már egészen a terhességem elejét?l szörnyen fáj a hasam orgazmus után. Mintha kést forgatnának a méhemben. Normális ez? Magával a sexel nincs gond, csak nekem ne legyen jó. :) :((

Legjobb válasz: Az orgazmus hatására bekeményedik a méh, amit szoktunk pár percre érezni. De ennek sem lenne szabad ekkora fájdalommal járni. Szeritnem beszélj errõl a nõdokiddal.

Az orgazmus hatására bekeményedik a méh, amit szoktunk pár percre érezni. De ennek sem lenne szabad ekkora fájdalommal járni. Szeritnem beszélj errõl a nõdokiddal.
ÛKeress fel nõgyógyászt minél elõbb! Ez sajna nem normális :S Gratulálok a babátokhoz!:) Akik meg hülyésegéket írnak, találjanak más helyet rá, ez az oldal nem arra van, hogy idiótaságokat írogassanak másoknak, akiknek problémájuk van!!! A beleinek köze nincs a méhéhez, és az anális szextõl sem a méhe fájna, idióták!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!