Találatok a következő kifejezésre: Orgazmus után fáj a (20 db)

Normális ha orgazmus után fáj a hasam? Erős szurkákást érzek.4hetes vagyok

Legjobb válasz: nem tesz jót , de inkább várd ki az elsõ vizsgálatot és mondd el a dokinak, lehet hogy teljesen el is tilt a szextõl. Sajnos, de a baba érdekében muszáj.

nem tesz jót , de inkább várd ki az elsõ vizsgálatot és mondd el a dokinak, lehet hogy teljesen el is tilt a szextõl. Sajnos, de a baba érdekében muszáj.
Nálam is ez volt koraterhességnél !Kissé hanyagolnunk kellett egymást , de nem sokáig ! Kb.a 6.-7.hét körül elmúlt és sokkal jobb a sex , mint valaha !!! 14 hetes Kisama:)
A kérdező hozzászólása: jó, köszönöm a válaszokat, remélem nekem is lehet majd :D
az orgazmus méhösszehúzódást okoz, ezért érezheted a szúrkálást! Biztos ami biztos említsd meg a dokidnak, meg fog vizsgálni és, ha a baba veszélyben van letílt... nyugi csak egy darabig! Boldog babavárást

36 hetesen, orgazmus után fájó görcsölés. Árthat a babának?

Vagy el?rébb hozhatja a szülést? (3 hete még zárt méhszájat állapított meg a doki...

Legjobb válasz: Szia, A szex megindíthatja a szülést, illetve az orgazmus méhösszehúzódásokat is eredményezhet, én ilyentájban már nem merném bevállalni a szexet. Jó egészséget nektek és könnyû szülést kívánok :) 25 hetes kismama

Szia, A szex megindíthatja a szülést, illetve az orgazmus méhösszehúzódásokat is eredményezhet, én ilyentájban már nem merném bevállalni a szexet. Jó egészséget nektek és könnyû szülést kívánok :) 25 hetes kismama
A babádnak biztosan nem árt meg az orgazmus, sõt nem egy helyen olvastam, hogy ami jó a mamának jó a babának. Az már másik kérdés, hogy miért görcsöltél be utánna. Az orgazmustól bekeményedik mindenkinek a hasa, sõt elég ha csak nekifogunk. De ha eleve nem szabadna szexelni bármelyik szakaszában a terhességnek, akkor azt a doki úgyis mondaná. Természetesen ha utánna az orgazmus problémát okoz, akkor jobb kerülni, bár mint látom neked álmodban történt a dolog azt viszont nem nagyon lehet elkerülni. :-)
Fasza lehet 36hetesen szexelni..
A kérdező hozzászólása: Nem pont ezt a szót használtam volna, de szerencsére nem vagyunk egyformák..... Egyébként választ szerettem volna, nem bántó megjegyzéseket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Nem szexeltem, hanem elég élethûre sikeredett egy álmom éjjel.Ennyi.
13.59-es vagyok, jaaaa ez így más :) )) elõfordul, ne aggódj miatta, biztos nem lesz semmi baj :)
az elsõ válaszoló biztos szexhiányban szenved.tuskó....
Az biztos hogy a szülést megindithatja.Nekem az orvosom is javasolta, ha nem birom màr, akkor feküdjek le a férjemmel, az orgazmustol méhösszehuzodàsok lesznek.A 39. héten szeretkeztünk, màr nem birtam, màsnap a korhàzban landoltam, elfolyt a magzatvizem. Könnyü szülést neked, és ne törödj a hülye megjegyzésekkel. ;)

Létezik, hogy a nőnek az orgazmus után fáj?

Úgy értem, hogyha elmegy akkor abba kell hagyja a férfi mert fáj a n?nek.Kis id? múlva folytathatják.

Legjobb válasz: hm, érdekes.. nem tudom.. viszont nekem utána nem esik jól a szex..

hm, érdekes.. nem tudom.. viszont nekem utána nem esik jól a szex..
utána túlérzékeny és ezért "fáj" normális. ha elõtte nem fájt akk szerintem nincs gáz de 1 vagina brigádos többet tudna errõl mondani menjen el 1hez a lányka.
Ha a férfi durván csinálja akkor elõfordulhat hogy a nõ az orgazmus után égetõ fájdalmat érez.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nem nagyon nagy fájdalomra gondoltam én sem, hanem olyan ahogy te mondtad "nem jól esõ érzés".
hat nezd, nekem ott utana annyira érzékeny h nem esik jól.. menj el te is utána, és akkor nincs gond:)
Érzékenyebb inkább. Legalábbis nekem. Ha pl elmentem már nem szeretem ha a mellemet fogdossa, vagy odalent, mert nem esik jól, sõt.

Urak! Lányok szájjal történő kielégítésnél meddig bírtok nyalni (időben)? Azzal a céllal persze, hogy orgazmust okozzatok. Konrétan nekem olyan fél óra után fáj a nyelvem és minden bajom van. Lehet fura a kérdés de érdekel ki mennyire kitartó.

Legjobb válasz: Foggalmam sincs , hogy meddig bírnám , még sosem éreztem azt , hogy fáradnék ebben miközben kinyalom a csaj muffocskáját, passz szerintem addig amíg a csajnak jólesik... De nálam mindig ez van, mielõtt megdugom a csajt elõtte mindig kinyalom....meg persze jó kis elõjáték amibe ez is beletartozik.

Foggalmam sincs , hogy meddig bírnám , még sosem éreztem azt , hogy fáradnék ebben miközben kinyalom a csaj muffocskáját, passz szerintem addig amíg a csajnak jólesik... De nálam mindig ez van, mielõtt megdugom a csajt elõtte mindig kinyalom....meg persze jó kis elõjáték amibe ez is beletartozik.
háát..képes vagyok olyab max 1 oráig csinálni neki. 22l
A csupaszra borotvált (jó nyaláshoz alapkövetelmény), ápolt, fiatal punci édes íze és illata olyan erõs függõséget okozott nálam, mint más embereknek a heroin, illetve a kokain. Volt, hogy kb. 16-20 orgazmus után röhögve könyörgött a lány, hogy tartsunk egy kis szünetet. Az kb 3, 5 - 4 óra volt. Kitartó vagyok, bírom tovább is.
Lány vagyok, de nem nyalok, mivel nem vagyok leszbi. Engem szoktak nyalni, de elég gáz lenne ha fél óra után nem mennék el. A pasimnak nem görcsöl be a nyelve, mivel olyan fantasztikusan jól csinálja, hogy 5-6 perc és elmegyek.
Fél óra után még oké, egy óra után már leszakad a nyelvem, másnap meg istentelenül tud fájni néha :D De megéri.
Én lány vagyok, bár több, mint 2, 5 éve van a barátom és én köztem szexuális kapcsolat sehogy sem sikerül az orgazmus :/ pedig mennyi mindent kipróbáltunk.... Pedig nagyon szeretem!
Rossz a technikád.Én15-20 perc alatt csúcsra juttatom a csajt.
14.27 vagyok. Olvassátok el a keddi kérdésemet nyalás témában...
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló, hidd el, hogy ez emberfüggõ és kevésbé technika én is voltam olyan lánnyal akinek 5 perc és olyannal is akinek 1 óra, pedig a nyelvem ugyanaz volt.
"Fél óra után még oké, egy óra után már leszakad a nyelvem" Gyakorolj, lehet kevésbé fárasztó nyelvmozdulatokat, nyelvmunkát is végezni. Nehogy túlságosan megerõltesd magad :) ! Amúgy az se baj, ha fél óránként 10 percre pihenteted a nyelvedet. Én is abba szoktam hagyni egy hosszabb-rövidebb idõre, hiszen dugni is szeretünk :) Utána újult erõvel lehet tovább folytatni a punci további kényeztetését... Nincs jobb érzés a szexben annál, mint hogy több tucat különbözõ (csiklói, hüvelyi, g-ponti) orgazmust érsz el a partnerednél.

Ha azelőtt pár nappal maszturbálok, hogy megjönne a menstuációm az orgazmus után nagyon fáj a hasam. Mitől lehet?

Úgy fáj a hasam,mintha mnestruációs görcs lenne..

Legjobb válasz: Nem már a menstráció elõtt egy héttel van, hogy kicsit görcsöl a hasam és orgazmus után olyankor jobban, fáj attól van, hogy közel van a mensid és ennyi, semmi komoly.

Nem már a menstráció elõtt egy héttel van, hogy kicsit görcsöl a hasam és orgazmus után olyankor jobban, fáj attól van, hogy közel van a mensid és ennyi, semmi komoly.
na igen... én attól féltem, hogy esetleg valami komolyabb bajom van, mert egy idõ után már olyannyira elviselhetetlen volt a fájdalom, hogy lábra állni nem tudtam. elmentem nõgyógyászhoz, kiderült, hogy volt egy cisztám ami "kipukkadt".. menj el te is egyhez, ártani nem árt!

Ha órákon át késleltetem az orgazmust és csak izgatom magam, akkor természtes ha fáj az orgazmus után a zacsi?

Fiú vagyok, fiúk válaszát várom, hogy tapasztaltak-e ilyet, természetes-e ez.

Legjobb válasz: Perszehogy fáj! A nõk azt mondják, ez csak férfi találgatás, hogy mihamarabb essen meg a csaj szíve rajtuk - pedig nem igaz! Minnél jobban fel vagy izgulva, kielégülés nélkül,annál jobban fájnak a herék - én már csak tudom:-))

Perszehogy fáj! A nõk azt mondják, ez csak férfi találgatás, hogy mihamarabb essen meg a csaj szíve rajtuk - pedig nem igaz! Minnél jobban fel vagy izgulva, kielégülés nélkül, annál jobban fájnak a herék - én már csak tudom:-))
ilyen velem eddíg össszevissza kétszer volt.. de nagyon rosssz....
igen, természetes. én annak idején a dokitól kérdeztem meg, ugyh biztosan tudom. 25/f

Baj ha orgazmus után mindig bekeményedik a hasam? 1-2 percig tart, nem fáj csak kőkemény lesz.30 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :)) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :))))

Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :) ) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :) )))
Ameddíg nem okoz görcsöt, vagy vérzést nem baj, csak óvatosan a bejutó spermiumok megnyithatják a méhszájat. Inkább a lepedõre kerüljenek.

A sok orgazmus után, mért fájnak a heréim? Miért vannak megduzzadva?

Alig tudok menni.

Legjobb válasz: Azért mert pihenõre volna szükségük, nem lehet egy nap 8szor:) Ill lehet, csak az egy idõ után fáj. Hogy megduzzadva miért vannak, azt nem tudom.

Azért mert pihenõre volna szükségük, nem lehet egy nap 8szor:) Ill lehet, csak az egy idõ után fáj. Hogy megduzzadva miért vannak, azt nem tudom.
Mert már a tested is jelzi hogy a jóból is megárt a sok!
Elõfordol, hogy azért fáj, mert a herék megcsavarodtak.Szerintem nézesd meg magad urológussal!(Én orvos vagyok csak jobban tudom!) Sok szerencsét!!!!

Ittasan miért fáj orgazmus után a péniszem, főleg amikor wc-zek?

Viszkető,égő érzést érzek

Legjobb válasz: nem tudom de ha nagyon fáj akkor urológus !!!!!!

nem tudom de ha nagyon fáj akkor urológus !!!!!!
A kérdező hozzászólása: de csak ha ittasan csinálom, amúgy semmi gond
Lehet, hogy nagyon durván csinálod, ha ittas vagy és azért. De lehet, hogy allergiás vagy a spermára :/ Szerintem érdemes lenne urológushoz fordulnod!

Mitől fáj a hasam orgazmus után?

Nem vagyok terhes, nem szedek tablettát.

Legjobb válasz: vagy valami betegséged van és azért pl gyulladás, vagy az izomösszehúzodások miatt... attól függ hogyan fáj

vagy valami betegséged van és azért pl gyulladás, vagy az izomösszehúzodások miatt... attól függ hogyan fáj
A kérdező hozzászólása: olyan mintha "mindjárt megjönne"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!