Találatok a következő kifejezésre: Orgazmus nélkül teherbe (4 db)

Orgazmus nélkül is teherbe tud esni egy nő?

Legjobb válasz: Hogyne! A teherbeesést nem az orgazmus okozza! Olyan elõfordul, hogy orgazmus hatására megreped a tüszõ és kilökõdik egy megtermékenyíthetõ petesejt, de a petesejt orgazmusnélkül is megérik. A férfiaknak viszont elengedhetetlen ,hogy orgazmusuk legyen, bár néha még ott is elég az elõváladék. De gondolom a nõi orgazmusra gondoltál.

Hogyne! A teherbeesést nem az orgazmus okozza! Olyan elõfordul, hogy orgazmus hatására megreped a tüszõ és kilökõdik egy megtermékenyíthetõ petesejt, de a petesejt orgazmusnélkül is megérik. A férfiaknak viszont elengedhetetlen , hogy orgazmusuk legyen, bár néha még ott is elég az elõváladék. De gondolom a nõi orgazmusra gondoltál.
Nem orgazmus kell hozzá, hanem érett petesejt és ondó, amik a megfelelõ pillanatban találkoznak. Ez az idõpont a peteérés ideje, általában a ciklusod közepe. A nõnek nem szükséges az orgazmus a teherbeeséshez.
Persze. Gondolj csak azokra akiket megerõszakolnak és úgy lesz terhes, szegények. Na nekik biztos nem volt orgazmusuk. Manapság is van ilyen, de a háborúk alatt-után rengeteg gyerek született így, megszálló katonáktól. Meg azt se nagyon tudom elképzelni, hogy száz évekkel ezelõtt a férfiaknak olyan fontos lett volna, hogy örömet szerezzenek a nõknek, mégis voltak gyerekek. Ilyen férfiak mondjuk ma is vannak, nem is lenne szabad szaporodniuk. És nem utolsó sorban ott vannak az afrikai törzsek, ahol a kislányokat rituálisan megcsonkítják, kivágják a csiklójukat, hogy esélyük sem legyen élvezni a szexet...mégis szülnek gyerekeket. Persze még mindig lehet hüvelyi orgazmusa, de egy olyan durva beavatkozás után, mint ez a csonkítás szerintem el sem tudja képzelni, hogy ott lent valami kellemeset is érezhet. Remélem megválaszoltam a kérdésedet. :)

Orgazmus nélkül nehezebb lesz teherbe esnem?

Tudom hogy n?i orgazmus nélkül is lehet teherbe esni, csak érdekel, hogy van itt valaki akinek így is gyorsan összejött. A párom és én 33 évesek vagyunk; mind a ketten egészségesek. Nagyon szeretnénk kisbabát, amiért kétnaponta szorgalmasan dolgozunk. Nagyon kívánom ?t, csak én nehezen jutok el az orgazmusig. Egy hónapja próbálkozunk és egy kicsit aggódom, hogy így nehezebben fog sikerülni. :-( Van közöttetek olyan, aki hasonló gonddal küzdött, de mégis összejött a baba? Szedek elevitet, de ha bárki tud valami hasznos praktikát, akkor nagyon szívesen veszem. Köszönöm szépen el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Az orgazmusnak nincs köze ahhoz, hogy a petesejt megtermékenyül, vagy sem. Mi két hónapban próbálkoztunk, a másodikban összejött a baba, úgy, hogy egyszer sem volt orgazmusom:( Biztos valami lelki gát volt, mert azóta sincs ezzel gond.

Az orgazmusnak nincs köze ahhoz, hogy a petesejt megtermékenyül, vagy sem. Mi két hónapban próbálkoztunk, a másodikban összejött a baba, úgy, hogy egyszer sem volt orgazmusom:( Biztos valami lelki gát volt, mert azóta sincs ezzel gond.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked. :-) Valószínûleg igazad van, és én aggódom túl ezt az egészet. Csak tudod a párom most még jobban kíván, óvszer nélkül pedig sokkal hamarabb lesz orgazmusa. Mindenesetre köszönöm a válaszodat és remélem, hogy nálunk is úgy alakulnak majd a dolgok, ahogyan nálatok. :-)

Orgazmus nélkül eshetek teherbe?

Csikló orgazmusom van, de hüvely orgazmust nagyon ritkán élek át. Szeretnék babát, nagyon szeretnék :) A mensim két-három naposak. Valamint 25-26 napos a ciklusom. Bevallom a fogamzásgátló is elhanyagolom emiatt, mert anyuka szeretnék lenni. Kb. 3 szemet ha bevettem. Adjatok tanácsot, légyszíves! Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze hogy tudja a párom. Nem olyan régóta próbálkozunk 1-2 hónapja. Neki már van egy lánya, nekem pedig semmi nõgyógyászati gondom nem volt. Remélem sikerül, mert nagyon szeretnénk babát. Nem fogok görcsösen ráállni a dologra, mert az nem jó! Valami tanács a mihamarabbi teherbeeséshez?

A kérdező hozzászólása: Persze hogy tudja a párom. Nem olyan régóta próbálkozunk 1-2 hónapja. Neki már van egy lánya, nekem pedig semmi nõgyógyászati gondom nem volt. Remélem sikerül, mert nagyon szeretnénk babát. Nem fogok görcsösen ráállni a dologra, mert az nem jó! Valami tanács a mihamarabbi teherbeeséshez?
Ne haragudj, lehet hogy én értettem félre, de most abbahagytad a gyógyszert, vagy még szedegeted néha? Mert az a pár bevett szem nem elég a fogamzásgátlásra (amit már nem is szeretnél), viszont akkor miért szedsz be akár három szemet is? Nem gondolom, hogy bajt okozna, de sose tudni. Hiszen az orvosok is tanácsolják a fogamzás elõtt három hónappal a gyógyszer abbahagyását. Ha babát akarsz biztosan, akkor arra a pár szemre sincs szükséged! Ráadásul csak bekavarhat a menstruációdba is!
Szia! Igen, teherbe eshetsz így is.Ha a spermiumok eléggé fel tudnak jutni "maguktól"is.Megkérdezhetem, mióta próbálkoztok?
Persze, hogy lehetsz terhes.az orgazmus, az csak rá segít a spermiumok gyorsabb helyrekerüle´se´re. De a párod tudja, hogy mire ke´szülsz???
SZia! A nõnek nem feltélen kell eljutni az orgazmusig ahoz h terhes legyen!! De ha babát akarsz felejtsd el a fog.gátlót! Sok sikert!
Persze, hogy lehetsz terhes, de azt tudnod kell, hogy a fogamzásgátló elhagyásaA nagy többség fél és egy év közt esik teherbe. után kb 3 hónapig nagyon kicsi az esélyetek(nem ártana megkérdezni az orvost, hogy addig próbálkozzatok e, nem volt e a tablettába valami ami árthat)

Melyikőtök esett teherbe közös orgazmuskor, és melyikőtök a nélkül?

Kicsit tabu témát érintek, de nagyon kíváncsi vagyok. Régóta vágyunk babára. Az lehet baj, ha én néhány perccel el?bb "megyek" el, mint a férjem? Eddig sajnos egyetlen-egyszer sikerült közösen, ami leírhatatlanul csodálatos volt. Akkor teherbe estem, de sajnos 9hetesen elment a baba.

Legjobb válasz: Én nem hiszem, hogy ezen múlik. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni!

Én nem hiszem, hogy ezen múlik. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni!
Szia! Nincs összefügésben a teherbe esés az orgazmussal. Nekem sokáig nem sikerült teherbe esni, mire kiderült mi a bajom. Így gyógyszeres segítséggel sikerült teherbe esnem. Két babát elvesztettem kettõ született. Mikor a második babóm 8 hós volt nem vigyáztunk egyszer (modván én nem eshetek teherbe gyógyszer nélkül, meg egyszeri dologból nem lehet baj) együtt mentünk el és terhes lettem. Szóval nincs köze hozzá, de talán picit igen. Azóta három gyönyörû gyerkõcõm van és imádjuk Õket. A többi teherbeesésnél nem együtt mentünk el, volt mikor én elõbb, volt mikor a párom. Kitartás és durkkolok Nektek.
Semmi köze az orgazmushoz. (Viszont az igaz, hogy elõsegítik a hüvely- és méhizomzat összehúzódásai, melyek az orgazmussal járnak.) A orgazmus leginkább a 20. század óta lehet természetes igény a nõ részérõl... Elõtte ritka volt mint a fehér holló, mégis sok gyerek született:)
Nem ezen múlik, én pl ált csak orálisan tudok kielégülni, persze élvezem a sexet, de az orgazmus ilyenkor nem nagyon van.Viszont 11+5hetes terhes vagyok, tehát nincs köze az orgazmushoz.
Nem tabu téma ez, csak nem ezen múlik. Ha ez lenne a teherbe esés feltétele akkor lehet már a kihalás szélére sodródott volna az emberiség.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! És neked a 3cn napi hormonokból derült ki a probléma? Akkor nekem lehet, hogy mégse ez a probléma? Én is kaptam 1 éve 1 hónapban Clostyt, de attól nekem túl sok petém érett, és a doki következõ hónapban már nem írta fel (és szerintem nem is volt tüszõrepedésem). Én most Dr Radványi Krisztinához szeretnék menni, aki Pesten is meg Érden is rendel, és nekem Érd közelebb van. Sok jót hallottam róla, de azért kiváncsi vagyok, te kihez jársz.
Jaj, bocsi, hülyeséget írtam, persze a kérdezõnek lehet privit írni. Nekem is pont így nézték a hormont, nekem is ilyen össze vissza a ciklusom. A párodat vizsgálták már? Nem tudom hová valósi vagy, de a doki nõ Pesti. Érdekes egyébként, hogy minden egyforma és Nálad nem találtak semmit. Norcolutot és clostyt szedtem. A norcoluttól rendessen megjött, a clostytól meg jó sok pete érett. Ha érdekel a doki nõ száma írj. Nagyon drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Hú, pont most néztem meg! Nagyon köszönöm a válaszodat, és a biztató szavakat! Jól esett! Privit nem tudtam írni, mert nem ajánlja fel nálad az oldal. Most én is másik orvoshoz akarok járni. Az elõzõ nézett 1, 5 éve 3ciklusnapi hormont, de az rendben volt, ezért semmikor máskor nem küldött hormonvizsgálatra, pedig attól tartok, nekem is van azzal bajom (pattanások, 20-35napos változó hosszúságú ciklusok.
Bocsi, de csak most olvastam, szóval hormon problémám van amit vérvételbõl állapítottak meg. Persze én is a negyedik orvosnál jártam mire Õ tett is valamit, nem csak a pénz érdekelte. Kitartás lesz babátok. Nekem is volt vetélésem az elsõ és a második baba elõtt, és az elsõ babóra két évet vártunk. Ha van még kérdésed írj pirvit, szívesen válaszolok. Kitartás, tudom , hogy nagyon nehéz, de sikerülni fog. Szia
A kérdező hozzászólása: És köszi a drukkot!
A kérdező hozzászólása: Utolsótól kérdezném: Milyen bajt állapítottak meg nálad, és mibõl? Mi lassan 3 éve próbálkozunk, vetélésem fél éve volt.
en azt olvastam, h amikor nekunk orgazmusunk van, akkor mi is "ejakulalunk" es ez segiti nagyon a kisfickokat haladni felfele, tehat elvileg az a legjobb, ha elobb a no elvez eloszor. de termeszetesen anelkul is teherbe lehet esni, csak ugy sokkal nagyobb az esely.
Gondoljunk csak azokra akiket megerõszakolnak, és teherbe esnek. Nem valószínû, hogy élvezik. Viszont amúgy nekem azt mondta a dokim burkoltan, hogy próbáljam élvezni az együttléteket (gondolt itt az orgazmusra), mert az összehúzódások hatására felfelé juttatja a kiskatonákat vagy mi. Szóval szerintem így is úgy is teherbe eshetsz, a lényeg, hogy engedd el magad, és koncentrálj magatokra.
Szia! Én azt hiszem a szerencsés nõk közé tartozom mert nekem majdnem minden alkalommal van orgazmusom.DE mind a 2 lányom úgy fogant hogy éppen akkor nem volt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat. Én is így gondoltam eddig, csak most elgondolkoztam azon, hogy nekünk pont akkor sikerült.
A kérdező hozzászólása: Páromat is vizsgálták, rendben volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!