Találatok a következő kifejezésre: Orálisan miért orgazmusom (8 db)

Orálisan miért nincs orgazmusom?

még nem volta barátommal semmilyen orgazmusom:(1edül van, de csak ugy megy ha hason vagyok..lehet ezért nem megy orlisan vele? meg nekem nagyon érzékeny a csiklóm ,meg pasim szerint nagy is...és önkielégiteni is csak ugy took h bugyin v vékony ruhán keresztül, mert amugy nagyon nagy er?s hatás és nem birom ki ugy...mit lehetne tenni ez ügyben...am szex közben sem volt még, bár még csak 4honapja feküdtünk le...

Legjobb válasz: Próbáljátok úgy, hogy van rajtad egy vékony tanga. Te hason fekszel és a barátod hátulról hatol be. Persze pucsítanod kell, és rakhatsz a hasad alá egy párnát is. Ha sikerül, akkor a páros a csiklódhoz tud nyúlni és szex közben úgy tudja izgatni. Ha közben nem megy, akkor masszírozhatod magadnak te a csiklód, abban sincs semmi szégyelni való.

Próbáljátok úgy, hogy van rajtad egy vékony tanga. Te hason fekszel és a barátod hátulról hatol be. Persze pucsítanod kell, és rakhatsz a hasad alá egy párnát is. Ha sikerül, akkor a páros a csiklódhoz tud nyúlni és szex közben úgy tudja izgatni. Ha közben nem megy, akkor masszírozhatod magadnak te a csiklód, abban sincs semmi szégyelni való.
a nyelv sokkal ugyesebb, mint az ujj. sokkal finomabban es lagyabban tud hozzaerni a csiklohoz, mint a kez. a baratnomnek is hasonlo problemai voltak, mint neked. az elozo baratja egyatalan nem tudta kielegiteni es nekem is tobb, mint egy evig nem sikerult, mert neki is erzekeny es csiklandos volt a csikloja. aztan egy alkalommal, hogy ne faradjon el, meg torjon ki a nyakam, egy nagy diszparnat tettem a feneke ala es nagyon odafigyelve a reakcioira elkezdtem nyalni... es lon csoda, sikerult elelveznie! :) szoval inkabb nyelvvel finoman, mint ujjal durvan!
nekem is ez a helyzet! én ugy szoktam hogy rajta fekszem és ugy csináljuk. õ van alul pozició.nekem igy megy fõleg ha õ is mozog4
van ilyen, nekem is volt egy csajom, aki hasonlóan érzékeny volt. én is mint pasi nagyon érzékeny vagyok. sokáig elutasítottam az orális szexet, mert annyira érzékeny voltam, hogy fájt. aztán az évek során megedzettem magam, de a lányok szerint még mindig hihetetlen érzékeny vagyok az átlaghoz képest :)

Miért van az, hogy mikor maszturbálásnál a csiklómat izgatom, alig háromnegyed óra alatt 10-szer is képes vagyok zsinórban elélvezni, míg egy orgazmus a párommal 1-1, 5 órába telik, ha orálisan elégít ki?

Legjobb válasz: Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N

Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N
eléggé kitartó fickó...miért nem mondod neki, hogy mit csináljon? Nem gondolatolvasó.
Keress olyan fiút, aki érti a dolgát.
elsõvel értek egyet - tessék segíteni neki. helyet, ütemet, erõsséget - ezt mind el lehet mondani.
Ezzel sokáig én is így voltam, mondjuk 10-szer nem mentem el soha egymás után. a 4.nél már elfáradtam :P de valóban az lehet a megoldás ha megmutatod neki hogy csinálja. Vagy csináld elötte és nézze végig.. ;) hátha utána már tudni fogja.

Miért csak orális sextől van orgazmusom?

égóta vagyok együtt a barátommal.? az els?.egyébként a sex is jó.

Legjobb válasz: A barátnõm is "panaszkodik", h csak orális szex közben képes elélvezni, vagy ha szex közben a csiklójával is foglalkozom. Azt mondta, még soha nem tudott elmenni mással sem hagyományos szex közben, de ettõl függetlenül nagyon élvezi az együttléteket...

A barátnõm is "panaszkodik", h csak orális szex közben képes elélvezni, vagy ha szex közben a csiklójával is foglalkozom. Azt mondta, még soha nem tudott elmenni mással sem hagyományos szex közben, de ettõl függetlenül nagyon élvezi az együttléteket...
nem értek egyet az elõttem szólóhoz...lehet jó a sex, attól h nem megy el valaki...hisz érzed ahogy kényesztet közben, csókolgat stb, érzed hogy szeret, az már maga nagyon jó! én is csak úgy tudok elmenni ha közben a kezével izgatja a csiklómat. én azt tanácsolom, hogy kérd meg nyugodtan arra, hogy közben izgassa a csiklódat :)
ezek szerint mégsem olyan jó-különben lenne. :) errõl beszélnetek kellene a barátoddal, lehet valamit javítania kellene. :)


Miért van az, hogy közösüléskor mindig van orgazmusom, sőt olyannyira hogy hosszú és sorozatos, de ha csak orálisan, nyalással még nem tudott kielégíteni senki?

Ennyire rossz a technikájuk a fiúknak vagy én csak ilyenekkel találkoztam?

Legjobb válasz: Amikor maszturbálsz, akkor magadnak sikerül orgazmust elérni? Mert ha úgy sem, akkor a te gépezetedben van valami bibi... és nem biztos, hogy ott lent....

Amikor maszturbálsz, akkor magadnak sikerül orgazmust elérni? Mert ha úgy sem, akkor a te gépezetedben van valami bibi... és nem biztos, hogy ott lent....
szia.én is így vagyok, de nem aggodalmaskodom emiatt felizgat a nyalás, õrülten jól esik, de orgazmusig nem jutok, nálunk inkább csak elõjáték.
hû, tudod hány nõ irigyelné az orgazmusodat, akiknek egyáltalán nincs? :)
A kérdező hozzászólása: Maszturbálásnál természetesen magam is el tudok menni és jó is csak az nem tart sokáig, és nem annyira élvezetes mint pasival.
A kérdező hozzászólása: Igen, tisztában vagyok vele, hogy vannak olyanok is akik soha életükben nem tapasztalják meg mi az. Az egyik barátnõm is ilyen, jó neki a szex, de nem tudja mi az igazán elélvezni.
Még én is irigylem hapsi létemre, pedig nekünk mindig van orgazmusunk, de a hosszú és sorozatos az valami álom lehet...És nagyon izgató még csak igy hallani is!
Hááát. A barátnõmnek sem nagyon ment, de mostmár akár egymás után 8-10 orgazmust is tudok okozni neki.

Már több mint 1 éve lefeküdtem a barátommal. De csak egyszer volt orgazmusom. Hüvelyi még soha nem volt. Orálisan kielégit de akkor sem tudok eljutni a csúcsra. Vmiért nem megy. Ha magamnak csinálom akkor sikerül. Miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem a szerelemnek ehhez nincs közvetlenül köze. Egy szexológus mondta egyszer, hogy az orgazmus a nõknél leginkább agyban dõl el. Akard nagyon és persze mondd el abarátodnak, hogy hogyan csinálja, ahogy te is szoktad.

Szerintem a szerelemnek ehhez nincs közvetlenül köze. Egy szexológus mondta egyszer, hogy az orgazmus a nõknél leginkább agyban dõl el. Akard nagyon és persze mondd el abarátodnak, hogy hogyan csinálja, ahogy te is szoktad.
mert leszbi vagy
Létezik olyan dolog, hogy szerelem.Na ezaz ami hiányzik kettõtökbõl, és ezért nem mehet rendessen a dolog.Addig lépj amíg teheted, lehet késõbb nehezebb lessz!
rd meg orális szex közben a barátodat, hogy csinálja addig amig orgazmusod nem lesz. gondolom van köztetek szerelem. nem minden csajnak van hüvelyi orgazmusa. sõt... nem kell parázni. 1x sikerülni fog :)
kérd*
elsõ válaszolonak.miért lenne leszbi azért?te az vagy ?szerintem beszéld meg a pároddal és vezesd rá mi jo neked.
Három éve vagyok a párommal, szeretjük egymást...nekem se volt még csak hüvelyi orgazmusom. Nekem a keze a legjobb. De biztos nem vagyok leszbi.
4 éve vagyok a barátommal, de nekem még csak 2x volt vele orgazmusom. Ha magamnak csinálom nekem is sikerül, de hüvelyi orgazmusom még sohasem volt sajnos :(
Mennyibõl telne ugyanezt elmondani neki, ahelyett, hogy megjátszod, kiderül, aztán porrá zúzod a(z ön)bizalmát?
Hát igen!Ezt is elõször nekünk kellet megtudni, nem a párodnak, vagy ha úgy gondolod, hogy a pároddal van a baj irj privit és kideritjük!
A kérdező hozzászólása: ez fordítva van..ha én vagyok fenn :)
Szerintem mond el neki, hogy ha õ van fent, úgy jobban élvezed.
A kérdező hozzászólása: nem arrol van szo h nem élvezem..nagyon jo vele a szex..de ugyérzem h nekem nem megy másképp csak ugy..:/ nem benne keresem a hibát..3hónapja
Nem tudom, hogy miért csak akkor tudsz elélvezni ha felül vagy. Ami nm tartozik feltétlenül a kérdéshez: "meg kell játszanom az orgazmust" Szegény pasit nagyon sajnálom. Ha lnne barátnõm akirõl azt hiszem, hogy élvezi velem szexet, majd kiderlne, hogy az egészet csak megjátszotta eszméletlnül szarul esne. Mert: 1. Nem tudom kielégíteni, égne a pofámról rendesen a bõr, hogy én végig abbana hitben voltam, hogy élvezi, de közben nem is. 2. Becsapott, innentõl kezdve sokszor kételkednék benne egy jó darabig. 3. Annyira sem volt jó a kapcsolatunk, hogy megbeszélje velem. Oké..nem akarod megbántani azt írtad, de ha nm mondod el neki, hogy neked csa felül jó, akkor sokszor nem food élvezni a szexet, ha meg elmondod, akkor meg fölöslegesen nem mondtad el eddig, mert sokkal jobban megbántod mintha rögtön elmondtad volna. Mióta éltek szexuális életet?
A kérdező hozzászólása: értem, köszi mindenkinek :) õ mindenhogy élvezi és énis..nem ezzel van a baj hanem csak egyszerûen nem megy..és elég zavarba ejtõ lesz ezt elmondanom neki de megpróbálom..hogy kezdjek hozzá ?
ha az õ kedve szerint csináljátok másként is, de a magad élvezetét se hanyagold el! tehát mondd meg neki, hogy ha a te élvezetedre törekszik, akkor így mindenképp csináljátok!
Ebben nincs semmi meglepõ, mindenki számára más pozíció az elõnyösebb. Tényleg nem kéne ezt elhallgatnod, a párodnak is érdeke, hogy neked jó legyen, nyugodtan beszéld meg vele. Hidd el õ is elmondaná ha valamit nem élvez.
ismerõs a helyzet. szerintem, ha elég mély és õszinte a kapcsolatotok, akkor nyugodtan megbeszélheted vele. semmi értelme színészkedni, mert egy idõ után azon kapod magad, hgy már nincs is kedved a szexhez.. aztán utána elindul a lavina, ami a kapcsolat végét is jelentheti. ha egyébként más pozíciókban is jó érzés, akkor nyilván érdemes az õ igényeire is figyelni, de szerinem meg lehet beszélni, hogy te hogyan tudsz és szeretnél elmenni.
A kérdező hozzászólása: mert nem szeretném megbántani..de mitõl lehet ez ?
értsd el :-)

Miért van az, hogy egyedül el tudom érni az orgazmust, de a párommal egyátalán nem? /csak orálisan/

Még sz?z vagyok. De nagyon zavar,hogy a párom magát hibáztatja, hogy nem tudok elmenni.

Legjobb válasz: Szia. Valamennyire hasonló cipõben járok. Itt sok minden közrejátszhat. Talán miközben vele vagy túl sok minden jár a fejedben, gátlások hogy mit gondolhat, hogy jól csinálod-e (jah ezek az én bajaim de hátha benned is hasonlók bujkálnak), hogy neki is jó-e meg hasonlók. Adj idõt magatoknak. Nem tudom mióta tart ez de szerintem idõvel meg fog oldódni. Fontos hogy beszéljétek meg a dolgokat akkor is ha iszonyú kínos és/vagy rosszul esik a másiknak. Inkább essen rosszul és tudjátok min kell változtatni minthogy nem beszéltek és elromlik minden. üdv: menselijk

Szia. Valamennyire hasonló cipõben járok. Itt sok minden közrejátszhat. Talán miközben vele vagy túl sok minden jár a fejedben, gátlások hogy mit gondolhat, hogy jól csinálod-e (jah ezek az én bajaim de hátha benned is hasonlók bujkálnak), hogy neki is jó-e meg hasonlók. Adj idõt magatoknak. Nem tudom mióta tart ez de szerintem idõvel meg fog oldódni. Fontos hogy beszéljétek meg a dolgokat akkor is ha iszonyú kínos és/vagy rosszul esik a másiknak. Inkább essen rosszul és tudjátok min kell változtatni minthogy nem beszéltek és elromlik minden. üdv: menselijk

Mit tegyek a pasimnak hogy meg nagyobb orgazmust okozzak azon kivul hogy oralisan is ki elegitem? Es miert van az hogy nehezen megyek el? Mivel mehetnek el egy alkalommal tobbszor is?

armilyen tanacs most jol jon mert szeretnek felejthetetlen estet adni a szerelmemnek es o azt jobban szereti ha en tobbszor is elmegyek

Legjobb válasz: "azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)

"azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)
Én csiklóérzékeny vagyok, és csak úgy tudok elmenni, ha én vagy a párom izgatja a csiklómat. Nagyon ritka az mikor hüvelyi orgazmusom van. Hát a szexuális együttlétkor is kielégíted, és ha orálisan is, akkor mást nem igazán tudok mondani, ez a két variáció létezik amirõl én tudok, vagy kényeztesd a farkát, csókolgasd nyalogasd, s közben verd ki neki, játsz vele.Érezze azt h figyelsz rá, és azt akarod h jó legyen neki. Én is imádok a páromnak nagy örömet okozni, én olykor elkényeztetem mindennel.Így kezdõdik.Együtt fürdés, egymás teste megmosása, egy kis petting már ott a vízben, vagy egy kis elõszex:) Aztán megtörlöm mindenhol, õ is engem.Felöltözünk, aztán bemegyünk a szobába testápolózás, maszírozás, puszilgatás, harapdálás, csókolgatás a test minden pontja, de ezek a dolgok mindkettõnk részérõl megtörténnek. Nyaltad már a barátod fenekénél ott a kis nyílást? Próbáld ki mert nagyon izgató tud lenni neki és neked is, sõtt Isteni érzés a fiú számára!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!