Találatok a következő kifejezésre: Orálisan elégítettem a (21 db)

A barátomat tegnap orálisan elégítettem ki és elég nehezen ment el kb. 10 perc volt. Én csináltam valamit rosszul, vagy nem kíván eléggé?

Legjobb válasz: szerintem nem baj ha nem ment el pikk-pakk, itt nem az a cél hogy minél hamarabb elmenjen, hanem minél tovább élvezze a dolgot. Nálunk pedig pont fordított a helyzet, ha orálisan kényeztetem a páromat az annyira felizgatja, hogy nem bírja sokáig visszafogni magát:)

szerintem nem baj ha nem ment el pikk-pakk, itt nem az a cél hogy minél hamarabb elmenjen, hanem minél tovább élvezze a dolgot. Nálunk pedig pont fordított a helyzet, ha orálisan kényeztetem a páromat az annyira felizgatja, hogy nem bírja sokáig visszafogni magát:)
az én páromnak is tovább tart pedig mindig mondja h jo neki ahogy csinálom. ha õ csinálja nekem akkor nekem is tovább tart szoval ez szerintem teljesen normális
ha rendesen állt neki akkor semmi probléma. mivel az én párom is orális közben tovább tart amíg elmegy, mert neki attól könyebb amikor csak egyféle mozást csinálok. vagyis sexnél elöbb megy el, mert nincs olyan sok lehetõség a különféle ingerlésekre, de az orálisnál igen. amit csak lehet. akár külön a akkját lehet ingerelni, stb... vagyis valszek jól csináltál mindent, és élvezi is rendese, csak míg elmegy egyszerûen tovább tart
Tovább tart nekik így elmenni, de azért az sem mindegy, hogy milyen technikákat alkalmazol közben! ;))
Egyesek könyörögnének azért a 10 percért =) de ha nem alszik el közben, az jó pont!

Orálisan elégítettem ki a barátom. (kérdés lent )?

elötte szexeltünk, kb. 40percet, aztan 20 percen keresztül oraloztunk.marmint leszoptam. mégsem volt orgazmusa. nem tudom miért nem ment el. ilyen még soha nem történt.

Legjobb válasz: Stressz stb...

Stressz stb...
A kérdező hozzászólása: mostanában minden rendben van körülötte.
lehet h vmi mégis elterelte a figyelmét, vagy nem volt most jó neki valamiért. de miért nem õt kérdezed meg mi honnan tudjuk?
Mindenkivel elõfordulhat ilyesmi, ne emészd magad.
én olyan 40percig szoktam csinálni a barátomnak..gyengéden, nyalogatva szereti, és húzni szokta az orgazmust...
hehe 2.válaszoló nagyon nagy :D am biztos fogaztál-.-":D21/F
elõfordul az ilyesmi. nem kell vele foglalkoznod. bár ha rendszeressé válik, akkor nem árt átbeszélni a dolgot. 25F
onnan h kommentet ír ide és azt mondja h K*RVAJÓVOLT <3
:) ) Hallgatott-->nem elvezte. ezwan.:D
hehh.. te már csak tudod ;)
Úgy hogy...ohh de jó vagy ne hagyd abba, ohh igen kicsim úú úhh áhh mindjárt elmegyek ettõl! Ha ezt hallod, na AKKOR kielégítetted, egyébként sanszos hogy nem elégítetted ki. Használd közben a kezedet is!
Kérdezd meg. Valahogy így "Kicsim múltkor úgy csendben voltál orál közben, jó volt? Vagy változtassak valamin?" Ha nincs kómában ezzel a végére járhatsz:D
örülhetsz ha legközelebb szinlel. :)
multkor én is azzal elégítettem ki. vágod én is azt hittem elcsesztem vmit.. de aztán legváratlanabb pillanatban, pár hétre rá mondta h naon élvezte és h ismételjük meg.. szval no para
Esetleg erõsen fogazol.
megharaptad fájt vérzett és hello. 3 nap és elmúlik, velünk is történt már ilyen, semmi gáz, ha nem vészesen haraptad meg.ha nem a harapás miatt van akkor orvos.
Hát a vér az nem kifejezetten normális dolog... De a vér nem gáz, hanem vér.
Utolsó: Miért, te mit csinálsz a f*sszal, fújod?
Már bocs de szívni a szívószált kell !!!!!! Ha ilyen történik akkor menjetek ambulenciára és ne féljetek elmondani ! sok emberrel történik ilyen !
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!!!!!!
Itt nem fognak neked tudni pontosat mondani. Ezt inkább kérdezd meg egy orvostól, jobb személyesen, de legalább neten keresztül: http://www.orvostudakozo.hu/OrvosValaszol/DrBogyiGyorgy
talán szifilisz.
A kérdező hozzászólása: nem lehet hogy azért mert túl erõsen szívtam?? Tegnap, tegnapelött semmi gond nem volt...nehogy már egy nap alatt legyen baj..:(:( Tiszta ideg vagyok
A kérdező hozzászólása: neeeee :S:S Most komolyan?? ilyen még soha nem volt
A hererák, az minta neveben is ott van a HEREnél van ... tudod a zacsiban... De mint mondtam mindenképp orvos, ez nem játék.
menjen el a lompos gazdája urológiára, lehet, hogy hererák.
A helyedben egy ideig nem venném a számba!:S -> go doki
Akkor orvos, ha onnan jött, ahonnan mondod, mert annak nincs köze hozzá.
hát vagy fogazol, v száraz volt õ is, meg a szád is, és úgy sértetted fel.
A kérdező hozzászólása: õõõõ..hát szóval nem harapás miatt van..ott vérzik ahonnan a "végtermék" kilövel::D
Egyértelmûen doki azonnal!

Tegnap orálisan elégítettem ki a pasimat es annyira kikeszült töle, hogy totál nagyokat nyögött meg majdnem felmászott nekem a falra. De mivel nem akart a szamba élvezni nem ment el. Folytatás lent?

Ennek ellenére teljesen mámoros hangulatban volt utána és azt mondta felért még igy is 2 orgazmussal neki.Utána egész este err?l ébeszélt nekem...Életemben el?ször reagált így egy pasi nálam az orálisra...Nagyon fura volt...Veletek fordult már el? ilyen? Vagy ez pasi függ??

Legjobb válasz: Ezt megoszthatnád nõi társaiddal, hogy tanuljanak. :)

Ezt megoszthatnád nõi társaiddal, hogy tanuljanak. :)
Hali! Volt már itt ilyen keressétek száraz orgazmus címen. Egy srác írta hogy neki a partnere csinálta és milyen jó volt, de ott sem részletezték a módját. Tényleg leírhatnád hogyan csináltad mert mindenki kíváncsi rá! Köszike!
Hát, ha nem is ennyire látványosan, de velem is volt már, hogy nagyon jó volt az orális, és ezt kifejeztem a partneremnek. Azt a részét viszont továbbra sem értem, hogy ha nem élvezett el, akkor hogy lehetett ilyen elégedett. Én tuti nem engedném a lánynak, hogy a vége elõtt abbahagyja...
A kérdező hozzászólása: Utolsónak... es ez olyan erzes volt neked is mint az orgazmus?mert akkor hasonlo törtenet lehet mint az enyem...
Szerencsémre volt részem benne. A párom oly szerelemmel-odaadással kényeztetett szájjal, hogy a mennyekben jártam. Ezt nem is nevezhetem szopásnak, ez annál több-jobb volt.
Naná, hogy pasi-függõ. Én is hasonlóképpen reagálnék, szerintem. :D
Most csináltad neki elõször? Vagy bevetettél valami új technikát közben? És be se fejezted neki? Vagy legalább kézzel elélveztetted utána?
A kérdező hozzászólása: Te jo eg, ugye most nem azt várjátok el tõlem, h mindent pontosan leirjak? Az eléggé hosszadalmas lenne...Am reagalt mar vlki hasonlo módon (pasi) az oralis szexre? Mert nekem ez most nagyon uj elmeny volt...
Úgy értem a technikát amit használtál.
Mit is csináltál egészen pontosan?
A kérdező hozzászólása: Eddig is szoktam neki csinalni...de még sosem reagalt igy... amugy igen kicsit másképp csinaltam... ujitottam benne... meg jobban fel voltam ra izgulva, meg szenvedelyesebben is csinaltam... Nem fejeztem be neki, mert utana szexelni akartunk...de annyira kikeszült töle, h meg igy h nem elvezett el is mondta, h olyan volt mint ha igy is orgazmusa lett volna...Ezt nem nagyon ertettem... de varnom kellett kicsit mig jöhetett az aktus resze...
Bocs, hogy kissé késõn válaszolok, de ritkán mászkálok erre. IGEN!!! frenetikus volt! Az meg pláne, hogy láttam a drágám arcán az örömöt, hogy nekem mekkora gyönyörûséget okozott. Te is légy büszke rá, hogy boldoggá teszed, Õ is nagyon imádni fog érte...

Megbotlás. Orálisan elégítettem ki egy sácot egy enyhén ittas éjszaka után? A baj hogy van barátom. Mit tegyek? Elmondjam neki?

Nagyon megbántam a dolgot és tényleg nem akartam,legszívesebben szembe köpném magam.Mit tegyek?Elomndjam neki?

Legjobb válasz: Nem akartad? Kényszerített? Akkor jelentsd fel. Egyébként pedig ez nem megbotlás, megbotlás az, ha átesel a küszöbön. A szó amit keresel a megcsalás, ha annyira sajnálod, akkor bízd a barátodra, hogy megbocsátja-e, azaz mondd el neki.

ha volt gerinced megcsalni, legyen elmondani is. a pia nem kifogás. számíts rá, lehet, hogy dob.
Biztos nem nagy a szerelem ha csak ugy szopizol össze-vissza.
Nézd, a tény, hogy egy kis alkohol hatására képes vagy megcsalni a párodat azt mutatja, hogy úgyse szereted, tehát tulajdonképp akár szakíthatsz is vele anélkül, hogy elmondanád. Legalább nem csalódik benned.
E Enyhén ittas éjszaka után? Atyaúristen! Mit csinálnál nem enyhén piásan? Akár elmondod, akár nem ri...anc vagy!
Nem akartad? Kényszerített? Akkor jelentsd fel. Egyébként pedig ez nem megbotlás, megbotlás az, ha átesel a küszöbön. A szó amit keresel a megcsalás, ha annyira sajnálod, akkor bízd a barátodra, hogy megbocsátja-e, azaz mondd el neki.
teljesen õszinte leszek: ide se kellett volna kiírnod, hanem mélyen kussolni róla, amíg élsz.
még egyszer megkérdezem: ha azt mondjuk, mondd el a barátodnak, megteszed...?
Mondjuk ahhoz, hogy valaki ne csalja meg a szerelmét, mégcsak tökéletesnek se kell lenni. Szerintem ez egy alapvetõ dolog inkább. De mindegy.
Még neki áll feljebb. Kis lány, megbántani valakit, vagy félreszopni nem ugyan az.
A kérdező hozzászólása: *srácot
A kérdező hozzászólása: ma 16:01 Persze ti ökéletesek vagytok és szentek..persze..ti veletek soha nem fordult elõ olyan amit nem akartatok vagy megbántátok.
Bocs, de nem mi vagyunk itt a szánalmasak. Hanem az, aki csak úgy másnak a lakására megy, meg leszop egy másik pasast, miközben "barátja" van. Ki is a szánalmas?
A kérdező hozzászólása: Szánalmasak vagytok...
szia hát figyelj ha ettõl jobban érzed magad én nagyon nagyon szívesen pofán köplek egy jó adag turhával hahaha egybként ócska r*ibanc vagy... van ilyen elég :D az a hülye és a szánalmas aki ilyennel összejön komoly kapcsolat céljából :S :D
Gondolom egy csepjét se pazaroltad ell. Utána meg csokoloztál a pasidal huuuuu hányinger
Nem, nem vagyunk tökéletesek, de nem is dugtunk/oráloztunk mással részegen, mint te. Ha van egy ki esze a pasidnak, az a minimum, hogy vissza adja ugyanezt és vagy dob.
"legszívesebben szembe köpném magam" Add meg a címed, majd én szembeköplek.
Ne mondd el, próbáld meg törölni. ÉS TÖBBET NE HOZD A PASIDAT ILYEN HELYZETBE! Vagyis ne iszogass olyanokkal, akikkel aztán szobára mész. Mert ezzel a pasidat szúrod hátba, jó mélyen és aljasan.
"Persze ti ökéletesek vagytok" - dehogy vagyok tökéletes, ki beszélt itt ilyenrõl? Pusztán hûséges. "és szentek.." - közelrõl sem vagyok szent, de ettõl még nem kúrok/nyalok félre, ha van valakim. Még akkor se, ha nem olyan ezer százalékos a szerelem. "persze..ti veletek soha nem fordult elõ olyan amit nem akartatok vagy megbántátok." - dehogynem, nagyon sok olyan dolgot tettem - és valószínû még tenni is fogok -, amit megbántam. Csak tudod, nagyon érdekes módon még soha nem jutott eszembe, még nem hogy kicsit ittasan, de sеggrészegen sem, hogy ha szeretek valakit, akkor másak szobára menjek/mást szobára hívjak, és ott kvázi szexuális tecékenységet folytassak. Nem kell ehhez sem tökéletesnek, sem szentnek, sem hibátlannak lenni, hogy legalább minimálisan hûségesek maradjunk a barátunkhoz/barátnõnkhöz. Mert ugye ez nem csak valami kis flört, vagy egy meggondolatlan csók volt, amit személy szerint szintén helytelennek tartok, és ha van valakim, egyszerûen még csókolózni se lennék képes mással, de oké, azt mondom, hogy az is szemét dolog, de nem olyan durva. Igen, pillanatnyi hülyeség, kósza meggondolatlandág hatására megeshet. De az, hogy felsétálsz hozzá, rábuksz a lomposára, és kiszívod belõle a joghurtot, azt azért nehéz lenne pillanatnyi meggondolatlanságnak, vagy a pillanat hevében elkövetett hülységnek elkönyvelni. Arról nem is beszélve, hogy "kicsit" erõsebb, mint mondjuk egy hûtlen csók. Szóval akkor ki is a szánalmas? Tudod, a leggázabb az, hogy ennek ellenére még te vagy az, aki a többi válaszolónak nekiesik, és még te próbálod magad ártatlannak beállítani. Persze, gondolom véletlenül vándorolt az a farok a szádba. Legalább ha megtetted, lenne annyi minimális gerinc benned, hogy akkor már vállalod, amit tettél, és nem csak mosakszol, mentegetõzöl, hogy ez aztán csak egy apró véletlenség volt. "ti veletek soha nem fordult elõ olyan amit nem akartatok" - kérlek, mondd már el, hogy tudtál valakit leszopni, ha nem akartad? Hipp-hopp egyszer csak a fejed ráteleportálódott a péniszére? Tömény szánalom.
Én nem tudnám azzal a tudattal megcsókolni a barátom h vmikor is a háta mögött más farka volt a számban, ez undorító. nem csak érintkezésileg, hanem morálisan is... hogy lehet ezt eltemetni magunkban azt nem tudom, engem tuti felemésztene a bûntudat..
szerintem nem csak kicsit voltál becsípve. Láttam én már full részeg csajt is, mégse szopott le senkit.
Utolsó, ez kééész :D Ja tévedõsbõl.. azt hitte a Pisti, közben meg a Jóska volt :D
Nekem hirtelen ez a kép ugrott be: http://m.cdn.blog.hu/fu/fullscreen/image/igazsag_s.jpg
A kérdező hozzászólása: Nem kényszerített.Kicsit be voltam csípve és elvesztettema fejem, pedig már többször voltunk egymás nélkül szórakozni.A srác lakásán kötöttem ki végül...nem feküdtem le vele csak orálisan csináltuk egymásnak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rosszul érzem magam.:(Mit tegyek?
ha azt mondjuk, állj oda a barátod elé, oda fogsz...?
Milyen idös vagy? Szerintem inkább éld ki magad! Utána legyen tartos kapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok
Itt mindenkinek igaza van. ENYHÉN ITTAS... mit csinálsz, ha tényleg részeg vagy? 3 pasival is megcsalod egyszerre? Már bocsi, de még kis piától nem kellene ilyeneket mûvelni.. Vagyis én, ha be vagyok csípve is, teljesen tudatomnál vagyok. De még ha úgy alakul, hogy részeg leszek. N.
Szóval valamiben megbotlottál, és pont a farkára estél fejjel. Szép baleset :D
"tényleg nem akartam" - látszik. Nem akartad, csak úgy véletlenül lepippantottad, igaz? Ittas voltál? Na és? Ez nem mentség. Ha ribanc leszel a piától, akkor nem kell inni, ennyi. Mit tegyél? Ha arra volt gerinced, hogy mást csak úgy lecumizz, akkor arra is legyen, hogy odaállsz a barátod elé, és elmondod neki. Már ha kicsit is szereted. Ha szerencséd van, talán nem dob ki. Bár ezek után megérdemelnéd.
az érdekes lenne, hogy ha a párod megtudná, hogy mellette mást is szopsz akkor még meg is bocsátana
HA nem úgy történt, hogy megbotlottál, és épp nyitott szájjal estél egy pasi farkára, akkor megcsalás, és nem lehet az alkoholra fogni, semmit nem teszel, amit józanul nem tennél, csak hamarabb megteszed alkohollal. Ribanckám.
ne mondd el függönyt rá, intha álmodtad volna, és kész.
Mégha iszik is az ember, akkor sem felejtkezik el a párjáról ha tényleg szereti...:) ergo vagy te nem szereted, vagy ribi vagy, nincs kifogás. Ha még ilyenekre vagy képes ha a piával összekerülsz, akkor nem vagy érett egy párkapcsolatra.. éld ki magad, szinglin bárkit büntetlenül leszophatsz ha akarsz.. de most az lenne a fair ha elmondanád barátodnak, és nem áltatnád.
képzeld, ha találkozik a barátod és a szopottgombóc: Barát: Most hazamegyek és megszoptatom a barátnõm. Gombóc: Én már túl vagyok rajt. Barát: Ne hülyéskedj, nincs is barátnõd! Gombóc: Miért? Nem a tiédrõl beszélünk?
Jogos, ha mástól tudja meg, még rosszabbul jársz. Akkor tutira dob, és soha életedben nem tudod lemosni magadról, hogy mennyire sz*r alak vagy. Ha elmondod, lehet úgy is dob, és úgy sem leszel egy erkölcsi mintakép, de legalább a lelkiismereted tisztább marad. Meg esetleg talán megbocsát. Csak úgy megkérdem: te mit szólnál, ha a barátod fél deci bor hatására meg lányokat nyalna ki? Tetszene?
35-ös válaszolóval egyet értek, nem tudom minek írtad ki ezt a kérdést, de mégis mire számítottál? Vigasztalnunk kéne vagy mi? Szerintem is megérdemled hogy szemen köpjenek. Mostmár mond el a pasidnak szakíts vele, aztán ha van olyan szerencséd hogy találsz valaikt akivel kölcsönös a szerelem azt ne csald meg.
Próbáld meg dugd le az ujjadat és jön egy köhej, ez normális dolog, túl mélyre ment
ingerli a torkod belsejét és ez váltja ki... túl mélyre nyomta..
Túl mélyre nyomta, de lehet gyakorolni. Dugd ki a nyelved a pénisze alatt. Meg lehet szokni.
Mondd meg a barátodnak, hogy szívesen gyakorolod rajta a mélytoroktechnikát, csak ne erõltesse, hanem szeretnél a saját tempódban haladni, és szépen, lassan egyre mélyebbre engedni, ahogy neked kényelmes! ;)
A barátod se normális.. De szétverném a fejét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

Lányok, nők! Kézzel és orálisan elégítettem ki a barátomat. és orgazmusom lett ettől. Tapasztalt valaki már hasonlót? 20/L

nem csináltam közben semmi egyebet, és ? sem, csak éreztem, hogy ahogy ? élvezi, én is elmegyek... el?ször azt hittem, hogy ezt csak úgy érzetem, és nem is az volt, de aztán kiderült, hogy mégiscsak...

Legjobb válasz: ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.

ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.
A barátod nagyon szerencsés. Tudj róla, hogy nagyon kevés lány tudja ezt, hogy így beleéli magát a párja élvezetébe.
Olvastam már róla, hogy ilyen létezik: http://www.lemondrop.com/2009/07/29/can-you-get-off-while-go.. Viszont személyesen most hallom elõször valakitõl. Gratula! ;)
wow, tök jó :) velem sajna még nem volt ilyen és nem is tudtam róla, na de majd ezután... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! és örülök!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! hát eszméletlenül furcsállottam, de persze nagyon jó is volt... :)
Gyakoroljatok sokat! Ezek után azt kell elérni, hogy egyszerre menjetek el! Gondolj bele, az micsoda élmény lehet már: õ a szádba, te meg attól el. :)
Nekem is volt ilyen nõm, csoda jó, és nagyon ritka - örüljetek neki! :) Mondjuk én is meghökkentem tõle, és nem csak az elsõnél.
Szerencsés vagy !

A barátommal orálisan elégítettük ki egymást, ő elment a számba, lehetek ettől terhes?

Legjobb válasz: Igen, ha gyorsan lenyelted, akkor akár a véredbe is beszívódhat a sperma, úgy pedig a méhedbe.

Igen, ha gyorsan lenyelted, akkor akár a véredbe is beszívódhat a sperma, úgy pedig a méhedbe.
ooo, hagyjal mar
Most õszintén... normális vagy? Minek sz*psz le valakit 15 évesen, amikor fogalmad sincs az emberi testrõl? Ennyi felelõsségtudásod sincs? Röhej! Én nem azon vagyok kiakadva, hogy ilyen fiatalon csinálják a lányok a dolgokat, hanem hogy még barbiezni sincs eszük... Én 14 évesen elvesztettem, de tudtam, hogy mitõl eshetek teherbe és milyen elõkészületeket kell tennem, hogy ez nehogy megessen, azt is eltudtam volna mondani, hogy mi folyik szex közben mindkét fél testében... de persze ehhez agy is kéne, igaz kisszivem? Forgasd még azt a bioszkönyvet egy pár évig!!!!!! 19/N
Jajj ne már megint :D
Most mit ba.sszátok fel az agyatokat egy fake kérdésen? Ne máááá... olyan egyértelmû!
Tudod, az a baj, hogy lányosztályba járok, és tényleg ilyen szinten s*gghülyék a "nõk" 90%-a, szóval nem lenne csoda, hogy ha igaz lenne a kérdés...
ezt még egy 13 éves is tudja hogy nem. :)
volt a péniszén óvszer? mert ha nem akkor gyorsan menj hánytatni magad.
Jééézus ereje...
jézussssssoooooom tudod mit? te igen lehetsz terhes!!! :D:D neked a gyomrodba nõ a gyerek!!! meg is érdemelnéd!!!!
Egy kis logika az egész basszus.. :) Ha lenyeled, akkor kb a gyomrodba jut a cucc... Onnan meg egy erõs ozmózis sorral juthatna a petefészkdbe :D Am aszolut nem lhetsges, ha így egyszerûbb.
: DDDDDD DDDDDD
nem lehetsz, mert meg sem tortent amit fent leirtal
Gratulálok a kedves szülõknek... Sok hülye tini k*rva, akik még ráadásul fel is fognak nõni.
Hogy 15 évesen valaki ennyire hülye legyen...ennyire nem lehet valaki idióta.
kettõspont
Igen lehetsz.Gondterhes.
nem
A kérdező hozzászólása: nem kell cikizni, 15 évesen még nincs tapasztalatom
Tapasztalatlan , tudatlan.. elöbb mondjuk körbe kéne nézni h mi h mûködik és utána cumizni -.- idiota pics . már bocs de tényleg azvagy
19:42 RESPEKT XD ha nincs tapasztalatod ne szo*jál. elõbb nézz bele a bioszkönyvedbe. buta kur*a vagy. menj vissza anyádhoz mosogatni.
gyermek ész :) légy büszke magadra :)
19.48. szerinted akit megkommentaltal komolyan irta? FAIL
A kérdező hozzászólása: A menzeszemnek tegnap kellett volna megjönnie, de szokott késni.
Nagyon kicsi a valószínûsége, szinte egyenlõ a nullával. De ha az téged megnyugtat, akkor vegyél egy tesztet és tesztelj.
Na, várjunk csak egy pillanatot! Tegnap voltatok együtt, vagyis aznap, mikor meg kellett volna jönnie a menzidnek? Így végképp minimális esélyed van a teherbeesésre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes:)
A kérdező hozzászólása: Ajajj, nagy a baj:( nem akar még mindig megjönni. Feszül a mellem, és esetenként fáj. De még csak 1 hét telt el. VAn rá esély, hogy mégis terhes vagyok?:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!